2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565550 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Burak2

doğru hatırlıyorsunuz franconun takımı

Çevrimdışı Sarp

Ben de bilicten çok umutluyum takım gayet sistemliydi dün boşa top harcamıyoruz ayağa paslar tek paslar üçgenler.Bide antreman maçı olduğu için pres yoktu fazla.Oda olsa tamamdır.Kesinlikle dizginlendik o maçtan sonra bilice verilen 3 maç açıkça gösteriyor saha kapatmayı halllettik diyelim ama adam sadece what a shame dediği için ceza aldı 3 maç ayıp dedi adam küfürden saydılar.gs maçından sonra takım ciddi yıkıntı yaşadı
Lucescu döneminde yaşadığımız sezonun ikinci yarası ilk maçından sonra ne halatlar döndüyse öyle isler oldu!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı okilic

Ya madem sagbek almayacaktik elazigda gayet iyi olan tanjuyu niye yolladik :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Her yıl 3 transfer yapalım memba gibi mis gibi kadromuz olur,bir yabancı sağ bek bir de lanzini tamamdır bu iş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Gurbetçilerden sağ bek yok mu yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

Ya madem sagbek almayacaktik elazigda gayet iyi olan tanjuyu niye yolladik :alala:
onu bende beğeniyordum ama birileri beğenmiyor işte.

Çevrimdışı ALI RIZA

onu bende beğeniyordum ama birileri beğenmiyor işte.
Serdar'ı kim transfer etti _? öneren kim _? Ö.Özen mi _?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Her yıl 3 transfer yapalım memba gibi mis gibi kadromuz olur,bir yabancı sağ bek bir de lanzini tamamdır bu iş.
her yıl üç iyi transfer 3 sene içinde müthiş kadro olur eldeki paranında çok önemi yok aslında doğru kullandıktan sonra iyi takım kurulabilir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı murat

Serdar'ı kim transfer etti _? öneren kim _? Ö.Özen mi _?
başarısız olunca ortada kalıyor kimse ben yaptım demiyor. :D

Çevrimdışı ALI RIZA

başarısız olunca ortada kalıyor kimse ben yaptım demiyor. :D
Giderken başarısız diye gitti gelirken de başarısız diye geldi ne diye geldi bilmiyorum _? Kedi var ya kesin o transfer etmiştir  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Gurbetçilerden sağ bek yok mu yahu
Valla bunu ben de düşündüm.Kini getirsek serdardan iyi oynar :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla bunu ben de düşündüm.Kini getirsek serdardan iyi oynar :D
sen su an formsuz kondisyonsuz Beşiktaş maçına çıkartalım inan serdardan daha iyi oynarsın...! Düşün Necip bile onun yerinde oynadı ve serdar yedekte idi vasıfısz düşünmüyor ben neden yedeğim de necip orada oynuyor demiyor...!

Çevrimdışı Deniz

sen su an formsuz kondisyonsuz Beşiktaş maçına çıkartalım inan serdardan daha iyi oynarsın...! Düşün Necip bile onun yerinde oynadı ve serdar yedekte idi vasıfısz düşünmüyor ben neden yedeğim de necip orada oynuyor demiyor...!
Hİç sorma Beşiktaşın sağ beki benim çok iyi oynuyorum diyor bir de yüzsüzce.Kötü performansım olmadı arada vasat oynamış olabilirim diyor.nasıl adam bu yahu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Hİç sorma Beşiktaşın sağ beki benim çok iyi oynuyorum diyor bir de yüzsüzce.Kötü performansım olmadı arada vasat oynamış olabilirim diyor.nasıl adam bu yahu..
onu haberlerde görünce pas geçiyorum biz bu adam 3,5 M € verdik...! düşünebiliyor musun _?

Çevrimdışı Deniz

onu haberlerde görünce pas geçiyorum biz bu adam 3,5 M € verdik...! düşünebiliyor musun _?
Hadi yaptık bir hata verdik ama daha büyük hata bu sezon sağ bek transfer etmemek olur..

Çevrimdışı kahyaoglueren

abartmayalım lütfen o fiyata alınmadı serdar keşke hiç gelmeseydi o ayrı konu

Çevrimdışı Deniz

Kanser olmadan izleyin  :evillol: :evillol: :evillol:

iyi geceler

Çevrimdışı Deniz

Bu da aldığımız golcü moraliniz yerine gelsin :D

iyi geceler

Çevrimdışı ALI RIZA

abartmayalım lütfen o fiyata alınmadı serdar keşke hiç gelmeseydi o ayrı konu
Abartmıyoruz KAP göre konusyoruz
Antepten fesih sözleşme fiyatı yazıyor...!
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=299629
Bu da alacağı para...!
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=299651
temiz para kazanıyor oynamayarak...!

Çevrimdışı Aykutt

brian ruiz'e dikkat abiler kardeşler.Bana biraz Sergen'i anımsattı
Lanzini'ye de tavım.Ama Marko Marin'in gelmesine pek yanaşmıyorum.

Çevrimdışı murat

Abartmıyoruz KAP göre konusyoruz
Antepten fesih sözleşme fiyatı yazıyor...!
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=299629
Bu da alacağı para...!
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=299651
temiz para kazanıyor oynamayarak...!
toplam kulüp ve 3 sezon için oyuncunun alacağı ücret ise doğru.

Çevrimdışı ALI RIZA

toplam kulüp ve 3 sezon için oyuncunun alacağı ücret ise doğru.
@MURAT Abi Ona Yıllık versek abi başkan ruhunu alırlar  :boxin:

Çevrimdışı murat

@MURAT Abi Ona Yıllık versek abi başkan ruhunu alırlar  :boxin:
türkiyeden bu paralara alacağın oyuncu bu kadar olur zaten.iş yapabilecek oyuncular için kulüpleri 4-5 milyon istiyor.1.5 milyon euroya serdar normal fiyat ama o da o kadar oynar işte.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Koca ülkede oynatacak sağ bek yok vay be  :s20:
aslında sol bekte yok diyecem de adam gibi topçu yokki milli takimda bile devşirme oyuncular oynuyo  :akuma: