2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565529 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:46:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolga

Necip Pedro Ersan Motta

Veli Atiba Oğuzhan

Olcay Marin

BABA

Muhtemel eleme kadromuz. Lanzini gelse de Oğuzhan oynayacaktır Lanzini sonradan girer büyük ihtimal.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

eneramayo katardan bir takım 2 milyon euro teklif yapmış diye haber dolaşıyrdu twitterda

Gerçeklik payı düşüktür bence ama eğer varsa değerlendirilmeli. Ts Henrique ve Adrian'dan döndü köşeyi Eneramo'da bizim amortimiz olsun  :biggrinking:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bir eleştirmek var birde körü körüne elestirmek var. Mesajlarima bak bende elestirmisimdir. Ancak yapılan güzel işleri gözardı ederek değil. Böyle oldum mu orda bi maksat ararım işte.

Elma ile Armudu karıştırmaya gerek yok..

Holoskoyu seven beşiktaşlı yüzde 10 çıkmaz..

ancak bursa deplasmanını unutan beşiktaşlı yoktur sanırım. ve herkes deli gibi sevinmiştir eminim..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:46:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında İsmail'in sol ayağı baya kötü zaten sağı ondan kötü olamaz İsmail'i sağ bek mi yapsak  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okilic

Demba Ba konusunda niyeyse cekinceliyim. Istemiyorum o adami Almeida nin Afrikalisi gibi geliyor. Tamam Eldeki forvetlerden  daha kaliteli o kesin ama Torres dense yada Mitroglou daha mutlu olacaktim. Insallah yanilirim. 30 Gol atar Baba baba diye bagiririm tribunde :) Ya bizim Bobomuz vardi biz niye yolladikki onu... :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı karakartalım

eneramayo katardan bir takım 2 milyon euro teklif yapmış diye haber dolaşıyrdu twitterda
yalandır o elimizde patlar bedevaya gider her zamanki gibi  :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

belli ki iyi takip edememişsin ben uzun süredir burada yazıyorum neyse o önemli değilde ben yönetimi eleştiriyorum diye bjklı mı olmuyorum aynı zamanda körü körüne eleştirdiğimi nerede gördün ben öyle 1-2 transfer görünce ağzı yamulan taraftarlardan değilim hala daha gelecekten umudum yok ama yapılan iyi birşey varsa da bir bjklı olarak buna da sevinmeye hakkım var buna kimse karışamaz ayrıca az önce de dediğim gibi ben körü körüne hiçbir zaman eleştiri yapmadım ve yapmam da öyle olsaydı stat konusunda da çok eleştirecek şey bulurdum ama yönetimin o konuda yapmış olduğu azmi destekliyorum ne yazıkki her yönetimi eleştireni bjklı değilmiş gibi gösteren sizler asıl bjkımıza zarar verenlersiniz kimse kimsenin bjklılığını sorgulayamaz o kadar

Neyse kardeş işimize bakalım tartışmanın lüzumu yok. Şu geldiğim kısa sürede dikkatimi çeken bişeyi söyledim. uzun süreden sonra iyi haberler almışız keyfini çıkaralım. Besiktasli degilsin demedim sadece bi besiktasliya yakismayacak seyler gördüğümü söylemek istedim hepsi bu sıkıntı yok

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:50:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortsahamız hala çok zayıf aslında. Selçuk Melo Sneijder ile kıyaslayınca hükmetme açısından büyük sıkıntı var.

Bu sene Veli bir adım daha evrilmeli Selçuk'u iyice geçmeli her anlamda. Oğuzhan da winner olmalı. Atiba seneye zaten Antalyaspor'a filan gider 33 olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@mechulhaberci 11 tem 2014 Katar Takımı Lekhwiya, Eneramo ile ciddi temas halinde. Kulübe gelen resmi bir teklif yok ancak duyduğuma göre 2M Eur'yu gözden çıkarmışlar twet bu( resim alabilsem atardım)
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:52:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzon'un kolay satmasındaki en büyük etken oyuncuların yıllık ücretleri düşük. Eneramo bile 1.2 milyon euroya imza attı bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Demba Ba konusunda niyeyse cekinceliyim. Istemiyorum o adami Almeida nin Afrikalisi gibi geliyor. Tamam Eldeki forvetlerden  daha kaliteli o kesin ama Torres dense yada Mitroglou daha mutlu olacaktim. Insallah yanilirim. 30 Gol atar Baba baba diye bagiririm tribunde :) Ya bizim Bobomuz vardi biz niye yolladikki onu... :evillol: :evillol: :evillol:
hocam Baba'nın videolarını izle fikrin degişir

Çevrimdışı Serkan7738

lig tv de atakan kurtu dinledim yalçın ayhan kampa katılmış

Çevrimdışı eski inönü

Beyler hayatımda gördüğüm en güzel shop. Sanırım kartalbakısı.com yapmış. Yalnız forma keşke gerçek olsaydı. Süper ötesi bir forma. :D

GERÇEĞİ !!

Baba alnının ortasından kurşun  mu yemiş ?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

almeidanın afrikalısınmı hocam yapma videolarına bir bak istersen
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:55:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Illü
Baba alnının ortasından kurşun  mu yemiş ?

İllüminati  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bizim çift forvet oynamamız lazım...Cenk-Ba ikilisi çok iş yapar...Kanatlar çalışır Cenk ilerde pres yaparsa bize ön liberoda tek başına Veli yada Atiba yeterli olur...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:57:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Konu dışı olacak ama Necmi  Abi görmesin  :icool:

Siyah font üzerine beyaz vodafone yazısı formada harika duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar yönetimi eleştirmekle transferleri birbirine karıştırmayın demba ba geldi diye ben sevindim ama bende eleştiriyorum yönetimi
transfer yaptı diye sevinmicezmi yani anlamadım eleştirmeden birşey oluyomu??  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Orta saha fena değil yalnız. Tek sıkıntı bunları yedeklemek olabilir. Atiba veli lanzini ve dönüşümlü olarak oynar. Gerçi ozinin defansif yönü olsa direk veliyle yanyana yaz atibayıda çek sağa. Şimdilik bu olmaz gibi. Marin eğer geldiyse harika transfer. Sağ sol, forvet arkası heryer de oynuyor hücum hattı için tam bir joker. Bide töre gelse töre,marin, lanzini, ba. Kontra ataklarda etkili tam bi alman ekolü takım oluruz. Lanzini hariç hepsi alman kökenli zaten :) en azından geçen seneden iyi olacağı garanti eger bu hücum hattı gerçekleşirse. Ozi de box to box oynasa bal kaymak olur.

Çevrimdışı eski inönü

Baba'nın videolarını birkez daha izledim çok ateşli bir golcü. Senelerdir boyle forvet görmemiştik. Bıkmıştık mıy mıy adamlardan. Hep feneri kıskanırdım. bu sene yüzümüz gülecek gibi. Baba'nın bir tık arkasında Cenk Tosun oynarsa degmeyin keyfime. Tosun da ateşli golcudur.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Çevrimdışı okilic

almeidanın afrikalısınmı hocam yapma videolarına bir bak istersen
Ya izliyorum zaten premier lig maclarinida izliyorum ama adam hep ceza sahasi icinde etkili biliyosunuz bizim takim kanattan orta yapan bir takim degil daha cok iceri giren calim pas deneyen bir takimiz Almeida bile ortasaha ya gelip servis yapardi saga sola. Hayalimdeki oyuncu degil. Eski saviola tarzi Torres tarzi ne bileyim buna benzer adamlar daha cok is yapar diye dusunuyorum. Adam gecen bileklerine hakim suratli...
Lanzini , tore , iki yonlu bir ortasaha ve iyi bir sag bek gelirse yabanci stoper olmasada olur sivok kalsin.

Çevrimdışı Deniz

Baba'nın videolarını birkez daha izledim çok ateşli bir golcü. Senelerdir boyle forvet görmemiştik. Bıkmıştık mıy mıy adamlardan. Hep feneri kıskanırdım. bu sene yüzümüz gülecek gibi. Baba'nın bir tık arkasında Cenk Tosun oynarsa degmeyin keyfime. Tosun da ateşli golcudur.
aynen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 02:11:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba'yı tartışmak haddimize değil Almeida'dan sonra :D Carew 2 olacaktır süper transfer süpper forvet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okilic

aynen

Insallah sizin dediginiz gibidir ben evham yapiyorumdur. Yanliz baskan yine ofsayta dustu Demba Ba ya sakat dememismiydi bu b.k atmamismiydi ya  :tabe: :tabe: Allahim profesyonellik pacamizdan akiyo.  :evillol: :evillol: :evillol: