2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568881 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mustafa1903

olcaysahanOnaylanmış hesap
‏@olcay_sahan10
Eski takim arkadasim @MM_MarkoMarin  le keyifli zaman gecirdik....

14 haziranda paylaşmıştı haberi vardır büyük ihtimal

Çevrimdışı keremfrat1

tünelin ucundaki ışık görünmeye başladı.yönetimin altını oymaya başladılar.haber siteleri gazeteler yönetimin yaptığı işleri olumsuz göstermek için uğraşıyorlar.taraftarda gaza geliyor.
aynen öyle murat abi baktılar işler iyiye gidiyo hemen fırsat bulmak için bı bahane arıyolar zaten

Çevrimdışı kahyaoglueren

Beşiktaşın sosyal medyadaki 110 binlik temsilcisi.Saçma sapan işler yapmaktan vazgeçmiyorlar.Bilic açıklama yaparken veya Önder özen açıklama yaparken sus puslar.Beşiktaşı adam gibi takip etmiyorlar,hiçbirşey bilmeden taraftarı galeyana getiriyorlar.Aç bir haberleri takip et muhabirleri takip et yok.Aç bir yabancı menajerleri takip et.O da yok.Dün örneğin jp morganın spor denetçisi çoğu detay halledildi yazmıştı.Git onları bul taraftarı doğru bilgilendir ama yok işte.

Çevrimdışı keremfrat1

olcaysahanOnaylanmış hesap
‏@olcay_sahan10
Eski takim arkadasim @MM_MarkoMarin  le keyifli zaman gecirdik....

14 haziranda paylaşmıştı haberi vardır büyük ihtimal
bu transfer zaten 2 günlük değil vardır bı en az 2 3 haftası olcayda bışeyler bılıyodur :D :D tahmınimce 

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ne zaman uyudun da rüya gördün :-D
ben uyanıkken görüyorum rüyalarımı :evillol:

Çevrimdışı Serjo

Alıntı
Kulübümüz tarafından KAP bildirimiyle birlikte, resmi açıklamalar yapılmadan bu tarz transfer haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun transferlerle ilgili resmi yayın organlarımızda yer alacak bilgileri ve Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılacak duyuruları esas almaları gerektiğini hatırlatırız.

Beşiktaş JK

Tam olarak yalanlama yok
KAP'ı bekleyin demişler zaten  :ok:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Oğuzhan

Şu yapılanı gördünüz mü? Şu mübarek ayda ağzımı bozdurdular. Bu insanların artık BEŞİKTAŞ isminin altında gizlenmesinden bıktım!!! Bu yapılan alçaklıktır resmen! Daha bunun gibi bu kulübün içinde nice isimler var. Kim bilir belki onlar çoktan borsaya şikayet etmiştir bile bizi.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı keremfrat1

Tam olarak yalanlama yok
KAP'ı bekleyin demişler zaten  :ok:
evet bende öyle duşunuyorum kapa bıldırım yapıcakkı demiş şunuda dıyebilirdik girişimimiz yoktur falan dimi :D  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Şu yapılanı gördünüz mü? Şu mübarek ayda ağzımı bozdurdular. Bu insanların artık BEŞİKTAŞ isminin altında gizlenmesinden bıktım!!! Bu yapılan alçaklıktır resmen! Daha bunun gibi bu kulübün içinde nice isimler var. Kim bilir belki onlar çoktan borsaya şikayet etmiştir bile bizi.

şimdi bu yapılan da doğru değil yani muhalif olacam diye de insan kendi kulübüne bunu yapmaz bu kadarı da fazla
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yonetimin transferi ertelemesinin sebebi menejerler.

Kime uzansak birileri sızdırıyor ve bu adamın türkiye temsilciliğini ahmet bulut ve tayfası alıyor. Bi yandanda ismi basına sizdirip yönetimi taraftar baskısı altına sokuyolar.

Daha önce mendes te yaşadık bunu

Ba gelir mi bilmiyorum ama besiktasin düşmanı çok bunu biliyorum.

Yönetime sallayacaginiza twitterdan şu pislik muhabirlere sallayin.

birisi yazmış dhde hoşuma gitti

Çevrimdışı ALI RIZA

Stad bitene kadar bunlara eyvallah çekecegiz...! bitti mi ihraç etmemiz lazım...! Etmeyecekse Başkan istifa etmeli...!

Çevrimdışı SDemirsoy

Ortadoğu kaynaklı haberlere göre bi sıkıntı yok görücez bakalım @El irtibat3 :evillol:
  El-Dembaba bu Anıl bu ortadoğuda da adamları var tek gelmeyecek sağlam gelecek  :D @anilt

Çevrimdışı keremfrat1

El-Dembaba bu Anıl bu ortadoğuda da adamları var tek gelmeyecek sağlam gelecek  :D @anilt
el marın el lanzını :) dimi :D :D

Çevrimdışı Anıl

El Lanzini ve El Marinle birlikte inşallah Samet abi  :evillol:

Çevrimdışı capo di capi

Yalçın serbest adam. Ceza falan veremezler. Takımla ilgisi yok, sadece aynı otel'de kalıyor. Zaten özel durum açıklamaları yapabilir kulup. Sıkıntı yapmayın ama içimizde çok düşman var. Bunları ayıklamak lazım. Uyuyan dev'in uyanmasına az kaldı. Herkez yusuf yusuf.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı okilic

17.00'da borsa kapanıyor, bugün gelişme olmaz herhalde..
Borsa nın seansı 17 45 te kapanır ayrıca KAP Bıldırımı haftasonu dahı yapılabılır onda bır sıkıntı olmaz. Ama bır yatırımcı bu transfer gorusmesınden dolayı magdur oldugunu beyan ederse muhtemelen haklı bulunur ve klup ceza alır. Sanırım bu sızmalar yonetım ıcınden oluyor hem baskı acısından hem SPK Acısından klubun bası cok agrıyabılır. Gunduz yalanladıklarını sımdı kabul edemezler arkadaslar buda ceza sebebı olabılır. Bır kac gun daha bekleyebılırız. Nerdenmı bılıyorum  :tabe: Meslegım bu trader  :tabe: Isım borsa ve foreks gecımımı bu ısten saglıyorum ayrıca Sermaye pıyasaları ve menkul kıymetler mezunuyum.

Çevrimdışı okilic

şimdi bu yapılan da doğru değil yani muhalif olacam diye de insan kendi kulübüne bunu yapmaz bu kadarı da fazla

Evet bu aleni bir sekilde ihbar etmektir. Sonucu tabela kapatmaya kadar gidebilir. Soyle dusunun arkadaslar BJKAS Hissesi alan insanlar bir sekilde klube ortak olmus oluyorlar ve bu ortaklık seffaf olmak zorunda. Stad insaati olsun gerek transfer olsun bu sirketin yatirimi yada harcamasi olarak gozukur. BJKAS Hissesi alanlarin tamami tabiki Besiktasli degil yabanci yatirimci yerli yatirimci bir cok insan bu sirkete para kazanmak amacıyla ortak oluyor. Yatırımcılardan para alirken Borsa guzel olabilir ama yatirimcindan gizlin saklin olamaz. Seffaf olmak zorunludur. Bu aciklama gelmeden bu transferin yapilacagini bilmek haksiz rekabet olusturur. Soyle dusunun ıkımızınde elinde 1000 tl var siz transfer yapilacagini biliyorsunuz yada sponsorluk anlasması ama ben bilmiyorum KAP bildirimi olmadiği için siz butun paranızı yatırdınız ben yatırmadım KAP bıldırımınden sonra kagıdı yuksekten aldım sız benden daha ucuza aldınız ve daha cok kazandınız

Çevrimdışı SDemirsoy

El Lanzini ve El Marinle birlikte inşallah Samet abi  :evillol:
Rahat Ol Geldi Ba  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

:oha: Yalçın İstanbul'a geri dönüyormuş

Çevrimdışı cccilluminaticcc

yalçın geri dönüyormuş.Haber1903 yazdı şimdi iyice ortalık karıştı

Çevrimdışı okilic

Yanlız SPK Spor kluplerıne normal sırketlere gore cok daha fazla anlayıs gosterıyor. Normal tıcarı falıyeti olan bir sirket baska bir sirketi satin almaya yonelik bir gorusme yapsa ve bu KAP a bildirilmeden once basına sizmis olsa muhtemelen o gun alım satım islemlerine kapatilir ve ceza alir. Bizim durumumuzda bu farkındaysanız sadece gorusmelere baslanmıstır diye once acıklama yapılır sonra anlasma detaylarıyla sozlesme bilgisi yayınlanır.

Çevrimdışı Anıl

Taraftar tepkisinden dolayı Yalçın'ı İstanbula geri göndermişler şaka gibi gerçekten. Şimdi bu adamın itibarı ne olacak ? Beşiktaş gibi bir kulüp taraftar olay çıkarsada bir oyuncuya söz verdiyse alacak onu. Ne hallere düştük ya  :iscrewy:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Volkan Başaran

Geçen sene Ronaldinho olayından ceplerini doldursunlar, ama adam şikayet edince hain olsun..

Beşiktaş üzerinden para kazananlardan hesabını sorun..

ANÇ nin
Fikret Ormanın

servetlerine ne kadar servet kattıklarını bi gün ayrıldıklarında okursunuz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net