2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565728 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

pektemeğe kimse 5-6 vermez.keşke verseler anında satalım.ama gidip saçma sapan oyuncularla da takas etmezler inşallah.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu ay bitti şuan için demba ba ve cenk transferleri var en az 2 oyuncu daha almaları gerekiyor orta saha ve sağ beke acil transfer lazım ben yapacaklarını düşünüyorum gökhan gelirsede 3 transferle kaparız ağustos ayını
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

bu ay bitti şuan için demba ba ve cenk transferleri var en az 2 oyuncu daha almaları gerekiyor orta saha ve sağ beke acil transfer lazım ben yapacaklarını düşünüyorum gökhan gelirsede 3 transferle kaparız ağustos ayını
Töre-Ruiz-Sağ Bek
Şenerde şüpheliyim ama pek seçenekte yok gibi, aslında GSden olmasa Eboue diycem ama ne durumda bilgim yok,
Ah hilbert ah, gidip 350bine oynayacağına kalıp 1milyona oynayaydın
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Töre ve Ruiz gelirse bu takım şampiyonluğun en büyük adayıdır.Eğer sağ bek alınmazsa büyük maçlarda sıkıntı çok çekeriz ama temennim Serdar kendini toparlar umarım yoksa gelen sezon gönderilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 00:48:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre Ruiz Şener ve bir de ortasaha alınırsa şampiyonluğa ortak oluruz aksi taktirde rakipler yine daha güçlü olacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 00:49:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunu bir kuraydık

TOLGA

İsmail Ersan Pedro Şener

Noboa Veli

RUIZ

Töre Frei

BA
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 00:51:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunu bir kuraydık

TOLGA

İsmail Ersan Pedro Şener

Noboa Veli

RUIZ

Töre Frei

BA

Üstelik 4 yabancı olmuş sola motta ya da bedava Marin de olur Frei rotasyonuna
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Rakiplerimizden güçsüz olduğumuzu sanmıyorum kaldı ki gs'nin içinde bulunduğu durum belli daha doğru düzgün transfer bile yapamıyor,teknik direktörü yeni,borçları vs. başarısızlıkta zaten taraftarının nasıl olduğu belli.Oturmuş kadro bakımından Fenerbahçe daha avantajlı ama yaş ortalamasına bakıldığında yaşlı bir kadrosu var bunun yanında 3 forvetide yabancı ve hepsi Afrika Kupasında ter dökecekler bunun dezavantajınıda yaşayacaklardır.Biz taraftar olarak gerekeni yapmamız gerek takıma ve Bilic'e 1-2 mağlubiyette küsmememiz lazım en kötü şartta bile desteklemeliyiz.Kanımca bu transferlerde bitecektir ve özlediğimiz şeye bu yıl kavuşacağız.

Çevrimdışı hic2222

Üstelik 4 yabancı olmuş sola motta ya da bedava Marin de olur Frei rotasyonuna
noboa kim ? onunla ilgilendiğimize dair hiç bir yerde haber okumadım
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 01:14:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Rakiplerimizden güçsüz olduğumuzu sanmıyorum kaldı ki gs'nin içinde bulunduğu durum belli daha doğru düzgün transfer bile yapamıyor,teknik direktörü yeni,borçları vs. başarısızlıkta zaten taraftarının nasıl olduğu belli.Oturmuş kadro bakımından Fenerbahçe daha avantajlı ama yaş ortalamasına bakıldığında yaşlı bir kadrosu var bunun yanında 3 forvetide yabancı ve hepsi Afrika Kupasında ter dökecekler bunun dezavantajınıda yaşayacaklardır.Biz taraftar olarak gerekeni yapmamız gerek takıma ve Bilic'e 1-2 mağlubiyette küsmememiz lazım en kötü şartta bile desteklemeliyiz.Kanımca bu transferlerde bitecektir ve özlediğimiz şeye bu yıl kavuşacağız.

Melo Sneijerde Selçuk 3'lüsü kanatlarda Bruma Olcan'ı Besleyecek ve Topu Burak içeri sokacaksa şuan için baya gerideyiz demektir. Fener'in de keza ortasahası ve bekleri inanılmaz kaliteli. Biz de ise her şeyden biraz var o yüzden kadro derinliği ve dediğin gibi destek çok önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Melo Sneijerde Selçuk 3'lüsü kanatlarda Bruma Olcan'ı Besleyecek ve Topu Burak içeri sokacaksa şuan için baya gerideyiz demektir. Fener'in de keza ortasahası ve bekleri inanılmaz kaliteli. Biz de ise her şeyden biraz var o yüzden kadro derinliği ve dediğin gibi destek çok önemli.

Selçuk 2 yıldır yokları oynuyor,Sneijder tek başına nereye kadar götürsün? Ayrıca Bruma kapalı kutu bence ellerindede patlayabilir.Fener'in geçmiş yıllardan gelen bir orta saha düzeni olduğu için güçlü gözüküyorlar bence bu sene fb ile çekişeceğiz gibi geliyor gs'ye şans vermiyorum çünkü durumları iyi değil.Mevcut kadroları ile Avrupa'da bir şey de yapamazlar zaten 2 yıldırda şans ile gruptan çıktılar.

Çevrimdışı eski inönü

Töre Ruiz Şener ve bir de ortasaha alınırsa şampiyonluğa ortak oluruz aksi taktirde rakipler yine daha güçlü olacaklar.
süper olur.

Çevrimdışı eski inönü

Muhammed ne oldu verdiler mi kiraya?

Çevrimdışı Efe

töre ve ruiz gelecek bana göre ama sağ bek alabilecekler mi orası muallak
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Aynen bende Töre ve Ruiz'den umutluyum lakin sağ bek alacaklarını düşünmüyorum,stoper bile alınabilir o derece yani artık Sivok'a güvenmiyorum ben sanırım teknik ekiptede böyle bir yaklaşım olabilir.Franco-Ersan ile sezon çıkmaz ama tahminim Atınç bu sene formayı alacaktır.

Çevrimdışı Tolga

açıkçası bu sezonda bence fb şampiyon olur avrupada yoklar türkiye kupasından da erken elenirler geçen seneki gibi lige ağırlık verirler.kadrosu zaten kaliteli şampiyon kadroya bir de diego gibi üst sınıf bir oyuncu aldılar büyük ihtimalle transferde yapmayacaklar gs ş.ligi kupa falan derken geçen seneki gibi ite kaka gider.bize gelince geçen sezonki kadronun üzerine almeida yerine demba ba yı aldık cenki aldık fakat eksiklerimizi kapatıp kaliteyi arttıramadık he gerçi daha transfer dönemi bitmedi tabiki ama benim transferden çok beklentim yok açıkçası.bu sezon bir de uefa maçları var geçen sezon haftada 1 maç yapan takım ligi o kötü gsyı geçip 2. bitiremediyse bu sezon da geçen sezondan farklı olmaz inş ben yanılırım da buraya da gelir yanlış düşünmüşüm özür dilerim derim ama kimse bana kızmasın şuan bu yazdıklarım için.herşeyden evvel tabiki feyenoord turunu hiç olmazsa geçelim zor bir kura ama şanslar eşit gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2014, 02:41:36 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2014, 11:34:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğruluğu tartışılır ancak Bellhanda haberi dolaşıyor eğer olursa tüm adayların arasında en doğru tercih olur dinamik bir 10 numara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Malum site haber yapmış başkan Fransa'ya gitmiş görüşmek için.

Bu arada Egemen Korkmaz yine sakatlanmış,dizindeki sakatlık ciddiymiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda ile görüşmeye gitmiş başkan inşallah doğrudur. Fener alamadığında çok sevinmiştim.Çok farklı yeteneklere sahip bir oyuncu inşallah hayırlısı olur.

Çevrimdışı eski inönü

Belhanda dünya çapında yetenek ama ortamını bulması lazım.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Marinde alinmali bence biri sakatlandimi holosko ,boral,oynuyor kanatlarda

Çevrimdışı Anıl

Güne Belhanda haberiyle başladım ve çok sevindim gelmesini çok isterim, henüz 24 yaşında olmasj büyük avantaj. Genç sayılabilicek bir oyuncu. Ayrıca Ömer Şişmanoğlu da Feyenoord'a gidiyormuş galiba

Çevrimdışı Deniz

Akşam feyenoord maçı var.Muhammed de maça hazırlanıyor ! buna anadolu takımları bile fazla.yolla 2. lige sürünsün.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Akşam feyenoord maçı var.Muhammed de maça hazırlanıyor ! buna anadolu takımları bile fazla.yolla 2. lige sürünsün.

Yazık gerçekten.Yetenekli ama kaybolup gidecek.

Çevrimdışı Deniz

Yazık gerçekten.Yetenekli ama kaybolup gidecek.
batuhan karadeniz 2