2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556038 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Dolmabahçenin arsasını versek bizden iyisi olmazdı. Kazlıçeşmeye süper lüks 70.000 kişilik stadı yanına basketbol sahasını havuzu spor kompleksini dikerlerdi. Sponsorlar havada uçuşurdu. Borç bir anda iniverirdi 200 lere.

Beylerimiz de 3 milyar değeri olan Dolmabahçeye park bahanesiyle konaklarını yerleştirirdi hepsi siyah beyaz atkı takardı. İyi ki BEŞİKTAŞLIYIZ.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam iki cezayirli oynamaz göbekteki atarlı oğlan iyi stoper Trabzonda bir cezayirli yedekleyecek. 2 defansta 2 ortasahada 1 forvet kullanırlar kanatlar zaten yerli.

Yalnız Erkan Zengin ellerinde patlayabilir Yusuf çok iyi oyuncu olacak ben olsam Barış Memişi kazanmaya bakarım o çocuk çok yetenekli
hocam atarlı oğlan aykut demir mi mustafa yumlu mu ? barıs memis kac sene önce vardı baya kuması iyi ama parlayamadı bi türlü

Çevrimdışı Çağrı

Hocam sıkıntı orda zaten Halilodzic orta sahaya gol attırabilecek gol atabilecek bir oyuncu istemiyorda bir yabancı santrafor daha istiyor. Bu da yüksek ihtimalle Mitroğlu veya Sulejmani.

Mitro da gelirse onların hesaplarını birisinin incelemesi gerekir Fener kesin Uefa'ya şikayet eder yine  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bizdeki gayrimenkul değeri ile fb-gs'yi satın alırız.

Çevrimdışı Çağrı

Adam 4-4-2 oynayacak diyeceğim o zaman batalla neden geldi diyorum bi entresanlık var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Dolmabahçenin arsasını versek bizden iyisi olmazdı. Kazlıçeşmeye süper lüks 70.000 kişilik stadı yanına basketbol sahasını havuzu spor kompleksini dikerlerdi. Sponsorlar havada uçuşurdu. Borç bir anda iniverirdi 200 lere.

Beylerimiz de 3 milyar değeri olan Dolmabahçeye park bahanesiyle konaklarını yerleştirirdi hepsi siyah beyaz atkı takardı. İyi ki BEŞİKTAŞLIYIZ.
Hocam boş ver bugüne kadar yaşadığımız bütün sıkıntıları camia ve taraftar olarak aştık. Bundan sonra da Allah'ın izniyle kendimiz aşarız bütün sorunları.

Çevrimdışı Çağrı

Bizdeki gayrimenkul değeri ile fb-gs'yi satın alırız.

Gs olmasa da Fener olur evet :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Adam 4-4-2 oynayacak diyeceğim o zaman batalla neden geldi diyorum bi entresanlık var.
Hocam bende orda bir şeyler arıyorum sanki yönetimle Halilodzic arasında bir anlaşmazlık var transfer konsunda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lanzinin 1 sene maclarını anlatan adamın yorumu: Lanzini'yi 1 sene TvNet'te anlatma fırsatı buldum;"Genç yaşına rağmen baskıyı kaldıran ve tekmeyle yılmayan bir oyuncu.Nokta adım olur

Çevrimdışı ZEKI

Madem transfer disinda herseyi konusuyoruz dieogo sakatlanmis yarin mr cekilecekmis. Kimileri 2-3 ay yok diyor, kimileri sezonu kapatmis olabilir diyor.

Çevrimiçi Samet Ç

lanzinin 1 sene maclarını anlatan adamın yorumu: Lanzini'yi 1 sene TvNet'te anlatma fırsatı buldum;"Genç yaşına rağmen baskıyı kaldıran ve tekmeyle yılmayan bir oyuncu.Nokta adım olur
Hocam açtın yine Lanzini konusunu. Sinirleniyorum ama. :D

Çevrimdışı Çağrı

Madem transfer disinda herseyi konusuyoruz dieogo sakatlanmis yarin mr cekilecekmis. Kimileri 2-3 ay yok diyor, kimileri sezonu kapatmis olabilir diyor.

:) Çok dağılmadan tutturmaya çalışıyoruz :) Sezonu kapatması için çapraz bağ atması lazım sanmıyorum ama 3-4 ay oynamasa iyi olur
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam daha belli değil basına sahalardan ne kadar uzak kalacağı yansımadı yarın belli olur. Ayrıca transferle ilgili konuşmaya gerek yok hedef oyuncular belli Martin Linnes , Nedum Onuaha , Belhanda , Ruiz , Lanzini , Töre hepsi Feyenoord maçından sonra belli olacak.

Çevrimdışı Çağrı

Onuoha da hata olur. Bilic stoperi yedeklemek istiyor hala da bu adam sakatlıktan kurtulamayan bir adam.

Hayır illa istiyorsa bulsunlar Linnes gibi genç stoper riski az onu yedeklesin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Hocam açtın yine Lanzini konusunu. Sinirleniyorum ama. :D
sinirlenme hocam genc yasta bir cocuk aliriz ve satariz :D tabi bizim taraftarlar cikip lanziniyi satani bizde satariz demezlerse :D  :ebebe:

Hocam daha belli değil basına sahalardan ne kadar uzak kalacağı yansımadı yarın belli olur. Ayrıca transferle ilgili konuşmaya gerek yok hedef oyuncular belli Martin Linnes , Nedum Onuaha , Belhanda , Ruiz , Lanzini , Töre hepsi Feyenoord maçından sonra belli olacak.
Tore tamam zaten. Tekrardan Lanzini gundeme getiriliyor. Benim gonlum acikcasi belhanda'dan yana ama Lanzini de gelecek vaad eden oyuncu Artik hayirlisi.Sag bek icin Linnens guzel olur. Bekleyip gorecegiz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onuoha da hata olur. Bilic stoperi yedeklemek istiyor hala da bu adam sakatlıktan kurtulamayan bir adam.

hocam linnese 1.5 teklif etmisiz 4 istemisler 2.75 de anlaşırız alırız turu geçersek :)

Çevrimdışı Çağrı

hocam linnese 1.5 teklif etmisiz 4 istemisler 2.75 de anlaşırız alırız turu geçersek :)

Yuh! Biz uzaktan yolunacak kaz gibi duruyoruz galiba o kadar da etmz o adam. 19 yaşında filan bu kadar iyi olsa tamam da adam 23 olacak en en fazla 2'dir ederi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Diego'da adale sakatlığı sanırım ciddiyse birkaç ay sürer düzelmesi.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam bencede Onuoha hata olur 27 yaşında ve dediğin gibi daha ala sakatlıktan kurtulamayan bir oyuncu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yuh! Biz uzaktan yolunacak kaz gibi duruyoruz galiba o kadar da etmz o adam. 19 yaşında filan bu kadar iyi olsa tamam da adam 23 olacak en en fazla 2'dir ederi.
o kadar para etmez bencede hem de bu yabancı kuralıyla sener özbayrakklı ve ya rizeden koray altınay düsünülebilir

trabzonspor fotomaçda gördüğü futbolcuyu alıyor. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Diego'da adale sakatlığı sanırım ciddiyse birkaç ay sürer düzelmesi.
Hocam zaten Diego sık sık böyle sakatlıkları yaşıyor. Ayrıca istikrarsız fbliler çok iyi bir transfer yaptık diyorlar ama bazı fbliler farkında çok iyi bir oyuncu olmadığının.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaynak ne hocam gazete falansa inanmam. :D

Çevrimdışı ZEKI

trabzonspor fotomaçda gördüğü futbolcuyu alıyor. :D

fotomac'in bu seneki isabet oranini Trabzon yukseltecek  :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaynak ne hocam gazete falansa inanmam. :D
atakan kurt lig tv hocam