2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568757 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Çağrı, saçını başını yolarken beni hatırlamayı unutma olur mu kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2014, 01:26:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Abi haksızsın demiyorum kesinlikle ama çok ağır olmuş yani bu adam göz göre göre elenmek ister mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

İstemez tabii ki, ama KPSS ye veya ÖSS 'ye ( bizim zamanımızda adı buydu) giren öğrenciler veya memur adayları kazanmak istemez mi, ama çalışmaktan ziyade bide kapasite meselesi durumu vardır ( hayta değilse) , işte bunda bu durum var , aslına bizim burlarda bi laf var tam Bilici anlatıyo

'' Bu tarla bu kadar kabak yapar ''

daha fazla mahsul alamazsın kardeşim , bende çok üzülüyorum ama böyle , sonunda kovulacak belli, ama giden yine Beşiktaşlıların yılları olacak.

Çevrimdışı Efe

demaba ba 45 dakikayı kaldıracak durumda değil mainz maçında yürüdü durdu yedek başlaması normal ben cenkle çıkacağını düşünüyorum 2. yarı babayı oyuna alır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2014, 01:59:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
demaba ba 45 dakikayı kaldıracak durumda değil mainz maçında yürüdü durdu yedek başlaması normal ben cenkle çıkacağını düşünüyorum 2. yarı babayı oyuna alır

Cenk sağ kanat çıkacak gibi duruyor Frei oynamazsa
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

ruiz transferinde bir gelişme var mı arkadaşlar bir kaç gündür takip edemedim
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı brci

Abi sakin yalnız Mustafa'yı izledik inanılmaz formda. Ba ise daha geleli 1 hafta oldu son derece normal bu kadar üstelik deplasmana gidiyoruz Mustafa defansif forvet yani deli gibi basıyor ileride hemen asmayın adamı.

katılıyorum bende olsam Mustafayla başlarım koştururum dana gibi ilerde eğerki skor tehlikeye giriyo yada baktım ben yükleniyorum paso rakibe sonradan alırım Ba yı .. kimse merak etmesin Biliç Frei ya yaptığını Ba ya yapamaz yemez .. ama şunda hemfikirim biliç oyunu okuyamıyor .. nerdeeee Mustafa Denizliii nerdee..2-0 dan 5-2 maç alıyoduk

Çevrimdışı Kemal

Fenerbahçe Pektemeği istiyomuş, inşallah 5-6m euroya satar yönetim, seneye bedava gidecek 2. fernandes vakası yaşamayız umarım Allah'ım duy sesimi.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Mustafa Pektemeği satmamak gerek hele de Fenerbahçe'ye,adamların 3 forvetide Afrika kupasına gidecek ekmeklerine yağmı sürelim? Ayrıca Mustafa'nın Beşiktaşa vefa borcu var sakatlık yaşadı yinede ona sahip çıkıldı.

Çevrimdışı pascal26

Şu an kosta rica - yunanistan maçı var trt sporda. Ruiz de çok bişey göremedim şu ana kadar.
Bize 10 mumarayla birlikte esas sürekli bindirme yapabilecek bi sağ bek de lazım.

Çevrimdışı pascal26

Şu an kosta rica - yunanistan maçı var trt sporda. Ruiz de çok bişey göremedim şu ana kadar.
Bize 10 mumarayla birlikte esas sürekli bindirme yapabilecek bi sağ bek de lazım.

Demeye kalmadı Ruiz attı golü. Bilerek bıraktıysa alt köşeye bravo walla.

Çevrimiçi Samet Ç

Şener için Bursa'ya teklif götürmüşüz. 8 milyon TL  teklif etmişiz. DHA haber yapmış.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, 16:39:31 Samo1903 ]

Çevrimdışı cartographer

Şener 5 milyon TL'ye serbest kalmıyor muydu zaten?

Çevrimdışı Kemal

Mustafa Pektemeği satmamak gerek hele de Fenerbahçe'ye,adamların 3 forvetide Afrika kupasına gidecek ekmeklerine yağmı sürelim? Ayrıca Mustafa'nın Beşiktaşa vefa borcu var sakatlık yaşadı yinede ona sahip çıkıldı.

seneye beleşe gıdecek zaten fenere , aynı fernandes olayındaki gibi milyon eurolardan mı olalım, değerini verip alsınlar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

pektemek cok formda, iyi bir teklif gelirse her futbolcu satilabilir, ama direk rakibine degil tabiki.mustafa - cenk - burak y. suan en iyi yerli forvetler, ve ikisi bizde, bu bizim icin büyük bir koz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kemal

Fenerden başka kimse Pektemeğe o paraları vermez, 6m euro gibi bir paraya yerli forveti olmayan fenere Pektemeği itelesek, o parayada gidip Khouma Babacarı alsak , Demba Ba- Khouma Babacar - Cenk Tosun- Ömer gelecek 7-8 yıl forvet hattımız sıkıntısız ve leblebi gibi gol atarak geçer.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

seneye beleşe gıdecek zaten fenere , aynı fernandes olayındaki gibi milyon eurolardan mı olalım, değerini verip alsınlar.

Kardeşim Mustafa Pektemek öyle bir karakterde oyuncu değil,bedavaya gideceğini sanmıyorum ayrıca sözleşmesi emin ol Ocak ayında yenilenecektir.

Çevrimdışı Kemal

Yanlış anlamayında , vallaha bıktım artık şu bizim taraftarın çok karakterli- formaya kanı bulaştı- ooo bilmemne reyis laflarından , adamlar hep gökgürültülü hiç sağnak yağış yok siz bunları Beşiktaş kahramanı yapıyosunuz, buldunuz 18 trilyon verecek takımda siz satmamaya devam edin Pektemeği nede olsa Pektemek demek gol demek . Nesilden nesile geçiyo bu hastalık bi zamanlarda biz takoz recep - vanlı erkan - ali eren izlerdik hep Halk Kahramanıydı bunlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle hocam valla bende anlamadım. Bursa' yımı ikna etmeye çalışıyorlar anlamadım. Direk Şener'le görüşmeleri lazım aslında.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Keşke geçen yıl Serdar Kurtuluş yerine Şener alınsaydı,İnşallah alırlar 5 milyon TL,Şener gibi kaliteli bir oyuncu için az bile.

Çevrimdışı matias

Bursaspor’da Şener Özbayraklı bilmecesi sürüyor. Yıllık 800 bin TL’ye oynayan ve ücretinde iyileştirme beklemesine karşın bu konuda yönetim tarafından kendisine bir teklif yapılmayan genç futbolcunun adı birçok kulüple anılıyor.

Şener’in sözleşmesinde yazan ‘Federasyona 5 milyon TL yatıran kulüp bonservisine sahip olur’ maddesinin süresi 1 Temmuz itibariyle dolmuş durumda. Ancak sözleşmenin bir maddesine göre futbolcu eğer kendisi bu rakamı kulübe getirirse o zaman kulübüyle ipler kopar. Menajerleri Şener için şu an gelen resmi bir teklifin olmadığını belirtirken, oyuncunun kafasındaki karışıklığın giderilmesi adına yönetimin bu konuya bir an önce çözüm bulmasını istiyor.

Çevrimdışı Q

günün bilançosu;
Ruiz imzaya kaldı!
Başkanın sır gibi sakladığı 10 numara İbrahim Afellay!
Yoksa yine mi R10!
Gökhan Töre'de sona doğru!
Sonuç : Sıfır, sıfır, sıfır!  "Kap"ı bekleyeceğiz.. ;)

Çevrimdışı brci

basın toplantısı da yapıldı haydi gazamız mübarek olsun Allah utandırmasın skor ne olursa olsun Beşiktaş gibi oynayalım zaten başarılı olcağımız dan şüphem yok

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın ön liberoda Pedro oynayacak sağ bek de ise Necip oynayacak gibi. Tabi bunlar ince konular bizim yapmamız gereken takıma güvenip sonuna kadar desteklememiz gerek. BEŞİKTAŞ gibi oynayalım yeter.

Çevrimdışı EagleForce

Fenerbahçe Pektemeği istiyomuş, inşallah 5-6m euroya satar yönetim, seneye bedava gidecek 2. fernandes vakası yaşamayız umarım Allah'ım duy sesimi.

Keske ama Aziz vermez o kadar para. Elinden cikarmayi dusundugu yabancilardan birini takas etmeyi onerir. Yollamak istedikleri Sezer'i bonservisle verdikleri gibi yine bir yolunu bulur Aziz.