2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548166 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Pazartesi günü Ruiz ve Linnes KAP Bekliyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sallapati sagolsun maçları koymuş izlerken dikkatimi çekti 9. dk da emenikenin pozisyonuna ofsayt çalmışlardı değil zatende
ebe kardeşim serdar adam yanından geçiyo senin artık o adam tutsana  burdan sağbek transferinin ne kadar elzem olduğuda anlaşılyo
ortayı flende geçtim defansıda yapamıo
aynen savunmayı yapsa zaten yeterdi bize saç baş yoldurur o adam anca yedek olur  çok ağır

Çevrimdışı TØLGA

ben dmc olarak ortasahada kullanmasından yanayım ihtiyaç halinde tigana zamanında orda iyi iş çıkarmıştı serdar ama hantallaşmış
bi ben bryan ruizi istemiyorum neden onuda bilmiyorum ya itici geliyo çok ilk defa :/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

kimle bekliyoruz transferi kimse yokmu :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydinlar pazartesi bende belhanda ile Linensi bekliyorum.

Çevrimdışı Abdullah

Gunaydinlar pazartesi bende belhanda ile Linensi bekliyorum.
Ne oldu abi srna'dan ümidi kestin mi :by2:

Çevrimdışı Çağrı

Srna'yı boşuna beklemeyin onu Lucescu'dan koparamaz kimse  :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ruizin spor camiasında ve taraftarda hiç etki yaratacağını sanmıyorum..

Ama Belhanda ismi farklı..

Formada aldırır :))

Arsenal maçından en az 3 milyon lira para kazanılır. 60 bin bilet satılacaktır en az.  50 lira olsa biletler 3 gelir..

Ona göre bütçe harcanıp taraftara artık sizde elinizi taşın altına koyun deme vakti geldi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Alınabilecekse herkes ister Belhanda'yı. Aslında düz mantık

Avrupa ligine kalırsa en az gruplardan çıkıp 2 tur yapacağımızı varsayarsak 5 iç saha maçı yapar.

Full çektiği taktirde 15 milyon lira demek. Avrupa liginden de yaklaşık 10 milyon lira 25. Yaklaşık 10 milyon euro Belhanda parası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çağrı Belhanda için 10 milyon euro isteyeceklerini sanmıyorum..

Belhanda'nın Menejeri Radyospora konuşmuştu 2 gün önce

"Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Yeşilbaş, "Belhanda'yla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kulübü onu yüksek bedele satmak istiyor. 14 milyon euroya Montpellier'den transfer etmişlerdi. Bu nedenle yüksek bir fiyata Belhanda'yı satmak istiyorlar. Bu nedenle Southampton ve Crystal Palace gibi takımlardan teklif aldıklarını söylüyorlar. Bir teklif olduğunu biliyorum; ama iddia edildiği gibi yüksek rakamları içeren teklifler değil bunlar. Beşiktaş'ın fiyatı yükseltmesi için bu abartalı rakamlardan bahsediyorlar. Bu iki İngiliz kulübü de 4 milyon euro teklif etti. Dinamo Kiev 8 milyon euro istiyor. Biz Beşiktaş adına bu fiyatı ne kadar aşağıya çekebilirsek o kadar iyi. Bu bir futbol politikası" dedi."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Tabi bunuda demişti..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ZEKI

Ne oldu abi srna'dan ümidi kestin mi :by2:
Lucescu birakmam demis, Bilkic de cok baski yapiyormus ama Lucescunun vetosu... Dentinho yu gonderir ama Srnada iste isi yokusa suruyor

Çevrimiçi Samet Ç

Alınabilecekse herkes ister Belhanda'yı. Aslında düz mantık

Avrupa ligine kalırsa en az gruplardan çıkıp 2 tur yapacağımızı varsayarsak 5 iç saha maçı yapar.

Full çektiği taktirde 15 milyon lira demek. Avrupa liginden de yaklaşık 10 milyon lira 25. Yaklaşık 10 milyon euro Belhanda parası.
Hocam Avrupa Ligi'ne kalmayı garantiledik eğer Karabük ve Trabzon turu geçip gruplara kalamazsa onların gelirlerini de biz alıyoruz bu da nerden baksan 4-5 katı fazla gelir almış oluyoruz. Ki zaten ne Trabzon'un geçeceğine inanıyorum turu ne Karabük'ün bu bizim için büyük avantaj olur.

Çevrimdışı ZEKI

Hocam Avrupa Ligi'ne kalmayı garantiledik eğer Karabük ve Trabzon turu geçip gruplara kalamazsa onların gelirlerini de biz alıyoruz bu da nerden baksan 4-5 katı fazla gelir almış oluyoruz. Ki zaten ne Trabzon'un geçeceğine inanıyorum turu ne Karabük'ün bu bizim için büyük avantaj olur.
Haklisinda ulke puani hep dusuyor.. Boyle giderse sampiyonumuz bile on eleme oynayacak. Bursa koy takimina bir galibiyet bile alamadan elendi..Bence gidebildikleri yere kadar herkes gitsin.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2015.html

Çevrimiçi Samet Ç

Haklisinda ulke puani hep dusuyor.. Boyle giderse sampiyonumuz bile on eleme oynayacak. Bursa koy takimina bir galibiyet bile alamadan elendi..Bence gidebildikleri yere kadar herkes gitsin.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2015.html
Hocam valla Karabük kurayı çektikden sonra elenmeyi kabullendi. Tolunay Kafkas bizim önceliğimiz lig dedi. Trabzon Ceosu'da net konuşmadı en zor rakibi çektik dedi böyle giderse ülke puanı ayaklar altında olur zaten maalesef.

Çevrimdışı forzatunga

daha önce de aciklamistik arkadaşlar diğer takımlar elenince onlarında parasini filan almiyoruz sadece yayın ve pazarlama payı bolunmemis oluyor o da bırakın 4-5 katını az bir miktar fark ediyor.

Çevrimdışı Anıl

Gelmiş mi gelmiş mi  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Bugun bi gelisme olacak mi bakalim olmazsa pazartesiye kaldi en azindan bitmisse transfer oyuncuyu ucaga koyup getirsinler imzayi 3 gun sonra attirsalarda olur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Bugun bi gelisme olacak mi bakalim olmazsa pazartesiye kaldi en azindan bitmisse transfer oyuncuyu ucaga koyup getirsinler imzayi 3 gun sonra attirsalarda olur :icool:
Hocam kaynağın sağlam mı ?

Çevrimdışı aa.aslan

Kaynak dem baba gelecek dedi geldi, belhanda gelecek inşallah öyle görünüyor sinyal öyle geldi. Arsen wenger düşünsün. Şaka maka başkan inanılmaz işler yapıyor.  Bu şekilde gidersek herkes batarken biz bataktan kurtulacağız.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

Kaynak dem baba gelecek dedi geldi, belhanda gelecek inşallah öyle görünüyor sinyal öyle geldi. Arsen wenger düşünsün. Şaka maka başkan inanılmaz işler yapıyor.  Bu şekilde gidersek herkes batarken biz bataktan kurtulacağız.
Hocam zaten Belhanda'nın gelmesi demek Fikret Orman'a karşı iyi transfer yapmıyor diyenleri yanına çekecek bu da kombine ve forma satışlarına yansıyacak. Bir de Allah'ın izniyle Şampiyonlar Ligi'ne gidersek bu parasızlıkta para oluk oluk akacak kulübe bu da stad inşaatına yansıyacaktır.

Çevrimdışı aa.aslan

Töre ve belhanda takımda olunca şansımız var ama yinede çok zor arsenal i elemek. Şansımızı ilk maç belirleyecek galip gelebilirsek Olimpiyat stadında ilk maçta ikinci maçta takım savunmasını devam ettirebilirsek şimdiki zamana kadar oynadığımız gibi turu geçeriz.  Ama tabi bu olasılık yüzde yirmi ye yüzde seksen gibi.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Abdullah

Lucescu birakmam demis, Bilkic de cok baski yapiyormus ama Lucescunun vetosu... Dentinho yu gonderir ama Srnada iste isi yokusa suruyor
Belhandanin yanında srna da olaydi iyiydi
Ya Lucescu da iki üç yıla bırakacak bi' güzellik yapsın bize :(

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı Belhanda için 10 milyon euro isteyeceklerini sanmıyorum..

Belhanda'nın Menejeri Radyospora konuşmuştu 2 gün önce

"Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Yeşilbaş, "Belhanda'yla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kulübü onu yüksek bedele satmak istiyor. 14 milyon euroya Montpellier'den transfer etmişlerdi. Bu nedenle yüksek bir fiyata Belhanda'yı satmak istiyorlar. Bu nedenle Southampton ve Crystal Palace gibi takımlardan teklif aldıklarını söylüyorlar. Bir teklif olduğunu biliyorum; ama iddia edildiği gibi yüksek rakamları içeren teklifler değil bunlar. Beşiktaş'ın fiyatı yükseltmesi için bu abartalı rakamlardan bahsediyorlar. Bu iki İngiliz kulübü de 4 milyon euro teklif etti. Dinamo Kiev 8 milyon euro istiyor. Biz Beşiktaş adına bu fiyatı ne kadar aşağıya çekebilirsek o kadar iyi. Bu bir futbol politikası" dedi."

Nasıl menajerse 8 milyon euroya alınan adamı 14 milyon euroya aldılar demiş bu adamı sevniyorum ben R10 olayından beri mimli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

İddia: Yeni 10 numara Belhanda veya Ruiz değilmiş. Afellay'da değilmiş. Yazan kişi isim veremeyeceğini ancak 3 büyük ligden olmadığını 26-28 yaşlarında olduğunu ve az sayıda milli olduğunu yazmış  :ok: