2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550777 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

takımı ön tarafa taşıyacak bi adam şart habire geri dönüyoruz bide sağ bek ümit serdarı mumla arattı bana
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Çağrı

Bu Oscar'ın Oğuzhan'dan farkı ne de ben göremiyorum 2 senedir? Milli takıma da bunu aldılar Coutinho varken.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bir Serdar Taşçı çok iyi gider yerli olarak  :ok:

Onu da alalım seneye Sivok'u yollayacağız zaten  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

kerim bu sene kanatları kesicek gibi dutuyo  :icool:

Çevrimdışı karakartalım

adamım attı golü ersan  :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba slalom yaptı  :hiho:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Chelsea gibi katı savunma yapan takıma duran toptan gol attık. Ayrıca adamların 1 hafta sonra ligleri başlıyor. Yeterince hazırlar. Arsenal'i yenmemiz için hiç bir sebep yok. Ayrıca ilk maçta Podolski ve Mesut yok bildiğim kadarıyla Walcott'da 2 maçta da yok.

Çevrimdışı karakartalım

Chelsea gibi katı savunma yapan takıma duran toptan gol attık. Ayrıca adamların 1 hafta sonra ligleri başlıyor. Yeterince hazırlar. Arsenal'i yenmemiz için hiç bir sebep yok. Ayrıca ilk maçta Podolski ve Mesut yok bildiğim kadarıyla Walcott'da 2 maçta da yok.
oyun kurucu ileriye taşıyacak adam şart her zaman böyle gol atamayız bide ersanın yanına ben bugün sivok u baya yakıştırdım nedense atınçta iyidi ama biraz daha vakti var o ümitten bence bi an önce kurtulunmalı ben bi ışık göremedim ümitte

Çevrimiçi Samet Ç

oyun kurucu ileriye taşıyacak adam şart her zaman böyle gol atamayız bide ersanın yanına ben bugün sivok u baya yakıştırdım nedense atınçta iyidi ama biraz daha vakti var o ümitten bence bi an önce kurtulunmalı ben bi ışık göremedim ümitte
Hocam Ruiz veya Belhanda gelirse o sıkıntı çözülür. Ayrıca bugün Pedro'da Ersan'da Atınç'da Sivok'da çok iyiydi.

Çevrimdışı Çağrı

3 günde 3 galibiyet.

Şuan Beşiktaş bir yerlerde birilerini yeniyor olabilir..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Hocam Ruiz veya Belhanda gelirse o sıkıntı çözülür. Ayrıca bugün Pedro'da Ersan'da Atınç'da Sivok'da çok iyiydi.
inşallah hocam. ersan ve sivok benim gözüme ayrı bi iyi geldi ama tabiki frankoyla atınçta iyiyi sırıtmadı

Çevrimdışı Kemal

keşke maçlar hep 45 dk olsa  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Kazanmak her zaman önemlidir. İster kötü oynayarak kazan ister iyi oynayarak kazanma alışkanlığı gelmesi lazım.

Çevrimdışı ALDENYX

şu hazırlık maçlarında ATINCI kazandık diyorum...birazdaha güçlendimi..tamamdır...o boy pos maşalllah..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Yardım maçında yapılan olaya bak yazıklar olsun fener taraftarına kin beslersin tamam ama böyle bir organizasyonda bunu gösteremezsin.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 00:04:26 Çağrı ]

Çevrimdışı Çağrı

Yardım maçında yapılan olaya bak yazıklar olsun fener taraftarına kin beslersin tamam ama böyle bir organizasyonda bunu gösteremezsin.

Hocam malum siteden link vermeyelim oalbildikçe  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam malum siteden link vermeyelim oalbildikçe  :ok:
Tamam hocam sadece dikkatimi çekti böyle bir olay ondan paylaştım. Kusura bakmayın. :ok:

Çevrimdışı karakartalım

görgüsüz aga bu fenerliler adamlar avrupamı görmüş aç.topçusu ayrı hareket yapar taraftarı ayrı görgüsüzlükte sınır tanımadılar bugün

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunlar cok önemli walcott büyük sans yoksa otoban yapabilir acayip bi hızlı 😎

Çevrimiçi Samet Ç

bunlar cok önemli walcott büyük sans yoksa otoban yapabilir acayip bi hızlı 😎
Aynen hocam Tabi Chamberlein var ama tecrübesiz . Bu durumda Cazorlo'ya çok dikkat etmemiz gerek.

Çevrimdışı pelops

en çok üzüldüğüm ozi dökülüyo.hiç böyle görmemiştim.

acil 10 numara lazım

Çevrimdışı scape_bjk

Aslında şu iyiydi bu iyiydi diyoruz ama aslında takım olarak çok iyi oynamaya başladık. Bu yüzden kişilerin değişmesi bile sistemimizi fazla etkilememeye başladı

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında şu iyiydi bu iyiydi diyoruz ama aslında takım olarak çok iyi oynamaya başladık. Bu yüzden kişilerin değişmesi bile sistemimizi fazla etkilememeye başladı
Hocam sanki bizim oyunumuz 82 Dünya Kupasını kazanan İtalya'nın oyununa benziyor. 10 numara ve sağ bek gelince hücum daha çok gelişecek bundan eminim.

Çevrimdışı scape_bjk

Hocam sanki bizim oyunumuz 82 Dünya Kupasını kazanan İtalya'nın oyununa benziyor. 10 numara ve sağ bek gelince hücum daha çok gelişecek bundan eminim.
Ben Chealsea'ye daha çok benzetiyorum şu anda oynadığımız oyunu ki futbolda dünyada oraya doğru gidiyor artık defansı iyi yapıp hızlı hücuma çıkmak gerekiyor

Çevrimdışı ilhan mansız

aynen. Aslında Bilic sistemi oturttu. Özellikle savunma kusursuza yakın maşallah. Daha etkili hücum etmeye başladığımız ve kadro derinliği yakaladığımız an yenilmemiz çok zor olacak. Bilicin gerçekten iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum.