2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578086 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

lanzinin ve gökhan törenin geleceğini düşünüyorum belki 1 tanede defansa takviye olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Hocalarım Ba girer mi oyuna son 20 dakika falan. Çok merak ediyorum Beşiktaş forması üstünde nasıl duracak. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de hazırlık maçlarındaki kötü performansa aldırış etmeyin geçen senede öyleydi.

Çevrimdışı aa.aslan

Hocalarım Ba girer mi oyuna son 20 dakika falan. Çok merak ediyorum Beşiktaş forması üstünde nasıl duracak. :D

Ba kadroda yok.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı aa.aslan

Bir de hazırlık maçlarındaki kötü performansa aldırış etmeyin geçen senede öyleydi.

Yok yok hazırlık maçıda olsa beşiktaş ayarında değil bu dediğim oyuncular gerçek bu. Böyle olmaz bir temizlik şart. Pektemek,  Necip , frei , Holosko gitmeli. Pedro bile yokluktan oynar anca durum bu malesef. İlk 11 oyuncularımız iyi ba, oğuzhan veli ve töre ancak bunların yerine girecek adam yok.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 22:51:10 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Anıl

Lanzini için Villarreal, Lazio ve Tottenham devreye girmiş. Geçmiş olsun  :by2:

Çevrimdışı aa.aslan

Holosko olcayın yerine girdi.mottanın yerine ismail girdi. Motta ve Olcay ı beğendim.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Anıl

Yok yok hazırlık maçıda olsa beşiktaş ayarında değil bu dediğim oyuncular gerçek bu. Böyle olmaz bir temizlik şart. Pektemek,  Necip , frei , Holosko gitmeli. Pedro bile yokluktan oynar anca durum bu malesef. İlk 11 oyuncularımız iyi ba, oğuzhan veli ve töre ancak bunların yerine girecek adam yok.
Pedro yokluktan mı oynar ? Yok artık

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Pektemek ,Necip, Holosko'nun gitmesinde hemfikirim Olcay'da anca yedek olur bu takımda. Ama Kerim'e katılmıyorum biz almadan önce Galatasaray'da peşindeydi bu sene şans bulursa Olcay'dan daha çok katkı yapacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 22:57:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Pektemek çok güzel attı ama en önemlisi İsmail mükemmel koşu mükemmel orta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Güzel gol attı Mustafa yazdıklarıma cevap verdi. Bu takımda sol bekte İsmail 11 başlar. Motta'dan daha iyi şu anda performansı.

Çevrimdışı Mustafa1903

muhteşem attı mustafa  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Villarreal ve Lazio alamaz da Tottenham havada kapar bastımı parayı. Çare Ruiz. :D

Çevrimdışı aa.aslan

Pektemek golü attı güzel gol attı . Soldan ismail ortaladı penaltı noktası nın biraz arkasından pektemek vurdu gol oldu. Yinede pektemek bize yeterli değil ba, cenk dururken ilk 11 e giremez.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı aa.aslan

Pedro yokluktan mı oynar ? Yok artık
evet aynen öyle mecburuz başka şansımız yok oynatacağız inşallah.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:01:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Kesinlikle katılmıyorum çoğuna.

Pedro Semih'ten bile iyi bu durumda Semih de Galatasaray da yokluktan oynuyor demek.

Pektemek düzenli oynayamadı 3 senedir bu sene düzenli oynayabilirse 10 golü kesinlikle geçecektir her türlü kadroda bulunmalı.

Necip 22 yaşında daha Burak'ın 27 yaşında geliştiği ülkede aly yapıdan çıkmış her pozisyonda oynatabildiğin yerli oyuncuyu mu göndereceksin?

Frei'in Töre kadar potansiyeli var. Normal maçlarda 90 dk bile oynamayan oyuncuyu bu kadar kolay harcamaktaki sebep ne? Kaldıki hazırlık maçlaında baya etkili oynuyor.

Kendi elimizdekilerin kıymetini bilmez bu kadar kolay o gitsin bu gitsin dersek daha çok 3 yıllık yapılanmalar görürüz biz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:06:58
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu takımlar devreye girse direk alırlar zaten :) Bunlar piyasayı kızıştırmak için menajer oyunları. Hesapta Dortmun da istiyordu ses seda yok 2 aydı  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa.aslan

Arkadaşlar tamam sahip çıkıyorsunuz ama bu arkadaşlar ilk 11 de oynarsa şampiyonluk mücadelesi nasıl vereceğiz. İlk 11 oyuncularımız iyi diyorum ben şampiyonluğa oynatır. Ancak yerlerine kulubede o ayarda oyuncular yok diyorum. Siz ba , veli, töre, oğuzhan ve olcayın yerine pektemek, necip, frei, holosko, olur diyorsanız ben birşey demiyorum.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 23:12:20 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:11:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar tamam sahip çıkıyorsunuz ama bu arkadaşlar ilk 11 de oynarsa şampiyonluk mücadelesi nasıl vereceğiz. İlk 11 oyuncularımız iyi diyorum ben şampiyonluğa oynatır. Ancak yerlerine kulubede o ayarda oyuncular yok diyorum. Siz ba , veli, töre, oğuzhan ın yerine pektemek, necip, frei, holosko olur diyorsanız ben birşey demiyorum.

Hocam hiçbir takımda yedek kulübesi ilk 11 oyuncuları ile aynı düzeyde olmaz. Fenerde Emenike çıkınca Webo , Topal çıkınca Selçuk Caner Çıkınca Hasan Ali giriyor ama şampiyon oldular. Dortmund da bile Reus çıkınca yerine girecek adamı kimse şak diye söyleyemez şuan yapmayın yerli olarak en güçlü yedek kulübesi Beşiktaş'ta asıl sıkıntı ilk 11'deki oyuncuların tecrübesiz olması.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mustafa1903

ülkenin en iyi yedek kulübesi bizde çünkü senelerdir kulübeye transfer yapıyoruz   :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:16:27
  • Beşiktaş / Bodrum
ülkenin en iyi yedek kulübesi bizde çünkü senelerdir kulübeye transfer yapıyoruz   :evillol:

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa.aslan

İnşallah sakatlıklar falan olmaz ilk 11 mizden ben yedek kulubesinde oyunu çevirebilecek oyuncu görmüyorum.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 23:21:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Yabancı anlamında katılıyorum bu yüzden kaliteli 3 yabancı daha gerek ki yedek kulübesindeki yabancılar şuanki aslardan olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mustafa1903

denizli şampiyon olduğumuz sene holosko ile birini sokuyordu ikinci yarı, 2 değişiklik yapıyordu her maç, çeviriyorduk.. bence birazda antrenörde bitiyor misal fener 90+da bi ton gol attı ama yedek olarak belki bi alper vardır.. gsnin çöp zaten kulübesi emre çolak falan