2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565573 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

lanzini oynuyormu anlamadım.hazırlık maçıymış.görüntü iyi değil.spikerde facia.devamlı konuşuyor.belkide yoldadır. :evillol:

Çevrimdışı poedr

sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı murat

evet oynuyormuş.rakip daha iyi oynuyor.

Çevrimdışı eski inönü

ben kesinlikle Jones'ı geri döndürmemiz gerektigini düşünüyorum. Orta saha çok zayıf kaldı. Dunya kupasındaki performansıyla Atiba'yı keser.

Çevrimdışı EmreTkgz42

ben kesinlikle Jones'ı geri döndürmemiz gerektigini düşünüyorum. Orta saha çok zayıf kaldı. Dunya kupasındaki performansıyla Atiba'yı keser.
veli atiba necip var bi de yabancı sınırı var zaten yaşı da 33 hiç gerek yok bence

Çevrimdışı eski inönü

Dembaba'yı almışsın Lanziniyi almak üzeresin süper. Döndür Töre'yi döndür Jones'i bir tane de sağ bek al kapat transferi.  :ok: hiç maceraya gerek yok.

Çevrimdışı eski inönü

veli atiba necip var bi de yabancı sınırı var zaten yaşı da 33 hiç gerek yok bence
33 olsun daha iyi. Dunya kupasında zımba gibiydi. Tam bizi taşıyabilecek adam işte. Full gençlerle doldurursan olmaz o iş. Necip Veliye guvenirsen yarı yolda kalırsın.

Çevrimdışı eski inönü

Sivok-Franco-Motta-Atiba-Dembaba etti sana 5 yabancı. 3 tane kontenjan boş. ( Holoskoyu yolluyoruz tabi 10 tane kanat adamı var takımda)

Çevrimdışı cartographer

Lanzini yazdı bir tane penaltıdan  :lol:

Çevrimdışı poedr

sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı forzatunga

lanzini penaltıdan attı yalnız river baya kötü takım millonarios eziyor

Çevrimdışı eski inönü

21 yaşında River Plate'de 10 numara olmuşsa boş adam degildir. Bundan sonra iş Bilic'e düşüyor. Çocugu parlatmak için gereken yapıyı kurması gerekiyor.

Çevrimdışı sağduyu

beyler riverın maçını nerden izliyorsunuz?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı hic2222

Ben lanziniyi bir taraftan istiyorum bir taraftan da o gelirse ozi ve kerim ne olacak diye düşünüyorum
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Sağ bek olmazsa olmazımız.

Çevrimdışı siyah-1903

beyler bişey soracağım.. aranızda kaçınız lanziniyi izledi.. ben henüz izlemiş bir adam göremedim de..
bu arjantinli ve brezilyalılarda böyle bir hava yaratılıyor bence, sanki hepsi potansiyel messi, maradona, ronaldo falan gibi gösteriliyor.. eğer o klübün 10 numarası da verildiyse aman diyoruz bulduk yeni sergenimizi...
burnuma gelen kokular lanzininin balon olduğu yönünde, yani tam bir arjantinli pazarlama dehası...
şunun için soruyorum, marko marin ve brian ruiz'i izlemiş biri olarak her ikisinin de çok faydalı olacağına ben kanaat getirmişken ankette ezici çoğunlukla lanzini ismi ön plana çıkmış..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı cartographer

beyler bişey soracağım.. aranızda kaçınız lanziniyi izledi.. ben henüz izlemiş bir adam göremedim de..
bu arjantinli ve brezilyalılarda böyle bir hava yaratılıyor bence, sanki hepsi potansiyel messi, maradona, ronaldo falan gibi gösteriliyor.. eğer o klübün 10 numarası da verildiyse aman diyoruz bulduk yeni sergenimizi...
burnuma gelen kokular lanzininin balon olduğu yönünde, yani tam bir arjantinli pazarlama dehası...
şunun için soruyorum, marko marin ve brian ruiz'i izlemiş biri olarak her ikisinin de çok faydalı olacağına ben kanaat getirmişken ankette ezici çoğunlukla lanzini ismi ön plana çıkmış..

B.juniors maçı ve dünkü maçı izledim, gerçi 2. yarı göremedim sahada. Öncelikle pas isabet oranı Ruiz'den iyi ve tutulması zor bir oyuncu, fakat burada şunu da eklemem lazım, Lanzini pas vermekten pek haz etmiyormuş gibi bir izlenim aldım, tabi bu sadece bu iki maça bakarak kapıldığım bir izlenim değil, lanzini ile ilgili izlediğim neredeyse bütün kolajlarda dikkatimi en çok çeken şey bu yönüydü. Tabi bir yandan da wigan maçında izlediğim Beşiktaş geliyor aklıma, dar üçgenler kurarak, paslaşarak ve hızlıca rakip ceza sahasına gelen bu takıma el freni vazifesi görür mü diye epey bir düşündüm. Burada Biliç'in ona ne rol yükleyeceği ve onu bu topla uzun süre oynama sevdasından vazgeçirip geçiremeyeceği sorusunu sormak lazım. Ben kendi adıma biraz riskli buluyorum bu transferi, eğer Beşiktaş her maçını wigan maçı gibi oynamayı düşünüyorsa birinci tercihi Marin olmalı, benim düşüncelerim bu yönde.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

jones kesinlikle kalmali, ilk hedef sagbek olmali, lanzini vana göre kapali kutu, insAllah delgado gibi olmaz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Deniz

Lanzini oyun kurucu yetenekleri olan ayagina hakim genc bir oyuncu.bizim takima da oyun kurucu pozisyonu lazim.oguzhan cok yaratici ama bu poziayonsa bekleneni veremiyor.bu yuzden lanzini transfer edilmek isteniyor.3 milyon € civarina bu transfer biterse cok guzel is yapilmis olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 12:24:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lanzini Benfica'daki Gaitan'a çok benziyor duruma göre sol kanata da evrilebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 12:26:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hocam o Dünya Kupası :) O performansı hiç göremedik göremeyiz burada hiç gerek yok Jones'a Aralık ayı gelsin muhtemelen Noboa'ya girişecek bizimkiler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Başkanın açıklaması var ntvspor'da bir tane stoper bir tane orta saha alıp transferi kapatacağız diyor. Bizim sağ bek sorunu ne olacak yaw

Çevrimdışı Erenbey

Katılıyorum.Marin yanlış hatılamıyorsam almandı.Takıma gelen almanlardan hiç biri kötü çıkmadı.
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)

Çevrimdışı Erenbey

Başkanın açıklaması var ntvspor'da bir tane stoper bir tane orta saha alıp transferi kapatacağız diyor. Bizim sağ bek sorunu ne olacak yaw
Anladığım kadarıyla,Alınacak stoper hem sağbek mevkiinde hemde stoper mevkiinde oynayabilecek kapasitede biri olacak .
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)