2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550765 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Özgür K.

Galatasaray'ın 5 milyon euroyu bile veremeycek durumda olması basketbolcularını dağıtması Almeida'ya dadanması nasıl bir kriz içinde olduğunu gösteriyor ama tabi ki medyaya göre ve bizim bazı arkadaşlara göre adamların kadrosu oturmuş o yüzden acele etmiyorlar :)

Adamların sağ beki , stoperi , sağ kanadı yedek sol beki yedek forveti yok.

Yabancı sıkıntısı var. Muslera Melo Telles Sneijder kesemezsin kaldı elinde 1 hak. Orada stopere gidecek mecbur yerli stoper yok. Ve ellerinde göndermeleri gereken bir ton adam var 38 futbolculuk kadro mu olur. Hadi stoperi de yabancı yaptın , Eboue , Ontivero , Chedjou , Dany gitmesi lazım önce. Bir de bir tarafına kaçan Hajrovic var  :biggrinking:

Sağ kanat yerli olmalı adam yok. Sağ bek yerli olmalı yok. En az bizim kadar ihtiyaçları var ama çaktırmıyorlar. Beter ol Gs.

HOCAM AYNEN KATILIYORUM.

ŞU ÇİZDİĞİN TABLO BİZDE OLSA NELER OLURDU NELER.
ÖNCE MEDYA BAŞTA RADİKAL OLMAK ÜZERE 'BEŞİKTAŞ'TA BİR ŞOK DAHA' DİYE HABER YAPMAKTAN HELAK OLURDU.
SONRA BUNU OKUYAN TARAFTAR TAKSİMDE KENDİNİ YAKARDI.
RENKLİLERE BAK. SANKİ HİÇ BİŞEY OLMAMIŞ GİBİ KEYİFLERİ YERİNDE.
BİZDE ÖYLE OLALIM DEMİYORUM AMA BİRAZ SABIRLI VE RAHAT OLMAKTA FAYDA VAR.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Çağrı

Balantayı bir kaç maç izledim. Beğenmedim ben. Servet Çetin modelinde bir oyuncu..

Yönetici belirlenen bütçeyi aştık dedi ntvsporda ne aldıkta aştık anlamaım

6 milyon euro BA , 4.5 Töre 1..2 Motta. Toplam 12 milyon euroya yakın 10 milyon du bütçe yani bütçe aşıldı rakam olarak ama vadeli olduğu için devam ediliyor.

Balanta'ya küfür etsen daha iyiydi  :D 2 sene içinde City'de Kompany'nin yanında izlersin  :) Süper hızlı , çabuk hamleli stoper en güzel örneği Puyol'dur tarz olarak sadece güçsüz henüz
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Hocam Musa Muhammed bizim oyuncumuz hala ekim ayı bekleniyor 18 yaşına bastığı an takıma dahil olacak.
Henüz bizim olmadı Musa sadece protokol var Ekim'de 5 yıllık atacak hemen Belçika'ya kiralanacak  :ok:

Elimizdekilere gelirsek Necip veya Serdar Oynarsa sağ bekte 25 dakika için kırmızı kart çıkar ikinci sarıdan. Norveçlinin en kötü hali bizimkilerden iyidir orada.

Bence bir devre Norveçli kart görürse son yarım saat Necip oynasın anca kurtarırı  :D

anladım arkadaşlar

yalnız şu kiraya verilme konusuna anlam veremedim

profesyonel 5 yıllık imza attığında niye hemen takıma alınmıyor da kiraya veriliyor

Musa Muhammed bence şu takımda direkt olarak oynayacak bir sağ bekimiz yanlışsa yanlış deyin bana.

Çevrimdışı TURKahvesi

6 milyon euro BA , 4.5 Töre 1..2 Motta. Toplam 12 milyon euroya yakın 10 milyon du bütçe yani bütçe aşıldı rakam olarak ama vadeli olduğu için devam ediliyor.

Balanta'ya küfür etsen daha iyiydi  :D 2 sene içinde City'de Kompany'nin yanında izlersin  :) Süper hızlı , çabuk hamleli stoper en güzel örneği Puyol'dur tarz olarak sadece güçsüz henüz

bak geçenlerde transfer bölümünde bir mesaj aktardım

geçen sene kulübümüzün sitesine mail attım (mailim ulaştı mı bilmiyorum hani ilgili kişilere  :D)

sen Balanta diyorsun bende isim vermiyorum Brezilyalı genç yıldız diyorum

bu sene o yıldız herhangi bir takıma gitmezse seneye Beşiktaş alır inşallah  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Biz değil Arsenal düşünsün,çekebilecekleri en güçlü takımı seçtiler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ya arkadaşlar başkan gökhan transferini uzun vadeli ödemelerle yaptık demiş kapta böyle bir açıklama yok demba ba da yapılmıştı ben mi göremedim

Çevrimdışı Yakup

bu gs yasine 2,5 milyon avro vermiş ya  :D :D

erciyes geçen sene 417.000 avroya almıştı. bol keseden saç gs iflasına az kaldı. Nefretimsin gs.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı cinque

Ya nasıl bütçeyi aştık anlam veremiyorum. Gökhan Töre de taksitle alındı, Demba ba da taksitle alındı. İlk taksitlerini toplasan uefadan şimdilik garanti gelecek para eder. Fakir edebiyatına lüzum yok.

Çevrimdışı Anıl

Ya nasıl bütçeyi aştık anlam veremiyorum. Gökhan Töre de taksitle alındı, Demba ba da taksitle alındı. İlk taksitlerini toplasan uefadan şimdilik garanti gelecek para eder. Fakir edebiyatına lüzum yok.
Orada fakir edebiyatı değilde bakın harcıyoruza getiriyorlar daha çok  :ok:

Çevrimdışı Kemal

bu gs yasine 2,5 milyon avro vermiş ya  :D :D

erciyes geçen sene 417.000 avroya almıştı. bol keseden saç gs iflasına az kaldı. Nefretimsin gs.

akıllı davransak batıracaza işte... alma dannyi al adam gibi stoper yap striker takviyesi şu takıma devre arasında, zaten dannynin yaptığı penaltı dışında 2. devredeki gs maçında atakları yok - bide üstüne kapandılar... al konya maçınıda yolla playy-offlara gs'yi alamasın koyamasın 20-25m euroyu kasasına . ama hayatımız hep keşkeler...

Çevrimdışı TØLGA

çok büyük aksilik olmazsa linnes bizde benim görüşüm bu bilgi flen yok :D
adamın takımı avrupadan elendi kalmak için bir nedeni yok orda bizimde ilgimiz
açıkca ortada 10 numarada ters köşe bekliyorum ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Listeler verilene kadar tüm transferler bitecek deniyor yani 10 numara, sağ bek, stoper  :tabe:

Çevrimdışı Kemal

Ruiz ve Linnes hemen bitirilse keşke , şimdi nasılsa elenecez fiyat kırma politikasını daha uzun sürdürmek için zaman kazanıldı mantığı çok yanlış olur, evet Arsenal'i eleyebiliriz top bu. Ben ters düşünüyorum Kendi sahamızda kazanmak yerine 0-0 gibi bir beraberlik orda her sonuca açık olur, 1-1- berabere kalırız geçeriz turu. ama stadımızda 2-1 gibi skor onları uyandırır, Liverpool olayı gibi olabilir 8 skor olayı değil)

Çevrimdışı ilhan mansız

Listeler verilene kadar tüm transferler bitecek deniyor yani 10 numara, sağ bek, stoper  :tabe:
kim diyor? inşallah bu defa doğrudur

Çevrimdışı ilhan mansız

Zeki abi 24 saat içinde garanti transfer var mı?  :D

Çevrimdışı Anıl

Pazartesiye kadar Serdar Taşçı, Linnes ve Belhanda'nın yetişeceği söyleniyor  :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

Pazartesiye kadar Serdar Taşçı, Linnes ve Belhanda'nın yetişeceği söyleniyor  :bandit:
inşallah bunlar gelirse çok iyi olur

Çevrimdışı Anıl

inşallah bunlar gelirse çok iyi olur
Bunlar olursa eğer transfer dönemi bitene kadarda bir tane box to box aldık mı şampiyonluğa yürürüz inşallah  :super:

Çevrimdışı Kemal

Younes Belhanda'yı alma ihtimalimiz hiçmi yoktur be, forumları okuyorum haber sitelerini sosyal ortamı, çoğu Beşiktaşlı Belhanda diye inliyo, Başkan al şu adamı, ben BA ile çok iyi anlaşacağını düşünüyorum , Türkiyede çok iş yapar. Gece hayatıda yok, Ba-saw-Belhanda cami cami gezerler ..

Çevrimdışı ilhan mansız

yeni isimde çıkmıyor? inşallah hayırlı bir sessizliktir.  :alala:

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi Belhanda mı Ruiz mi gerçekten merak ettim fikrini  :busted_cop:

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi 24 saat içinde garanti transfer var mı?  :D
Olmazmi süleyman seba :D anil kardesimizin yazdiklarini bekliyoruz

Gonlumden gecen Ruiz ile Srna

Çevrimdışı ilhan mansız

Olmazmi süleyman seba :D anil kardesimizin yazdiklarini bekliyoruz

Gonlumden gecen Ruiz ile Srna
Zeki abi arsenal maçonda mutlaka görüşelim. iki kez gelemedim çok ayıp oldu

Çevrimdışı ilhan mansız

biz bu işi Anıla bırakırsak yandık tutturmuş ronaldinho da ronaldinho :D

Çevrimdışı Anıl

biz bu işi Anıla bırakırsak yandık tutturmuş ronaldinho da ronaldinho :D
:akuma:  :lol: