2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565343 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

ahhaaha  :D Allah utandırmasın  :D

19 temmuz cumartesi vodafone arena inşaatı 30.000 lanzini maskesi
resmi sitede görmeden inanmayın :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Dembaba'nın yaşına takılan arkadaşlar varsa Fenerbahce Niang'ı 30 yaşındayken 8 milyon euroya almış 1 sene sonra da 7.5 milyon euroya satmıştı. Niang fenerde 1 sezonda 15 gol 10 asist yapmıştı.
Demba Ba 29 değil 35 yaşında gelse bu lig için büyük oyuncu hocam. :

Çevrimdışı Burak2

Çevrimdışı Burak2

Demba Ba 29 değil 35 yaşında gelse bu lig için büyük oyuncu hocam. :
bizim taraftar ille de bişeye kulp takmazsa olmaz  :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

lanzininin türkiye saatiyle gece 4 te river plate millonarios maçı var. kadroda olup olmamasına göre imza atıp atmadığını mı anlarız haftaya netleşecekmi onu anlarız. kalabilirsem izlemeyi düşünüyorum. nöbet ertesi dayanabilecekmiyim bilmiyorum...
Hocam hangi kanal veriyor maçı

Çevrimdışı forzatunga

deme öyle hocam sağ beke ihtiyacimiz var kesinlikle

bence de kesinlikle sağ bek gibi sağ bek şart bu takıma.Ama oğuzhanı yedek bırakmak çok büyük israf olur illaki de 10 numara alınacağına göre bu kapıya çıkıyor.

Çevrimdışı altan0348

Ne dersiniz?

abi bu kadroyla çok maç kaybederiz. çift forvetle çok gol yeriz. töreyi alamazlarsa sağda cenk denenebilir. orta saha da oğuzhan veli lanzini olabilir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

uefaya ön elemeler için verilecek isim listesinin son günü ne zaman
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı kahyaoglueren

kesinlikle öğrenmeliyiz

Çevrimdışı eski inönü

ben de eldekilerle bir şeyler yapmaya çalıştım

Çevrimiçi Samet Ç

Ben ön elemeler için liste verilmediğini biliyorum eğer gruplara kalınırsa veriliyor o da eylül ilk haftasına denk geliyor.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Lanzini kadroda.Resmi maç mı yoksa Hazırlık mı ben Hazırlık diye biliyorum ama

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ben ön elemeler için liste verilmediğini biliyorum eğer gruplara kalınırsa veriliyor o da eylül ilk haftasına denk geliyor.
hocam elemeler için verilmese uefa senin elinde kim var kim cezalı vss.. gibi nerden bilicek
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

ben de eldekilerle bir şeyler yapmaya çalıştım

Elde var Lanzini Umut abi :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Lanzini ilk 11 de galiba. Ama maç hazırlık maçı :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Elde var Lanzini Umut abi :bandit:
oyle gozukuyo cankuş ama ben kendi hayalimi yazdım  :D

Çevrimdışı Sarp

bütün gençler bilicin çok ilgilendiğini röportajlarında dile getiriyorlar.Ayrıca antreman videolarında bilicin ne kadar konsantre olduğunu yakından takip ettiğini görüyoruz.Dün hazırlık maçının tamamonı izledim geçen seneki ilk 4 haftaya çok yakın bir oyun.vardı beton etkisi yaratan serdar ve holoskoya göre.Boş top kullanmıyoruz iyi alan daraltıp top çalışıyoruz.Takım geçen seneki sezonun başındaki iyi futbolu şimdiden yakalamış.Transferlere çok iyi olacak inşallahz
bütün gençler bilicin çok ilgilendiğini röportajlarında dile getiriyorlar.Ayrıca antreman videolarında bilicin ne kadar konsantre olduğunu yakından takip ettiğini görüyoruz.Dün hazırlık maçının tamamonı izledim geçen seneki ilk 4 haftaya çok yakın bir oyun.vardı beton etkisi yaratan serdar ve holoskoya göre.Boş top kullanmıyoruz iyi alan daraltıp top çalışıyoruz.Takım geçen seneki sezonun başındaki iyi futbolu şimdiden yakalamış.Transferlere çok iyi olacak inşallah
Çok umutluyum! Sanki hocanın aklında çok daha fazlası varda bekletiyormuş gibiydi!bunu tabir etmek çok güç, sanki dizginlendik 4.haftadan sonra😕

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı JusTDaqqeR

lanzininin türkiye saatiyle gece 4 te river plate millonarios maçı var. kadroda olup olmamasına göre imza atıp atmadığını mı anlarız haftaya netleşecekmi onu anlarız. kalabilirsem izlemeyi düşünüyorum. nöbet ertesi dayanabilecekmiyim bilmiyorum...
millonarios pedro franconun takimi değil miydi

Çevrimdışı FARUK

ben de öyle hatırlıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini ilk 11 de galiba. Ama maç hazırlık maçı :ok:
Hocam maçkolikde gözükmüyor maç olduğunu nerden buldunuz.

Çevrimdışı eski inönü

yedek kadromuz da hiç fena değil hani

Çevrimdışı poedr

bende öyle hatırlıyorum.

maçı türk kanalları vermiyor. arjantin kanalı çeken uydunuz varsa bilemem ama stream tarzı sitelerden izleyebiliriz. bende link var ama sitede yayınlamak yasak olduğu için koymuyorum foruma
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çok umutluyum! Sanki hocanın aklında çok daha fazlası varda bekletiyormuş gibiydi!bunu tabir etmek çok güç, sanki dizginlendik 4.haftadan sonra😕
Ben de bilicten çok umutluyum takım gayet sistemliydi dün boşa top harcamıyoruz ayağa paslar tek paslar üçgenler.Bide antreman maçı olduğu için pres yoktu fazla.Oda olsa tamamdır.Kesinlikle dizginlendik o maçtan sonra bilice verilen 3 maç açıkça gösteriyor saha kapatmayı halllettik diyelim ama adam sadece what a shame dediği için ceza aldı 3 maç ayıp dedi adam küfürden saydılar.gs maçından sonra takım ciddi yıkıntı yaşadı