2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556435 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Diego'nun sağ arka adelesinde sorun varmış.

Çevrimiçi Samet Ç

atakan kurt lig tv hocam
Tmm hocam o zaman inanma ihtimalim daha yüksek. Ama Linnes en fazla 2 milyon Euro eder.Bu fiyattan fazla bir rakama almamaları lazım.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hocam zaten Diego sık sık böyle sakatlıkları yaşıyor. Ayrıca istikrarsız fbliler çok iyi bir transfer yaptık diyorlar ama bazı fbliler farkında çok iyi bir oyuncu olmadığının.

fb'nin ihtiyaçlarına uygun bir futbolcu ama takımı gelipte şampiyon yapacak oyuncu değil kaldı ki sistem sorunu olacak sanırım Diego'nun oynadığı her maçta.Ersun Yanal'da Alex yaratma sevdasına düşerse işleri duman.

Çevrimdışı Çağrı

Diego'nun sağ arka adelesinde sorun varmış.

Sağ arka adele hamstring problemi demek muhtemelen şut atarken attı ciddiyse minimum 3 ay götürür  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tmm hocam o zaman inanma ihtimalim daha yüksek. Ama Linnes en fazla 2 milyon Euro eder.Bu fiyattan fazla bir rakama almamaları lazım.
hocam yabancı üst düzey olmayacaksa gerekli değil bence 3 m euro civarına sener özbayraklı ve ya koray altınay düsünülemez mi benim sener ilk tercihim olur.

Çevrimiçi Samet Ç

fb'nin ihtiyaçlarına uygun bir futbolcu ama takımı gelipte şampiyon yapacak oyuncu değil kaldı ki sistem sorunu olacak sanırım Diego'nun oynadığı her maçta.Ersun Yanal'da Alex yaratma sevdasına düşerse işleri duman.
Diego oynarsa hocam 4-3-1-2 oynatıyor takımı ama arkadaki üçlüde emre harici hücum katkısı yapacak adam yok. Bu onların başına büyük sıkıntılar çıkaracak. Diego'yuda kesemeyecek Ersun Yanal bu yüzden devre arası şutlarlar Ersun hocayı .

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

hocam yabancı üst düzey olmayacaksa gerekli değil bence 3 m euro civarına sener özbayraklı ve ya koray altınay düsünülemez mi benim sener ilk tercihim olur.

Yahu kimle ilgilensek fahiş fiyat çıkıyor nasıl iş bu :D

Çevrimdışı A_Aydin

Fikret Ormanın dediği gibi en kolay iş transfer yapmak.Trabzon o kadar futbolcu aldı öyle bir anlatıyorsunuzki hepsinin bonservisini, 3-4 yıl alacağını sanki peşin verdi.Biz de 8 yılda ne futbolcular aldık, devlet desteğiyle mi aldık.500 milyon borç yaptık.O futbolcuların alacak günü gelsin bi hele devlet mi ödeyecek yoksa Trabzon borç içinde mi kıvranacak (bizim gibi) göreceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

Bizi hiçbir kulüp sevmiyor galiba çok pintiyiz  :alala: :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sağ arka adele hamstring problemi demek muhtemelen şut atarken attı ciddiyse minimum 3 ay götürür  :bandit:
diegonun alternatifi yok egemende sakat bekir alves saatli bomba olur bu sene gs ile ciddi cekisecegiz gibime geliyor

Çevrimiçi Samet Ç

Bizi hiçbir kulüp sevmiyor galiba çok pintiyiz  :alala: :iscrewy:
Hocam parasal sıkıntılar yüzünden fazla pazarlık yapıyoruz. Bu bizi antipatik yapıyor yabancı kulüpler tarafından. :D

Çevrimiçi murat

[/qu
Bu senedi bir tek ben beğenmiyorum sanırım.vasat bir oyuncu.sonu gökhan süzen gibi olmasın.yada serdar.karabükten erdem geçici bir süre denenebilir .eneramoya karşılık fena olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

diegonun alternatifi yok egemende sakat bekir alves saatli bomba olur bu sene gs ile ciddi cekisecegiz gibime geliyor
Hocam ben yinede fb ile çekişeceğimizi düşünüyorum. Gs den bir şey bekleme bu sezon. Fb ile çekişiriz. Şampiyon biz oluruz TT Arena'da şampiyonluğu ilan ederiz gibime geliyor gerekli takviyeler yapılınca takıma.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

[/qu
Bu senedi bir tek ben beğenmiyorum sanırım.vasat bir oyuncu.sonu gökhan süzen gibi olmasın.yada serdar.karabükten erdem geçici bir süre denenebilir .eneramoya karşılık fena olmaz.
murat abi iyi oyuncu oldugu kanısındayım ben 24 yasında zamanında ibrahim altınsay almak istemisti sonra gitti serdardan ve gökhan süzenden kat ve kat kalite fazlası var  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam ben yinede fb ile çekişeceğimizi düşünüyorum. Gs den bir şey bekleme bu sezon. Fb ile çekişiriz. Şampiyon biz oluruz TT Arena'da şampiyonluğu ilan ederiz gibime geliyor gerekli takviyeler yapılınca takıma.
şampiyon olalımda hocam gerisi önemli değil  :D

Çevrimdışı Çağrı

Transferde başkan temsili  :evillol:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Ben seyrettiğimizmaçlarda bir ışık göremedim ne ileride ne geride.tabi aradığımız nasıl bir futbolcu en az bir gökhan gönül kadar oynasın diyorsak bence yetersiz.bu arada gökhan gönülünde bir çik eksiği var onuda çok beğenmiyorum.@Melamadil

Çevrimiçi Samet Ç

şampiyon olalımda hocam gerisi önemli değil  :D
Aynen ama şu görgüsüzlere bir ders vermek de fena olmaz hani. Kadıköy'de şampiyon olduk diye kendilerini Real Madrid'le bir tutan takımın iyi gün taraftarlarına ve Fenerli görgüsüz iyi gün taraftarına gerçek gücümüzü göstermek için TT Arena'da şampiyon olmak fena olmaz hani kupa kaldırmayalım o zevk bizden kalsın ama orda bir tur atmak fena olmaz.

Çevrimdışı Anıl

TT Arena'ya şampiyon çıkıp son hafta Vodafone Arena'da maç sonrası kutlamalarla beraber kupayı kaldırdığımızı düşünsenize, çıldırırsınız :super:

Çevrimiçi Samet Ç

TT Arena'ya şampiyon çıkıp son hafta Vodafone Arena'da maç sonrası kutlamalarla beraber kupayı kaldırdığımızı düşünsenize, çıldırırsınız :super:
Kalpten giderim hocam öyle bir mutluluğu yeni stadımızda yaşamak paha biçilmez bir hediye olur.  :super:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben seyrettiğimizmaçlarda bir ışık göremedim ne ileride ne geride.tabi aradığımız nasıl bir futbolcu en az bir gökhan gönül kadar oynasın diyorsak bence yetersiz.bu arada gökhan gönülünde bir çik eksiği var onuda çok beğenmiyorum.@Melamadil
murat abi ona göre geride tabi serdardan sac bas yoldugum icin gelsin istiyorum yabancı kuralıda varken vasat yabancı almaktan daha iyi olur.Asıl istedigim adamda dario srna gelirse ligin en iyi sağ beki olur bilicinde vatandası işimizi kolaylaştırı umarım gelir cok katkı sağlar.

Çevrimiçi Samet Ç

murat abi ona göre geride tabi serdardan sac bas yoldugum icin gelsin istiyorum yabancı kuralıda varken vasat yabancı almaktan daha iyi olur.Asıl istedigim adamda dario srna gelirse ligin en iyi sağ beki olur bilicinde vatandası işimizi kolaylaştırı umarım gelir cok katkı sağlar.
Hocam Dario Srna'yı Shaktar bırakmaz öyle bıraksada 4-5 milyon Euro ister. Bu da 30 yaşını aşmış bir oyuncu için fazla lüks olur bu zor durumda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam Dario Srna'yı Shaktar bırakmaz öyle bıraksada 4-5 milyon Euro ister. Bu da 30 yaşını aşmış bir oyuncu için fazla lüks olur bu zor durumda.
ukraynadaki durum bi belli olsun 32 yasında ama cok kaliteli 3 sene ciddi katkısı olur hocam 4 5 cok olurda 3 e iyi  :D

Çevrimiçi Samet Ç

ukraynadaki durum bi belli olsun 32 yasında ama cok kaliteli 3 sene ciddi katkısı olur hocam 4 5 cok olurda 3 e iyi  :D
Hocam ordaki durum belli oldu diye biliyorum futbol oynanır kararı verdiler ama bazı futbolcular hala ayrılmak istiyor. Belhanda vs.