2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546646 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Başkan oraya kadar gittiğine göre yüksek ihtimal alacak ama gaza gelmeyelim sonra yönetime yükleniyoruz bekleyelim  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

BJK.ORG ‏@bjkorg  25 dk.
SON DAKİKA! 10'DA MUTLU SON  BEŞİKTAŞ BELHANDA İÇİN DİNAMO KİEVLE ANLAŞTI!
Aç    Yanıtla  Retweetle  Favorilere eklendi   Daha fazla
 BJK.ORG ‏@bjkorg  2 dk.
*DİKKAT*
1. http://BJK.ORG  bir haber kaynağıdır. Kaynak sormayınız.
2. KAP tarihi vermedik. Yazılanlar çok açık ve net bilgilerdir.
Aç    Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla
:claps::claps:

Çevrimdışı Tolga

:claps::claps:
açıkçası her ne kadar istekli olmasamda alınırsa büyük iş yapılmış olur sezarın hakkı sezara yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

önce almak değil eksiklerini çabuk gidermek önemli bundan bahsediyorum ayrıca diego yu da geçtim 2 ay boyunca lanzinin peşinden koşacağımıza belhanda pazarlığı yapılabilirdi ya da ruiz için bunlardan dolayı eleştirmeyecek miyim yani
yapmadıklarını nerden biliyorsun bu işler klavye başında yazmakla olmuyor sistem takımı dediğin takıma
ilk maçta pozisyon vermedik ikinci maçtada iki tane pozisyonları var ikinci maçı stadda izledim ve çok rahat bir maçtı
turu vereceğimize dair en ufak bir şüpheye düşürmedi takım beni, sırf yönetime sallamak için böyle konuşmak komik
bu transferlerin peşinde koşan kulübün kasasında bir tek lira yokbu halde yapabileceğinin en iyisi bir transfer politikası izliyor
bir taraftanda stad yükseliyor eleştireceksin tabiki ama eleştirmekle saçmalamak arasındaki çizgiyi korumak gerekiyor
diego yu alsaydı madem o parayı veriyor demek bence eleştiri değildir.

Çevrimiçi Necmi

açıkçası her ne kadar istekli olmasamda alınırsa büyük iş yapılmış olur sezarın hakkı sezara yani
Benim gönlümdede olan futbolcu değil haklısın özellikle şu penaltı yüzünden alınırsa bütün sene onu konuşurlar
ama çok iyi bir oyuncu  aynı zamanda kondisyon olarak hazır gelir

Çevrimdışı Tolga

yapmadıklarını nerden biliyorsun bu işler klavye başında yazmakla olmuyor sistem takımı dediğin takıma
ilk maçta pozisyon vermedik ikinci maçtada iki tane pozisyonları var ikinci maçı stadda izledim ve çok rahat bir maçtı
turu vereceğimize dair en ufak bir şüpheye düşürmedi takım beni, sırf yönetime sallamak için böyle konuşmak komik
bu transferlerin peşinde koşan kulübün kasasında bir tek lira yokbu halde yapabileceğinin en iyisi bir transfer politikası izliyor
bir taraftanda stad yükseliyor eleştireceksin tabiki ama eleştirmekle saçmalamak arasındaki çizgiyi korumak gerekiyor
diego yu alsaydı madem o parayı veriyor demek bence eleştiri değildir.
tamam saçmalıyorsam bir daha yazmam burada herşeyi zaten siz biliyorsunuz yönetimi eleştirmek için eleştirseydim tonla şey bulurdum merak etme öyle bir amacım yok ayrıca ben sadece iyi oynamadık dedim doğru oyun oynamadığımızı söylemedim feyenoord maçında.doğru oyunla iyi futbol arasında fark vardır oyun içinde etkili olamıyoruz sadece pozisyon vermeyerek maç kazanılmaz he ama şunu kabul ediyorum feyenoordu biraz geçen seneden dolayı gözümde büyütmüşüm o ayrı neyse bir daha yazıp rahatsız etmem kimseyi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LifesGood®

Ben her zaman Ruiz'i istedim, tecrübesi ve sakinliği ile Guti'yi andırıyor, ayrıca Atiba'nın hücuma yönelik tipi bir oyuncu. Ama sanırım Belhanda alınacak, Belhanda'nın en büyük avantajı hazır olarak gelecek olması ve Arsenal maçına yetişecek olması, ayrıca bizim ekip kontra atağa iyi çıkıyor ve Belhanda'da Ruiz'e göre hızlı bir oyuncu, son vuruşları da harika. Ama yinede denilen bonservis ücretleri çok yüksek geliyor Belhanda bir türlü içime sinmedi, başından beri Ruiz hayranıyım ama önemli olan kulübümüzün başarılı olmasıdır, umarım başarılı olabilecek ve paramızı yattığı yerden yemeyecek biri gelir. Bu takımın ve taraftarın başarıya çok ihtiyacı var. :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

gönül ister kagawa gelsin on numaraya
sağbekede srna ama yok işte o kadar para
idare edicez  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Benim gönlümdede olan futbolcu değil haklısın özellikle şu penaltı yüzünden alınırsa bütün sene onu konuşurlar
ama çok iyi bir oyuncu  aynı zamanda kondisyon olarak hazır gelir
Ben çok iyi bir transfer olacağını düşünüyorum. Yönetim bu işi bitirirse sağbek hariç tüm transferi başarıyla atlatmış oluyor. Transferde biraz geç kaldığımız doğru ancak şu ana kadar bir zarar görmedik. Feyenordu eledik ki ben de korkuyordum açıkçası Feyenord maçından. İnşallah bundan sonra Bilic gereğini yapar

Çevrimdışı Çağrı

gönül ister kagawa gelsin on numaraya
sağbekede srna ama yok işte o kadar para
idare edicez  :ebebe:

Belhanda ve idare etmek mi  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

BJK.ORG ‏@bjkorg  25 dk.
SON DAKİKA! 10'DA MUTLU SON  BEŞİKTAŞ BELHANDA İÇİN DİNAMO KİEVLE ANLAŞTI!
Aç    Yanıtla  Retweetle  Favorilere eklendi   Daha fazla
 BJK.ORG ‏@bjkorg  2 dk.
*DİKKAT*
1. http://BJK.ORG  bir haber kaynağıdır. Kaynak sormayınız.
2. KAP tarihi vermedik. Yazılanlar çok açık ve net bilgilerdir.

Aç    Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla
artık açıklansın pazartesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

tamam saçmalıyorsam bir daha yazmam burada herşeyi zaten siz biliyorsunuz yönetimi eleştirmek için eleştirseydim tonla şey bulurdum merak etme öyle bir amacım yok ayrıca ben sadece iyi oynamadık dedim doğru oyun oynamadığımızı söylemedim feyenoord maçında.doğru oyunla iyi futbol arasında fark vardır oyun içinde etkili olamıyoruz sadece pozisyon vermeyerek maç kazanılmaz he ama şunu kabul ediyorum feyenoordu biraz geçen seneden dolayı gözümde büyütmüşüm o ayrı neyse bir daha yazıp rahatsız etmem kimseyi
yaz hocam yaz, rahatsız olan yok. ama işte böyle yönetiliyoruz demek çok kolay. sen de çok iyi biliyorsun ki bu yönetimden başka göreve talip olan kimse çıkmamıştı daha 2 yıl önce. alınan yol çok önemli ve ben de gerçekten şu anda çok iyi yönetildiğimizi düşünüyorum

Çevrimdışı Sedat

neyse bir daha yazıp rahatsız etmem kimseyi
Abi hemen geri viteslik bir durum yok burda? Senin düşüncelerinle @Necmi abinin düşünceleri tutmayabilir. Sadece eleştiri yaparken bulunduğumuz durumun(her anlamda) farkında olup eleştirmeliyiz. Büyütmenin anlamı yok  :tabe:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

Bjk.Org çok fena sallıyor geçin onları  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

:D hayır şike muhabbetinden istenmyor ya ondan şettiriyom ama belhandaylada kagawayı kıyaslamam hani yani :D japon bayrağına haksızlık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

:D aynen önceki haberlerine baktım biri tutmamış :D

Çevrimdışı ilhan mansız

:D aynen önceki haberlerine baktım biri tutmamış :D
ne yani belhanda gelmiyor mu?  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam inanmayın kap gelmeden pazartesiyi bekleyin :D

Çevrimdışı Çağrı

Konuşuluyor ama anlaşma yok henüz  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

Bende onu dicektim hocam  :ok: Diğer arkadaşlarımızın güvendiği kaynak bu değildir umarım  :sleepzz:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

Bende onu dicektim hocam  :ok: Diğer arkadaşlarımızın güvendiği kaynak bu değildir umarım  :sleepzz:

Böyle şeylere inanmamak gerek ama benim takip ettiğim kişi pek yanılmadı şimdiye kadar bir şey olursa yazarım ama resmi açıklama gelse bile KAP Olmadan olmuyor malesef olmuyor  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

görüceksiniz gelecek belhanda :D ruiz zaten cepte :bandit:

kaynak:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Belhanda gelirse olimpiyatta muhtemel 11 nasıl olur durum çok karışacak.

Tolga

Linnes Ersan Pedro Motta

Töre Atiba Veli Olcay

Belhanda

Ba

Olması muhtemel ama Pektemek'e çok güveniyor Bilic onu da kesmek istemez. Tatlı rekabet olacak özledik böle kaliteli kadroları
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LifesGood®

Ruiz ilaç olur ilaç. :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

görüceksiniz gelecek belhanda :D ruiz zaten cepte :bandit:

kaynak:
Gelecekte biraz bekle istersen :D