2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566006 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı okilic

ilk 11 su sekilde olabilir.

Ba
Marin Lanzini Gokhan       yedek : Tosun, Olcay,Oguzhan,Atiba,Y.stoper,Motta,Cenk

Veli   Khedira

Ismail Franco Ersan Tarik

Tolga

Çevrimdışı Sedat

Demba Ba ve Marko Marin :iquestion:

Gerçekten bu tip oyunculara ihtiyacımız var ancak fazla umutlanmıyorum KAP'a düştükten sonra sevinirim.
Temkinli Kartal...  :upto:

Dipnot: Eneramo hala Nijerya'da sanırsam. Karabük almazsa sözleşme feshedilir diye düşünüyorum, beleş diye kaptık 0 katkı ve beklenen son  :bansign:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Oğuzhan

Beyler hayatımda gördüğüm en güzel shop. Sanırım kartalbakısı.com yapmış. Yalnız forma keşke gerçek olsaydı. Süper ötesi bir forma. :D

GERÇEĞİ !!

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Tolga

gökhan töre gelirse bizde çok oynamak istediğinden gelir menajerini falan araya sokarak belki bu transfer olabilir stoper alınmazsa ki ben alınacağını düşünmüyorum sivok'un kamasından dolayı o para gökhan töre için verilebilir r.kazan kiralık verecekmiş gibi durmuyor 1 sezon daha
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 01:29:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Gerçekten bu tip oyunculara ihtiyacımız var ancak fazla umutlanmıyorum KAP'a düştükten sonra sevinirim.

Dipnot: Eneramo hala Nijerya'da sanırsam. Karabük almazsa sözleşme feshedilir diye düşünüyorum, beleş diye kaptık 0 katkı ve beklenen son  :bansign:

Şimdi istesek hemen alan çıkar ama para kazanmayan çalışıyor yönetim ya da takasta kullanarak
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bide herkes orta sahaya Atiba koymuş ama..

Dünya Kupasında oynayan Jones için opsiyon hakkımız var..

Hiç belli olmaz bu işler bi bakmışız jones 11  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı cccilluminaticcc

gökhan töre gelirse bizde çok oynamak istediğinden gelir menajerini falan araya sokarak belki bu transfer olabilir stoper alınmazsa ki ben alınacağını düşünmüyorum sivok'un kamasından dolayı o para gökhan töre için verilebilir r.kazan kiralık verecekmiş gibi durmuyor 1 sezon daha
töre'yi bizden başka kimse almaz kusura bakmasınlar ama avrupadan falan istemeler menejer oyunları gibime geliyor.Töre r.kazanda dursa bizde olduğu kadar fayda da sağlanmaz hem onlar kazansın hem biz bu kadar uzatmalarının anlamı yok  :D

Çevrimdışı murat

bizdede elden kaçanlar büyük futbolcu eldekiler tu kaka.pedro oğuzhan ve olcay iyi oyuncular ama adamları yedek yapıyoruz.semihi göklere çıkarıyoruz pedro ondan daha iyi bence yada olcay 11 gol atıyor rakiplerimizde o bölgede bu sayıda gol atan oyuncu yok.ozy takımı sırtlıyor.biz yanlış yerde arıyoruz hataları.bu takımın iyi iki forvet ile bir sağ bek ile ortasahada bir jokere ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Sedat

Şimdi istesek hemen alan çıkar ama para kazanmayan çalışıyor yönetim ya da takasta kullanarak
Haklısın bekleyip görücez  :)

Yalnız o shoptaki forma nedir öyle fenaaaa  :iwantattention:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Anıl

ilk 11 su sekilde olabilir.

Ba
Marin Lanzini Gokhan       yedek : Tosun, Olcay,Oguzhan,Atiba,Y.stoper,Motta,Cenk

Veli   Khedira

Ismail Franco Ersan Tarik

Tolga
Khedira mı :evillol:

Çevrimdışı Tolga

töre'yi bizden başka kimse almaz kusura bakmasınlar ama avrupadan falan istemeler menejer oyunları gibime geliyor.Töre r.kazanda dursa bizde olduğu kadar fayda da sağlanmaz hem onlar kazansın hem biz bu kadar uzatmalarının anlamı yok  :D
ben stil olarak çok beğeniyorum ve yerli olması çok önemli ne yapıp edip alınması gerekiyor umarım er ya da geç töre bize gelir kiralık bile olsa razıyım yani  :evillol:

Çevrimdışı eski inönü

jonesle tekrar anlaşılmalı kesinlikle  :ok:

Çevrimdışı okilic

Bende kupada jones begendim ama jones 34 oldu artik bize daha diri adamlar lazim. Melo tarzinda. Sili de bir oyuncu vardi Aranguiz  ortasahada hem ofansif hem defansif cok iyi oynadi medelin yerinde oynayan. Yanlis bilmiyosam 89 dogumlu ve  sili liginde oynuyor tam alinacak adam.  Transfermarkt a gore degeri 2 milyon Euro

ben stil olarak çok beğeniyorum ve yerli olması çok önemli ne yapıp edip alınması gerekiyor umarım er ya da geç töre bize gelir kiralık bile olsa razıyım yani  :evillol:

Kardeş şu foruma geldiğim günden beri şu güne kadar bu konunun altında takılan nadir insanlardan biriydin. Ki yorumlarının çoğu körü körüne yönetimi elestirme maksatlı. Son çıkan haberlerden sonra besiktasliligin mi geldi aklina hayirdir

Çevrimdışı Deniz

ulan o shopu yapan shopa düşer inşallah.nasıl sevindim görünce bu kadar güzel forma var diye
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

döndür Jonesi al Lanziniyi al Töreyi kirala Marini al bir sag bek bitti gitti işte.

ulan o shopu yapan shopa düşer inşallah.nasıl sevindim görünce bu kadar güzel forma var diye
o forma olsa min. 300 bin satarız.Adidas tasarımcıları görün bunları  :evillol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kardeş şu foruma geldiğim günden beri şu güne kadar bu konunun altında takılan nadir insanlardan biriydin. Ki yorumlarının çoğu körü körüne yönetimi elestirme maksatlı. Son çıkan haberlerden sonra besiktasliligin mi geldi aklina hayirdir

Yönetimi eleştirince Fenerlimi oluyor insanlar ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Oğuzhan

Abi sorma bene deliye döndüm, kalpten gidiyorduk az daha. :D

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eneramayo katardan bir takım 2 milyon euro teklif yapmış diye haber dolaşıyrdu twitterda
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

o forma olsa min. 300 bin satarız.Adidas tasarımcıları görün bunları  :evillol:
ne 300 ü ne 500 ü kardeş rekor kırarız
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Yönetimi eleştirince Fenerlimi oluyor insanlar ?

Bir eleştirmek var birde körü körüne elestirmek var. Mesajlarima bak bende elestirmisimdir. Ancak yapılan güzel işleri gözardı ederek değil. Böyle oldum mu orda bi maksat ararım işte.

Çevrimdışı okilic

Hadi insallah  :evillol: :evillol: 2 milyon euro alsak Gokhani aliriz elimizdekinin ustune koyarak. Insallah Dogrudur.

Çevrimdışı Tolga

belli ki iyi takip edememişsin ben uzun süredir burada yazıyorum neyse o önemli değilde ben yönetimi eleştiriyorum diye bjklı mı olmuyorum aynı zamanda körü körüne eleştirdiğimi nerede gördün ben öyle 1-2 transfer görünce ağzı yamulan taraftarlardan değilim hala daha gelecekten umudum yok ama yapılan iyi birşey varsa da bir bjklı olarak buna da sevinmeye hakkım var buna kimse karışamaz ayrıca az önce de dediğim gibi ben körü körüne hiçbir zaman eleştiri yapmadım ve yapmam da öyle olsaydı stat konusunda da çok eleştirecek şey bulurdum ama yönetimin o konuda yapmış olduğu azmi destekliyorum ne yazıkki her yönetimi eleştireni bjklı değilmiş gibi gösteren sizler asıl bjkımıza zarar verenlersiniz kimse kimsenin bjklılığını sorgulayamaz o kadar

eneramayo katardan bir takım 2 milyon euro teklif yapmış diye haber dolaşıyrdu twitterda
öyle bir şey olsa fikret orman özel uçakla gönderirdi enaramoyu  :D