2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566103 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu ülkede herşeyi iki meslek bilir...

1- Berberler
2- Çaycılar
:super: :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı aa.aslan

Peki arkadaşlar bu ebuoe ye hayır dedik ama var mı sağ beke daha iyi bir isim? Ebuoe fena değil ne dersiniz?
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Volkan Başaran

Peki arkadaşlar bu ebuoe ye hayır dedik ama var mı sağ beke daha iyi bir isim? Ebuoe fena değil ne dersiniz?

Yabancı sağ bek mi..

imkansız ve gereksiz..

5 yabancı var arkadaşlarç
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Karabay

hocam ebue'nin tr'ye geldiği ilk sezon bizim maçta yaptıklarını unuttun mu? bu adam messi olsa bile bizde yeri var mı?

Çevrimdışı eski inönü

MArin gelirse Töreyle saglı sollu oynar

Çevrimdışı TØLGA

o play off maçlarında yaptıklarından sonra kan alırlar kamil kan alırlar(gemide filmi alıntıdır ) :D :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa.aslan

Unutmadım tabi ama bu bek yokluğu işte, acaba nasıl olur dedim. Esasında iyi bir oyuncu sağ bek için.  Zaten bu dany olayından sonra messiyi de almamak lazım galatasaray dan. İnşallah iyi bir sağ bek buluruz .
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı capo di capi

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV 3 dk.
TRANSFER | Beşiktaş, Marko Marin transferinde büyük aşama kaydetti. Transfer büyük ihtimalle yarın açıklanacak. (DHA)
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Oğuzhan

Bence yabancı sınırından dolayı Marin ya da Lanzini'den sadece birisi olur.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı eski inönü

Demba ba + Marin + Lanzini + Töre bunların yanına bir de Atiba'ya alternatif bir orta saha istiyorum.

Çevrimdışı TØLGA

takılmıyor hocam ikiside gelse öyle bir sıkıntımız yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Demba ba + Marin + Lanzini + Töre bunların yanına bir de Atiba'ya alternatif bir orta saha istiyorum.
noboa süper olur aslında ekvador maçlarını izleyenler bilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Yok hocam Bilicin istediği bölgeleri kulaklarımızla duyduk..

Santrafor (demba ba)
ofansif orta saha (lanzini)
sağ kanat (marin)
savunma ortası (Yalçın  :evillol: :evillol: :evillol: ) buraya yabancı oyuncu gelecektir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ucanlaz

Yok hocam Bilicin istediği bölgeleri kulaklarımızla duyduk..

Santrafor (demba ba)
ofansif orta saha (lanzini)
sağ kanat (marin)
savunma ortası (Yalçın  :evillol: :evillol: :evillol: ) buraya yabancı oyuncu gelecektir.

Sivok kaliyorsa, yabanci stoper almazlar

Çevrimdışı Karabay

şimdi almanya kazanınca bizde kazanmış mı sayıldık?

Çevrimdışı eski inönü

Stoper olarak Ersan Pedro Sivok Yalçın yeter boşa para harcamasınlar. Defansif orta saha yok asıl. Atiba Veli gecen sene perişan oldu bir de bu sene Avrupa da olacak düşün.

Ben özellile Bilicin Pedrodan çok memnun olduğunu düşünmğyrum

Önder Özendende algıladığım kadarı ile Pedro yeni sezonda zor 11 oynar..

Çünkü orada karakterli bir svunmacı isteniyor. Kişilik anlamında değil bu , takım arkadaşlarınıda yönlendirici , o bölgeyi kontrol edebilen..

pedro böyle bir oyuncu değil
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

yabancı stoper alırlar diye düşünüyorum eğer konuşulan tüm isimler gelirse kadro şöyle olur gibi
            tolga
sağ bek-ersan-pedro-motta
g.töre-veli-oğuzhan-marin
            lanzini
            demba ba

ligte böyle olur yerli sağ bek şart tabi olmazsa olmaz bence
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

adamın kendini yere atma dışında bir marifeti varmı  Beşiktaşta kendini yere atarak faul alamaz
birde o formayı giyen Beşiktaşımıza yaramaz isterse C.Ronaldo olsun kaldıkı daha ilk çıktığı
maçta taraftar onu çime gömer

Çevrimdışı Hakan Bilgin

demba ba marin lanzini stoper ve sağ bek kimsenin itirazı olmaz sanırım

yabancı stoper alırlar diye düşünüyorum eğer konuşulan tüm isimler gelirse kadro şöyle olur gibi
            tolga
sağ bek-ersan-pedro-motta
g.töre-veli-oğuzhan-marin
            lanzini
            demba ba

ligte böyle olur yerli sağ bek şart tabi olmazsa olmaz bence

Oğuzhan Lanzini marin töre ba..

Allah sonumuzu hayı eder..

bi bakmışsın bir maçta 7 gol yemişiz..

Beşiktaş kadrosunu bunu asla kaldırmaz..

motta yedek kalır , oğuzhan yerine atiba oynar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Serkan7738

bugün biyerde okudum bilic franco yu atibanın bölgesinde deniyor savunmayı sivok ve ersandan kuracak sağ bekte atiba oynayacak diye transferde sağ bek adı hiç anılmıyor

Çevrimdışı eski inönü

@Çağrı hocam senin fikrini merak ediyorum Veli Atiba yeter mi koca sezonda? Hiç olmazsa Yalçın ayarında bir yerli orta saha alınamaz mı defansif olarak.

Çevrimdışı Serkan7738

@Çağrı hocam senin fikrini merak ediyorum Veli Atiba yeter mi koca sezonda? Hiç olmazsa Yalçın ayarında bir yerli orta saha alınamaz mı defansif olarak.

ne yalan söylüyüm ben atibayı da çok fazla beğenmiyorum bu gözler guinti ernst gördükten sonra :D