2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4577748 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Daha önce çok yazdım ama yine yaziyim :) Şampiyon olmak istiyorsak eğer; Lanzini, Töre, merkez orta saha, yabancı stoper ve yerli sağ bek almalıyız. Başka bir yolu yok. Ve yazdıklarımdan sadece yabancı stoper almayıp idare edebiliriz. Diğerleri idare edebiliceğimiz seviyede bile değil malesef :by2:
Hocam ben Lanzini'nin faydalı olacağını düşünmüyorum. Ruiz'in alınması gerek. Töre bu hafta içinde olacak gibi zaten. Merkez orta saha olarak da Mikel veya Noboa'yı alabilsek. Stoper almıyacağımızı düşünüyor. Stoper yerine yabancı bir sağ bek alınabilir.

Çevrimdışı Anıl

ben ondan emin değilim türkiyedeki takımlar 7-8 kişiyle savunma yaparken savunmada oynayan adamlar sakatlama pahasına da olsa sert hamlelerle hücumcuları yıpratıyorlar bu yüzden simao ricardinho falan bize geldiklerinde başarılı olamadılar guti gibi bir oyuncu bile zaman zaman oynayamadı.o yüzden lanzini'nin şu anki fizik gücünü düşündüğümüzde işi kolay olmaz ayrıca dediğim gibi bize 10 numara da içeri kateden değil topu iyi kullanan bir adam lazım eğer lanzini düşünülüyorsa frei o bölgede oynasın bence aralarında çok büyük farkta yok
Arjantin Ligi bizim ligden bile sert olabilir. Lanzini tekme yiyince küsen adamlardan değil. Çalım ve şut özelliği çok iyi. Lanzini gelmeli, elimizden kaçırırsak aptallığın en büyüğünü yapmış oluruz son senelerde. Şuan da zaten maddi olarak çok fark yoktur River'la aramızda. Bir an önce ne istiyorlarsa verip getirmemiz lazım.

Çevrimdışı altan0348

uefa'ya bildirimlerin son günü ne zamandı ki? takım bangır bangır sağ bek, sağ bek, sağ bek, stoper, ön orta saha, sağ açık diye bağırıyor. bu kadroyla şampiyonluk zor bakın şu adamlara hele; toraman, sezer, uğur, gökhan süzen,ömer, pektemek, holoşkoooooooooo.

Çevrimiçi Samet Ç

uefa'ya bildirimlerin son günü ne zamandı ki? takım bangır bangır sağ bek, sağ bek, sağ bek, stoper, ön orta saha, sağ açık diye bağırıyor. bu kadroyla şampiyonluk zor bakın şu adamlara hele; toraman, sezer, uğur, gökhan süzen,ömer, pektemek, holoşkoooooooooo.
24 temmuz olması lazım ön elemeler için.

Çevrimdışı Mustafa1903

tanju ve erkan dışında adam gönderemedik eneramo ne yapıyor kimbilir ne olacak

24 temmuz son gün listelerin bildirilmesi için

ayrıca lanzini alınmalıı ne olursa olsun bence.. maliyetini kaybettireceğini zannetmiyorum..

Çevrimdışı Tolga

Arjantin Ligi bizim ligden bile sert olabilir. Lanzini tekme yiyince küsen adamlardan değil. Çalım ve şut özelliği çok iyi. Lanzini gelmeli, elimizden kaçırırsak aptallığın en büyüğünü yapmış oluruz son senelerde. Şuan da zaten maddi olarak çok fark yoktur River'la aramızda. Bir an önce ne istiyorlarsa verip getirmemiz lazım.
arjantin ligi bizim ligten sert falan değil bazı maçlarına baktımda lanzini'nin adamlar neredeyse engellemiyor bile rahatça çalım atıp şut atıyor bizim ligte öyle 3 kişinin arasından rahatça geçip gitmesine izin vermezler kısacası ben çok ümitli değilim he olursa transfer ki ben er ya da geç olacağını düşünüyorum oynar görürüz değerlendiriz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:24:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Öncelikle şuna alışmalıyız  kim gelirse gelsin Feyenoord'a karşı sağ bekte Serdar 10 numarada Oğuzhan oynayacak  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa.aslan

bugünkü maç gösterdi ki oğuzhan da yokken yaratıcı oyuncu eksikliği var takımın.rakip kaleye kadar gidiyoruz ama orada final paslarını atacak bir oyuncu yok o yüzden ben lanzini'nin de kapalı savunmaları açacak bir oyuncu olmadığını düşünüyorum bize zenitte oynayan danny tarzında diego tarzında bir oyuncuya ihtiyaç var.onun haricinde motta banko bu takımda oynar baya iyi oynadı.serdarı geçen seneye göre biraz daha iyi bulsam da kesinlikle sağ bek transferi şart.pektemek güzel gol attı istekli görünse de hala yeterli değil.demba ba ve törenin geldiğini hesaba katarak ofansif orta saha ve sağ bek şuan için acil gerekli transfer bölgeleri olarak gözüküyor.stoper transferi feyenoord maçlarının sonrasına bırakılabilir diye düşünüyorum.

Altına imzamı atarım.
Kerim frei yı ne çabuk harcadığım sorulmuş şu an iç yeterli değil yedek bekler kendini gösterirse bişey demiyorum ilk 11 de oynayamaz bu çok açık beşiktaş ın şampiyonluğa oynaması lazım frei yı kazanacağız diye puanlar kaybetme lüksümüz yok. Firsat bulamadı deniliyor fırsat bulacağı yer garanti skor alınmış maçlar yedekten kendini gösterir belki şu an için bir numarasını göremedik.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:28:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Altına imzamı atarım.
Kerim frei yı ne çabuk harcadığım sorulmuş şu an iç yeterli değil yedek bekler kendini gösterirse bişey demiyorum ilk 11 de oynayamaz bu çok açık beşiktaş ın şampiyonluğa oynaması lazım frei yı kazanacağız diye puanlar kaybetme lüksümüz yok. Firsat bulamadı deniliyor fırsat bulacağı yer garanti skor alınmış maçlar yedekten kendini gösterir belki şu an için bir numarasını göremedik.

Hocam Töre sakat ve Holosko yokken bile Frei yerine Uğur Boral oynadı Bilicin inadından. Göstermek için dediğin gibi şans vermeleri gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Servet Çetin ya da Gökhan Zan'ı alalım

Çevrimdışı Tolga

he bu arada konuyla alakası yokta bugünkü maçta biz neden yeni sezon formalarından bir tanesi ile maça çıkmadık anlamadım  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:32:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Lansman yapılmadı Leess'te lansman var sanırım ondan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Lansman ayın 22 sinde yapılacak Leeds'te.

Çevrimdışı Tolga

anladım sağolun arkadaşlar  :ok:

Çevrimdışı hic2222

Ne oldu şimdi Töre işi yalan mı oldu ? Hani dün bitti diye ateşli toplar dönüyordu
Lanzini iyidir hoştur da ozi ve kerim de var bizde. Ama ya sağ bek?Lanzini alınmalımı bilemem ama sağ bek şart.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 00:41:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne oldu şimdi Töre işi yalan mı oldu ? Hani dün bitti diye ateşli toplar dönüyordu
Lanzini iyidir hoştur da ozi ve kerim de var bizde. Ama ya sağ bek?Lanzini alınmalımı bilemem ama sağ bek şart.

Töre gelecek rahat olun  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Töre gelecek rahat olun  :)
bende aynı fikirdeyim en kısa zamanda açıklansında aradaki açığı kapatsın  :)

Çevrimdışı ahmetx

İtalya'da kuzmanoviç haberleri çıkmış,Beşiktaşın teklifi var diye.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 01:00:42
  • Beşiktaş / Bodrum
İtalya'da kuzmanoviç haberleri çıkmış,Beşiktaşın teklifi var diye.

Hahaha yok artık dün yazmıştım kiralasak süper olur diye  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 01:02:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Cayır cayır ön libero ihtiyacı olacak sakatlıkta eğer Noboa planı yoksa Kuzmanovic Inter'den kiralanabilir.

Çok büyük potansiyeldi orada kaldı ama +3'e fazla maliyeti olmayan iyi bir yedekleme olur.

Stoper olaraksa bence Rolando alınamayacaksa gerçekten gerek yok.

Dün yazmıştım bunu olursa süper olur  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Lanzini yalan olacak gibi,bu çocukta kararsızım iyi oyuncu ve ilerde lâ liganın değişmez oyuncusu olur ama bize lazım olan 10 numara özelliğinde değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kuzmanoviç olursa Ati sağ bek olur,2 derdimiz ilaç olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 01:39:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Kuzmanoviç olursa Ati sağ bek olur,2 derdimiz ilaç olur.

Aynen  öyle olacak abicim Kuzmanovic çok kaliteli oyuncudur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı melih

atibadan sağ bek olmaz.
sağ bek dediğin her maç ortalama 10 tane orta açacak.

sabri manyağı bile atibayla serdardan daha çok orta açıyordu geçen sene.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 01:58:06
  • Beşiktaş / Bodrum
atibadan sağ bek olmaz.
sağ bek dediğin her maç ortalama 10 tane orta açacak.

sabri manyağı bile atibayla serdardan daha çok orta açıyordu geçen sene.

Sabri açıyordu da önemli olan topun nereye gittiği  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli