2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562817 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı keremfrat1

Teşekkür ederim Umut abi  :) Dün gece ne konuşuyorduk bu gece ne konuşuyoruz valla şaka gibi bir kulübüz  :s20:
sevınmemız 24 saat bıle surmuyokı dun çok guzeldı bugun çok kötu bı gun  :s20:

Çevrimdışı Anıl

sevınmemız 24 saat bıle surmuyokı dun çok guzeldı bugun çok kötu bı gun  :s20:
O değil hala transfer yapamadık  :bawling: 13-14 gün sonra Şampiyonlar Ligi elemesi var. En azından ilkini geçelim de Avrupa ligine kalalım  :by2:

Çevrimdışı keremfrat1

O değil hala transfer yapamadık  :bawling: 13-14 gün sonra Şampiyonlar Ligi elemesi var. En azından ilkini geçelim de Avrupa ligine kalalım  :by2:
transfer yapılmazsa nasıl geçıcez sence geçermıyız gerçekçı olalım bence geçerız ama playoff  :alala:

Çevrimdışı okilic

Bu kepazeligin tek bir donusu var bence...
Yarin bir kap bildirimi ve basin aciklamasi yapilip yalcinin ve ozenin son detaylar konusulmak uzere istanbula cagildigini saglik kontrolunden sonra imza atacagini belirtip sozlesme imzalanip ingiltereye geri gondermek. Bu konu bu sekilde kapanir. Bu transferleri vs sizdiran yonetici kimse eger (benim sahsi gorusum kavalci oldugu ) yonetimden derhal uzaklastirilmali. Futbolcu belirlenmesi vb konular onder ozene birakilmali idari isler pazarliklarin ANC ye birakilmasi gerekmektedir.

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Bu kepazeligin tek bir donusu var bence...
Yarin bir kap bildirimi ve basin aciklamasi yapilip yalcinin ve ozenin son detaylar konusulmak uzere istanbula cagildigini saglik kontrolunden sonra imza atacagini belirtip sozlesme imzalanip ingiltereye geri gondermek. Bu konu bu sekilde kapanir. Bu transferleri vs sizdiran yonetici kimse eger (benim sahsi gorusum kavalci oldugu ) yonetimden derhal uzaklastirilmali. Futbolcu belirlenmesi vb konular onder ozene birakilmali idari isler pazarliklarin ANC ye birakilmasi gerekmektedir.
yalçın işini atalay'ın karıştırdığı söyleniyor ama ortada o kadar kirli bilgi varki hiçbirine inanasım yok.

Çevrimdışı altan0348

arkadaşlar son iki gündür kulüpte neler dönüyor Allah aşkına peygamber aşkına çıksın birisi anlatsın. zeki önder özenin istifası konuşuluyor, deniz atalay denen zat yalçınla anlaşmış kafasına göre. transferler yalanlanıyor. yemin ediyorum ben bu kadar kaosluk bir durum görmedim beşiktaş'ta. tam düzlüğe çıkıyoruz derken bunların hepsi birilerinin oyunu mu yoksa? çıksın yönetime yakın olan birisi anlatsın. kafayı yiyeceğim yoksa..

Çevrimdışı Anıl

transfer yapılmazsa nasıl geçıcez sence geçermıyız gerçekçı olalım bence geçerız ama playoff  :alala:
İlk turdaki rakiplerde kolay değil ki, Panathinaikos, Dnipro, Feyenoord falan  :icool: Şu kadroyla da play-offtan fark yemeden elenip Avrupa Ligi'ne kalırsak çok iyi olur yani  :evillol: En az 5 transfer lazım direk ilk 11'e :)

Çevrimiçi murat

arkadaşlar son iki gündür kulüpte neler dönüyor Allah aşkına peygamber aşkına çıksın birisi anlatsın. zeki önder özenin istifası konuşuluyor, deniz atalay denen zat yalçınla anlaşmış kafasına göre. transferler yalanlanıyor. yemin ediyorum ben bu kadar kaosluk bir durum görmedim beşiktaş'ta. tam düzlüğe çıkıyoruz derken bunların hepsi birilerinin oyunu mu yoksa? çıksın yönetime yakın olan birisi anlatsın. kafayı yiyeceğim yoksa..
yarın netlesir :D

Çevrimdışı cccilluminaticcc

3-4 saattir aynı kafadayım allah rızası  için birisi açıklasın artık :akuma:

Çevrimdışı keremfrat1

İlk turdaki rakiplerde kolay değil ki, Panathinaikos, Dnipro, Feyenoord falan  :icool: Şu kadroyla da play-offtan fark yemeden elenip Avrupa Ligi'ne kalırsak çok iyi olur yani  :evillol: En az 5 transfer lazım direk ilk 11'e :)
bizde zaten kura şansı yok bı kere anıl  :D en zoru gelır feyenoord gelır burdan en zoru şans yok bızde ben takımıma guvenıyorum ama malaesef playoffta rakıplerın kadrosunda maçı ve skoru çevırecek adam çok

13-14 gün sonra şl elemesinin oldugunu bir kez daha yazanı klüp transfer komitesi başkanı yapiyormuş

Çevrimdışı CanEmre

3-4 saattir aynı kafadayım allah rızası  için birisi açıklasın artık :akuma:
Kulüp açıklamadıkça bu dedikodular nihayetine kavuşmaz maalesef  :by2: Umarım yarın tatmin edici ve sevindirici haberler alırız...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

13-14 gün sonra şl elemesinin oldugunu bir kez daha yazanı klüp transfer komitesi başkanı yapiyormuş
İşin ucunda bu senede Avrupaya gidememek var, çok dalga geçilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum :alala:

Çevrimdışı keremfrat1

Uefada bu arada 69 sıraya kadar gerıledık bu demek oluyo puan duştu acılen puanımızı yukseltmek lazım kesınlıkle uefaya gıtmemız lazım

İşin ucunda bu senede Avrupaya gidememek var, çok dalga geçilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum :alala:

Kardesim malesef hic bişey değişmiyecek :)

Çevrimdışı Anıl

Kardesim malesef hic bişey değişmiyecek :)
İşte hepimizi kahreden de bu malesef  :s20:

Çevrimdışı Sarp

Her şeyi geçtim sanki tek bir oluşum değiliz de bir çatı altında 10 farklı kurum gibi hareket ediyoruz. Ne yapıyor bizimkiler mektupla mı anlaşıyor, bu kopukluk niye !?
Ama umutluyum bugün kötü haber almayacağız.
Allah nasip ederse her şey daha iyi olacak.

Çevrimdışı tayfun

formalarda çıktı alın artık birini gari...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 10:35:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Seyit Ateş'e inanmayın her fırsatta sallıyor yönetime 7 milyon euro talep etse bizimkilerin orada işi ne.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 10:35:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Hop bakalım...! biliç BJK de su an en son eleştirilecek kişidir...!
Eneramo vs geçeceksin adam verilen adama denilen malzeme budur...! biliç bize sistem getirdi bu sistem bu senede olacak bence biliç ile 5 yıllık imzalayacaksın istikrar kuracaksın...! sözleşmeyi şartlı yapacaksın

Hocam neden tüm yorumlarında çokça ünlem var çok dikkatimi çekti  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

keşke biliç gitse..

şu eneramo olayından sonra hiç samimi gelmiyor
bizde gidelim mi oturur tek başına rahat edersin   :bandit: :bandit:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Size göre zaten herkes kalsın.

Başkan Süper  :ok:
Biliç Süper  :ok:
Anç süper  :ok:
Önder Özen Süper  :ok:

Tek Suçlu Orman'ı eleştirenler  :lol:

Ulan arkadaş bu takımda herşey süperse neden hergün kaos var
Neden bütün sosyal medya Yönetimsizlik diye bas bas bağırıyor
Neden Beşiktaş taraftarı umutsuz
Neden Kombineler satılmıyor..

Hiç sorguluyormusunuz kendinizi ?..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ayrıca yönetimi tekrar uyarıyorum. Bu forumda herkes kişisel olarak karşısındakini hedef almaktadır. Bu ilk mesajdır ben uyarımı yapayım sonra yeniden suçlu olmayım. Burada biliç gitsin deyince kişisel olarak birileri laf sokacaksa ben o lafın ağa babasını sokarım. O yüzden arkadaşlar için gerekli uyarılar yapılsın. Ben Beşiktaşlı sevdiğim kardeşlerimle yazı yazmak için buradayım. Hatta çok yerdeyim. Bir taneside burası. Sonra kötü ben oluyorum.@Necmi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 11:53:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet ne demiştik Diego 3.5'a imza atmaz demiştik. Diego'nun yıllığı çıktı 5.2 milyon euro'ya. Vergisiyle 6 milyon euro afiyet olsun.

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/07/15/diegoda-imza-parasi-gercegi

Galatasaray'dan nefret ediyoruz evet ama sakın olsa Fener'e yaklaşmaya kalkmayalım.

Fener Diego transferinde Kap'â ilk açıklaması manidardı. Burada da yine yönetimi taraftarın kucağına atmaya çalıştılar bakın biz 3.5'a aldık aslında fazla para vermedik ama bizi seçti der gibi aslında durum farklı..

Tabi yine Diego transferindeki beceriksizliğimizi örtmez o ayrı konu.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 11:56:35 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli