2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565593 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Bi tane karın ağrısız işimiz yok :D
İşin acayibi millet de alıştı "böyleyse aslında bunu demek istemişlerdir" diye akıl yürütüyor herkes

Çevrimdışı Volkan Başaran

bütçenin yarısı lanziniye gidecek desene tabi doğruysa :)

Ben artık bizimkilerin Sakız alabileceğinden şüphe duyuyorum  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı CanEmre

bütçenin yarısı lanziniye gidecek desene tabi doğruysa :)
Varsın yarısı gitsin asıl korku bütçenin hepsinin elde kalması  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı eski inönü

imzalar atıldıysa neden Kap'a acıklamıyorlar onu anlamıyorum ben de.

Çevrimdışı CanEmre

Başkanımızın eli sıkı abi biraz son saniyeye kadar pazarlığa devam ediyor bence  :tabe:

Benim anlamadığım imza atılmadan neden görüştüklerini açıklamıyorlar. Bunu cidden merak ediyorum..

Kardeşim görüşmeye başladın mı ? Evet. Alenen belli bu..

Eeee kimden saklıyoruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı CanEmre

Benim anlamadığım imza atılmadan neden görüştüklerini açıklamıyorlar. Bunu cidden merak ediyorum..

Kardeşim görüşmeye başladın mı ? Evet. Alenen belli bu..

Eeee kimden saklıyoruz..

Bu prosedür her klüpte aynı ama. Bana da samimiyetsiz geliyor ama ???

Çevrimdışı Tolga

nopasaran ve sadomi ikinizde güldürdünüz  :lol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

marko marin gelirse şimdi ne olacak lanzini ne olacak gelmeyecek mi?  :s20:

Çevrimdışı CanEmre

Bu arada klübün sabri transferini yalanlamasıyla demba ba ve marini yalanlama metinleri arasında ciddi farklılık var.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59377/kulubumuzden_aciklama.html

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59385/medyada_yer_alan_transfer_haberleri_hakkinda_aciklama.html

Çevrimdışı Deniz

Bu arada klübün sabri transferini yalanlamasıyla demba ba ve marini yalanlama metinleri arasında ciddi farklılık var.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59377/kulubumuzden_aciklama.html

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59385/medyada_yer_alan_transfer_haberleri_hakkinda_aciklama.html
aynen .Ba transferinde kelime oyunları var
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Madem yalçın transferi hisseleri degistirmicek vs. Önder özene canlı yayında soruluyor hocam noldu siye. Adam kap'a bagli bir sirketiz bilgi veremem diyor. Şu alternatif 4 tane yerli stoper söylentisinin olduğu zaman. Ki sağıt sultan bile duymuştu Yalçının geldiğini

Çevrimdışı Oğuzhan

Yalanladıysak kesin almışızdır. Biz de işler bu şekil. :D

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Ben bu yalanlama işlerine mete dürenin. Kesinlikle quaresma gelmeyecek kapandı o defter diyisinin ertesi günü transferin gerceklesmesiyle inanmayı bıraktım

Çevrimdışı CanEmre

Yalanladıysak kesin almışızdır. Biz de işler bu şekil. :D
Aman abi Sabri'yi de mi aldık diyosun o zaman  :alala:  :s20:

Çevrimdışı Sarp

Merak etmeyin. Olacak bu iş. Elbette şirket olarak durumu Kap'a bildirmeleri gerek görüşme varsa. Ama hiçbir kulüp piyasa artacak korkusu ile bunu yapmıyor, iş basına yansıyınca cezai yaptırım alırız korkusu ile yapılan bir açıklamadır.....
Böyle düşünmek lazım :tabe:

Çevrimdışı eski inönü

Başkanımızın eli sıkı abi biraz son saniyeye kadar pazarlığa devam ediyor bence  :tabe:
abi ama oyleyse sızmamalıydı bu kadar  :alala:

Çevrimdışı Gokhan_1903

bence bizimkilerin KAP ile ilgili sıkıntıları var. yalçın ayhan kampa katılmış onu bile açıklamadılar adam spor salonunda çalışıyormuş  :s20:

Çevrimdışı yigitcan1903

Övünç Özdem-Ntvspor: Bugun itibari ile Beşiktaş'ın yeni golcüsü Demba ba,bugun yapılan görüşmelerde bonservisinin alınabileceği durumu doğmuş

denmiş

Çevrimdışı Sarp

Hepsini bir açıklayalım derdine düştüler :icool:

Çevrimdışı Oğuzhan

Aman abi Sabri'yi de mi aldık diyosun o zaman  :alala:  :s20:

Ben Sabri ile hiçbir şekilde bir işimiz olduğunu düşünmüyorum. Tamamen lüzumsuz basının boş yere bize yazması. Aslında sağ bek eksiği olan bir takım için Türkiye'de boşta olan tek sağ beki yazmaları da basın açısından baktığımızda mantıklı ama tamamen balon haber bence.

Bu yalanlama farklı biraz. "Bi' durun sakin olun, halledeceğiz." tipinden. :D

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı murat

ben yönetimi haklı görüyorum.bildirip alamasan bir dert.yalanlasan ayrı dert.bu kap sadece beşiktaşamı böyle anlamıyorum.fenerbahçe 1 hafta yalanlamıyor kimse sorun etmiyor bizim taraftarımız dahil niye hemen yalanlanmadı diye dert ediyor.yönetim birşeyler yapmaya çalışıyor bunu görmek yetmezmi? birde taraftarın nabzına göre şerbet vermeye mi çalışsın.hiç kimsenin haberi olmasın, basına sızmasın, yalanlansın, menajerler sızdırsa yöneticiden biliniyor.forma satından önce transferleri bitirmeye çalışıyorlar.gece yalanlasa ne olurdu? ortalık kaynıyor zaten her yerde haberler devam ediyor.yalanlama veya kap a bildirim formaliteler.önemli olan işi halletmek.tamamaen halledildiğinden kapa da bildirilir.niyetin yönetime sallamaksa herşeyi bahane edersin.

NTV: Lanzini ile Marko Marin transferi başka. Lanzini ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Lanzini Geleceğe yatırımdır. Moledo ve Mtrioğlu tamamen kapandı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Övünç Özdem-Ntvspor: Bugun itibari ile Beşiktaş'ın yeni golcüsü Demba ba,bugun yapılan görüşmelerde bonservisinin alınabileceği durumu doğmuş

denmiş
Canlı olarak dinledim. Kiralık olarak kesin anlaşma olmuş dün. Ama bugün Chelsea bonservisi biraz daha indirmiş O konuda görüşmeler devam ediyormuş büyük ihtimal bonservisiyle gelir. Marinde kiralık olarak gelicek dedi Övünç Özdem tabi satın alma opsiyonuyla :ok:

Çevrimdışı CanEmre

abi ama oyleyse sızmamalıydı bu kadar  :alala:
+1903 bizde ciddi sızıntı oluyor  :s20: bu da genelde bizim aleyhimize sonuçlar doğuruyor.