2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575450 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan7738

bende pek umutlu değilim açıkçası her mevki için en kötü 1 isim ortaya atıldı ama sağ bek gündeme bile gelmedi.alırlarsa da sefayı falan alırlar o da takas usulü falan olur

Abi sefadan sağ bek mi olur mustafa pektemeğin sağda oynayanı kayseriliyim yıllardır canlı canlı izliyorum ne açıkta ne bekte bi halt olmaz

Çevrimdışı Tolga

Abi sefadan sağ bek mi olur mustafa pektemeğin sağda oynayanı kayseriliyim yıllardır canlı canlı izliyorum ne açıkta ne bekte bi halt olmaz
aynen öyle bir hata yapmazlar umarım sefa'dan sağ bek falan olmaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

iyi de hani lanzinin resmi hesabı değildi o  :alala:
Değil evet :) maksat heyecan olsun :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

iyi de hani lanzinin resmi hesabı değildi o  :alala:
Bende öyle biliyordum abi ama şimdi kafam karıştı.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı brci

Az önce paylaştı.

beatiful değil ama beautiful yazmalıymıs belkide yanlış yazdı diye kaldırdı :)

:evillol: :evillol:
Ama bu profilide takip eden çok,  yorumlar felan çok oluyor hepsi de ispanyolca,  belki arjantinli bir hayranı çok istiyordur Beşiktaş'a gelmesini.  Belki de 2 tane hesabı vardır lanzininin.

Çevrimdışı Anıl

Bu abimiz böyle diyor :alala:

Çevrimdışı Tolga

Ama bu profilide takip eden çok,  yorumlar felan çok oluyor hepsi de ispanyolca,  belki arjantinli bir hayranı çok istiyordur Beşiktaş'a gelmesini.  Belki de 2 tane hesabı vardır lanzininin.
her ne kadar river plate sürekli sorun çıkarsa da bu iş olacak diye düşünüyorum  :)

Çevrimiçi kahyaoglueren

River Plate resmi hesabının o olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum

Sağ bek ve stoper alınır mı sizce ?

Çevrimdışı Tolga

stoper alınabilir de ben sağ bekten ümidi kestim

Çevrimdışı Anıl

Alınır mı bilmiyorum ama alınmalı...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 18:12:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tamamı alınabilir transferi dönemi sonuna kadar.

Ben şöyle bekliyorum Töre ve Lanzini gelir Feyenoord'u elersek stoper ve sağ bek il transferi kapatırız. Devre arasında da Noboa'ya hücum!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

stoper alınabilir de ben sağ bekten ümidi kestim
Sağ bek bence Serdar Kurtuluş çok iyi oyuncu sadece biraz tempoya ihtiyacı var.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler konuyla alakasız ama Demba Ba'yı twitterdan acayip rahatsız ediyorlar. Bugün de kızın bir adama evlenme teklifi yapmış. Ne günlere kaldık ya bırakın adam konsantresini futbol versin. İşini yapsın.

Çevrimdışı CanEmre

Beyler konuyla alakasız ama Demba Ba'yı twitterdan acayip rahatsız ediyorlar. Bugün de kızın bir adama evlenme teklifi yapmış. Ne günlere kaldık ya bırakın adam konsantresini futbol versin. İşini yapsın.
Alışkındır şöhretli insanlar bu ilgiye. Sıkıntı olmaz  :icool:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı capo di capi

Sağ bek'i hiç dillendirmiyorlar ama bütçe kalırsa bence alırlar.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ALI RIZA

Sağ bek bence Serdar Kurtuluş çok iyi oyuncu sadece biraz tempoya ihtiyacı var.
Bunu dedin ya resmen bombayı kendine fırlattın :)  :boom: ona tempo gerek yok ki :) temposuz oynuyor  :iscrewy:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 21:43:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsmail potansiyel olarak Caner'den daha iyi oyuncu eğer bu sene onu kazanırsak en büyük transfer olur çünkü ayağını çok düzeltmişe benziyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

İsmail Mottadan da daha iyi oyuncu. Bence bu sezon ilk 11 in değişmezi olacak.

Bunu dedin ya resmen bombayı kendine fırlattın :)  :boom: ona tempo gerek yok ki :) temposuz oynuyor  :iscrewy:
Ama o da milli takıma seçildi  :evillol:

İsmail Mottadan da daha iyi oyuncu. Bence bu sezon ilk 11 in değişmezi olacak.
Ismail de Pektemek gibi potansiyel var ama bir şekilde bu potansiyel ortaya çıkamıyor.

Çevrimdışı ALDENYX

Ismail de Pektemek gibi potansiyel var ama bir şekilde bu potansiyel ortaya çıkamıyor.

şuanki kamp durumuna göre İsmail Motta dan daha iyi bir görüntü veriyor...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı aa.aslan

Ostende maçının ilk yarı bitti pozisyonumuz yok desem yeri 3 pas yapamıyoruz ileride. Veli ve oğuzhan yok tore daha gelmedi çok belli oluyor. Lanzini şart değil oğuzhan var frei var diyordum ilk maçta hata yaptığımı anladım.  Pektemek, frei ve necip beşiktaşın ayarında ilk 11 oyuncusu değiller malesef beğenmediğimiz sağ bek kurtuluş bile bunlardan önde görünen bu malesef. Ba gelecek veli , oğuzhan ve töre olacak ki adam gibi oynayalım. Lanzini gelsin diyorum ve hatta veli tarzında bir orta saha yoksa bunların biri çıkınca östende den farkı kalmıyor takımın. Pektemek, frei ve necip kiralık falan gitmeli beşiktaş ayarında değiller. Daha holoskoyu falan saymıyorum.
Şampiyon BEŞİKTAŞ