2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548171 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Genele uymasa da fikrim; seçenekler arasında en pahalısı da olsa  tüm parayı belhandaya yatırmaktan yana. Sağ beke para kalmazsa da kalmasın.

Serdar, necip,atiba ligde ve avrupa liginde orayı döndürmeye yeterliler. Devre arasında da sözleşmesi son yılına giren falan iyi bir sağ bek ve stoper yaparız , ikinci yarı şampiyonluğa yürürüz. Ilk yarı derbilerin hepsi sahamızda, ikinci yarı deplasmanda. Olgun oyuncuya ikinci yarı daha çok ihtiyacımız olur. Ayrıca avrupa liginde bahara kalırsak , yine olgun o aşamada daha çok lazım olacak. Keza ikinci yarı sakatlık gibi nedenlerle buralara başka yerlere de takviye gerekirse elimizde kontenjan kalmış olur. Musa 'nın durumu da var tabi.

Bir karar vermeliyiz ve risk almalıyız. Paramız iki mevkiye de iyisinden aynı anda almaya yetmiyor. O zaman çok iyi bir orta saha alıp avrupa ligine yürüyelim.

Şampiyonlar ligi iyi güzel de , şartlar bozulmazsa bu oyun ve kadro, avrupa liginde çeyrek finali görebilecek durumda. Devre arası sağ bek transferi ile yarı final de görür diye hissediyorum. Ama şampiyonlar liginde şanssız bir dördüncülük, hem bir sürü mağlubiyet demek, hem de baharı görememek demek.

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 00:46:13 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Anıl

Bilicin asıl sınavı bu sene. Yapacağımız takviyelerle kadro kalitemiz ve derinliğimiz artacak. İstediği sistemi oynatabilecek. Bilic gerçekten iyi biröhocayım ben diyorsa eğer bu sene bu takımı şampiyon yapmalı  :tabe:

Çevrimdışı ilhan mansız

Genele uymasa da fikrim; seçenekler arasında en pahalısı da olsa  tüm parayı belhandaya yatırmak. Sağ beke para kalmasa da kalmasın. Serdar, necip,atiba ligde ve avrupa liginde orayı döndürür yeterliler. Devre arasında da sözleşmesi son yılına giren falan iyi bir sağ bek ve stoper yaparız , ikinci yarı şampiyonluğa yürürüz. Ilk yarı derbilerin hepsi sahamızda, ikinci yarı deplasmanda. Olgun oyuncuya ikinci yarı daha çok ihtiyacımız olur. Ayrıca avrupa liginde bahara kalırsak , yine olgun o aşamada daha çok lazım olacak. Keza ikinci yarı sakatlık gibi nedenlerle buralara başka yerlere de takviye gerekirse elimizde kontenjan kalmış olur. Musa 'nın durumu da var tabi.

Bir karar vermeliyiz ve risk almalıyız. Paramız iki mevkiye de iyisinden aynı anda almaya yetmiyor. O zaman çok iyi bir orta saha alıp avrupa ligine yürüyelim.

Şampiyonlar ligi iyi güzel de , şartlar bozulmazsa bu oyun ve kadro, avrupa liginde çeyrek finali görür. Devre arası sağ bek transferi ile yarı ginal de görür. Ama şampiyonlar liginde şanssız bir dördüncülük, hem bir sürü mağlubiyet demek, hem de baharı görememek demek.
Belhandayı alalım da gerisi Allah kerim. Geçen yıl saatlıklar ve terbiyesiz portekizliler yüzünden çok sıkıntı yaşadık. Bu yıl inşallah herşey yolunda gider. Ben olsam Belhanda ve kanatta da oynadığı için marin i alırdım ama bizim dediğimizden çok Bilic in dediği önemli. İnşallah hocanın istediği takviyeleri yapabilirler.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilicin asıl sınavı bu sene. Yapacağımız takviyelerle kadro kalitemiz ve derinliğimiz artacak. İstediği sistemi oynatabilecek. Bilic gerçekten iyi biröhocayım ben diyorsa eğer bu sene bu takımı şampiyon yapmalı  :tabe:
Anıl benim hiç şüphem yok. Beşiktaş geçen yıl da çok iyi oynuyordu oyun sistemi oturmaya başlamıştı. Sakatlıklar ve terbiyesiz portekizliler bizi çok zor durumda bıraktı. Hocanın istediği takviyeler yapılırsa çok dahaetkili hücum yapacağız. Savunma konusunda zaten oldukça yol aldık.

Çevrimdışı Çağrı

Takımdaki arkadaşlık 2003'teki Lucescu dönemindekine benziyor hepsi seviyoır birbirini bu çok önemli Ba da çabuk alıştı. Yapılacak transferleri de aralarına alırlarsa bu sene şampiyon oluruz ve bu kez bu kez 2003'teki gibi yedirmeyiz takımı bu olursa!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Anıl benim hiç şüphem yok. Beşiktaş geçen yıl da çok iyi oynuyordu oyun sistemi oturmaya başlamıştı. Sakatlıklar ve terbiyesiz portekizliler bizi çok zor durumda bıraktı. Hocanın istediği takviyeler yapılırsa çok dahaetkili hücum yapacağız. Savunma konusunda zaten oldukça yol aldık.
Şimdiye kadar istediği her oyuncu alındı. Belhanda, Linnes ve yerli bir stoper gelirse o zaman çok iyi olacak. Ben sadece Bilicin bu sene mazereti olamaz diyorum bu takım şampiyon olacak kaliteye sahip :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Atınç dehşet ama serdar bela :) 2 farklı beşiktaş...!  1. beşiktaş muhteşem 2. beşiktaş temkinli...! chelsa macı için fener saymıyorum yedeklerle :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocanın istediği şekilde transferi bitirsinler gerisine karışmasınlar. Bu hocayla mutlaka devam etmeliyiz. Yönetim,taraftar,teknik ekip ve futbolcular uyumlu bir şekilde hedefe odaklandığı an bizi kimse durduramaz.

Çevrimdışı TØLGA

meşaleleri yakın 10 numara transferi yakın :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Şimdiye kadar istediği her oyuncu alındı. Belhanda, Linnes ve yerli bir stoper gelirse o zaman çok iyi olacak. Ben sadece Bilicin bu sene mazereti olamaz diyorum bu takım şampiyon olacak kaliteye sahip :ok:
İşte henüz transfer bitmedi. Yine de takım gayet iyi gidiyor maşallah. Bu sezon avrupa kupaları dahil belki de 50 maç yapacağız mutlaka kadro derinliğini sağlamalıyız

Çevrimdışı ahmetx

Bu yılın en güzel tarafı kadroda portekizli yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

Bu yılın en güzel tarafı kadroda portekizli yok.
y.demirören olsaydı bonservisinin yüzde 50 sine 3.5milyon euro vererekten bir tane alves tarzı portekiz 3.lig topçusu genç bir yetenek alırdı hemen,allah korumuş gerçekten bizi 2 yıl daha başımızda dursaydı iflas edip klübü kapatmıtık şimdi tüm türkiye düşünsün  :D

Çevrimdışı Efe

belhanda yakın yarın gelişme yaşanabilir ben bugün bekliyordum ama yarına kaldı bakalım neler olacak sağ bekle ilgili bi gelişme göremedim kaynaklarda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sağ bek transferi kiralama yoluyla olur satın almazlar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

pazartesi süpriz var...! bekleyin görün :)

Çevrimdışı TØLGA

abi sağbekde linnes için malmöye makul rakamada bir teklif yapılmış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bilicin bu sezon sonu sözlesmesi bitiyor. eger devre arasina kadar basarili bir sekilde takimi yönetirse ( bana göre bunu basaracak),  hemen sözlesmesi uzatilmali. uzun yillar sonra ilk defa yine bir yabanci hoca 3. sezonu gecirmis olacak. ben inaniyorumki bu istikrar bizi cok yükseklere tasiyacak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Theo Walcoot,Mesut Özil,Mertesacker Arsenal'in eksikleri ayrıca Vermallen'i de gönderecekler sanırım.Bu Arsenal'i yeneriz kimse gözünde büyütmesin bu seviyeden sonra artık zor kolay rakip yok gruplarda Real Madrid falan gelince oynamam mı diyeceksiniz Şampiyonlar Ligi budur eğer söz sahibi olmak istiyorsan iyi oyuncuların olması gerekiyor gs 2 yıl gruptan çıktıysa bizde çıkarız.

Çevrimdışı TØLGA

bilicin sözleşmesi 2 yıllıkmış ya le :D ben 2+1 diye biliyordum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bilic'in sözleşmesi 3 yıl zaten.

Beşiktaş Kulübü, KAP’a Slaven Bilic ile yapılan sözleşmenin detaylarını açıkladı:

“Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme karşılığı kendisine;
- 2013-2014 sezonu için 1.500.000 Avro
- 2014-2015 sezonu için 1.600.000 Avro
- 2015-2016 sezonu için 1.700.000 Avro”

Çevrimdışı okansosa

pazartesi süpriz var...! bekleyin görün :)
abi kesin değilse heyecanlandırma bizi sonra moralim çok bozuluyor :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Anıl

Bilicin sözleşmesi 3 yıllık. 2016 Haziran'da bitiyor  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

abi kesin değilse heyecanlandırma bizi sonra moralim çok bozuluyor :D
bekle gör...! haftaya demiyorum vs degil pazartesi...!

Çevrimdışı TØLGA

3 yıllıksa sıkıntı yok kasmayın  :icool:
aynen 2 gün içinde 10 numara sağbek transferi olucak diyolar
haftasonuda kap yapılyomuş galiba yanılmıosam quaresmada öyle olmuştu :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sallapati sagolsun maçları koymuş izlerken dikkatimi çekti 9. dk da emenikenin pozisyonuna ofsayt çalmışlardı değil zatende
ebe kardeşim serdar adam yanından geçiyo senin artık o adam tutsana  burdan sağbek transferinin ne kadar elzem olduğuda anlaşılyo
ortayı flende geçtim defansıda yapamıo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK