2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555041 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

saat 21:00 den sonraki durumunu sormuştum ben
Onu bilmiyorum kardeşim. Hiçbir yerde de bahsetmediler.

Çevrimdışı Oğuzhan

Biletlerde son durum:

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı okansosa

Biletlerde son durum:

maç saatine kadar da 10 bin satılsa 41 bin çok düşük bir rakam  :akuma:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Durumu olup da Gelme imkanı olup da gelmeyen , gelmiyorsa bile en azından bilet alıp kulübe katkı yapmayan kimsenin kulübü , yönetenlerin transfer konusunda eleştirme hakkı yoktur benim gözümde. Yarın 40 bini zor bulacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

bugun aksam mustafa ile berqberdik, bilet satis yerinde inanilmaz bir kalabalik vardi. Ve millet bnilet almaya geliyordu. Bence 50 bini yarin geceriz. Bu arada transfer nobetinde oldugumuzu unutmayalim.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Şu trabzonun hali ne olacak arkadaş.Transfer yapılmazsa istifa diyerim diyen adam 2 yenilgide kaçar bence bu sene batar trabzon  :D

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon sağlam taarruza geçmiş ama bunlar sanırım örtülü ödenekten sus payı Trabzon'un. Artık şike lafını duymayız çok. Kasalarında bu kadar para yoktu bunların aksine bu sene ilk 2'ye giremezlerse borç anlamında topu atabilirler.

Ve hala ortasahaları bomboş hala bu ortasaha ile ilk 4 zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon sağlam taarruza geçmiş ama bunlar sanırım örtülü ödenekten sus payı Trabzon'un. Artık şike lafını duymayız çok. Kasalarında bu kadar para yoktu bunların aksine bu sene ilk 2'ye giremezlerse borç anlamında topu atabilirler.

Hocam Erkan Zengin ve Batalla ile anlaşmışlar. Öyle konuşuluyor.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Aynen hocam büyük oynarsan büyük risk aldın demektir işleri zor.Bu arada gs Yasin Öztekin için 2.5milyon Euro ödeyecekmiş yine iyi kazık yediler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

katılıyorum hükümet destegi var baska sekilde zor en iyi 4.cü olurlar hocam bence maksimumları bu

Çevrimdışı Çağrı

Oha bunu duymamıştım Erkan Zengin ve Batalla ile de mi anlaştı Trabzon
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

katılıyorum hükümet destegi var baska sekilde zor en iyi 4.cü olurlar hocam bence maksimumları bu

Mutlaka var,Hacıosmanoğlu,Recep Tayyip Erdoğan'ın hiç bir mitingini kaçırmıyor çünkü.

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız şimdi işler değişir eğer sağlam bi bbox to box  bulurlarsa ki Nathko ile ilgileniyorlar kadro sağlam yardırmış olacak aldıkları yabancılar şımarık değil bu kez farklı olabilir ama hükümet sağlam destekliyor tüm bunların boınservisi 20 milyon euroyu geçer maaşları da daha da uçar nasıl denkleştirecekler bilmiyorum.

Atarlı amca boşuna 10 adam istiyorum demiyormuş biliyordu demek bunların alınacağını
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bilet 25393 adet ( passolig ve kağıt bilet dahil )kombine 6324 adet bu dakika itibarıyla feyenord maçına giriş hakkı olan kişi sayısı 31.717

yarın 50.000 'i geçer, şehir dışından gelecekler ,statdan alacaklar, satışlar az diye nasılsa bilet var maça gidince alırım diyenler, kredi kartıyla alamayıp statdan alırım diyenler... benim tahminim 55.000 civarında taraftar tribünde olur.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yalnız şimdi işler değişir eğer sağlam bi bbox to box  bulurlarsa ki Nathko ile ilgileniyorlar kadro sağlam yardırmış olacak aldıkları yabancılar şımarık değil bu kez farklı olabilir ama hükümet sağlam destekliyor tüm bunların boınservisi 20 milyon euroyu geçer maaşları da daha da uçar nasıl denkleştirecekler

Adamlar iyide Trabzon kulübü onların ağırlığını kaldıracakmı o belli değil ne oyuncular gelip geçti oynamadan Türkiye'ye.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

[
Yalnız şimdi işler değişir eğer sağlam bi bbox to box  bulurlarsa ki Nathko ile ilgileniyorlar kadro sağlam yardırmış olacak aldıkları yabancılar şımarık değil bu kez farklı olabilir ama hükümet sağlam destekliyor tüm bunların boınservisi 20 milyon euroyu geçer maaşları da daha da uçar nasıl denkleştirecekler bilmiyorum.

Atarlı amca boşuna 10 adam istiyorum demiyormuş biliyordu demek bunların alınacağını
aynen ama tutmazsa fena patlarlar bence sol bek ve stoper patlaması yasanıyo trabzonda

Çevrimdışı Çağrı

Şu durumda

Onur

Bosingwa Belkalem Adını Hatırlayamadığım Atarlı Oğlan İshak

Konstant  Yerli Ortasaha

Erkan Zengin Batalla Yusuf

Kardo

Aşı tutarsa her şeye açık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

[ aynen ama tutmazsa fena patlarlar bence sol bek ve stoper patlaması yasanıyo trabzonda

konstantı basın o kadar cahil ki sol bek diye yazıyor o adamı ortaya aldılar aslında sol bek de oynayabiliyor İshak varken onu koymaz oraya yabancı 5 tane izin var
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız yine de oyuncuların kendini aşma şansı yok.

Şöyle ki herkes maksimum oynarsa  ligde şansları var ama şu kadro ile gitsin Avrupa'da perişan olur yine. Oyuncuların hepsi  Anadolu winnerları dolu. İlk fener maçında yine gaza gelip evlerinde 3 yiyip sezonu kapatma ihtimalleri de hiç az değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Hacıosmanoğlu iki mitinge çıktı devlet yardımını arkasına aldı. Şimdi de istediği bütün transferleri yapıyorlar ama. Bir yeri iyi ayarlayamamışlar defan hattının üçü yaban Belkalem , Bosingwa , Medjanin geriye kaldı 2 yabancı hakkı biri Cardozo birde bir yabancı forvet daha istiyormuş Halilodzic. Bunun yanında Constant var ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim.Hocayla transferi yapanlar arasında büyük bir çelişki varmış gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Çağrı

Bilet 25393 adet ( passolig ve kağıt bilet dahil )kombine 6324 adet bu dakika itibarıyla feyenord maçına giriş hakkı olan kişi sayısı 31.717

yarın 50.000 'i geçer, şehir dışından gelecekler ,statdan alacaklar, satışlar az diye nasılsa bilet var maça gidince alırım diyenler, kredi kartıyla alamayıp statdan alırım diyenler... benim tahminim 55.000 civarında taraftar tribünde olur.

Kaçak giren en az 4-5 bin kişi olacak yine resmi rakamın üzerine 5 daha ekleyin siz
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hocam Hacıosmanoğlu iki mitinge çıktı devlet yardımını arkasına aldı. Şimdi de istediği bütün transferleri yapıyorlar ama. Bir yeri iyi ayarlayamamışlar defan hattının üçü yaban Belkalem , Bosingwa , Medjanin geriye kaldı 2 yabancı hakkı biri Cardozo birde bir yabancı forvet daha istiyormuş Halilodzic. Bunun yanında Constant var ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim.Hocayla transferi yapanlar arasında büyük bir çelişki varmış gibi geliyor bana.

Hocam iki cezayirli oynamaz göbekteki atarlı oğlan iyi stoper Trabzonda bir cezayirli yedekleyecek. 2 defansta 2 ortasahada 1 forvet kullanırlar kanatlar zaten yerli.

Yalnız Erkan Zengin ellerinde patlayabilir Yusuf çok iyi oyuncu olacak ben olsam Barış Memişi kazanmaya bakarım o çocuk çok yetenekli
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

İnşallah beni yanıltır ama iyi oynasa bile adama kanım ısınmadı hocam ayrıca hala kanaatteyim Oğuzhan'dan fazlası değil
Oziden Fazlası dahi olsa üstad ben oziyi kazanacak hemde olgunlaşmış bir 10 numara almamız gerektiğini düşünüyorum. Hatta 1 yıllığına kiralayalım. Ozi ve kerimde artık olgunlaşsınlar ve onlara bırakalım. Kendi insanımıza güvenelim. Ferdi sezonda 10 maç ki oda dandik maçlarda bir iki şov yapacak diye bekleyip onunla da tatmin oluyoz, Ozi kerim sende 10-15 maçta iyi olsa bunlar kötü diyoz. Bizde de var.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Stadı devlete yaptırıyorlar yetmedi transferleride onlardan aldıkları para ile yapıyorlar.Allah'a şükür BEŞİKTAŞLIYIZ kimsenin yardımına duymadan stadımızı ve transferimizi yapıyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam iki cezayirli oynamaz göbekteki atarlı oğlan iyi stoper Trabzonda bir cezayirli yedekleyecek. 2 defansta 2 ortasahada 1 forvet kullanırlar kanatlar zaten yerli.

Yalnız Erkan Zengin ellerinde patlayabilir Yusuf çok iyi oyuncu olacak ben olsam Barış Memişi kazanmaya bakarım o çocuk çok yetenekli
Hocam sıkıntı orda zaten Halilodzic orta sahaya gol attırabilecek gol atabilecek bir oyuncu istemiyorda bir yabancı santrafor daha istiyor. Bu da yüksek ihtimalle Mitroğlu veya Sulejmani.