2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565205 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese iyi geceler hayırlı sahurlar :uyucam:

Çevrimdışı Deniz

Şaka makada hocam inşallah sportif direktörlüğe hiç kimse getirilmez Beşiktaş'da yürümez direktörlük işi bu taraftar yapısı varken.Biraz da Bilic alsın sazı eline onuda görelim bugüne kadar Önder Özen'in arkasına saklandı hata olunca.
Sportif direktörlüğü kulübe getiren Ormandı istemeyen de yönetimin 5 te 4 üydü .Özeni de gönderen bu 5 te 4 lük kısım malesef.o adamlardan kurtulmadıktan sonra direktörlük zor yürür bu kulüpte malesef..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Herkese iyi geceler hayırlı sahurlar :uyucam:
Dur El İrtibat daha erken şimdiden yemeye başlıyorsun herhalde  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Son Dakika(!)
Uzun uğraşlar vermesine rağmen Manuel Lanzini transferini gerçekleştiremeyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman River Plate'e transfer oldu.

Çevrimdışı SDemirsoy

Dur El İrtibat daha erken şimdiden yemeye başlıyorsun herhalde  :evillol:
ya sorma acayip uykum var sabah kalkamayacam yoksa  :icool:

Çevrimdışı Q

AHMET BULUT : Kendi adıma Lanzini Beşiktaşa hayırlı olsun diyebilirim.Gökhan Töre için 2 yıllık kiralama + satın alma opsiyonu teklifi sunacağız.
via @DerinbesiktasJK

Çevrimdışı Tolga

abi işte boyle forvet bekliyoruz 10 yıldır. Buna verilen parayı hiç gozum gormez gerekirse 1 tane transfer az yap ama bu adamı al işte. Gecen sene bu adam bizde olsa biz cok rahat ilk 2deydik.
aynı şeyi bende dün söylemiştim  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ya sorma acayip uykum var sabah kalkamayacam yoksa  :icool:
Allah rahatlık versin diyelim o zaman   :tabe:

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı eski inönü

Gaza da mı gelmiyahh  :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

bende aynı şeyi düşünüyordum :evillol:
acısını fena çıkartacak :bandit:
1 haftaları var :) dışardakiler için kombine işi ne oldu _? olacak mı kulaktan kulağa yayılıyor da :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Takımımız cidden çok genç ve gelecek vaad eden bir takım gelişime açığız Pedro 23 ismail 25 veli 25 ozi 21 kerim 20 töre gelirse 22 lanzini 21 cenk ve necip 23 ayrıca motta ve cenk 26 yaşındalar.muhammed ümit furkan atınç ise 19-20 ler.Yerli olarak cidden iyi bir kuşağa sahibiz.

Çevrimiçi murat

Takımımız cidden çok genç ve gelecek vaad eden bir takım gelişime açığız Pedro 23 ismail 25 veli 25 ozi 21 kerim 20 töre gelirse 22 lanzini 21 cenk ve necip 23 ayrıca motta ve cenk 26 yaşındalar.muhammed ümit furkan atınç ise 19-20 ler.Yerli olarak cidden iyi bir kuşağa sahibiz.
:ok:

Çevrimdışı forzatunga

yalnız son hazırlık maçında oğuzhan oyuna girdikten sonra velinin yanına geçti herhalde artık daha mc gibi izliycez onu.aslında mantıklı olanda o ama fizik olarak kaldırması çok zor geçen seneki görüntüsüyle.Becerebilirse veli-ozzy orta sahası müthiş olur, oğuzhanın oyun zekasına yakın bir oyuncu yok türkiyede.Böyle olunca da atiba bu sene sağbek oynayacak ve sağ bek alınmayacak sonucu çıkartıyorum.

Çevrimdışı Sarp

Bilinç bu takımın kimyasını çözdüğü an yıllarca keyifle maç seyredeceğiz inşallah😊

Çevrimdışı kahyaoglueren

ayrıca ömeri(24) ve musa Muhammedi(18) unutmuşum.Ve dikilitaştan gelen oyuncular da vardı 18 yaşında ilk kamp söneminde

Çevrimiçi murat

ayrıca ömeri(24) ve musa Muhammedi(18) unutmuşum.Ve dikilitaştan gelen oyuncular da vardı 18 yaşında ilk kamp söneminde
muhtemelen musa muhammed de olacak.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

yalnız son hazırlık maçında oğuzhan oyuna girdikten sonra velinin yanına geçti herhalde artık daha mc gibi izliycez onu.aslında mantıklı olanda o ama fizik olarak kaldırması çok zor geçen seneki görüntüsüyle.Becerebilirse veli-ozzy orta sahası müthiş olur, oğuzhanın oyun zekasına yakın bir oyuncu yok türkiyede.Böyle olunca da atiba bu sene sağbek oynayacak ve sağ bek alınmayacak sonucu çıkartıyorum.
deme öyle hocam sağ beke ihtiyacimiz var kesinlikle

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı eski inönü

Dembaba'nın yaşına takılan arkadaşlar varsa Fenerbahce Niang'ı 30 yaşındayken 8 milyon euroya almış 1 sene sonra da 7.5 milyon euroya satmıştı. Niang fenerde 1 sezonda 15 gol 10 asist yapmıştı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bilinç bu takımın kimyasını çözdüğü an yıllarca keyifle maç seyredeceğiz inşallah😊
bütün gençler bilicin çok ilgilendiğini röportajlarında dile getiriyorlar.Ayrıca antreman videolarında bilicin ne kadar konsantre olduğunu yakından takip ettiğini görüyoruz.Dün hazırlık maçının tamamonı izledim geçen seneki ilk 4 haftaya çok yakın bir oyun.vardı beton etkisi yaratan serdar ve holoskoya göre.Boş top kullanmıyoruz iyi alan daraltıp top çalışıyoruz.Takım geçen seneki sezonun başındaki iyi futbolu şimdiden yakalamış.Transferlere çok iyi olacak inşallah

Çevrimdışı eski inönü

Ne dersiniz?

4-3-3 e uygun bir kadro yap hocam Bilic boyle oynatmaz asla

Çevrimdışı poedr

lanzininin türkiye saatiyle gece 4 te river plate millonarios maçı var. kadroda olup olmamasına göre imza atıp atmadığını mı anlarız haftaya netleşecekmi onu anlarız. kalabilirsem izlemeyi düşünüyorum. nöbet ertesi dayanabilecekmiyim bilmiyorum...
sınanmadığın günahın masumu değilsin