2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559240 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

valla feyenoord maçında akıllı oynadık istediğimiz skoru da aldık büyük ihtimalle bu turu geçeriz fakat arsenal dışındakileri zorlarız falan diyenleri anlamıyorum eğer sağ bek,10 numara ve töre transferleri halledilmezse açıkça söylüyorum hiçbirini eleyemeyiz.bu dediğim transferler olursa da arsenal ve napoli dışındakileri bir nebze olsun zorlarız.kendimizi kandırmayalım feyenoord maçında akıllı oynadık fakat pozisyon üretemedik.biri duran toptan diğeri ise her ne kadar frei orada çok iyi depar atıp kale önüne getirse de netice de şans golü her zaman öyle goller olmaz.yani kısacası oyunu karşı kaleye yıkmakta zorluk yaşıyoruz bu turu geçeriz bir şekilde fakat sonraki turda transfer falan yapılmazsa oradan gelecek her takım oyun üstünlüğünü ele geçirir ve bize top göstermez kadro kalitemiz o kadar da iyi değil yani umarım rövanş maçını da kazanıp turlarız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Güç ile turu birbirine karıştırmamak gerek. Şöyle örnek vereyim. Şuan Bate Borisov ile Salzburg eşleşse Slazburg turu kesin geçer derim ama Bate ile Napoli eşleşse o kadar emin konuşamam sebep ise şu.

Haddini bilerek oynarsa takımlar takım olgusu öne çıkar bu da her türlü sonuca ihtimal doğrurur. Biz play off ta kim gelirse gelsin yaslanıp kontra yapacağız takım oyunumuz iyi olduğu için temel amaç gol yememek olacak. Bu yüzden kim gelirse gelsin bizi süpüremez üst turda çünkü gol atmak zorunda olanlar o takımlar olacak.
hocam sana katılıyorum arsenal dısında tabi eğer onlar cıkarsa isimiz bayağı bi zor görünüyo sağ bek alınması şart ama cok önemli bölge

Çevrimiçi Samet Ç

Miktarı bilemem de Bruma 2 sene içinde o parayı fazlsıyla çıkaracak. 3 senedir takip ediyorum Bruma'yı ben çok büyük miktara gidecek buradan göreceğiz hep birlikte.
Hocam Bruma gsde o patlamayı yapamaz bizde olsa yapar derdim veya herhangi bir Anadolu kulübünde.

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle bir durum var. Lanzini'ye Benfica 12 milyon euro verse kimse neden demez çünkü Di Maria gibi olgunlaştırıp 30'a okuturlar 3 sene sonra o sırada kupa da getirir. Ama biz bunu yapamayacaksa o 7 milyonu asla ama asla ona bayılamayız Delgado 2 olur. Ki ben geliştirebileceğimizi sanmıyorum Bknz. Oğuzhan Bknz. Necip Bknz Muhammed. Bunlar yeteneksiz değil karaktersiz de değil iyi idare edilememiş ÇOCUKLAR.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hocam Bruma gsde o patlamayı yapamaz bizde olsa yapar derdim veya herhangi bir Anadolu kulübünde.

Hocam büyük konuşmayayım ama bu sene 25 maça çıksın o adamı seneye tutamazsın bu ligde. Yeter ki oynatsınlar ki bu sene Solda Olcan Sağda Bruma oynayacak Gs'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla feyenoord maçında akıllı oynadık istediğimiz skoru da aldık büyük ihtimalle bu turu geçeriz fakat arsenal dışındakileri zorlarız falan diyenleri anlamıyorum eğer sağ bek,10 numara ve töre transferleri halledilmezse açıkça söylüyorum hiçbirini eleyemeyiz.bu dediğim transferler olursa da arsenal ve napoli dışındakileri bir nebze olsun zorlarız.kendimizi kandırmayalım feyenoord maçında akıllı oynadık fakat pozisyon üretemedik.biri duran toptan diğeri ise her ne kadar frei orada çok iyi depar atıp kale önüne getirse de netice de şans golü her zaman öyle goller olmaz.yani kısacası oyunu karşı kaleye yıkmakta zorluk yaşıyoruz bu turu geçeriz bir şekilde fakat sonraki turda transfer falan yapılmazsa oradan gelecek her takım oyun üstünlüğünü ele geçirir ve bize top göstermez kadro kalitemiz o kadar da iyi değil yani umarım rövanş maçını da kazanıp turlarız.
hocam haklısın coğunda ama stratejimiz cok  bence 1 tane attık pozisyon bile vermedik çağdas futbolu iyi uyguladık bence sağ bek kanayan yara diğer mevkilerede takviye şart

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle bir durum var. Lanzini'ye Benfica 12 milyon euro verse kimse neden demez çünkü Di Maria gibi olgunlaştırıp 30'a okuturlar 3 sene sonra o sırada kupa da getirir. Ama biz bunu yapamayacaksa o 7 milyonu asla ama asla ona bayılamayız Delgado 2 olur. Ki ben geliştirebileceğimizi sanmıyorum Bknz. Oğuzhan Bknz. Necip Bknz Muhammed. Bunlar yeteneksiz değil karaktersiz de değil iyi idare edilememiş ÇOCUKLAR.
%100 katılıyorum hocam. Türkiye'de genç oyuncu alıp pişsin diye hiç kimse beklemez. Herkesin gözünü kupa şampiyonluk yıldız olayı boyamış Uzun süreli değil kısa süreli başarılarla mutlu oluyoruz. Ben bu yüzden Lanzini'nin bu tür bir baskıyı kaldıracağını düşünmüyorum. Alınmasının kulübe fayadalı olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam büyük konuşmayayım ama bu sene 25 maça çıksın o adamı seneye tutamazsın bu ligde. Yeter ki oynatsınlar ki bu sene Solda Olcan Sağda Bruma oynayacak Gs'de.
sanki biraz zor oynaması hocam 5 yabancı kuralıyla muslera sneijder melo telles banko 1 tanede stoper oynayacağını düşünürsek oynar illaki ama 25 maç zor gibi geldi bana

Çevrimdışı Çağrı

Fizyoterapi bölümünde yetenek gelişimi ve fiziksel gelişim üzerine ders anlatılırken şunları çok özenle dinlemiştim.

Yetenek kazanılması için en ince detayına kadar anlayılmalı oyuncu ne yapacağını bilmeli. Sonra sık sık tekrarlamalı günde minimum 2 saat. Daha sonra mükemmelleşmes için oyuncu kontrolü kaybetmeli. Yani o hareketi bisiklete binmek gibi ezbere yapabilmeli.

Fiziksel gelişim ise anatomik yapı ve antrenman tip ile ilgili.Yani oyuncunun kas boyu ortalama ise siz 6 haftalık programla 23 yaşını geçmemiş oyuncunun her türlü fiziksel özelliğini yüzde 10 artırabilirsiniz. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış gerçek.

Oğuzhan da yetenek var şutu da gelişti hatta çünkü 6 aydır şut çalışıyor. Peki fizik? 2 hafta dayanamadı antrenmana.

Necip ise tam tersi.

Muhammed de ikisi de yok.

Bunları bilen tek fizyoterapist ben değilim ama uygulayabilmek ve uygulatabilmek farklı bir olay.

O yüzden bence Lanzini yanlış tercih olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

sanki biraz zor oynaması hocam 5 yabancı kuralıyla muslera sneijder melo telles banko 1 tanede stoper oynayacağını düşünürsek oynar illaki ama 25 maç zor gibi geldi bana

Haklısın hocam o kısım sıkıntı onu atladım ben. Bu dediğin 4 adamı da kesmek zor tek çareleri Semih ve Dortmunddan aldıkları çocuğu stopere koymak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam adamların zaten Tarık alınmazsa 4 tane 11 de banko oynayacak yabancıları var. Yanılmıyorsam Prandelli bir de stoper istiyor. Bruma ancak Türkiye Kupası maçlarında oynar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şener özbayraklı haberleride cıktı ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

Çevrimiçi Samet Ç

şener özbayraklı haberleride cıktı ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
Şener'in olabileceğini düşünmüyorum. Erdem Özgenç de olursa sevinirim. Twitterda test ettim onaylıdım. Adama inşallah Beşiktaş'ımızın sağbeki olursun diye twit attım rt yaptı. Çok yetenekli bir bek.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Biz genç oyuncu yetiştirip satamayız,ayrıca takımda bu kadar genç oyuncu varken hele de 10 numara pozisyonunda Oğuzhan varken oraya ayni yaşta bir adam almak gereksizdir.Belhanda o bölgeye alınabilecek en iyi alternatiftir.Oyuncu yetiştirip satma konusunda bir 10 yıl daha ekmek yememiz gerekiyor ülke olarak,mantelite anlık başarı değil ileriye dönük planlamalara vakıf olmak gerek o yüzden Lanzini iyi bir oyuncu olsada 7 milyon gibi bir rakam verilip alınmamalı keza bunlar Bruma içinde geçerli biraz hareketlense formunu bulsa bile 11-12 milyondan fazla satamazlar çünkü ondaki potansiyeli çıkaracak tecrübe ve futbolcu eğitimi bizde yok bu kültürle alakalı bir şey dir.

Çevrimdışı Çağrı

Konu transfere gelmişken yönetimi muhalif kısım fena eleştiriyor şu çöpler konusunda haklılar da yalnız Gs de ve Fb de 2 senedir tam bir fiyasko var basın  dillendirmediği için rahatlar.

Gs ; Dany , Bruma , Hamit , Yiğit , Ambrabat , Ontivero , Hajrovic , Salih Dursun , Burdisso , Sercan , Kazım , Riera toplarsanırız bizi 3'e katlar zarar belki 4'e oynatmadığı adamlar olarak.

Fener de , Sezer , Stoch , Krasic , Bienvenu , Kadlec , Holmen , Gökhan Ünal sadece krasic bizim zarara denktir sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şener'in olabileceğini düşünmüyorum. Erdem Özgenç de olursa sevinirim. Twitterda test ettim onaylıdım. Adama inşallah Beşiktaş'ımızın sağbeki olursun diye twit attım rt yaptı. Çok yetenekli bir bek.
bencede erdem iyi bi oyuncu bi kaç sene doldurur orayı ama benim istediigm 25 yaşlarında böyle 6 7 sene arkamıza bakmayacağımız bir bek şenerin olması baya iyi olur bursa bırakırsa.

Çevrimdışı Çağrı

Türkiye'ye alınacak adam tipini bu sene Fener çözdü. Buraya yetenek ve fiziki gelişiminin yğzde 70'ini tamamlamış motivasyonla biraz daha ileriye gidecek 21-27 yaş bandında adam alırsan biraz da bonservisi gözden çıkarırsan ölüsü bile para eder. Tutarsa da şampiyon yapar. Buraya olmamış yabancı getirmeyeceksin. Yerli olur çünkü maliyeti az ama yabancı hem sınır varken hem maliyet varken çılgınlık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Konu transfere gelmişken yönetimi muhalif kısım fena eleştiriyor şu çöpler konusunda haklılar da yalnız Gs de ve Fb de 2 senedir tam bir fiyasko var basın  dillendirmediği için rahatlar.

Gs ; Dany , Bruma , Hamit , Yiğit , Ambrabat , Ontivero , Hajrovic , Salih Dursun , Burdisso , Sercan , Kazım , Riera toplarsanırız bizi 3'e katlar zarar belki 4'e oynatmadığı adamlar olarak.

Fener de , Sezer , Stoch , Krasic , Bienvenu , Kadlec , Holmen , Gökhan Ünal sadece krasic bizim zarara denktir sanırım.
maalesef herşey başarıdan geçiyor şampiyon olunca bunlar konuşulmaz da bir başarısız ol sadece transferler değil konuşulmayan ne varsa herşey konuşulur

Çevrimdışı Çağrı

Erdem 30 yaşında değil mi yahu  :alala: Yeni bir Ali Tandoğan vakası olmamalı bence iyi oyuncu olsa da buraya gelecek yaşı geçmiş bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

He bu arada fbliler twitterda coşmuş yine bu takımdan bir cacık olmaz diyorlar. Sow gitmeli diyorlar. Bunlar tam iyi gün taraftarı. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Erdem 30 yaşında değil mi yahu  :alala: Yeni bir Ali Tandoğan vakası olmamalı bence iyi oyuncu olsa da buraya gelecek yaşı geçmiş bence.
aynen hocam tam 30 idareten bi cözüm olur düsüncesindeyim yerli sağ bek  pek fazla secenek yok maalesef yabancı hakkı zorunlu gibi görünüyo

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Serdar'dan sonra bize Dani Alves gibi gelir o adam kafan rahat olsun. :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Zaten adamların sınırsız yabancı istemelerinin sebebi bu,hepsi çöplük gibi bu adamlara verilen bonservis ve yıllık ücretleri toplasan Avrupada yarı final görecek takım kurarsın.Basın renkli yalakası olduğu için hiç bir zaman bunlardan bahsetmezler ancak Eneramoyu yazar onlar.Medya gücümüzün artması lazım ama önce kendini Beşiktaş'lı diye tanıtan spor yazarlarımızın takımı ve kulübü yerden yere vurmaması lazım bizim içimizdeki adam bunu yapıyorsa renkli basın neden yapmasın önce sorunu kendi içimizden çözmek gerek.

Çevrimdışı Tolga

He bu arada fbliler twitterda coşmuş yine bu takımdan bir cacık olmaz diyorlar. Sow gitmeli diyorlar. Bunlar tam iyi gün taraftarı. :D
fb gene form tutar sezon başlayınca avrupa da olmamaları büyük şans onlar için

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fb gene form tutar sezon başlayınca avrupa da olmamaları büyük şans onlar için
kağıt üzerinde lig icin cok iyi kadroları var bence stoper sorunu olabilir inş almazlarda :) sağ bek ve sol bek yerli olması büyük avantajları