2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578946 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:28:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener çok ballıydı geçen sene. Son dakikada o kadar gol atıp maç kazanan takım bir sezonda tarihte yoktur. Bizde hiç olmazsa Pektemek Cenk Frei gelirse Lanzini olacak opsiyon. Bence standartın üstünde lige göre.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa.aslan

bu maçta yedeklerimizi görme fırsatı bulduk bu oyun normal aslında, ilk 11 bekliyorum ondan galiba zayıf geldi oyun olarak takım biraz sabırsızlıkta var bende şampiyonluk için takır takır oyun bekliyorum. Feyenord maçına inşallah eksikler döner ve turu geçeriz. Defans iyi idi pek eksik görülmedi pedro ersan motta serdar iyiydi. Ön tarafta cenk ve olcay haricinde ilk 11 ayarında oyuncu yoktu buda çok belli etti kendini bu oyun olmaz as oyuncular girince tabiki.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:30:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba Ba Oğuzhan ve Töre girsin şu kadroya oyun 180 derece dönecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi kahyaoglueren

Kerimi nasıl harcadınız anlamış değilim hala.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:32:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence en ideali şöyle olacak ön tarafta.

Ba

Lanzini Oğuzhan Töre

Olcay ve Frei kanat yedekleri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Fener çok ballıydı geçen sene. Son dakikada o kadar gol atıp maç kazanan takım bir sezonda tarihte yoktur. Bizde hiç olmazsa Pektemek Cenk Frei gelirse Lanzini olacak opsiyon. Bence standartın üstünde lige göre.
var bir zamanlar bizde öyleydik.

Çevrimdışı Mustafa1903

ba

olcay  lanzini  töre

oğuzhan  veli

hücum 2 yabancı sola ismail olabilir sağ tarafı yabancı kullanabilirsin..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:36:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Konya çok sağlam hücum hattı kurdu.

Marica

Djalma Hleb Torje

Bu sene yeni stad ile ilk 6 girmesi muhtemel.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Serdarla şampiyonlar liginde bebek diye oynarlar acil sağ bek transferi lazım.6 ortanın sadece 1i isabetli olur mu ?Allah korkusu da yok bu adamda.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:37:13
  • Beşiktaş / Bodrum
ba

olcay  lanzini  töre

oğuzhan  veli

hücum 2 yabancı sola ismail olabilir sağ tarafı yabancı kullanabilirsin..

İç sahada olur ama dış sahada bu ortasahayı delik deşik ederler o yüzden oğuzhandan 8 numara hayalini ben bırakalı çok oldu çalışmıyor çalışmayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mustafa1903

İç sahada olur ama dış sahada bu ortasahayı delik deşik ederler o yüzden oğuzhandan 8 numara hayalini ben bırakalı çok oldu çalışmıyor çalışmayacak.

doğru.. orta saha transfer istiyor oraya bi yabancı olsa mikeli taksitle veya cambiassoyu beleş alsak olmadı noboa olmadı nathko çok seçenek var aslında..

Çevrimdışı Deniz

İlk transferimiz Töre ve Sağ bek olmalı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KAP

Bu arada Konya çok sağlam hücum hattı kurdu.

Marica

Djalma Hleb Torje

Bu sene yeni stad ile ilk 6 girmesi muhtemel.

Konya Süper Ligde vasatın üstüne çıkıp ligde kalıcı olacak gibi, geçen sezonlarda pek parlak futbol ortaya koyamadılardı.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:49:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Anadolu takımlarının iyi takım kurması bizim işimize gelir. Biz zaten takım oyunu ve gücümüzle kazanıyoruz maçları o yüzden deplasmanlarda iyi puan çıkarıyoruz ama güçlü hücum hattına karşı Fene ve özellikle Gs anında dağalıyor baskı yapamayınca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler Demba Ba son hazırlık maçında oynar değil mi? Ben oynayacağını düşünüyorum. O zaman kadar da bir aksilik olmazsa Töre ve bir de 10 numara takıma katılır. Hafta içi transfer bazında sıcak saatler yaşayacağımızı düşünüyorum en azından 10 numara ve Töre açıklanır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:00:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Ligin lanet bir yapısı var bu değişmeden de hiçbir şey olmayacak. Ve malesef bu değişim üç büyüklerden değil Anadolu'dan başlamak zorunda.

Hazır oyuncu seçiyor takımlar. Olmuş oyuncuyu borç harç getirip ligde kalmaya çalışıyorlar. Çünkü yönetimlerde vizyon yok. Tek dertleri takım puan alsıon başkan röportaj versin işleri ilerlesin.

En basiti orta sıra takımlar. Mesela Rize. 32 yaşında yabancı almanın mantığı nedir? İstediği kadar yetenekli olsun oynat ya oynat işte 22'lik adamı al 202lik Danimarkalıyı. Bak Niasse 5 milyon euroya Rusya yolcusu. Bıktım bu saçma düzenden.

Bu yüzden Ankaragücünün düşmesini çocukluğumdan beri isterdim çok sevindim  düşünce. Hiçbir şey yapmayan bir takımdı yıllardır. Altay da aynıydı o da gitti. Hepsi gitsin.

Aşağıda bahsettiğim  planlamayı yapan Altınordu var. 2 yıl içinde süper ligi görürler ve kalıcı olurlar umarım. Buca da aynı şekilde. Adı aklıma gelmeyen Fenerli tosuncuk batırdı Buca'yı tonla yabancı doldurup. Karşıyaka Samsun Antep hepsinin bunu yapması gerek.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 00:03:17 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bugünkü maç gösterdi ki oğuzhan da yokken yaratıcı oyuncu eksikliği var takımın.rakip kaleye kadar gidiyoruz ama orada final paslarını atacak bir oyuncu yok o yüzden ben lanzini'nin de kapalı savunmaları açacak bir oyuncu olmadığını düşünüyorum bize zenitte oynayan danny tarzında diego tarzında bir oyuncuya ihtiyaç var.onun haricinde motta banko bu takımda oynar baya iyi oynadı.serdarı geçen seneye göre biraz daha iyi bulsam da kesinlikle sağ bek transferi şart.pektemek güzel gol attı istekli görünse de hala yeterli değil.demba ba ve törenin geldiğini hesaba katarak ofansif orta saha ve sağ bek şuan için acil gerekli transfer bölgeleri olarak gözüküyor.stoper transferi feyenoord maçlarının sonrasına bırakılabilir diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:04:08
  • Beşiktaş / Bodrum
bugünkü maç gösterdi ki oğuzhan da yokken yaratıcı oyuncu eksikliği var takımın.rakip kaleye kadar gidiyoruz ama orada final paslarını atacak bir oyuncu yok o yüzden ben lanzini'nin de kapalı savunmaları açacak bir oyuncu olmadığını düşünüyorum bize zenitte oynayan danny tarzında diego tarzında bir oyuncuya ihtiyaç var.onun haricinde motta banko bu takımda oynar baya iyi oynadı.serdarı geçen seneye göre biraz daha iyi bulsam da kesinlikle sağ bek transferi şart.pektemek güzel gol attı istekli görünse de hala yeterli değil.demba ba ve törenin geldiğini hesaba katarak ofansif orta saha ve sağ bek şuan için acil gerekli transfer bölgeleri olarak gözüküyor.stoper transferi feyenoord maçlarının sonrasına bırakılabilir diye düşünüyorum.

Hocam Lanzini kapalı savunmayı kesinlikle açart çünkü dikine gidip çalım ve şut özelliği var. Asıl mesele son kararları çok zayıf gözüküyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Daha önce çok yazdım ama yine yaziyim :) Şampiyon olmak istiyorsak eğer; Lanzini, Töre, merkez orta saha, yabancı stoper ve yerli sağ bek almalıyız. Başka bir yolu yok. Ve yazdıklarımdan sadece yabancı stoper almayıp idare edebiliriz. Diğerleri idare edebiliceğimiz seviyede bile değil malesef :by2:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:08:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha önce çok yazdım ama yine yaziyim :) Şampiyon olmak istiyorsak eğer; Lanzini, Töre, merkez orta saha, yabancı stoper ve yerli sağ bek almalıyız. Başka bir yolu yok. Ve yazdıklarımdan sadece yabancı stoper almayıp idare edebiliriz. Diğerleri idare edebiliceğimiz seviyede bile değil malesef :by2:

Bi kısmını şimdi bi kısmını 6 ay sonra alsak  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam Lanzini kapalı savunmayı kesinlikle açart çünkü dikine gidip çalım ve şut özelliği var. Asıl mesele son kararları çok zayıf gözüküyor.
ben ondan emin değilim türkiyedeki takımlar 7-8 kişiyle savunma yaparken savunmada oynayan adamlar sakatlama pahasına da olsa sert hamlelerle hücumcuları yıpratıyorlar bu yüzden simao ricardinho falan bize geldiklerinde başarılı olamadılar guti gibi bir oyuncu bile zaman zaman oynayamadı.o yüzden lanzini'nin şu anki fizik gücünü düşündüğümüzde işi kolay olmaz ayrıca dediğim gibi bize 10 numara da içeri kateden değil topu iyi kullanan bir adam lazım eğer lanzini düşünülüyorsa frei o bölgede oynasın bence aralarında çok büyük farkta yok

Çevrimdışı Anıl

Bi kısmını şimdi bi kısmını 6 ay sonra alsak  :evillol:
Ben onları lig için yazdım, Şampiyonlar Ligi'nde bizi Serdarla Neciple falan averaj takımı yaparlar :D Lanzini, Töre, merkez orta saha ve sağ beki şimdi alalım, stoperi 6 ay sonra da alsak olur :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:13:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben onları lig için yazdım, Şampiyonlar Ligi'nde bizi Serdarla Neciple falan averaj takımı yaparlar :D Lanzini, Töre, merkez orta saha ve sağ beki şimdi alalım, stoperi 6 ay sonra da alsak olur :evillol:

Anladım ben seni  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:14:02
  • Beşiktaş / Bodrum
ben ondan emin değilim türkiyedeki takımlar 7-8 kişiyle savunma yaparken savunmada oynayan adamlar sakatlama pahasına da olsa sert hamlelerle hücumcuları yıpratıyorlar bu yüzden simao ricardinho falan bize geldiklerinde başarılı olamadılar guti gibi bir oyuncu bile zaman zaman oynayamadı.o yüzden lanzini'nin şu anki fizik gücünü düşündüğümüzde işi kolay olmaz ayrıca dediğim gibi bize 10 numara da içeri kateden değil topu iyi kullanan bir adam lazım eğer lanzini düşünülüyorsa frei o bölgede oynasın bence aralarında çok büyük farkta yok

Fark var hocam o kadar da değil bence Adam yetenekli baya dediğin işi zaten yapacak adam çok az biri şuan 40 yaşında yarışmalara jürilik yapıyor  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fark var hocam o kadar da değil bence Adam yetenekli baya dediğin işi zaten yapacak adam çok az biri şuan 40 yaşında yarışmalara jürilik yapıyor  :)
umarım ben yanılırım ama gelirse bence beklentilerin altında kalacağını düşünüyorum neyse  :)