2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565676 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

noboa süper olur aslında ekvador maçlarını izleyenler bilir
ekvatorda santrafor enner valencia da iyi oyuncu.

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan Lanzini marin töre ba..

Allah sonumuzu hayı eder..

bi bakmışsın bir maçta 7 gol yemişiz..

Beşiktaş kadrosunu bunu asla kaldırmaz..

motta yedek kalır , oğuzhan yerine atiba oynar
bende bu kadroyu tasvip etmiyorum zaten atibaya ihtiyaç var fakat alınırsa bu oyuncuların hepsi kadro aynen böyle olur ayrıca oğuzhanın artık 8 numaraya yavaş yavaş alışması lazım oğuzhan 10 numara pozisyonunun oyuncusundan daha çok 8 numara bölgesinde denenmeli diye düşünüyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

ne yalan söylüyüm ben atibayı da çok fazla beğenmiyorum bu gözler guinti ernst gördükten sonra :D

Kesinkikle haklıısn..

Atiba konusunda taraftar fazla abartılılar.. Sıradan bir oyuncu ve en önemli özelliği her belgede oynayabiliyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı karakartalım

dem banın kiralandığı doğrumudur habertürk yazmış ??? http://spor.haberturk.com/futbol/haber/969108-demba-ba-besiktasta haber bu
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

bende bu kadroyu tasvip etmiyorum zaten atibaya ihtiyaç var fakat alınırsa bu oyuncuların hepsi kadro aynen böyle olur ayrıca oğuzhanın artık 8 numaraya yavaş yavaş alışması lazım oğuzhan 10 numara pozisyonunun oyuncusundan daha çok 8 numara bölgesinde denenmeli diye düşünüyorum

Ozzy nin sorunu güçsüzlüğü. Ben kendisini hastasıyım ancak 60 dk sonrası Oğuzhan ciddi ciddi bitiyor..

8 numra diye tanımladığın bölge de kendini geliştirmesi için mutlaka güçlenmesi şart dediğim gibi. Geçen seneden itiraberen yemek düzeni değiştirildi ancak ben ç ok değişik görmedim bu sene merak ediyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Oğuzhan

İlk önce kafadan yani banko ilk 11'de oynayacak yabancıları yazalım;
Demba Ba, Yabancı 10 Numara, Yabancı Stoper ve Pedro(Bence artık Pedro gözü kapalı ilk 11'e yazılacak bir oyuncu. Asla vazgeçilmemeli.).
Evet, bu şekilde zaten ilk 11'deki 5 yabancı kontenjanımızın 4'ü dolmuş oluyor.

Şimdi de banko 11'de oynayacak yerli isimleri yazalım;
Tolga, Serdar(ya da yerine başka bir yerli sağ bek), Oğuzhan, Olcay.

Eğer Motta'da iyi bir performans gösterir ve İsmail'i keserse ilk 11'de banko oynayacak isimler arasına girer ve kontenjan dolar.

Orta saha rotasyonu da Oğuzhan, Veli, Atiba, Necip arasında olur. Necip zaten ilk 11'lik oyuncu değil. Bence Oğuzhan 8 numara olarak oynadığında daha iyi katkı veriyor. Bu yüzden banko oynar. Yanına Veli mi Atiba mı onu tartışırız. Burada da Motta veya Atiba ikilisinin birinden vazgeçmek gerekiyor. Artık o Bilic'e kalmış.

İşte bütün bu yazdıklarımdan dolayı bence 10 numara veyahutta sağ açık oyuncularından sadece birisi yabancı olabilir. Yani ben Marin ve Lanzini isimlerinin bir arada olabileceğini düşünmüyorum.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı EmreTkgz42

taraftarın sağbek isyanı :D

Çevrimdışı Thuggie

Marin gelirse Töre transferi rafa kalkar bence. Olcay'i kesecegini sanmiyorum Bilic'in. Marin sol'da Olcay sag'da oynar.

Çevrimdışı Tolga

Ozzy nin sorunu güçsüzlüğü. Ben kendisini hastasıyım ancak 60 dk sonrası Oğuzhan ciddi ciddi bitiyor..

8 numra diye tanımladığın bölge de kendini geliştirmesi için mutlaka güçlenmesi şart dediğim gibi. Geçen seneden itiraberen yemek düzeni değiştirildi ancak ben ç ok değişik görmedim bu sene merak ediyorum
yok zaten bende tam onu demek istiyordum kendini artık o bölgeye alıştırması lazım bence oyun stili ona daha müsait diye düşünüyorum yoksa gene herşey oyuncunun kendinde bitiyor tabi fizik olarak üzerine baya koyması lazım tabi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

yok zaten bende tam onu demek istiyordum kendini artık o bölgeye alıştırması lazım bence oyun stili ona daha müsait diye düşünüyorum yoksa gene herşey oyuncunun kendinde bitiyor tabi fizik olarak üzerine baya koyması lazım tabi

Aslında benimde dünya görüşümde 10 numara deidğin adam çok gol atacak. Ozzy bence hiç bir sezon 10 ogol atamaz :) Dediğine katılıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Hakan Bilgin

forvet transferine ayrılan bonservis bedeli 10 numara pozisyonundaki futbolcu için harcanabilir lanzinin gelmesi bu durumda yakın olabilir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:13:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı hocam senin fikrini merak ediyorum Veli Atiba yeter mi koca sezonda? Hiç olmazsa Yalçın ayarında bir yerli orta saha alınamaz mı defansif olarak.

Hocam tabi ki kesinlikle yetmez kafalarında şöyle bir şey var sanırım.

Lanzini olabildiğine 10 numara pozisyonunda oynayacak Eğer sakatlanırsa Veli ya da Atiba Oğuzhan oraya kayacak. Yerli ortasaha ligde şuan yok malesef bizi kaldırabilecek ama şu gurbetçi bir çocuk vardı Hollanda'da adı gelmiyor aklıma son günlerde o imza atabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

ekvatorda santrafor enner valencia da iyi oyuncu.
12 milyon pounda transfer oldu West Ham'a

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:14:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Kesinkikle haklıısn..

Atiba konusunda taraftar fazla abartılılar.. Sıradan bir oyuncu ve en önemli özelliği her belgede oynayabiliyor.

Atiba abartılmadı aslında sadece Türkiye'de atletik futbolcu görmeye alışık olmadığımız için bize değişik geliyor. Yoksa Noboa 2 Atiba'yı cebinden çıkarır. O bölgede Newcastle'dan Sissoko diyorum 3 senedir bakalım kaç sene daha bekleyeceğim  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Thuggie

Kimmis Hollanda'da oynayan gurbetçi @Çağrı hocam?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:16:37
  • Beşiktaş / Bodrum
İç sahada Oğuzhan Veli , Dış sahada Veli Atiba oynar ortasahada önde Lanzini Ba sabit olur. İçerde Motta oynar dış sahada İsmail oynar gibi kontenjana takılmamak için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:18:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hamdi

Artik besiktas taraftari toreyi unutsun bi kanadimiz olcat diger kanadimiz marin bize bundan sonra desteklemek duser

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:19:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence Töre konusu baya sıkıntı olacak ama sonunda kiralayacağız yine yta da şöyle bir anlaşma olacak bonservisi alacağız ama 2 şimdi 4 sezon sonu ödeme gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Thuggie

Şimdi hatırladım hocam

Deniz Türüç

http://www.transfermarkt.com.tr/deniz-turuc/profil/spieler/216662

Onu yaziyordum ben de simdi :D kulübeye transfer edilebilir evet, orta sahanin ortasi icin alternatifimiz pek yok (dikine gidebilen)

Çevrimdışı eski inönü

Hocam tabi ki kesinlikle yetmez kafalarında şöyle bir şey var sanırım.

Lanzini olabildiğine 10 numara pozisyonunda oynayacak Eğer sakatlanırsa Veli ya da Atiba Oğuzhan oraya kayacak. Yerli ortasaha ligde şuan yok malesef bizi kaldırabilecek ama şu gurbetçi bir çocuk vardı Hollanda'da adı gelmiyor aklıma son günlerde o imza atabilir.
ya da adam kıracaklar oraya bol bol. İsmail Koybaşı Serdar Kurtuluş falan gibi. Sağ bekte de sıkıntı var

Çevrimdışı okilic

Oncelikle transferlerimiz hayirli olsun...
Demba Ba yerine mitroglou yu tercih ederdim. Demba Ba nin gollerine bakarsak aradigimiz golcu o mu emin degilim. Top suren calim atan son vuruslari iyi hizli bir forvet lazimdi bize. Eski Torres mesela.  Marko Marin iyi transfer sanirim olcay bombasindan kurtulucaz :) Kizabilirsiniz bu yazdigima ama olcay bence Besiktas kalitesinde bir takimda ancak yedek olur. Atiba'da ayni sekilde. 

Bizim suan ihtiyacimiz Gokhan Tore , Lanzini iyi bir yabanci bir stoper, iyi bir yerli sagbek ( Sener veya Tarik ) ve Atibanin yerine Khedira Melo Essien tarzi hem kesen hemen kosan hem pas verebilen ortasaha. Aslinda Fernandesin asil mevkisi bu sekildeydi. Oguzhan 8 numara olamaz ne top keser ne adam kovalar. 

Holosko,sivok, Eneramo, Ugur Boral, Sezer, i.toraman bunlar bu takimdan yollanmali hele holosko tahammul edemiyorum bu yeteneksizlige.... Ayrica anadolu klupleri bu oyunculara bonservis odeyebilir.

Muhammed ve Omer kiralik yollanmali. 

Çevrimdışı Salih A.

arkadaşlar birşey soracam herkes kadro kuruyor kadrolarda pedro yok olanda ise pedro zoraki yada seçmeli var oysa ki pedro ve ersan birlikte oynadıklarında beşiktaş penaltı dışında gol yemedi bunu unutmamak lazım, ayrıca cenk tosun gibi antepte bile 13-15 gol atan bir oyuncuyu iyi bir orta saha ile desteleyip gol kralı yapmak daha mantıklı değilmi ama kimsenin kadrosunda cenk i göremedim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı murat

12 milyon pounda transfer oldu West Ham'a
dünya kupası öncesi 3- 5 milyon civarına alınabilirmiş.scout lar bunları bulsun bize.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:24:24
  • Beşiktaş / Bodrum
ya da adam kıracaklar oraya bol bol. İsmail Koybaşı Serdar Kurtuluş falan gibi. Sağ bekte de sıkıntı var

Sağ bek hala muamma. Sefa gelse de Atiba oynayacak gibi duruyor orada arada. Normal şartlarda Marin gereksiz Töre'yi alıp yabancı sağ bek almamız gerek ama işte  malum durumlar..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli