2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564159 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

seyit ates @seyitatesss  ·  7 dk.
DEMBA BA 7 milyon AURO talep etmiş.Transfer şuan için mümkün gözükmüyo

Yuh  :boxin:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı cartographer

senelerdir bir başarısızlık varsa bunun müsebbibi fikret orman mı?birşeyler düzeltilmeye çalışılıyor.birşeylerde yanlış yapılıyor.fikret orman gittiğinde kimin geleceğini düşünüyorsunuz.geldiğinde ne olacağını düşünüyorsunuz.bir harabe vardı.şimdi yıkıldı yeniden yapılıyor.kolay mı olduğunu düşünüyorsunuz.

Kolay olduğunu düşünen var mı sanmıyorum lakin bizim yönetimin kolayı bile ne kadar zorlaştırdığını düşünenlerin sayısı az buz değil, yönetimin yönetememe gibi bir sorunu var ve bu da doğal olarak insanların canını sıkıyor. Şahsen ben yarını beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Çünkü şuan acayip bir bilgi kirliliği var ve yönetimin referanslarıda sağlam olmayınca insanlar doğal olarak geriliyor, gün ola hayrola.

Çevrimdışı hic2222

Trt Spor, Spor Artı programında 00:45 sularındaki Önder ÖZEN konusu ile ilgili Beşiktaştan sorumlu spor muhabirinin ağzından;

Yaklaşık 2-2,5 saat önce Önder Özenle telefonla görüştüm.
İstifa kelimesini kullanmadı.Böyle bir konunun sosyal medya veya medya üzerinden yayılmasından oldukça rahatsız.
Ancak Önder Özenin 1-1,5 aydırki futbol şubesindeki gelişmelerden ötürü oldukça rahatsız olduğunu biliyorum.
Kendi yakın çevresine yönetimsel düzenlemeler, gerçekleşmeyen transfer, Bİlic ile aramızdaki sorunlar nedeniyle artık istifa edeceğim dediğini net olarak biliyorum.Kendisi istifa kelimesini kullanmasa da bu konuda yarın zirvede sanırım istifa kararı çıkacaktır.

Dedi.

Benim şahsi kanaatim tabiki yarın anlaşılacaktır her şey.Ancak Fol yok yumurta yok.Sanırım Özen istanbula yarınki Lig Fikstür çekimine katılmak için ve Demba ba ve Marinin durumlarını değerlendirmek için geldi.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 00:58:21 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

keşke biliç gitse..

şu eneramo olayından sonra hiç samimi gelmiyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı frkndgnr

SON DAKİKA: Beşiktaş kulübü çıkan forma haberlerini yalanladı, bu sene formasız oynayacağımız borsaya bildirildi.  :evillol:

Çevrimdışı eski inönü

umarım yarınki goruşme daha guzel şeyler için bir fırsat olur. Önder Özenin istedigi yapı oluşsun istiyorum. Bu yoneticiler falan canımı sıkıyor

Çevrimdışı ALI RIZA

keşke biliç gitse..
Hop bakalım...! biliç BJK de su an en son eleştirilecek kişidir...!
Eneramo vs geçeceksin adam verilen adama denilen malzeme budur...! biliç bize sistem getirdi bu sistem bu senede olacak bence biliç ile 5 yıllık imzalayacaksın istikrar kuracaksın...! sözleşmeyi şartlı yapacaksın

Çevrimdışı eski inönü

keşke biliç gitse..

Önder Özen de pek begenmiyo gibi ama bu sene gondermezler taraftar baya sevdi. Önder Özen bir nevi Bilic'e kalkan oluyor.

Çevrimdışı kahyaoglueren

İlk 4 hafta oynadığımız oyunu hatırlamıyosunuz siz sanırım özellikle bursa deplasmanındaki oyunu eldeki o malzemeye rağmen takım Son yılların en iyi oyununu oynadı.Bilicin o rakibi yarı sahaya kitleyen stratejisi sayesinde oldu bu.

Önder Özen de pek begenmiyo gibi ama bu sene gondermezler taraftar baya sevdi. Önder Özen bir nevi Bilic'e kalkan oluyor.

Ya yok hocam taraftar hafızasında tutar böyle şeyleri..

Biliç bu senede ilk 2 ye giremezsek (malesef artık şampiyon olamazsak demiyorum çünkü lşampiyonluk bizim için artık ütopik bişey) işi sene sonu çok zor..

Bide taraftar o Fenerbahçe maçındaki rezil oyunu unutmaz. İlk maç ikinci yarı..

Dedikerimi sene sonu büyük ihitmal yeniden konuşacağz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

demBABA ne oldu Babayı getirin bana  :bawling:

Çevrimdışı eski inönü

Ya yok hocam taraftar hafızasında tutar böyle şeyleri..

Biliç bu senede ilk 2 ye giremezsek (malesef artık şampiyon olamazsak demiyorum çünkü lşampiyonluk bizim için artık ütopik bişey) işi sene sonu çok zor..

Bide taraftar o Fenerbahçe maçındaki rezil oyunu unutmaz. İlk maç ikinci yarı..

Dedikerimi sene sonu büyük ihitmal yeniden konuşacağz..
keşke ÖÖ daha iyi anlaşabilecegi birini getirseydi. Adam ibrahim üzülmezle ilhan mansızı getirelim oyuncularla daha iyi anlaşırlar dedi bilic onu bile kabul etmedi. ama ÖÖ sene sonunu bekliyor. Yalnız şoyle de bir ironi var işler kotu giderse taraftar bilicten once ÖÖ'ni harcıyacak.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Babayı aldık galiba  :evillol:

7 milyon euro istiyormuş. Kısacası yalan olmuş. Kel Kafalı azeri son umut :) Tabi onunda istediği şeyler olacak..Şimdi yazacam yine kavga çıkacak. En iyisi sessiz kalmak :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı cccilluminaticcc

herkes bir şey yazıyor artık sıkıldım şu son 2-3 saattir ne oldu ne bitti anlamış değilim. :akuma: :akuma:

Çevrimdışı keremfrat1

Önder özen neden istifa edıcek hala anlamadım demekkı ba marın yalçın yuzunden olmadı bunlardaheralde sizce ba da gelışme varmı

Çevrimdışı Anıl

Önder özen neden istifa edıcek hala anlamadım demekkı ba marın yalçın yuzunden olmadı bunlardaheralde sizce ba da gelışme varmı
Kerem abi işin garibi tüm kulüp karışmış, Önder Özen istifa için Türkiye'ye dönmüş, Yalçın geri gönderilmiş, transferde bir gelişme yok. Ama hala resmi bir açıklama gelmiyor kulüpten. Fikret Orman lütfen sözünde dursun ve şeffaf olsunlar. Bir sürü olay yaşanmış hala tam olarak ne oldu bilmiyoruz. Taraftardan destek beklemeye gelince de yüzsüzce destek istiyorlar. Feda tişörtü çıkardılar 300.000 tane satıldı. Bütün gelen para Erikson'un tazminatına gitti. Kart1903'ü olmayan stada giremicek dendi aldık elimizde patladı. Her sene forma alıyoruz. Vodafone Arena kombineleri çıktı daha bitmesine 1 sene var ama yine de kombinemizi aldık. Ben anlamıyorum valla bunları hakedicek ne yaptık ?

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem abi işin garibi tüm kulüp karışmış, Önder Özen istifa için Türkiye'ye dönmüş, Yalçın geri gönderilmiş, transferde bir gelişme yok. Ama hala resmi bir açıklama gelmiyor kulüpten. Fikret Orman lütfen sözünde dursun ve şeffaf olsunlar. Bir sürü olay yaşanmış hala tam olarak ne oldu bilmiyoruz. Taraftardan destek beklemeye gelince de yüzsüzce destek istiyorlar. Feda tişörtü çıkardılar 300.000 tane satıldı. Bütün gelen para Erikson'un tazminatına gitti. Kart1903'ü olmayan stada giremicek dendi aldık elimizde patladı. Her sene forma alıyoruz. Vodafone Arena kombineleri çıktı daha bitmesine 1 sene var ama yine de kombinemizi aldık. Ben anlamıyorum valla bunları hakedicek ne yaptık ?
Bizim yönetimde bi iletişim sorunu var bence yalçın ayhan transferı tam bı malesef dıycem skandal ya iletişim kopukluğu var yada bılgı sızdırılıyor
kombıne alıcaz bu bızım görevimiz ama bız uzulmeyı haketmıyoruz onda haklasın bende 2009 yılından beri kombıne ve forma alıyorum ama uzulmeyı hak etmıyoruz

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Her kafadan ayrı ses çıkıyor,hiçbirini okumamak;resmi bilgi gelene kadar beklemek lazım

Çevrimdışı keremfrat1

Her kafadan ayrı ses çıkıyor,hiçbirini okumamak;resmi bilgi gelene kadar beklemek lazım
çok doğru soyluyorsun ben sınırımden bakmıyorum gaztelere basına oyuzden foruma yazdım çunku okuyunca sallama haberler yok bıttı bıtıcek olmadı  :s20: bızle uğraşıyolar başka takım yok sankı ulkede  :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 01:55:57 keremfrat1 ]

Çevrimdışı eski inönü

Anıl seviyorum seni  :ok:

Çevrimdışı okilic

Yalcinin menajeri dava acacagini soylemis ve adam hakli beyler. Besiktasimiza yakismadi bu . Onder Ozen bu isi cok iyi bilen iyi bir futbol gozu madem bu konuda bir profesyonelimiz var futboldan sorumlu bir yonetici olmamali transfer isi sadece onder ozene birakilmali. Futbol sorumlusu illaki olacaksa idari acidan olmali bence. Bilic ve Ozen ikilisi bu klubun yaptigi en iyi islerden birisi insallah istifa etmez. Ama bu Yalcin olayi tam anlamiyla yeteneksizlik, beceriksizlik ve isguzarliktir. Ikinci Ferrari olayi geliyor derim ben. Adamin hem diger teklifleri reddetmesini sagla hem KAP'a bildirmeden on sozlesme imzala kampa gotur geri gonder ayiptir. :akuma:

Çevrimdışı Anıl

Yalcinin menajeri dava acacagini soylemis ve adam hakli beyler. Besiktasimiza yakismadi bu . Onder Ozen bu isi cok iyi bilen iyi bir futbol gozu madem bu konuda bir profesyonelimiz var futboldan sorumlu bir yonetici olmamali transfer isi sadece onder ozene birakilmali. Futbol sorumlusu illaki olacaksa idari acidan olmali bence. Bilic ve Ozen ikilisi bu klubun yaptigi en iyi islerden birisi insallah istifa etmez. Ama bu Yalcin olayi tam anlamiyla yeteneksizlik, beceriksizlik ve isguzarliktir. Ikinci Ferrari olayi geliyor derim ben. Adamin hem diger teklifleri reddetmesini sagla hem KAP'a bildirmeden on sozlesme imzala kampa gotur geri gonder ayiptir. :akuma:
Ferrari olayı apayrı bir skandal, adamın sözleşmesinde sadece A takımla antrenman yapar maddesi var. Sen gönderip A2 takımla çalıştırıyorsun. Hani derler ya güler misin ağlar mısın diye tam o hesap  :D

Çevrimdışı keremfrat1

haklı adam dedığım gıbı burda ıletışım kopukluğu var
işin kötü tarafı uefadan ceza alırsak dıye korkuyorum

Çevrimdışı Anıl

Anıl seviyorum seni  :ok:
Teşekkür ederim Umut abi  :) Dün gece ne konuşuyorduk bu gece ne konuşuyoruz valla şaka gibi bir kulübüz  :s20: