2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575017 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

Hiç istemiyorum ama toraman affedilecek gibi duruyor sivoktan artık hayır beklemiyorum geçen seneki escude gibi olur madem adam alamıycaz atınç dursun kenarda kupada falan oynar en azından zaten ersan sakatlığa yatkın bir oyuncu bi giderse franco tek başına kalır türklerden alınabilecek kimse gelmiyor aklıma yabancı aldıkmı da holosko eneramo ikilisinin gönderilmesi lazım defans büyük sıkıntı yani şuan

TÜRK'lerden Ömer Toprak  zor iş ,belki Serdar Taşçı ...oda sakatlıktan çıktı, ahh Sezer Özmenimiz vardi....Rizeye verdik iyi olurdu ben beğeniyordum .
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

1 stoper bile yeterli değil 2 tane alınması lazım, aksi takdirde şimdiden kendinizi fazla umutlandırıp hayal kırıklığına uğramayın. 3 kulvarda mücadele edeceğiz.
Tek forvet oynuyoruz 4 forvetimiz var.
Çift stoper oynuyoruz 2,5 (sivok sakat) defans oyuncumuz var.

Böyle bir durumda eğer maddi sıkıntın varsa, 2 forvet oyuncusunu satarım yerine 2 stoper alırım.

Çevrimdışı ilhan mansız

alakasız ama paylaşayım dedim....HABER...

4,668 Balıkesirspor taraftarı Passolig Kart ile tanışırken, kartla tanışan Beşiktaşlıların sayısı33,981, Galatasaraylıların sayısı ise 24,062 oldu. Trabzonspor 2,462 kartla Balıkesirspor’u takip ediyor.
Bu bilgşyi nereden aldınız?

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gökhan töre gelirse ilk maça katkısı olmayabilir?  siz ne düşünüyorsunuz?

Çevrimiçi Samet Ç

Passolig haberi Eurosport ' un haberi hocam.

Çevrimdışı ilhan mansız

iyi. o zaman bizim satışar çok kötü görünmüyor.

Çevrimdışı Deniz

Toraman affedilecek gibi duruyor.Toraman olacağına 3 lü savunma yapalım daha iyi.onla bunla kavga etmekten yorulmayan huzur kaçırıcının teki.gelir BA ya falan da çatar bu şimdi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı altan0348

yabancı sağ bek ve iyi bir stoper alınmadığı sürece şampiyon falan olamayız, kendimizi kandırmayalım. ön orta saha(lanzini)dan daha önemli şu anda defansa yapılacak takviyeler. toraman ve gökhan süzenle olmaz bu işler. başkan toraman vitaminsizini postalamalı, az çok piyasası vardır yine.  ben pektemekten de umudumu kestim artık istatistikler ortada. iyi bir bonservisle satılabilir. demba ba- cenk yeterli forvet için.  eneramo - pektemek ikilisi satılmalı. süzen, toraman, sezer, uğur boral gönderilmeli bıktık artık bunlardan  :s20: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 16:06:30 altan0348 ]

Çevrimdışı capo di capi

Bizim izlediğimiz Pektemeğin son vuruşları genelde pas gibi oluyor.  Hiç vurmasa daha iyi.  Kaç yıl olmuş halen o psikolojiden çıkamıyorsa zaten yapacak birşey yok,  rehabilitasyon merkezi değil Beşiktaş :)

İyi dedin Aktar. Kaç senedir bu takımda bi numarasını göremedik.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı karakartalım

ersan sakatlandımı uzun süze sakatlanabliyo bide defansa gelip 11 oynayacak takviye şart franko iyi hoş ama genç bence ersan bide kendini bulsun defans bomba olur yanıdaki sağlam biriyle keşke kaboul alabilsek
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı capo di capi

Toraman affedilecek gibi duruyor.Toraman olacağına 3 lü savunma yapalım daha iyi.onla bunla kavga etmekten yorulmayan huzur kaçırıcının teki.gelir BA ya falan da çatar bu şimdi.

Toraman huzur bozar. Umarım affedilmez.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ALI RIZA

Hilbert gelse sağ beke sevinir misiniz?
Hilbert ne gerek var Sen geçsen bile sevinirim :) sardar dan herkes iyidir :)

Çevrimdışı Deniz

12 gün kaldı CL maçına.gelsin artık Töre lanzini ve stoper
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

cambiasso haberleri var aslında takıma liderlik edecek bu tarz bir oyuncu çok iyi olur sahada takımı idare edecek 1 tane adam yok şampiyonluk için bu da olmazsa olmaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

cambiasso haberleri var aslında takıma liderlik edecek bu tarz bir oyuncu çok iyi olur sahada takımı idare edecek 1 tane adam yok şampiyonluk için bu da olmazsa olmaz
çok yaşlı ya..33 yaşında biraz sıkıntı olur bence.gelirse minimum 3 senelik sözleşme ister.ilerde başımıza dert olabilir.

Çevrimdışı Mustafa1903

listelerin bildirilmesine son 5 gün

Çevrimdışı Tolga

çok yaşlı ya..33 yaşında biraz sıkıntı olur bence.gelirse minimum 3 senelik sözleşme ister.ilerde başımıza dert olabilir.
şöyle de düşünmek lazım pirlo da 35 yaşında juventus gibi bir kulübün orta sahasında hala oynamaya devam ediyor ve iyi de oynuyor 2 senelik anlaşma yapılsa bence fena olmaz diye düşünüyorum

Çevrimdışı Deniz

şöyle de düşünmek lazım pirlo da 35 yaşında juventus gibi bir kulübün orta sahasında hala oynamaya devam ediyor ve iyi de oynuyor 2 senelik anlaşma yapılsa bence fena olmaz diye düşünüyorum
2 sene bence iyi olabilir ama yabancı transferini cambiassoyla doldurmak istemezler.daha sağ bek ve stoper eksiğimiz var töre işi de hala belirsiz

Çevrimdışı Tolga

2 sene bence iyi olabilir ama yabancı transferini cambiassoyla doldurmak istemezler.daha sağ bek ve stoper eksiğimiz var töre işi de hala belirsiz
haberi dolaşıyor diye söyledim tabi ofansif orta saha,sağ bek ve stoper mevkileri hala sıkıntılı

Çevrimdışı Serkan7738

takımda sağ bek eksiğini gören bi biziz sanırım aha buraya yazıyorum sağ bek falan alınmayacak aylardır transfer haberleri var bitane sağ bek lafı geçmedi daha

Çevrimdışı Tolga

takımda sağ bek eksiğini gören bi biziz sanırım aha buraya yazıyorum sağ bek falan alınmayacak aylardır transfer haberleri var bitane sağ bek lafı geçmedi daha
bende pek umutlu değilim açıkçası her mevki için en kötü 1 isim ortaya atıldı ama sağ bek gündeme bile gelmedi.alırlarsa da sefayı falan alırlar o da takas usulü falan olur

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler Lanzini demin twitterdan Beşiktaş formalarını paylaşıp beautiful yazmış 2 dakika sonrada kaldırdı.

Az önce paylaştı.

Çevrimiçi Samet Ç

Az önce paylaştı.
Kaldırmış herhalde abi aradım bulamadım.

Çevrimdışı Tolga

Beyler Lanzini demin twitterdan Beşiktaş formalarını paylaşıp beautiful yazmış 2 dakika sonrada kaldırdı.
iyi de hani lanzinin resmi hesabı değildi o  :alala: