2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546899 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben çok iyi bir transfer olacağını düşünüyorum. Yönetim bu işi bitirirse sağbek hariç tüm transferi başarıyla atlatmış oluyor. Transferde biraz geç kaldığımız doğru ancak şu ana kadar bir zarar görmedik. Feyenordu eledik ki ben de korkuyordum açıkçası Feyenord maçından. İnşallah bundan sonra Bilic gereğini yapar
Başarılı olup olmayacağı gelecekte gösterecekleri performansla ilgili bir şey
ama yönetim bu transfer sezonunda başarılıydı oyuncular ne kadar tutar bunu zaman gösterecektir. Bir tek Norveçli sağ bek soru işareti
olan bir transfer ama kuzey liler sağlam ve disiplinli olur kötüsü bile sırıtmaz

Çevrimdışı TØLGA

demba ba hakkında güzel bir çalışma  :icool: http://t.co/R6GDXfqWES
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Gelecekte biraz bekle istersen :D
hemn gelcek demiyoruz zaten salı gününe kadar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Geçen ay yazmıştım hayalimdeki Beşiktaş'ta Olcay Oğuzhan Ersan Frei Pektemek ve Atiba'nın çok iyi yedek olacağı Beşiktaş'tır.

Bu sene Olcay Ersan Atiba oynar seneye çok iyi çift yönlü ortasaha çok iyi stoper çok iyi sol açık ile Beşiktaş yapılanmasını tamamlar dehşet bir takım olur.

Bknz.

TOLGA

Linnes Dede Pedro İsmail

Töre Veli Sissoko Perisic

Belhanda

KOBRA

7 Yabancılı tabi ki Avrupa için. Ama şu kadro oluşsun seneye yıkar geçer fizik gücüyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LifesGood®

Belhanda gelirse olimpiyatta muhtemel 11 nasıl olur durum çok karışacak.

Tolga

Linnes Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Veli Olcay

Belhanda

Ba

Olması muhtemel ama Pektemek'e çok güveniyor Bilic onu da kesmek istemez. Tatlı rekabet olacak özledik böle kaliteli kadroları
Mecbur kesecek çift forvet çıkamaz aynen dediğin o kadroyla çıkar Arsenal maçına, risk alıp çift forvet çıkarsan avantajın şu olur, Mustafa rakip defansı çok yoruyor ama mesele gol yememek bence. O yüzden tek forvet kontra ile gol aramak en mantıklısı. Chealse maçını gördünüz ya aynı o sistem işte :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Başarılı olup olmayacağı gelecekte gösterecekleri performansla ilgili bir şey
ama yönetim bu transfer sezonunda başarılıydı oyuncular ne kadar tutar bunu zaman gösterecektir. Bir tek Norveçli sağ bek soru işareti
olan bir transfer ama kuzey liler sağlam ve disiplinli olur kötüsü bile sırıtmaz
Bana göre yönetim kesinlikle başarılı. Benim Feyenord maçındaki korkum olması muhtemel ters bir sonuçta pusuda bekleyen art niyetlilerin ortaya çıkması ihtimalinden kaynaklanıyordu. Şunun şurasında tam olarak düze çıkmamız için 1 yıl kaldı. 1 yıl sonra inşallah işler çok daha farklı olacak

Çevrimiçi Necmi

tamam saçmalıyorsam bir daha yazmam burada herşeyi zaten siz biliyorsunuz yönetimi eleştirmek için eleştirseydim tonla şey bulurdum merak etme öyle bir amacım yok ayrıca ben sadece iyi oynamadık dedim doğru oyun oynamadığımızı söylemedim feyenoord maçında.doğru oyunla iyi futbol arasında fark vardır oyun içinde etkili olamıyoruz sadece pozisyon vermeyerek maç kazanılmaz he ama şunu kabul ediyorum feyenoordu biraz geçen seneden dolayı gözümde büyütmüşüm o ayrı neyse bir daha yazıp rahatsız etmem kimseyi
saçmalıyorsun demedim ikisinin arasındaki çizgiyi korumak gerekir dedim eleştiri yapıcı ve adil olursa eleştiri olarak algılanır
konuya girerken yazdığın ilk şey geçmiş olsun eleneceğiz bu nasıl bir mantık tamam elenebiliriz iki takım arasında fark var ama unutma
11 e 11 başlıyor maçlar daha transferlerimiz belli değil arsanel karşısına nasıl çıkacağız belli değil her takım her takıma elenebilir ama
hiç bir maç oynamadan kazanılmaz böylesine teslimiyetçi bir yaklaşım bana uymaz böyle konuşarak forumları takip eden Beşiktaşlı oyunculara
moralmi vermiş oluyorsun önce sen inanki sonra onlar inansın yok inanmıyorsan suski onların inancı kaybolmasın sen inanırsan o oyuncular
sahada kapasitelerinin iki katına çıkar inanmazsan nasılsa kaybedeceğiz diye çıkarlar bu kadar basit

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Bana göre yönetim kesinlikle başarılı. Benim Feyenord maçındaki korkum olması muhtemel ters bir sonuçta pusuda bekleyen art niyetlilerin ortaya çıkması ihtimalinden kaynaklanıyordu. Şunun şurasında tam olarak düze çıkmamız için 1 yıl kaldı. 1 yıl sonra inşallah işler çok daha farklı olacak
Bir yıl iyimser bir tahmin en az üç yıl diyorum bir yıl sonra borcumuz azalmayacak tam tersi artma ihtimali daha yüksek
sadece ona orantılı gelirlerimizde artacak borç ödenebilir seviylerde olacak şu an borçluyuz ama o orandada alacaklıyız o yüzdende şirket olarak güvenilir
duruma geçtik

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Arsenal'e eleneceğiz diyenler tamam kadro kalite farkı olabilir ama bizde olan bir özellik onlarda yok ruh yok onlarda . Sadece sahaya çıkıp görevlerini yapıyorlar o kadar biz görevlerimizi sahaya çıkıp iyi yaparsak ruhumuzuda sahaya yansıtırsak Arsenal çıkamaz olimpiyattan. Ayrıca Arsenal'de Wallcott iki maçta da yok Mertesacker, Mesut Özil , Podolski ve Vermaelen de yok onlar güç kazanmış olabilirler ama bunun yanında güç de kaybettiler. Ayrıca Arsenal'in savunması çok zayıf bunu değerlendirebilirsek turu geçmek için hiçbir neden yok inancımızı kaybetmemiz lazım. Öyle maç oynanmadan kazanılmaz ya da kaybedilmez.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir yıl iyimser bir tahmin en az üç yıl diyorum bir yıl sonra borcumuz azalmayacak tam tersi artma ihtimali daha yüksek
sadece ona orantılı gelirlerimizde artacak borç ödenebilir seviylerde olacak şu an borçluyuz ama o orandada alacaklıyız o yüzdende şirket olarak güvenilir
duruma geçtik
tabi borç bir miktar artabilir önümüzdeki yıl ancak ben esasen kurulan genç kadroya çok güveniyorum. önümüzdeki yıl atibanın yerine alınacak çift yönlü çok iyi bir ortasaha oyuncusu ve çok iyi bir stoper dışında fazla bir transfere ihtiyacımız olacağını sanmıyorum.Gelirler konusuna gelince 3 e katlanması kesin gibi görünüyor.

Çevrimdışı Sedat

Arsenal'e gol atarız diye düşünüyorum önemli olan Olimpiyatta gol yememek. Takım olarak savunmamız yerinde şuan  :construction:
Ah ahh şu maç tribünleri sahaya yakın olan bir stadda olcaktıı  :djsmile:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Haldun

ruiz mi belhanda mı derseniz kesinlikle belhanda derim ruiz çoğu başarıya doymuş futbolcu premier lig dünya kupası görmüş ve saha içerisinde düzenlilik gösteremiyor oyundan çabuk düşüyor ;ama belhanda daha genç ve kendini göstermek isteyecektir ve başarıya aç ve de bizim taraftar profiline daha uygun canlı hareketli kendini kısa sürede sevdirir,hem de faslı ve müslüman o yüzden istanbula arkadaşlarına alışması uzun sürmeyecektir

Çevrimdışı Haldun

Arsenal'e gol atarız diye düşünüyorum önemli olan Olimpiyatta gol yememek. Takım olarak savunmamız yerinde şuan  :construction:
Ah ahh şu maç tribünleri sahaya yakın olan bir stadda olcaktıı  :djsmile:
stad 80 bin kişilik rahat o gün stadda 85 bin lişi olur ama 1 e 2 girenler kaçak girenler vs....

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

O değilde Demba Ba dün Chelsea savunmasını nasıl rezil etti  :D

Çevrimdışı berk_bjk

Belhanda gelirse olimpiyatta muhtemel 11 nasıl olur durum çok karışacak.

Tolga

Linnes Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Veli Olcay

Belhanda

Ba

Olması muhtemel ama Pektemek'e çok güveniyor Bilic onu da kesmek istemez. Tatlı rekabet olacak özledik böle kaliteli kadroları

Olcay veya Töre yerine Belhanda olamaz mı? Pektemek de Belhandanın yerine ama kanatlarda oyanayabiliyor mu Belhanda bilmiyorum?

Çevrimiçi Necmi

Olcay veya Töre yerine Belhanda olamaz mı? Pektemek de Belhandanın yerine ama kanatlarda oyanayabiliyor mu Belhanda bilmiyorum?
Bazı maçlarda Pektemek kanatta oynar Belhanda gelirse bir çok hücum varyasyonu denenebilir takımla oynamadan yanlız
birileri Dembaba için nokta forvet demişti adam geçemez hızlı değil falan ama adam resmen delici Belhandada öyle Töre ve Olcayda
uyum sağlar bu sene leblebi gibi gol atarız çok korkutucu bir forvet hattımız oldu Ben olsam mustafayı ön libero olarak denerim oyunu çift yönlü
oynar top saklama mücadele hırs her şey var yapabileceğine inanıyorum bir iki maç zorluk çeker sonra takımın en önemli oyuncusu olur atibayıda sağa çekerim
veliyle mustafa iyi ikili olur gibi

Çevrimdışı ahmetx

Biraz daha beklerken Ruizde kaçıracağız
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 06:03:29 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

Bazı maçlarda Pektemek kanatta oynar Belhanda gelirse bir çok hücum varyasyonu denenebilir takımla oynamadan yanlız
birileri Dembaba için nokta forvet demişti adam geçemez hızlı değil falan ama adam resmen delici Belhandada öyle Töre ve Olcayda
uyum sağlar bu sene leblebi gibi gol atarız çok korkutucu bir forvet hattımız oldu Ben olsam mustafayı ön libero olarak denerim oyunu çift yönlü
oynar top saklama mücadele hırs her şey var yapabileceğine inanıyorum bir iki maç zorluk çeker sonra takımın en önemli oyuncusu olur atibayıda sağa çekerim
veliyle mustafa iyi ikili olur gibi
Abi önce kerimi şimdi mustafayi ön liberoya devsirelim diyorsun heyecan mı arıyorsun abi :kop:
Bence ön libero için fanteziye gerek yok veli atiba bu sene götürür devre arası da gelecek sene için tecrübeli üst düzey bir orta saha baglariz olur biter  :super:

Çevrimdışı frkndgnr

Gece bütün arkadaşları gaza getirdim belhanda beşiktaşta diye, inşallah sıkıntı olmaz. Yoksa beni tefe koyarlar :D

Çevrimdışı okansosa

Şu süre içinde belhandayla ilgilenirken ruiz başka bir takıma giderse ve kiev le de anlaşamazsak ne olucak çok merak ediyorum
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi murat

Şu süre içinde belhandayla ilgilenirken ruiz başka bir takıma giderse ve kiev le de anlaşamazsak ne olucak çok merak ediyorum
Marko
marin  var daha

Çevrimdışı ozan062

o parayı verirse bonus olarak kievi de alır iyi yatırım kuralarda zırt pırt karşımıza çıkıyorlar :evillol:

heherhD
,,,,,

arsenal gibi takımlarda pektemek faktoru sıfır katkı yapar yalnız yorma işi onlara sokmez:))  onun için 352** 442 ler bilmiyorum faydalı olursa bile ikinci isim buyuk sıkıntı,, olcayın eli kolu haddinden fazla oynuyor acaba alanmı daraltıyor diyorum:D:D ama alakası yok onun kardesleri cenk tosun ve pektemekte ellerini fazlaca acmaya basladılar sonrada chelsea macında rezil oldular o nasıl bir durustur yeminle beni kendinden soguttu:)) necib zaten baston yutmus gibi oda tahminim nihat abisinden ogrendi oyle bir kosu ve durus seklini,, bizim acilen bunu cozmemiz lazım,, aynı box yaparkenki gibi işi kuralına gore oynamak lazım bizimkilerin iki calımla belini kırıyorlar çnk dogru pozisyondan cok dogru acıyla rakibi karsılamıyorlar:))
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 10:13:40 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Marko marin Fiorentinaya gidiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim gitmez merak etme Ruiz'e yönetim demiştir salı gününe kadar bekle görüşeceğin takımda varsa salı gününe kadar haber gelmezse görüş demişlerdir.