2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559507 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cinque

Ben umudu kestim, transfer yapılmayacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Sağolasın hocam takımda bari şu anda bir tane duran topları direk kaleye etkili kullanabilecek oyuncu lazımdı şu anlık Ba yeter demin bende buldum bir iki tane sert ve etkili kullanıyor kaleye duran topları.

Çevrimdışı smtcglr

belhanda diyorlar  :super:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben umudu kestim, transfer yapılmayacak.
Umudunu kesme hemen hocam belki kuraya kadar birşeyler olabilir olmalıdır yoksa bu takım devre arasında gider.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sağolasın hocam takımda bari şu anda bir tane duran topları direk kaleye etkili kullanabilecek oyuncu lazımdı şu anlık Ba yeter demin bende buldum bir iki tane sert ve etkili kullanıyor kaleye duran topları.
pes 2013 de mesafe tanımadan çarprazdan uzak köşeye asıyor valla oynarken mutlu oldum sutları baya iyi gerçek hayattada almeidadan en büyük farkı kacırmaz net pozisyonları  :bandit:

Çevrimdışı pascal26

Sanırım sağ bek için Panagiotis Kone ile görüşülüyormuş Bologna'dan. Vyntra gündemden çıkmış.

Bu arada bence 10 numara için de hala Lanzini'yi bekliyorlar. Arjantin iflas açıkladığı için River iyice köşeye sıkışır muhtemelen. Demba ba daki gibi son bi teklif için en uygun anı bekliyor olabilirler.

Çevrimiçi Samet Ç

pes 2013 de mesafe tanımadan çarprazdan uzak köşeye asıyor valla oynarken mutlu oldum sutları baya iyi gerçek hayattada almeidadan en büyük farkı kacırmaz net pozisyonları  :bandit:
Zaten Ba'yı ilk kez izleyeceğiz Feyenoord maçında 11 de bir frikik golünü görsek fena olmaz  :super:

Çevrimiçi Samet Ç

Sanırım sağ bek için Panagiotis Kone ile görüşülüyormuş Bologna'dan. Vyntra gündemden çıkmış.

Bu arada bence 10 numara için de hala Lanzini'yi bekliyorlar. Arjantin iflas açıkladığı için River iyice köşeye sıkışır muhtemelen. Demba ba daki gibi son bi teklif için en uygun anı bekliyor olabilirler.
Kone sağ açık değil mi sağbek nasıl olacak ondan?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kone sağ açık değil mi sağbek nasıl olacak ondan?
hilbertte öyledi fena oyuncu değil gibi hocam ama asıl shaktardaki dario srnayı alırsak müthis olur senelerdir takip ederim acayip katkı sağlar inş alınır

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Takım içinde nasıl bir sistem olur bilmem ama İsmail'de frikikleri iyi kullandı hazırlık maçlarında ondan önce Oğuzhan ve Motta'yı da gördük frikiklerde son karar hocanın tabi nasıl anlaştılarsa öyle olur.Evet güzel ve sert şutları var inşallah fb,gs'ye de atar.

Çevrimdışı Kemal

evet PD fiyatı 14m euroydu, yanlış yazmışım.

Frei konusunda da o topun gol olma şansı %1 falandır , evet kumaşı çok iyi fakat Beşiktaş ilk 11 i kendini geliştirme yeri değil, bu taraftar artık yıllardır şampiyonluk başarı bekliyo , adamlar 4. yıldızın yarışında bizi hesaba bile katmıyolar, Kerim Frei kendini tabii ki geliştirsin , ama garantilenen maçlarda belirli dakikalardan sonra, bizden güçsüz rakipler olduğunda, sakatlık durumlarında ve tabii ki antramanlarda, ilk 11 de her maça çıkarak değil. Sağ açık , 10 numara , sağbek ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Samet Ç

hilbertte öyledi fena oyuncu değil gibi hocam ama asıl shaktardaki dario srnayı alırsak müthis olur senelerdir takip ederim acayip katkı sağlar inş alınır
Srna'yı bende düşünüyorum iyi olur aslında ama Bilic'in neden aklına hala gelmedi onu çözemedim ?

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Srna'yı bende düşünüyorum iyi olur aslında ama Bilic'in neden aklına hala gelmedi onu çözemedim ?
inşallah gelirde alırız müthis olur serdar oynamaya devam ederse orada kanser eder adamı :s20:

Çevrimdışı Kemal

Başkan, Belhanda ile anlaşılıyo imajı çizerek, hatta medyayıda kullanarak, ekonomisi darda olan Arjantinden Lanziniyi haala kovalıyor gibi bir his var içimde. İnşallah çabuk sonuçlanır.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

evet PD fiyatı 14m euroydu, yanlış yazmışım.

Frei konusunda da o topun gol olma şansı %1 falandır , evet kumaşı çok iyi fakat Beşiktaş ilk 11 i kendini geliştirme yeri değil, bu taraftar artık yıllardır şampiyonluk başarı bekliyo , adamlar 4. yıldızın yarışında bizi hesaba bile katmıyolar, Kerim Frei kendini tabii ki geliştirsin , ama garantilenen maçlarda belirli dakikalardan sonra, bizden güçsüz rakipler olduğunda, sakatlık durumlarında ve tabii ki antramanlarda, ilk 11 de her maça çıkarak değil. Sağ açık , 10 numara , sağbek ihtiyacımız var.

Transfermarkt değerine göre 14 milyon ama burada diğer arkadaşlar 8.5 milyona alındığını belirtti.Kerim'in tek eksiği fiziksel güç,daha da geliştireceği bir şey yok adam Premier lig'te oynamış.Gökhan Töre transferi biterse kanat sıkıntısı çekmeyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda'nı transfermarkta ki fiyatı 9 milyon Euro zorlarsak 7 ye alınabilir. Lanziniye 6.7  milyon Euro vereceğime Belhanda'ya 7 veririm. İnşallah bu transfer olur.

Çevrimdışı frkndgnr

Artık gelsin birisi.Llanzini mi olur, Ruiz mi, R10 mu, yoksa Belhanda mı bilmem. Ama artık gelsin yani birisi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkan, Belhanda ile anlaşılıyo imajı çizerek, hatta medyayıda kullanarak, ekonomisi darda olan Arjantinden Lanziniyi haala kovalıyor gibi bir his var içimde. İnşallah çabuk sonuçlanır.
olma ihtimali yüksek mantıklı strateji bilic ve özen projesi ısrarla istiyomus bilic medyada o tarzda haberler cıktı alınırsa iyi olur bayağı.

Çevrimdışı Çağrı

Çok iddaalı konuşmayı sevmem ama Belhanda-Töre - sağbek  bize Arsenal hariç gruplara taşır, Arsenal maçında da ilk maç sahamızda 0-0 gibi sonuçla berabere kalırsak orda turu geçebiliriz, ilk maçı orda oynayıp iyi sonuç almayalım yeter, şimdi bile Feyenordu kesin geçtik gibi davranıyo herkes. Ama maalesef Belhandayı alabileceğimize ihtimal vermiyorum , yedirmezler.

Katılıyorum ilk kısmına ama Belhanda'yı alabiliriz zorlarlarsa o gücümüz var artık
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Güç ile turu birbirine karıştırmamak gerek. Şöyle örnek vereyim. Şuan Bate Borisov ile Salzburg eşleşse Slazburg turu kesin geçer derim ama Bate ile Napoli eşleşse o kadar emin konuşamam sebep ise şu.

Haddini bilerek oynarsa takımlar takım olgusu öne çıkar bu da her türlü sonuca ihtimal doğrurur. Biz play off ta kim gelirse gelsin yaslanıp kontra yapacağız takım oyunumuz iyi olduğu için temel amaç gol yememek olacak. Bu yüzden kim gelirse gelsin bizi süpüremez üst turda çünkü gol atmak zorunda olanlar o takımlar olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

olma ihtimali yüksek mantıklı strateji bilic ve özen projesi ısrarla istiyomus bilic medyada o tarzda haberler cıktı alınırsa iyi olur bayağı.
Hocam ben daha Lanzini'nin geleceğini sanmıyorum River onu 10 milyona okutmaya çalışıyor. Sanmıyorum olacağını daha dediğim gibi Lanzini'ye 6.7 milyon Euro vermek benim kanaatimce intihar olur. Bruma için gs ile dalga geçtik aynısı bizim başımıza gelir gibi düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Belhanda'yı 8.5 milyona aldılar 14'e değil.

Ntv yanlış haber yapmış insanlar da haliyle 14 zannediyor evet 8.5 milyon euroya geldi Belhanda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hocam ben daha Lanzini'nin geleceğini sanmıyorum River onu 10 milyona okutmaya çalışıyor. Sanmıyorum olacağını daha dediğim gibi Lanzini'ye 6.7 milyon Euro vermek benim kanaatimce intihar olur. Bruma için gs ile dalga geçtik aynısı bizim başımıza gelir gibi düşünüyorum.

Miktarı bilemem de Bruma 2 sene içinde o parayı fazlsıyla çıkaracak. 3 senedir takip ediyorum Bruma'yı ben çok büyük miktara gidecek buradan göreceğiz hep birlikte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ciddi risk olur o para 4.5 5 olabilitesi olan fiyat  bryan ruizde de alınabilir bize baya faydası olur.