2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554814 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

abi yeminle bizim ülke cennet adamlar gelmek istemez mi  :D 2 m euro al yııllık istanbulda lüks yerlerde otur en güzel restoranlarda yemek ye herkesin ilgiisi üzerinde daha ne olsun

aynen öyle vergi yok bişey yok , herşey sponsorlu, bak Noumayı bidahaki yerel seçimlere semte Belediye Başkanı yapacaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerbahçe'de Diego şoku... Yıldız futbolcu, bu akşam gerçekleştirilen son idmanı tamamlayamadı. Sağ arka adelesinden sakatlanan Diego, büyük ihtimalle Soma için düzenlenen, Chelsea ile Beşiktaş takımları ile oynanacak turnuvada yer alamayacak. Diego'nun durumu, yarın çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacak.

Kaynak : Fanatik (İnşallah doğrudur )

Beddualarım tek tek tutuyor. Önce Egemen sonra Ribas :D

Çevrimdışı Anıl

@Samo1903 abi sen bu Lanzini olayını çok abartıyorsun bence. Sırf gelip iyi oynadığında senin yorumlarını merak ettiğim için gelmesini istiyorum :lol:

Çevrimdışı Kemal

Kuyt falanda sakatlansada Pektemeği satsak şunlara, gelen paraylada Khouma BABACAR'ı alsak gelecek 6-7 yıl bidaha forvet hattına bakmasak

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903 abi sen bu Lanzini olayını çok abartıyorsun bence. Sırf gelip iyi oynadığında senin yorumlarını merak ettiğim için gelmesini istiyorum :lol:
İnşallah beni yanıltır ama iyi oynasa bile adama kanım ısınmadı hocam ayrıca hala kanaatteyim Oğuzhan'dan fazlası değil

Çevrimiçi Samet Ç

Kuyt falanda sakatlansada Pektemeği satsak şunlara, gelen paraylada Khouma BABACAR'ı alsak gelecek 6-7 yıl bidaha forvet hattına bakmasak
Hocam Khouma Babacar'ın bonservisi 8-10 milyon Euro arasında değil mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi o adam cok iyi olur güzel olur ama zor nerde o para bizde  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fenerbahçe'de Diego şoku... Yıldız futbolcu, bu akşam gerçekleştirilen son idmanı tamamlayamadı. Sağ arka adelesinden sakatlanan Diego, büyük ihtimalle Soma için düzenlenen, Chelsea ile Beşiktaş takımları ile oynanacak turnuvada yer alamayacak. Diego'nun durumu, yarın çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacak.

Kaynak : Fanatik (İnşallah doğrudur )

Beddualarım tek tek tutuyor. Önce Egemen sonra Ribas :D
 hocam sakatlanmasın kimse sahada yeneriz biz onları bu sene kadıköyde acımayız bu sene  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Yenmek için değil hocam zaten bu sene hepsini yeneceğiz. Ama önemli olan Beşiktaş'a yanlış yapmamak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yenmek için değil hocam zaten bu sene hepsini yeneceğiz. Ama önemli olan Beşiktaş'a yanlış yapmamak.
egemenin gitmesi iyi oldu zaten hic sevmezdim ciddi paralar istiyordu hak etmediği beşiktaşa yakısmıyordu çirkefligiyle bize yakısmıyordu :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Hocam Khouma Babacar'ın bonservisi 8-10 milyon Euro arasında değil mi ?

Yok hocam 7m euroya Kartal olur, şu Pektemeği 5-6 ya kakalayaydık üzerine en baba 3 daha koyar Khouma BABACARımıza kavuşurduk. Leblebi gıbı sıralardı Dem BABA yla , 2 BABA :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok hocam 7m euroya Kartal olur, şu Pektemeği 5-6 ya kakalayaydık üzerine en baba 3 daha koyar Khouma BABACARımıza kavuşurduk. Leblebi gıbı sıralardı Dem BABA yla , 2 BABA :)
abi 4.5 m euro piyasa değeri ve sezon sonu sözleşmesi bitiyor bonservissiz bile alabiliriz ama yabancı sınırı var zor dedigin  :D

Çevrimdışı Kemal

abi 4.5 m euro piyasa değeri ve sezon sonu sözleşmesi bitiyor bonservissiz bile alabiliriz ama yabancı sınırı var zor dedigin  :D

Kardeşim bakma transfermarkta sen alacağımız değer 7 den aşşağı olmaz, sözleşmesi bıtıyo dıyede wonderkidi parasız bize bırakmaları sayısalda 5 tutturmak olur, 6 sı zaten messi :D

yabancı sınırı =  Atiba- Pedro - Motta - 10 Numara - Demba BA - Sağ bek - ? - ? - +1 dediler ?

soru işaretlerinin yerine 1 tane Khouma BABACAR yakışır

seneye Sivok- Holosko- Eneramo sözleşmeleri bıtıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada trabzon erkan zenginle pablo batallayı aldı diyolar oha diyorum adamlar bi günde 4 5 kisi birden alıyo  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada trabzon erkan zenginle pablo batallayı aldı diyolar oha diyorum adamlar bi günde 4 5 kisi birden alıyo  :bandit:
Olabilir hocam da hiçbir şey yapamazlar ligde çok transfer yaptılar birbirlerine uyum sağlamaları en az 2 ay .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olabilir hocam da hiçbir şey yapamazlar ligde çok transfer yaptılar birbirlerine uyum sağlamaları en az 2 ay .
hocam bu kadar transfer mi olur oturmaz o takım en iyi ihtimalle 4.cü olurlar zaten abarttılar bu kadar oyuncu alınmaz ki yanlıs mantalite tamamen  :D biz yapmayalım da cok cektik bunun acısını

Çevrimdışı okansosa

biletlerde son durum ne bilgisi olan var mı ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

biletlerde son durum ne bilgisi olan var mı ?
Öğle saatlarinde Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak 26 bin kağıt bile satıldı dedi.

Çevrimdışı TURKahvesi

Samo1903 sen Lanzini'ye pek ilgi göstermiyorsun ama bu Arjantinlinin peşinde bildiğimiz dev takımlar var

B.Dortmund başta olmak üzere Milan,B.Münih,İnter,Roma,Zenit,Rubin Kazan ve Beşiktaş

Belhanda ve Ruiz bu 2 futbolcuya hangi dev takımlar talip olmuş ?

tmm bu 2 futbolcu kaliteli oyuncular ama Lanzini'de kaliteli

diyelim Lanzini'yi Dortmund aldı 2-3 sene içinde büyük sıçrama gerçekleştirdi

ve serbest kalma ücreti 30 m.euro koydu diyelim sözleşmeye

bunu bir çırpıda havada kapacak takımlar var

ee şimdi ah biz alsaydık keşke vah biz alamadık diye mi isyan edeceğiz zamanı geldiğinde

eğer Beşiktaş bir şeyleri değiştirmek istiyorsa tam zamanı

Porto,B.Dortmund ve Arsenal bunlara biz niye hayranlık besliyoruz

çünkü adamlar işi çözmüş bir sistem yerleştirmişler

biz Beşiktaş farklı olmak istiyorsak (fb ve gs'ı kastediyorum) bu işleri artık yapmalıyız

yani ne demek istediğimi anlamışsındır mutlaka

misal tabata gibi bir orta sınıf oyuncuya 8 milyon verdik

misal biz o 8 milyonu Kagawa'ya veremezmiydik ? (Dortmund'a gelmeden önce)

bir kere atılım yaparsak gerisi çorap söküğü gibi gelecek

çünkü Lanzini'ye talip olan dev rakipler Beşiktaş'ı da bir büyük rakip olarak görecekler

bak geçen sene Beşiktaş kulübüne mail attım

adını söylemeyeyim Brezilya'da gencecik bir defans oyuncusunu mutlaka alın diye mail yolladım

bunu mutlaka alın diye ısrarla kelimelere döktüm

bunu alırsanız büyük sükse yaparsınız dedim ve ileride 25-30 milyon euro'dan aşağı satmazsanız ben bir şey bilmiyorum dedim

alırsın 6 ile 10 milyon euro'ya satarsın 20 ile 30 milyon euro'ya

bu işler böyledir yani.

Çevrimiçi Samet Ç

Samo1903 sen Lanzini'ye pek ilgi göstermiyorsun ama bu Arjantinlinin peşinde bildiğimiz dev takımlar var

B.Dortmund başta olmak üzere Milan,B.Münih,İnter,Roma,Zenit,Rubin Kazan ve Beşiktaş

Belhanda ve Ruiz bu 2 futbolcuya hangi dev takımlar talip olmuş ?

tmm bu 2 futbolcu kaliteli oyuncular ama Lanzini'de kaliteli

diyelim Lanzini'yi Dortmund aldı 2-3 sene içinde büyük sıçrama gerçekleştirdi

ve serbest kalma ücreti 30 m.euro koydu diyelim sözleşmeye

bunu bir çırpıda havada kapacak takımlar var

ee şimdi ah biz alsaydık keşke vah biz alamadık diye mi isyan edeceğiz zamanı geldiğinde

eğer Beşiktaş bir şeyleri değiştirmek istiyorsa tam zamanı

Porto,B.Dortmund ve Arsenal bunlara biz niye hayranlık besliyoruz

çünkü adamlar işi çözmüş bir sistem yerleştirmişler

biz Beşiktaş farklı olmak istiyorsak (fb ve gs'ı kastediyorum) bu işleri artık yapmalıyız

yani ne demek istediğimi anlamışsındır mutlaka

misal tabata gibi bir orta sınıf oyuncuya 8 milyon verdik

misal biz o 8 milyonu Kagawa'ya veremezmiydik ? (Dortmund'a gelmeden önce)

bir kere atılım yaparsak gerisi çorap söküğü gibi gelecek

çünkü Lanzini'ye talip olan dev rakipler Beşiktaş'ı da bir büyük rakip olarak görecekler

bak geçen sene Beşiktaş kulübüne mail attım

adını söylemeyeyim Brezilya'da gencecik bir defans oyuncusunu mutlaka alın diye mail yolladım

bunu mutlaka alın diye ısrarla kelimelere döktüm

bunu alırsanız büyük sükse yaparsınız dedim ve ileride 25-30 milyon euro'dan aşağı satmazsanız ben bir şey bilmiyorum dedim

alırsın 6 ile 10 milyon euro'ya satarsın 20 ile 30 milyon euro'ya

bu işler böyledir yani.
Hocam bu saydğın takımların hiç biri Lanzini'nin peşinde değil. Öyle olmuş olsaydı B. Münih, Dortmund , Roma , Zenit için River Plate'in istediği 10 milyon Euro bu takımlar için sorun olmazdı ve bu kadar beklemezlerdi hemen alırlardı. Ayrıca bunu başkanda söyledi Lanzini'yi isteyen bir tek biziz dedi.

Çevrimdışı Kemal

@dbay41 ,

'' B.Dortmund başta olmak üzere Milan,B.Münih,İnter,Roma,Zenit,Rubin Kazan ve Beşiktaş''

Peki düz mantıkla bakarsak, şu yazdığın takımları sıyrılarak Beşiktaş nasıl Lanzini'yi transfer eder, aklım mantığım almıyo benim?

Çevrimiçi Samet Ç

@dbay41 ,

'' B.Dortmund başta olmak üzere Milan,B.Münih,İnter,Roma,Zenit,Rubin Kazan ve Beşiktaş''

Peki düz mantıkla bakarsak, şu yazdığın takımları sıyrılarak Beşiktaş nasıl Lanzini'yi transfer eder, aklım mantığım almıyo benim?
Hocam arkadaş kulaktan dolma genellikle Twitter'dan duyduğu haberleri yazmış buraya. Dediğim gibi B. Münih , Dortmund , Roma , Zenit isteseydi çoktan alırdı.

beyler lanzini uzak iklim kapalı kutu ne olduğu belli değil kinder süpriz gibi ne çıkacağı belli olmaz sağlam hamle şart. 6-7 verecek para varsa belhanda zorlanmalı.

Çevrimdışı okansosa

Öğle saatlarinde Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak 26 bin kağıt bile satıldı dedi.
saat 21:00 den sonraki durumunu sormuştum ben
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

@dbay41 ,

Şu takımların bir tanesinin elinden bile alamayız Lanzini'yi gerçekten isteseler. Paramız olsa dahi alamayız onları seçer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli