2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566036 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oğuzhan

Canlı olarak dinledim. Kiralık olarak kesin anlaşma olmuş dün. Ama bugün Chelsea bonservisi biraz daha indirmiş O konuda görüşmeler devam ediyormuş büyük ihtimal bonservisiyle gelir. Marinde kiralık olarak gelicek dedi Övünç Özdem tabi satın alma opsiyonuyla :ok:

Bu Chelsea'ye iyice kanım ısındı.  :biggrinking: Bir güzellik yaparlarsa bize Şampiyonlar Ligi'nde falan destekleriz artık bunları. :D

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı murat

NTV: Lanzini ile Marko Marin transferi başka. Lanzini ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Lanzini Geleceğe yatırımdır. Moledo ve Mtrioğlu tamamen kapandı.
mitroğlu dünya kupaındaki gibi oynayacaksa kapanması iyi olmuş.uzun zamanlı bir sakatlık yaşamış bizi de en çok zorlayan bu sakatlıklar.sağlam bünyeli oyuncular şart.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Canlı olarak dinledim. Kiralık olarak kesin anlaşma olmuş dün. Ama bugün Chelsea bonservisi biraz daha indirmiş O konuda görüşmeler devam ediyormuş büyük ihtimal bonservisiyle gelir. Marinde kiralık olarak gelicek dedi Övünç Özdem tabi satın alma opsiyonuyla :ok:

yok canım bizim "beceriksiz" başkan ba'yı bonservisiyle mi alacakmış.. hayatta inanmam

şaka bi yana konuşmayı ben de dinledim.. ntv kolay kolay bu kadar kesin konuşmaz.. ba ve marin geliyor gibi.. muhtemelen lanzini de gelecek ve o zaman göreceğim ben beceriksiz diyenleri
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

ben yönetimi haklı görüyorum.bildirip alamasan bir dert.yalanlasan ayrı dert.bu kap sadece beşiktaşamı böyle anlamıyorum.fenerbahçe 1 hafta yalanlamıyor kimse sorun etmiyor bizim taraftarımız dahil niye hemen yalanlanmadı diye dert ediyor.yönetim birşeyler yapmaya çalışıyor bunu görmek yetmezmi? birde taraftarın nabzına göre şerbet vermeye mi çalışsın.hiç kimsenin haberi olmasın, basına sızmasın, yalanlansın, menajerler sızdırsa yöneticiden biliniyor.forma satından önce transferleri bitirmeye çalışıyorlar.gece yalanlasa ne olurdu? ortalık kaynıyor zaten her yerde haberler devam ediyor.yalanlama veya kap a bildirim formaliteler.önemli olan işi halletmek.tamamaen halledildiğinden kapa da bildirilir.niyetin yönetime sallamaksa herşeyi bahane edersin.
dediklerine katılıyorum ama bizim taraftar da epeydir gün yüzü görmedi be abi. Bu reaksiyonlar normal bence.
Benim asıl üzüldüğüm özellikle bu forumda tek sevdası tek derdi beşiktaş olan insanlar birbirine giriyor, gereksiz kırıcı tartışmalar oluyor.
"Bu da mı gol değil" "bu da mı ofsayt" demekten dilimizde tüy bitti.
Yüzümüz gülsün artık biraz  :bawling:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı murat

yok canım bizim "beceriksiz" başkan ba'yı bonservisiyle mi alacakmış.. hayatta inanmam

şaka bi yana konuşmayı ben de dinledim.. ntv kolay kolay bu kadar kesin konuşmaz.. ba ve marin geliyor gibi.. muhtemelen lanzini de gelecek ve o zaman göreceğim ben beceriksiz diyenleri
paran varsa senden beceriklisi ,karizmalısı,tuttuğunu koparanı yoktur.

Çevrimdışı brci

Töre ne alemde bilen varmı

Çevrimdışı Erdem Çözer

paran varsa senden beceriklisi ,karizmalısı,tuttuğunu koparanı yoktur.

onu parasız yapanları da gördük.. şimdi başkan sözleşmelere imzaları atıp yıldızları getiriyor olsaydı ondan kralı yoktu.. ama sonra o sözleşmelerdeki paralar nasıl ödenecek, seneye uefa'dan belge nasıl alınacak.. bunlar kimsenin umrumda değil tabi.. anlık yaşıyoruz anlık.. sadece beşiktaş taraftarından da bahsetmiyorum.. ülke olarak en büyük sorunumuz bu.. anlık yaşıyoruz

Çevrimdışı Anıl

Transfer konusunda bu yönetimin ve başkanın beceriksiz olmadığını düşünen var mı ?

Çevrimdışı CanEmre

onu parasız yapanları da gördük.. şimdi başkan sözleşmelere imzaları atıp yıldızları getiriyor olsaydı ondan kralı yoktu.. ama sonra o sözleşmelerdeki paralar nasıl ödenecek, seneye uefa'dan belge nasıl alınacak.. bunlar kimsenin umrumda değil tabi.. anlık yaşıyoruz anlık.. sadece beşiktaş taraftarından da bahsetmiyorum.. ülke olarak en büyük sorunumuz bu.. anlık yaşıyoruz
artı  bu kadar transfer beklentisi var, stat inşaatı hızlansın bir an evvel bitsin isteği var ama öte yandan nakit girişi sağlayacak yünetimin elini rahatlatacak kombine satışları pek te istenen düzeyde değil.  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Erdem Çözer

artı  bu kadar transfer beklentisi var, stat inşaatı hızlansın bir an evvel bitsin isteği var ama öte yandan nakit girişi sağlayacak yünetimin elini rahatlatacak kombine satışları pek te istenen düzeyde değil.  :ebebe:

aynen.. sadece istiyoruz.. ne yeterli kombine, ne forma satışı var.. gerçekten bu kadar kulübüne aşık bi taraftar olsak (mesela dortmund taraftarı gibi) şu an kombinelerin çoğu tükenmişti.. ne transfer ne de stadın ne zaman biteceği önemli olurdu.. ama bizim ülke insanı olarak herşeyimiz göstermelik (istisnalar hariç)

Çevrimdışı eski inönü

Övünç Özdem-Ntvspor: Bugun itibari ile Beşiktaş'ın yeni golcüsü Demba ba,bugun yapılan görüşmelerde bonservisinin alınabileceği durumu doğmuş

denmiş
hee bak bu olabilir. Belki ilk başta kiralık anlaştılar şimdi bonservis için uğraşıyorlar.

Çevrimdışı murat

dediklerine katılıyorum ama bizim taraftar da epeydir gün yüzü görmedi be abi. Bu reaksiyonlar normal bence.
Benim asıl üzüldüğüm özellikler bu forumda tek sevdası tek derdi beşiktaş olan insanlar birbirine giriyor, gereksiz kırıcı tartışmalar oluyor.
"Bu da mı gol değil" "bu da mı ofsayt" demekten dilimizde tüy bitti.
Yüzümüz gülsün artık biraz  :bawling:
haklısında eleştirmek için herkonuda fırsat kollanıyor.bırak adamlar işlerini yapsın.bence hiç kapa filan bildirimde bulunmayada gerek yok ama prosedür böyle.sabri ebue konusuna gelince geçen sene danny i alıp 2.liği verince onlarda gs nin ıskartalarını sana yazarlar.sayfa boş kalmasın ortalık karışsın.rakibinden oyuncu alınca canlarını acıtacaksın.bizden gökhan zan gitti kim üzüldü.tekrar ilk konuya dönecek olursak paran varsa bastırır alırsın bizde para kıt mecburen iyice pazarlık yapılıyor.yada tanınmamış 3-5 oyuncu alıp yıldız diye lig başlayana kadar yutturursun.geçtiğimiz seneleri unutmayalım yarısına 3.5 milyon euro verdiğimiz alvesleri unutmayalım.transferi iş olsun diye yapamazsın.eksik olan bölgelere daha iyisini almak için yaparsın.iyi futbolcu iyi para.birde iyi futbolcuyu Türkiyeye getirmek çok zor.hem kulübü bırakacak hem oyuncu ikna olacak.iş sadece paraylada bitmiyor.taraftara herşey kolay geliyor.fenerbahçenin kadro tamam bir oyuncuyla uğraştı ve aldı bizim ise eksiğimiz çok birkaç bölgeye oyuncu alınacak para denkleştirilecek kulüp ikna edilecek oyuncu ikna edilecek.önünde birde zaman problemi var.inşallah güzel bir kodro oluşturulur.herks mutlu olur.

Çevrimiçi Necmi

beyler sakin olun güzel haberleri bekleyin
pazartesi güzel haberler gelecek diye içimde bir his var :evillol:

Çevrimdışı murat

Transfer konusunda bu yönetimin ve başkanın beceriksiz olmadığını düşünen var mı ?
ben.nedeninide yazdım.kaynak kısıtlı.

Çevrimdışı Deniz

beyler sakin olun güzel haberleri bekleyin
pazartesi güzel haberler gelecek diye içimde bir his var :evillol:
haftaya netleşir diyorsun yani abi ?  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gokhan_1903

lig 3. sü ol şampiyonlar liginden elen, sonra uefadan elen, devam ligi 3.-4. bitir sonra para yok olmaz tabi kardeşim nerden gelecek bu para? sportif başarı şart! bunun içinde iyi transfer şart kimse kendini kandırmasın başkan büyük paralara oyuncu transferi yapmıyor diye zaten aldığımız ucuz adamlar pahalılardan da pahalıya denk geliyor bize !

Çevrimdışı Erdem Çözer

haklısında eleştirmek için herkonuda fırsat kollanıyor.bırak adamlar işlerini yapsın.bence hiç kapa filan bildirimde bulunmayada gerek yok ama prosedür böyle.sabri ebue konusuna gelince geçen sene danny i alıp 2.liği verince onlarda gs nin ıskartalarını sana yazarlar.sayfa boş kalmasın ortalık karışsın.rakibinden oyuncu alınca canlarını acıtacaksın.bizden gökhan zan gitti kim üzüldü.tekrar ilk konuya dönecek olursak paran varsa bastırır alırsın bizde para kıt mecburen iyice pazarlık yapılıyor.yada tanınmamış 3-5 oyuncu alıp yıldız diye lig başlayana kadar yutturursun.geçtiğimiz seneleri unutmayalım yarısına 3.5 milyon euro verdiğimiz alvesleri unutmayalım.transferi iş olsun diye yapamazsın.eksik olan bölgelere daha iyisini almak için yaparsın.iyi futbolcu iyi para.birde iyi futbolcuyu Türkiyeye getirmek çok zor.hem kulübü bırakacak hem oyuncu ikna olacak.iş sadece paraylada bitmiyor.taraftara herşey kolay geliyor.fenerbahçenin kadro tamam bir oyuncuyla uğraştı ve aldı bizim ise eksiğimiz çok birkaç bölgeye oyuncu alınacak para denkleştirilecek kulüp ikna edilecek oyuncu ikna edilecek.önünde birde zaman problemi var.inşallah güzel bir kodro oluşturulur.herks mutlu olur.

ne güzel açıklamışsın.. gerçekten çok kolay sanılıyor ve bu işleri kolaylaşmasının tek yolu var.. adama ve kulübe istediğinin 2-3 katını vermek.. neyse ki taraftara oynamayan bir yönetim var artık başımızda.. umarım kalıcı olur da hep beraber görürüz aklı başında işler yapılınca hem bütçe, hem de takım nerelere geliyor

Çevrimdışı murat

onu parasız değilde akılsız yapıyorlardı :Daslında akılsız yazmayacaktımda hakaret olur diye yumuşattım. :D

Çevrimdışı onurt

Şu ana kadar resmi açıklanan transferler cenk tosun ve roman motta var.
İkisi de son derece başarılı transferler. Bu sene gayet başarılı bir şekilde hedeflenen bölgelere transfer yapılacağına inanıyorum.

Ey Can! sana bir daralma gelirse yararınadır; kaygılanma!
Sürekli yaz mevsimi olsaydı, güneş bahçeyi yakıp kavururdu.
Mevlana
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bence şuan birileri borsadan Bjk hisselerini topluyor.Onlar bitsin bombalar patlar  :evillol:
Lanzini Dembaba marin :D

Çevrimdışı Deniz

Şampiyonlar ligine katılabilirsek dembaba + lanzini bize bedavaya geliyor hatırlatırım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Deniz

Bence pürüz kiralamada çıkmadı.Opsiyonda çıktı.Opsiyonu düşürmeye çalışıyoruz

Çevrimdışı Erdem Çözer

Keza bu haberde bu öğleden sonra çıkmış:
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10965740/Demba-Ba-closes-in-on-Besiktas-move-as-Didier-Drogba-considers-Chelsea-player-coach-role.html

Önümüzdeki sene satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyoruz...

uygun bi opsiyonla kiralamak en güzeli olur.. umarım doğru haber budur