2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568788 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

lig 3. sü ol şampiyonlar liginden elen, sonra uefadan elen, devam ligi 3.-4. bitir sonra para yok olmaz tabi kardeşim nerden gelecek bu para? sportif başarı şart! bunun içinde iyi transfer şart kimse kendini kandırmasın başkan büyük paralara oyuncu transferi yapmıyor diye zaten aldığımız ucuz adamlar pahalılardan da pahalıya denk geliyor bize !
tavuk mu yumurtadan yumurtamı tavuktan gibi oldu.bu çarkı değişirmek için transfer değilde stad yapmayı seçti başkan.stad yapılınca gelir artacak gelir artınca transferler yapılacak.transferler oturunca başarı gelecek.olmayan parayla transfer yapınca ne hallere düştük.başarı gelmedi sponsorlar kaçtı gelen daha az para ödedi.para yetmeyince gelirler kırdırıldı.iflas seviyesine geldik.taraftar transfer ister.para yokken transfer yapılsın istiyorsanız taraftar gibi düşünen yıldırım demirören biçilmiş kaftan.bize şuan aklı başında fikret orman gibi başkan lazım.işler düzlüğe çıksın merak etmeyin yıldırım demirören veya benzerleri tekrar meydana çıkar.şimdilik idare edin. :locked:

Çevrimiçi Necmi

haftaya netleşir diyorsun yani abi ?  :evillol:
belkide netleşmişdirde açıklaması haftaya olacaktır
rüyamda gördüm :evillol: artık rüyalarım ne kadar doğru
onuda test etmiş olacağız :D

Çevrimdışı CanEmre

lig 3. sü ol şampiyonlar liginden elen, sonra uefadan elen, devam ligi 3.-4. bitir sonra para yok olmaz tabi kardeşim nerden gelecek bu para? sportif başarı şart! bunun içinde iyi transfer şart kimse kendini kandırmasın başkan büyük paralara oyuncu transferi yapmıyor diye zaten aldığımız ucuz adamlar pahalılardan da pahalıya denk geliyor bize !
Sırf transferle de olmuyor ki ama. galatasaray geçen sene dünya transfer yaptı. sezon başında herkes o kadroyu açık ara şampiyon ilan etti ama sezon sonunda 2.liğe bizim hatalarımız sonucu ulaştılar. avrupa'da iyi oynadılar ama ligde aynı performansı gösteremediler. Camia olarak bütün olmak da çok önemli. Yönetime, teknik ekibe, futbolculara destek vermek sahip çıkmak da önemli. Tabii ki körü körüne değil doğruya doğru yanlışa yanlış ama gemiyi batırmadan....
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı okilic

Belkı Demba BA degılde Lukaku anlasması olmustur  :alala: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bence pürüz kiralamada çıkmadı.Opsiyonda çıktı.Opsiyonu düşürmeye çalışıyoruz
belkide pürüz yoktur rüyamda pürüz görmedim ben :D

Çevrimdışı CanEmre

gündüz niyetine diyelim o zaman  :icool:

Çevrimdışı kara_kartal

BJK santiye degil .. spor kulubu... insaattaki hiziyla degil,sportif basarilari ile anilmalidir... Umarim haksiz cikarim da demba ba gelir ..

Çevrimdışı Anıl

Ortadoğu kaynaklı haberlere göre bi sıkıntı yok görücez bakalım @El irtibat3 :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

beyler sakin olun güzel haberleri bekleyin
pazartesi güzel haberler gelecek diye içimde bir his var :evillol:
Bu arada bugün pazartesi değil mi? :alala: fazla beklemeyeceğiz o zaman  :super:

Çevrimiçi Necmi

BJK santiye degil .. spor kulubu... insaattaki hiziyla degil,sportif basarilari ile anilmalidir... Umarim haksiz cikarim da demba ba gelir ..
olay haklı haksız olayı değilki kim gelirse gelsin yeterki gelenin Beşiktaşımıza katkısı olsun
yıldız alsan ne olur bir katkı sağlamadıktan sonra

Çevrimdışı Sarp

Demba ba nın Chelsea deki haftalık maaşı £80,000. Bunu yük olarak gördükleri için Beşiktaş bunun büyük bir bölümünü karşılamayı kabul ettiğini dile getirmiş. Adamlar verelim bitsin derdindeler sanırım...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Sırf transferle de olmuyor ki ama. galatasaray geçen sene dünya transfer yaptı. sezon başında herkes o kadroyu açık ara şampiyon ilan etti ama sezon sonunda 2.liğe bizim hatalarımız sonucu ulaştılar. avrupa'da iyi oynadılar ama ligde aynı performansı gösteremediler. Camia olarak bütün olmak da çok önemli. Yönetime, teknik ekibe, futbolculara destek vermek sahip çıkmak da önemli. Tabii ki
@Necmi abi ne zaman uyudun da rüya gördün :-D

Çevrimdışı keremfrat1

sabrininkine bakıyorum söz konus değil diyo marınle Ba nın Bu açıklamalarda kesınlıkle kelıme oyunları var :D iş kurtlar vadisine döndu sifreli :D bi açıklama  :D  :D :icool:

Çevrimdışı Anıl

sabrininkine bakıyorum söz konus değil diyo marınle Ba nın Bu açıklamalarda kesınlıkle kelıme oyunları var :D iş kurtlar vadisine döndu sifreli :D bi açıklama  :D  :D :icool:
Kerem abi var birşeyler ama hayırlısı bakalım.  :busted_cop:

Çevrimdışı keremfrat1

kardeşim bence taktık çünkü BEŞİKTAŞ SPK ya yanı kapa bıldırım yapmadan transfer açıklarsa ceza alabılırz hatta transfer bıle yapamayız dıye bılıyorum cezadan bunlar normal ama akşam belkı bı suprız olabılır ntv sporda soylendı :)  :busted_cop: :icool:

Çevrimdışı Sarp

İngiliz basınından bu kadar adam durumu kaleme almazdı aksi taktirde. Fark ettiniz mi bilmiyorum her bir yazının kimin tarafından kaleme alındığı belli sallama haber değil :)
Az sabır... Canımız sıkılmayacak bence  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 16:15:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Her şey bir yana herkes transfer olmayınca fink atacak duruma gelen Beşiktaşlıları unutmasın. Unutmayın ki ileride kimin gerçek Beşiktaşlı olduğunu bilelim. Twitter'da neredeyse göbek atanlar var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sırf transferle de olmuyor ki ama. galatasaray geçen sene dünya transfer yaptı. sezon başında herkes o kadroyu açık ara şampiyon ilan etti ama sezon sonunda 2.liğe bizim hatalarımız sonucu ulaştılar. avrupa'da iyi oynadılar ama ligde aynı performansı gösteremediler. Camia olarak bütün olmak da çok önemli. Yönetime, teknik ekibe, futbolculara destek vermek sahip çıkmak da önemli. Tabii ki körü körüne değil doğruya doğru yanlışa yanlış ama gemiyi batırmadan....

Valla hocam onlarda çok çekti son yıllarda sanslarinin ekmegini yiyorlar çok fena bi sendeleyecekler ama ne zaman. Basın bizim üstümüze oynadığı gibi oynamiyor bunlara.

Çevrimdışı keremfrat1

Her şey bir yana herkes transfer olmayınca fink atacak duruma gelen Beşiktaşlıları unutmasın. Unutmayın ki ileride kimin gerçek Beşiktaşlı olduğunu bilelim. Twitter'da neredeyse göbek atanlar var.
Beşiktaşıımızın zaten asıl düşmanı içimizdekı irlandalılar gördüm bende twıtterda sevınenlerı  :s20:

Çevrimdışı Tolga

neyse artık süreci bekleyip görecez inş iki oyuncu da gelirde takımın kalitesi artar ben 2 oyuncunun da kişilik olarakta futbol kalitesi olarakta çok şeyler katacağını düşünüyorum bu saatten sonra resmi açıklamaları bekleyecez olumlu ya da olumsuz transferler sonuçlanmazsa artık eleştirilerimizi ondan sonraya saklamak daha mantıklı olacak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mustafa1903

17.00'da borsa kapanıyor, bugün gelişme olmaz herhalde..

Alayı sosyal medya besiktaslisi. Sanmıyorum ki çoğu bi kombine veya forma alabilmiş olsun klübe. Maddi yetersizlik yasayanları tenzii ederim veya istanbulda olamayanları. Onlar zor zamanlarda Beşiktaş dese bile yeter. Elestirenlerin hepsinin kaynağı, dijital ortam. Sağdan soldan görüyor gaza geliyor. Renkli medyanın gazlamalarıda dahil tabi buna. Besiktaslı bi adam "transfer" kelimesini besiktas isminde fazla kullanmamalı. Elestirecek bi ortam aramamalı.

Çevrimdışı scape_bjk

Zaytung Son Dakika
KAP, artık bi transfer yapılması gerektiğini Beşiktaş'a bildirdi... :D :D :D

Çevrimdışı murat

Beşiktaşıımızın zaten asıl düşmanı içimizdekı irlandalılar gördüm bende twıtterda sevınenlerı  :s20:
tünelin ucundaki ışık görünmeye başladı.yönetimin altını oymaya başladılar.haber siteleri gazeteler yönetimin yaptığı işleri olumsuz göstermek için uğraşıyorlar.taraftarda gaza geliyor.