2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565727 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 14:42:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Muhammed'in son 3 yıldır nasıl yaşadığını bilen biri olarak fındık kadar zeka olmadığına kanaat çoktan getirdim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Messi 16 yaşında Barcelona'da ilk 11de oynamaya başladı,bizim Muhammet 19 yaşında daha yedek kulübesinde bile oturamıyor.

Çevrimdışı Tolga

böyle bir oyuncuyu ben kabul etmem takımımda inş olmaz o transfer ki alabileceklerini de sanmıyorum bonservisi baya yüksektir ama alsalar bile böyle bir şey yapan futbolcunun bu kulüpte işi olamaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı pascal26

Güne Belhanda haberiyle başladım ve çok sevindim gelmesini çok isterim, henüz 24 yaşında olmasj büyük avantaj. Genç sayılabilicek bir oyuncu. Ayrıca Ömer Şişmanoğlu da Feyenoord'a gidiyormuş galiba
Anıl bu durumda R10 iddiandan vaz mı geçiyosun artık?

Çevrimdışı Anıl

Anıl bu durumda R10 iddiandan vaz mı geçiyosun artık?
Hayır :evillol: R10 3 yıllık bir sözleşme ve yıllık 2.5 milyon euro istemiş.

Çevrimdışı pascal26

Yalnız kazara bi R10 + Valbuena olsa var ya. Uçarız.

Çevrimdışı okansosa

bayıldık digitürke 20 tl hem lige para ver hem ona hem buna soyuyorlar bizi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 16:05:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Ruiz Töre bonservisiyle , Joel Camphell Kiralık Satın Alma Opsiyonuyla hücum hattımız yeri göğü inletirdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 16:07:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Tapuyu da verelim  :icool: 3 yıl sonra antropoza girecek  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Tapuyu da verelim  :icool: 3 yıl sonra antropoza girecek  :D
Bu akşam ki maçın sonucuna göre birşeyler olabilir yarın veya cuma :)

Çevrimdışı KAP

Bu akşam ki maçın sonucuna göre birşeyler olabilir yarın veya cuma :)

inancını kaybetmemişsin hala yarın diyorsun :)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 16:45:24
  • Beşiktaş / Bodrum

böyle bir oyuncuyu ben kabul etmem takımımda inş olmaz o transfer ki alabileceklerini de sanmıyorum bonservisi baya yüksektir ama alsalar bile böyle bir şey yapan futbolcunun bu kulüpte işi olamaz

Yahu adam panenka penaltısı denemiş burada ne şikesi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

bugün sahaya çıkacak kadroda sadece 3 yabancı var atiba pedro ve motta türk oyuncularımız şuan türkiyedeki en iyi oyuncular dembaba ve iyi bi orta saha bu oyunculara katılırsa iyi sonuçlar ardından gelecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Yahu adam panenka penaltısı denemiş burada ne şikesi :)
videoyu dikkatli izlersen kenara bakıyor atıyım mı atmayayım mı diye kaleci ile göz göze geliyor ona göre atıyor bu şike değilde ne peki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 16:56:24
  • Beşiktaş / Bodrum
videoyu dikkatli izlersen kenara bakıyor atıyım mı atmayayım mı diye kaleci ile göz göze geliyor ona göre atıyor bu şike değilde ne peki

Hocam dikkatli izledim zaten sorun da bu göz göre göre şike yapar mı adam :) Bunu yapacak adam 3 hafta önceden söyler penaltı olursa nasıl atacağını komplo konusunda üstümüze yok bence  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam dikkatli izledim zaten sorun da bu göz göre göre şike yapar mı adam :) Bunu yapacak adam 3 hafta önceden söyler penaltı olursa nasıl atacağını komplo konusunda üstümüze yok bence  :)
kardeşim penaltıdan sonra üzülmüyor bile belhanda göz göre göre şike yaptığı ortada bu kadar iyimser olmayın böyle bir adamı alırsak ondan sonra milletin ağzında sakız oluruz. bu maçtan sonra apar topar nasıl d.kieve gittiğini de söylemeye gerek yok sanırım.

ajaccionun o maç sayesinde ligte kaldığını da hatırlatırım
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2014, 17:04:54 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı EagleForce

kardeşim penaltıdan sonra üzülmüyor bile belhanda göz göre göre şike yaptığı ortada bu kadar iyimser olmayın böyle bir adamı alırsak ondan sonra milletin ağzında sakız oluruz. bu maçtan sonra apar topar nasıl d.kieve gittiğini de söylemeye gerek yok sanırım.

ajaccionun o maç sayesinde ligte kaldığını da hatırlatırım

Ya vurur disariya olur biter. Kas goz isaretine ne gerek var. Bana gore de kaleciye kose gosterip yatirmak istemis panenka atarken.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 21:46:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli yoksa ortasaha yok Necip'le mümkün değil olmaz ne zaman görecekler NOBOA'yı!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

necip vasat oynadı.yerine veliyi koyunca takım süper kimliğe girer
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 23:27:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Biri sakatlanır ya da oyundan düşerse biteriz.  En az 10 numara kadar önemli göbeğe alınacak adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurt

Bu akşamki maça bakınca öncelikli olarak defansif değil ofansif bir eksiğimiz olduğunu düşünüyorum.
Töre + ruiz + marin çok iyi olur.
Bir de sağ bek de oynayabilen stoper.

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda ile ilgili şöyle bir haber yapmış Ntvspor ;

Bir süredir orta saha için transfer çalışmlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Younes Belhanda için temaslara başladı.

Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi Faslı futbolcu için Dinamo Kiev Başkanı ile görüştü.

Yapılan görüşmede 24 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelinde indirim talep edildiği ve iki kulübün önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturacağı bildirildi.

24 yaşındaki futbolcu geçen sezon başında Fransa'nın Montpellier takımından 14 milyon euro karşılığında Dinamo Kiev'e transfer olmuş ve 2018 kadar sürecek 5 yıllık mukavele imzalamıştı.

Belhanda geçen sezon Kiev forması ile 33 maçta 7 gol, 5 asistlik performans sergilemişti. Ancak Ukrayna'daki iç karışıklık nedeniyle Belhanda'nın takımdan ayrılmak istediği gündeme gelmişti.

Dinamo Kiev'in de iyi bir teklif gelmesi halinde 24 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırması bekleniyor.

Çevrimdışı Deniz

beyler serdarla koca bir sezon geçirdiğimizi düşünsenize?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

töre,10 numara ,sağ bek şart birde olursa stoper+önlibero kaymak.

Çevrimdışı frkndgnr

Lanzini-Ruiz-Belhanda üçlüsünden belhandayı tercih ederim ama R10 olayı ciddiyse tabiki R10...