2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564805 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

3-5 gündür yoktum  R10 olayı nedir geliime özetlerseniz

Çevrimdışı frkndgnr

3-5 gündür yoktum  R10 olayı nedir geliime özetlerseniz

valla o işi @anilt a sorcan  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@anilt nerdesin anlat hele olayları

Çevrimdışı Tolga

sanki nedense en sonunda kimseyi alamayıp ronaldinhoyu alacaz gibime geliyor açıkçası marin olmasını tercih ederim
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Ronaldinho hakkında başkan büyük konuştu getirecegini sanmıyorum. Futbolda hiçbir zaman buyuk konusmayacaksın.

Çevrimdışı eski inönü

@anilt nerdesin anlat hele olayları
anıl fotomaç gibi ya ben inanmıyorum ona :))

Çevrimdışı Kemal

Pektemek değer yükseltti bu aralar elimizden çıkartmanın tam zamanı, biri başkana ulaşsın  :)

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş taraftarı artık her zamankinden daha fazla futbolcusuna destek olmalı. Neden Kerim bu sene yeni transferimiz olmasın veya Pektemek veya İsmail. Neden hep bu adamdan bir cacık olmaz modundayız. Kerime de adam olmaz deniliyordu neden olmasın kardeşim neyi eksik. Sen destekle hoca oynatsın o da kendini gosterecektir dogru zamanda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2014, 01:22:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir kanatta Töre diğerinde Frei oynayabilirse şu takımda zamanında imrendiğim Fener'in Tuncay Serhat olayı gibi olacak iki hızlı yerli genç oyuncu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

Necip velinin eksiğini kapattı ve çok iyi oynadı  bence arkadaşlar haksızlık etmeyin
O gemi bir gün gelecek

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Maçın adamı Atiba desek kimsenin itirazı olmaz sanırım Messi yanında halt etmiş  :D...Kerim fiziğini güçlendirirse yeni transfer olacak ama Oğuzhan yokları oynadı neden performansı bu kadar düşüktü,inşallah ileriki maçlarda daha iyi olur keza Olcay'da öyleydi.Serdar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar,bence iyi oynadı ama sezonu tek sağ bek'le çıkaramayız transfer şart.Ayrıca 3 forvet ile oyuna devam etmenin mantığını anlamış değilim kimse küsmesin diye sanırım Bilic hepsini oyuna aldı.

Çevrimdışı Anıl

anıl fotomaç gibi ya ben inanmıyorum ona :))
Valla kırıldım Umut abi  :by2: R10 kendisi gelmek istiyor iş bizim yönetimde bizim yönetim isterse eğer R10 gelir :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Açıkçası kerim,oğuzhan ve Mustafa'yı beğenmedim.Necip,Atiba,Pedro,Ersan gayet iyiydi.Sağ bek,Töre,10 numara transferleri yapılması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kerim ve oğuzhan fizik olarak lise talebesi gibiler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Mustafa çok savruk ayağında topu tutamıyor ve pas yüzdesi düşük.

Çevrimdışı aa.aslan

Belhanda olsa keşke ama kiev 14 milyon euro vermiş, çok düşüğe bırakmaz gibi geliyor. Yoksa ne lanzini ne ruiz kesinlikle belhanda. Roni çok iyi oyuncu ama ölü yatırım olur malum yaş ilerledi.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetx

Maliyeti yüksek olmasa Roni bu takıma iyi giderdi

Çevrimdışı aa.aslan

Maliyeti yüksek olmasa Roni bu takıma iyi giderdi

Evet kısa vade 1-2 yıl iyi gider sonrası olmaz bu yüzden keşke belhanda olsa.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetx

Belhanda işi yaş,o para bizde olsa lanzini dün sahadaydı

Çevrimdışı Yakup

Başkan roni ve lanziniyi şiddetle karşı çıktı. yani alırsak şaşırmayalım ikisinden birini  :lol: özellikle roniyi ANÇ çok istiyor.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2014, 11:05:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Belhanda işi yaş,o para bizde olsa lanzini dün sahadaydı

Lanzini parasızlıktan değil adamların nasından alınamadı.6.5 milyon euroluk teklife bile  ne iyi ne kötü fax ile cevap vermemişler. O adamlar onu9-10 milyon euroya okutma derdinde.

Belhanda'yı 7-8 civarına bitirebiliriz vadeli şekilde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Taze taze arjantin basınından haber getirdim beyler. Yeni bir teklif yapacakmışız lanzini için söylenenler bu yönde.

Çevrimdışı Kemal

Belhanda yı alırsak bizde 5-6 yıla semte heykelini yaparız fener gibi, teşbihte hata olmaz o derece yararlı olur takıma, 1990 doğumlu ilerde satarızda, bence 2-3 senede bir lamer alınacağına 1 kere paraya kıyılıp gerekirse 9-10m euro bu tarz bir adam alıp yıllarca o pozisyona transfer yapılmamalı ve ilerde satılabilinirde. for example Dem BABA

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamalar şöyle:
"Oyuncumuz Günay Güvenç’in Mersin İdman Yurdu Kulübü'ne kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır."

"Oyuncumuz Muhammed Demirci’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'ne kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamalar şöyle:
"Oyuncumuz Günay Güvenç’in Mersin İdman Yurdu Kulübü'ne kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır."

"Oyuncumuz Muhammed Demirci’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'ne kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır."

doğru karar verilmiş 2 oyuncu içinde
Şampiyon Beşiktaş JK