2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578102 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2014, 11:28:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haber fena atmasyon  :D 3.5'a ince bir kez daha uğraşmamak için alınır zaten o adam. Bence kiralamak yerine taksitle satın almak mantıklı 3 milyon şimdi 3 milyon seneye gibi ama sanırım yanaşıyor ruslar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

mevcut kadroda transfer yapılmadan dünya kupasında takımların oynadığı sistem bana çok mantıklı geliyor.
Biliç'in elindeki kadroya göre oynatması gerektiğini düşünüyorum.
3 stoper. Yanlarda rakibi defansta karşılayan kanat oyuncuları.
2 ön libero önlerinde yaratıcı bir oyuncu ve iki forvet.

ama gökhan töre alınırsa klasik 4-2-3-1 oynanabilir. gökhan töre ve olcay şahan'ın takım oyunlarını beğeniyorum.
defansa yeterince yardımcı oluyorlar. yaratıcı bir oyuncu alınırsa zaten sistem kanatların iki yönlü olmasından dolayı
4-4-1-1 gibi olur.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Volkan Başaran

Birileri yine başkanı savunmak çin q7 almeida fernandes transferlerini koymuşlar..

Rakipler iyi oyuncularla iyi yerlere gelmedimi ?

Galatasaray Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final Oynamadı mı ?
Fenerbahçe Uefa Kupasında Yarı Final oynamadı mı ?

Sen halen çıkmışsın yok quaresma yok şu yok bu..

O dönem başarı gelmedi diye her zaman kötü mü olacak ?

Bana kötü kadro ile başarılı olan bir tane takım göstersene..

Beşiktaş Forumlarındaki Orman tetikçilerini Real Madrid başkanı okusa bu adamlar bişey biliyor Bari Selçuk Şahin ve Necip Uysalı transfer edeyim şu Ronaldoyu felan göndereyim diyecek..

Demirören dönemi başlı başına kötü bir dönemdi ancak bu döneminde o dönemden bir farkı kalmamaya başlıyor..

Bu kadar pintilik bu kadar saçmalık olmaz..

Neyden kaçıyorsun arkadaş..

1 maç kazansan 1 milyon tl para kazanıyorsun çıkmışsın bır bır bır ..

Yeter yahu..

Devre arasında batalla yı 1 milyona kiralasa idik bu şampiyonlar liginde idik. Şampiyonlar Ligi demek 60 milyon lira demek en az. Yani 20 milyon euro.. Sen 1 milyon eurodan kaç ama orada gidenleri görme...

Bu sene de aynı..

Yine rakipler şampiyon olacak. Sen en iyi 3. olacaksın..

Ama kızma yok

nede olsa "STAT YAPIYOR"

Sanki karısının altınlarını bozdurdu yapıyor. O stadın parasını SEN BEN ödüyoruz farkındamısınız..

Gezi Parkı eylemleri olmasaydı yine diyrum o stat çoktan durmuştu.Allahtan o eylem olmuşta kimse ikincisine cesaret edemedi..

Şampiyon olmazsan aşağıdaki tablo gün geçtikçe büyür..

500 bin euro pazarlıkları için 20 miyon euroluk şampiyonlar ligi gidiyor açın gözlerinizi artık..

Beşiktaşı sevmek ayrı Mücadele etmek ayrıca ama Yöneticilik ap ayrı bişey..

Arkadaş çok güzel demiş..

Madem para yok ne diye ilgelniyorsun yok ribas yok olcan yok ronaldinho yok nani..

Taraftarla dalga mı geçiyorsunuz..

Aşağıda gelir tablosu var ve Şampiypnlar Liginin ne derece önemli olduğunu gösteren dev bir tablo..

Umarım herkes herşeyin farkına varır..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı mert_

Beşiktaş Forumlarındaki Orman tetikçilerini Real Madrid başkanı okusa bu adamlar bişey biliyor Bari Selçuk Şahin ve Necip Uysalı transfer edeyim şu Ronaldoyu felan göndereyim diyecek..

bu nasıl bir ifadedir hocam? senin gibi düşünmüyor diye insanlara tetikçi yakıştırması yapman doğru değil.

Çevrimdışı Salih A.

şurda kaldı 15-20 gün CL ye hala transfer yok korkum o ki bizimkiler yine gidip twitter üzerinde boştayım yazan futbolcu bulup onu getirecek
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

bu nasıl bir ifadedir hocam? senin gibi düşünmüyor diye insanlara tetikçi yakıştırması yapman doğru değil.

Fikret Orman eleştirildiğinde onları Demirörenin adamları gibi görmek bence bizlere yapılmış çok daha büyük hakaret..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

şu bir gerçekki sportif olarak çok büyük beklentilere kime girmemeli ki zaten bjk taraftarlarının büyük çoğunluğunun bu sezondan da gelecek sezondan da umudu yok maalesef gerçek olan bu geçen sezonu iyi değerlendirip 2. olabilirdik kulübe sıcak para girebilirdi ama bu fırsatı kaçırdık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yatoraya

sezona iyi başlayıp şampiyonluk havasına sokan, beklentilerimizi yükselten bu takım ve bu yönetimdir. sezonu orta sıralarda bitirmekten bahsediyordu herkes. tabiki hataları olacak. ama ben sürekli takip ediyorum ve bir şeyler yaptıklarını görüyorum. projeleri var ve beklemek gerekiyor. o kadar sabır gösterdik gereksiz insanlara. sistem bir yılda kurulmuyor. şirketiniz olduğunu düşünün ve çok büyük bir batağın içinde olduğunuzu hayal edin. ne yaparsınız? pahalı risklere girer misiniz? Konuşmak basit dışarıdan. basın haber bulamadığı için haberler yapıyor sizde bu tuzağa düşüyorsunuz.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2014, 15:08:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fikret Orman eleştirildiğinde onları Demirörenin adamları gibi görmek bence bizlere yapılmış çok daha büyük hakaret..

Sorun da burada zaten. '' Bizlere '' dediğiniz zaman bölünmüş oluyoruz. Biz ya da siz yok Beşiktaş var. Beşiktaşlılar var. Biz Orman'ın her hareketinden memnun muyuz? Memnun olmadığım en az 20 hamle sayarım ben burada. Ama seçim olmuş tepede başkan var ve tek yumruk olmak ZORUNDAYIZ. Bir tane Beşiktaş var sürekli eleştirip hiç destek olmadan ne yarar sağlarız? Alın kombine forma varınız yoğunuzu koyun sonra eleştirin. ( Maddi destek olup eleştirenler için söz meclisten dışarı )

Benim en çok rahatsız olduğum durum yok bu adam varken şunu almam bunu almam diyenler. Ben bunlara Beşiktaşlı demem işte. Böyle bir Dünya yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Ben Hocamızın söyleminden Gökhan Töre maceramızın bittiğini ve anlaşamadığımızı çıkardım. :by2:

Çevrimdışı Tolga

mitroglu'nun trabzona gideceği konuşuluyor ama 8-10 m euro gibi paraları ts veremez

Çevrimdışı murat

Olmayan parayla transfer yapıyorsan demirörensindir.olmayan parayla transfer isteyen de demirörencidir.(bence).oğuzhan Olcay Atina motta tolga vs nasıl az paralara bulunup getirildiyse yine yapılabilir.1 sezon daha bu şekilde devam edeceğiz görünen o ve başka çaremizde yok gibi.yada ammaaan diyip çeksin kredileri yati4sın yıldızlara versin senelik 100 milyon euro maaş.gelsin şampiyonluk.gerçi gelir yok ama olsun yerine gelecek enayi başkan ödesin.

Olmayan parayla transfer yapıyorsan demirörensindir.olmayan parayla transfer isteyen de demirörencidir.(bence).oğuzhan Olcay Atina motta tolga vs nasıl az paralara bulunup getirildiyse yine yapılabilir.1 sezon daha bu şekilde devam edeceğiz görünen o ve başka çaremizde yok gibi.yada ammaaan diyip çeksin kredileri yati4sın yıldızlara versin senelik 100 milyon euro maaş.gelsin şampiyonluk.gerçi gelir yok ama olsun yerine gelecek enayi başkan ödesin.

Ne başkanmış. Parasıda bitmiyor.

Arkadaş siz sadece oyuncuara takmışsınız.

Söylemrisin burada modsun Beşiktaşın ne kadar gelir elde ettiğini. Sadece halka açılma ile 75 milyon lira kazandığını biliyomusun ?

Beşiktaşın federasyondn çektiği parlardan haberin varmı ? 2 senelik parayı peşin almış bir Başkan var..

Ve buna rağmen borç sürekli artıyor ve Beşiktaş küçülmeye devam ediyor..

Stat stat stat..

Yeter yahu.. Harbiden yeter..

Twitterda bugün bir yazı vardı bizi çok güzel özetlemişti..

"yetersiz₁ Yönetim, Sulugöz Teknik Kadro ve Romantik Taraftar"..

İş dünyasının en önemli sözüdür. Bütün açalışanlarımıza biz bunu söyleriz ve şu an VODAFONE ARENA nın yapılma amacııda budur.Deriz ki

"Para harcamadan para kazanılmaz. Ne kadar yatırım yaparsan o kadar kazanırsın"

Sana dünyaları dök risk alan diyen yok ama kardeşim Koskoca Beşiktaş burası ya. Bu kadar da ayaklar altına almana grek yok. Ya çözüm üret yada bırak çözüm üretecek birileri gelsin..

Her gün tv de Ferrarinin para muhabbetinden ben bıktım..

Beşiktaş Tarihi nasıl Tabatayı Ferrariyi unutmayorsa, 3 tane para kazanılacak futbolcudan 1 kuruş kazanamayan Fikret Ormanıda unutmayacaktır..

Doğru bir planlama yapılsa idi bugün YİNE DİYORUM Fernandes Quaresma ve Almeidadan 20 milyon euro para kazanılırdı. Bunlarla inatlaşıp ne kazandı merak ediyorum ? Kendisini sorguluyormu acaba..

1 kuruşun hesabını yapan Başkan, giden 60 milyonun hesabını versin..

Haftaya çözeriz dediği olaylarında hesabını versin..

Unutmadan Beşiktaş Tv içinde olanları çok yakında duyduğumuzda bütün ülke gibi bu forumda şok olacak..

Beşiktaş Başkanlık koltuğuna duruşunla hareketinle ve çalışanlarınla ilişkilerinde örnek olacaksın..

Neyse

Bu sene Allah Biliç ve Önder Özene sabır versin. İşleri çok zor..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı saricasi

yönetim transfer bitiriciliğinde kötü,ama diğer konularda eskiye göre iyi örnek veriyorsun yok 3 oyuncu 1 kuruş almadan gitti miydi para edicek oyuncu bir tek fernandesdi oda satılmış olsaydı yönetim en iyi adamı sattı denilcekti.bu Twitter Tamamen şeytanın oyunu keşke çıkmaz olaydı, en çok bjka zarar veriyo.yaw bırakın artık bjk tv yi falan eskisine gore bin kat daha iyi yönetiliyor. Her külübün içinde neler dönüyo ama bjk olunca biz taraftar olarakta içimizde halletmek lazım çözüm yok sallama var.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 18:08:34 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı forzatunga

bütün gelirler temliklenmiş neyin para harcaması yav?
quaresma ya almeida ya hangi gerizekalı klüp o yıllık paraları verecekte adam seninle sözleşmesini fesh edecek satıp bonservis kazanacaksın?
Yahu seçim biteli çok oldu senin desteklediğin adam da seçilseydi iki yol vardı önünde ya böyle kıt kanaat çevirme ya da demirören zamanı gibi devam edip klübü felakete sürükleme.Büyük ihtimal kim başkan olsaydı stratejisi böyle olacaktı, bu sefer sende sırf sempati duyduğun insan diye yaptıklarını savunacaktın bizle beraber çünkü Beşiktaş'ın başka kurtuluşu yok!
Sabredip,bekleyecez yok ben sabredemem diyorsan bak fener bastı bizim veremediğimiz parayı Diego'yu felan aldı bi düşün.

Çevrimdışı eski inönü

sorun yıldız alınması değil, sorun Quaresma, Simao, Fernandes ve Almeida'nın yıldız olmaması. Gerçek yıldıza kimse hayır demez. Verilen paranın da hakkını verir yıldızlar.

bütün gelirler temliklenmiş neyin para harcaması yav?
quaresma ya almeida ya hangi gerizekalı klüp o yıllık paraları verecekte adam seninle sözleşmesini fesh edecek satıp bonservis kazanacaksın?
Yahu seçim biteli çok oldu senin desteklediğin adam da seçilseydi iki yol vardı önünde ya böyle kıt kanaat çevirme ya da demirören zamanı gibi devam edip klübü felakete sürükleme.Büyük ihtimal kim başkan olsaydı stratejisi böyle olacaktı, bu sefer sende sırf sempati duyduğun insan diye yaptıklarını savunacaktın bizle beraber çünkü Beşiktaş'ın başka kurtuluşu yok!
Sabredip,bekleyecez yok ben sabredemem diyorsan bak fener bastı bizim veremediğimiz parayı Diego'yu felan aldı bi düşün.

Seçimlerde Fikret Orman'ı destekledim ben merak etme.

Adalı yada Demirören zihniyetinide kabul etme şansım yok..

Ancak Demirören zihniyetinin karşısındaki kişi Fikret Orman değilir..

Bunu anlatmaya çalışıyorum ama son cümlenden anlaşılıyorki kapasiten zorlayacak beni..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı forzatunga

Seçimlerde Fikret Orman'ı destekledim ben merak etme.

Adalı yada Demirören zihniyetinide kabul etme şansım yok..

Ancak Demirören zihniyetinin karşısındaki kişi Fikret Orman değilir..

Bunu anlatmaya çalışıyorum ama son cümlenden anlaşılıyorki kapasiten zorlayacak beni..

O zaman ben seni hiç zorlamayayım.Senin düşüncen sana benim düşüncem bana.Yolun açık olsun.

Çevrimdışı saricasi

Şuan adalı olsaydı cesaret edip stadı yıkamazadı bide üstüne fazla paralar verip külübü iyice çökerticekti,bide başarı gelmeyince kaçacak.şimdi borç artsa bile yatırım yapıyorsun Stad sana fazlasıyla geri verecek o parayı. Stad bitince Hrkz bzm dediğimize gelcek zaten.ve 2 senedir hakemler o kadar puanımızı çalmasa şampiyon olabilirdik,ona rağmen şampiyon luk potasında olduk.

Çevrimdışı Tolga

Şuan adalı olsaydı cesaret edip stadı yıkamazadı bide üstüne fazla paralar verip külübü iyice çökerticekti,bide başarı gelmeyince kaçacak.şimdi borç artsa bile yatırım yapıyorsun Stad sana fazlasıyla geri verecek o parayı. Stad bitince Hrkz bzm dediğimize gelcek zaten.ve 2 senedir hakemler o kadar puanımızı çalmasa şampiyon olabilirdik,ona rağmen şampiyon luk potasında olduk.
bende diyorumki hakemler senin puanını çalıyor ama yönetimden bir kişide bununla ilgili sert bir açıklama yapmıyor sen bağırmazsan kimse senin hakkını savunmaz benim bu yönetime en çok kızdığım şey bu sen sesini çıkarıp hakkını savunmazsan çıkıp hakemler puanlarımızı çalıyor bizi şampiyon yapmıyorlar falan demeye de hakkın olamaz.

Şu forumda sağdan soldan okuduğunun etkisinde kalıp yönetime vs sallayanlar iyi ki dortmund taraftarı değil. Yoksa mazallah, "sen sezon basinda sözleşmesi bitecegi belli olan dünyanın sayili santraforunu elinden kaçır sonra italyada gol kralı oldu diye git taninmamis adam al gel. Bakın türkiyeden fenerbahce guizayı la liga gol kralı diye aldı ama bişey cıkmadı"

Çevrimdışı murat

Maalesef kurulmuş bir düzen var ve bu düzeni yıkmak için güçlü olmak zorundasın.eski başkanımız fenerbahçemiz diyor ekmeğinizi yemiş büyük futbolcumuz rakiplerin itliğini yapıyor.bariz bir kural hatasını maç bitmeden örtbas etmeye çalışıyor.hakemler nasıl beşiktaşı doğramasın.beşiktaşın arkasında maalesef taraftarı dahi yok.işi gücü transferolmuş başkana sallıyor.aradaki fark açılmış kapatmak için uğraşıyor.o kadar sponsorluk anlaşması yapılmış para neredeymiş.adam ilerideki yılları düşünerek paraları senelik almayı uygun görmüş.taraftar gibi düşünüm gelirin yarısı karşılığında tüm parayı alsa 3_5 yıldız transfer etse ondan iyisi yoktu.stad yapılırken gelirimiz yok ve gelen sponsorluk paraları maaşları ödemek için bile yeterli değilken transferde transfer.transfer yapılacak ama ucuz hallwdilecek.sizin beklediğiniz transferler stad açılmadan imkansız.yada yüksek YD gibi yüksek faizli veya temlikli olabilir.işinize felsefe gelmese debu böyle.türkiyeye ggelmiş kaç oyuncu bonservis kazandırmış.adam iyi niyetli değilse sözleşme sonunu bekliyor sonra alıp ceketini gidiyor.Fernandez geçen seneden bağlamış İŞİ oynamadı.önemli olan yıldız getirmek değil yıldız bulmak veya yapmak.

Çevrimdışı saricasi

bende diyorumki hakemler senin puanını çalıyor ama yönetimden bir kişide bununla ilgili sert bir açıklama yapmıyor sen bağırmazsan kimse senin hakkını savunmaz benim bu yönetime en çok kızdığım şey bu sen sesini çıkarıp hakkını savunmazsan çıkıp hakemler puanlarımızı çalıyor bizi şampiyon yapmıyorlar falan demeye de hakkın olamaz.
Yönetim maçı tekrarlayarak yapacağını yaptı daha fazla yerde söz sahibi olmak istiyorsan yani lobi olmasını istiyorsan paran olucak anca ole şampiyon oluyorsun Türkiyede malesef.bizim bunları yapabilmemiz için mali bakımdan güçlü olman gerek tek çare Stad bitecek paran olucak sn uğraşmadan lobin oluşur.

Çevrimdışı EmreTkgz42

Maalesef kurulmuş bir düzen var ve bu düzeni yıkmak için güçlü olmak zorundasın.eski başkanımız fenerbahçemiz diyor ekmeğinizi yemiş büyük futbolcumuz rakiplerin itliğini yapıyor.bariz bir kural hatasını maç bitmeden örtbas etmeye çalışıyor.hakemler nasıl beşiktaşı doğramasın.beşiktaşın arkasında maalesef taraftarı dahi yok.işi gücü transferolmuş başkana sallıyor.aradaki fark açılmış kapatmak için uğraşıyor.o kadar sponsorluk anlaşması yapılmış para neredeymiş.adam ilerideki yılları düşünerek paraları senelik almayı uygun görmüş.taraftar gibi düşünüm gelirin yarısı karşılığında tüm parayı alsa 3_5 yıldız transfer etse ondan iyisi yoktu.stad yapılırken gelirimiz yok ve gelen sponsorluk paraları maaşları ödemek için bile yeterli değilken transferde transfer.transfer yapılacak ama ucuz hallwdilecek.sizin beklediğiniz transferler stad açılmadan imkansız.yada yüksek YD gibi yüksek faizli veya temlikli olabilir.işinize felsefe gelmese debu böyle.türkiyeye ggelmiş kaç oyuncu bonservis kazandırmış.adam iyi niyetli değilse sözleşme sonunu bekliyor sonra alıp ceketini gidiyor.Fernandez geçen seneden bağlamış İŞİ oynamadı.önemli olan yıldız getirmek değil yıldız bulmak veya yapmak.
Aynen başkanımızn da dedigi gibi 3 lük adama 5 verirsen anında atarsın imzayı önemli olan (tabiki takıma gerekli transfer) 2ye alıp ondan maksimum faydalanmak öyle gösteriş için ya da gösteriş için de degil normal transfer için bile bi kuruş boşa verilecek parası olmaması gerek Beşiktaş'ın biraz sabır edin herşey anında olmaz zamanla olur bi evlilik için aileler 4 5 kere görüşüyor demi belki bi çok oyuncuyla görüşülüyor ne biliyosunuz hı bazısı kızını vermez şartlarını begenmez bazısı verir. Tamam kuraya az kaldı ama zaten dünya kupası var pek hareketlilik yok transferde çoğu kulüpte.

Çevrimdışı blitz

Beşiktaş kulübü ateşten gömlek denen zamanlarında dahi Vodafone ile çok sağlam bir anlaşma yapmıştır. Bu Beşiktaş'ın büyüklüğü ve başkanın başarısından dolayıdır.  Başkan şu koşullar altında stat inşaatı ile büyük bir girişimi başlattı. Belki de geleceğimiz için ilk kıvılcımı yaktı ama bu koşulsuz savunma halini almamalı. Transfer konusunda basiretsiz gibiler. Evet kulübün parası yok. Futbolcu aldıkları zaman borç artıp riske girmiş olacaklar. Ama bu noktada zaten vizyon denilen nane ortaya çıkıyor. Nasıl bu koşullar altında Vodafone ile sponsorluk anlaşması yaptıysan, oradaki aklını burada da kullanacaksın. Eğer o akıl yoksa, Önder Özen'e güveneceksin ya da güveneceğin birilerini o mevkiye getireceksin. O da sana diyecek ki "bu adamı alalım kendi parasını bir sene de çıkartır, şu adamı yollayalım aldığı kattığından fazla". Risk almadan büyüyen bir şirket bir kurum gösterin bana lütfen? Günümüz dünyasında böyle bir şeyin imkanı yok. Ayrıca para yokken futbolcu transferine risk derken, parayı kollayıp transfer yapmamanın da "risk" olduğu aşikar değil mi? Hatta bence daha büyük bir risk. Bir senemizi daha boşa geçirme ihtimalimizi yüksek oranlara çıkarmak, transfer yapmamak karşısında, daha büyük bir risk. Yine de bunu şimdiden bilmemiz mümkün müdür? Bence değildir. Gördüklerimiz üzerinden, öngörüler üzerinden konuşuyoruz. Bu noktada taraftar olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Gücün yettiği kadar destek olacaksın. Başkanın futbola ait aklını yetersiz buluyorum ama kendi yanılma olasılığımın da farkındayım. Belki de iki yolda doğruya çıkıyordur   :ebebe: . Şu zor koşullarda ilk önceliğimiz ve kurtuluşumuzun olmazsa olmaz ilk adımı mutlak birlikteliktir.