2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578306 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yatoraya

çok güzel bir konuya değinmişsiniz. bende son yıllarda puan durumundaki sıralamalarımızı araştıyordum buraya koymak için. siz çok güzel özetlemişsiniz. ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı KUMANOVALI

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  14 dk.
ZICO: "Önder Özen benim çok iyi arkadaşım.Birbirimize güveniriz.1 ay önce Rio'ya geldi.Buradaki oyuncularla ilgili benden bilgiler alıyor ."
Aç     Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla
2 yanıt daha
 Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  11 dk.
ZICO: "Mesela bana Gökhan Gönül'ü öneren, Önder Özen idi. Gökhan o zaman 2. ligde oynuyordu. Önder'in futbol bilgisine her zaman güvendim."
Aç     Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla
 Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  10 dk.
ZICO: "Irak Milli Takımı'nın başındayken, Beşiktaş'tan resmi teklif aldım. Avukatım görüştü ama ne yazık ki anlaşma sağlayamadık."
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ALDENYX

Fotomaaaaç
10 senedir robinho yu türkiyeye getiriyo.futbolu birakinca da td olarak yazacaklar mi çok merak ediyorum.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Deniz

Fotomaaaaç
10 senedir robinho yu türkiyeye getiriyo.futbolu birakinca da td olarak yazacaklar mi çok merak ediyorum.
:evillol: :evillol: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Çok abartıyorsunuz durumu. Durum yönetimin beceriksizliğinden ötürü değil maddi açıdan dolayı gerçekleşmiyor. Özen'i boşuna suçlamayın en doğrusunu yapıyor. Yıllardır para yetmediği için ezik büzük adamlar aldık sırf aldık demek için seneye onları da gönderdik yine aynı duruma düştük oyuncu ya tam alınacak ya hiç alınmayacak Özen'in benimsediği durum bu.

Siz bir şeyin farkında değilsiniz adam almak Önder Özen için en kolayı ama adam risk alıyor koltuğu umrunda değil yoksa yarın hemen getirirler Samaras'ı ama deniyor. Şuan Sinan Engin filan olsa transfer çoktan biter çöpler alınır elemeden kaybedilir seneye Engin kovulur yeni adamlara borç harç girişilirdi. Yapmayın şu sabırsızlığı bırakın adam işini yapsın bizim kadar onlar da düşünebiliyor herhalde.

Bu kadar baskıya yönetim yine iyi dayanıyor. Kim olsa gidip yalandan 2 adam getirmişti taraftarı sakinleştirmek için. Hep diyorum geç olsun iyi olsun. Nihayetinde gelen adamlara en az 1 sene katlanıcaz. Şurda birkaç hafta neden sabredemiyoruz. Yukarıda arkadaş guzel bir şey paylaşmış. O fotodaki sözde yıldızlar geldiginde bizden mutlusu yoktu ama sezon sonu ne oldu 54 puanla 5.lik. Yalnız bir şerh düşmek istiyorum. Geç olsun iyi olsun diyorum ama gelecek adamları da görmek lazım tabi. Geçen sene çok kotu transferler yapıldı.

Çevrimdışı Tolga

Bu kadar baskıya yönetim yine iyi dayanıyor. Kim olsa gidip yalandan 2 adam getirmişti taraftarı sakinleştirmek için. Hep diyorum geç olsun iyi olsun. Nihayetinde gelen adamlara en az 1 sene katlanıcaz. Şurda birkaç hafta neden sabredemiyoruz. Yukarıda arkadaş guzel bir şey paylaşmış. O fotodaki sözde yıldızlar geldiginde bizden mutlusu yoktu ama sezon sonu ne oldu 54 puanla 5.lik. Yalnız bir şerh düşmek istiyorum. Geç olsun iyi olsun diyorum ama gelecek adamları da görmek lazım tabi. Geçen sene çok kotu transferler yapıldı.
tamamda bizim için zaman daralıyor ş.ligi maçın var 20 gün sonra bu transferlerin kaç tanesi oraya yetişecekte takıma uyum sağlayacaklar ayrıca hani her mevki için 4-5 alternatif vardı eğer lanziyi olmuyorsa gidersin alternatifini alırsın bu kadar zaman kaybetmezsin.kusura bakmayın ama transferde bu kadarda zaman kaybedilmez kimse bana fb ve gs transfer yapmadı demesin.fb zaten avrupada yok yarında diego geliyormuş başka transfer yapmazlar gs olcanı aldı zaten onlarda ş.ligine gruplardan başlayacaklar hocası da geldi 1 ya da 2 transfer daha yaparlar en fazla bizim ilk 11e en az 5-6 oyuncu almamız şart onlarla yarışabilmemiz için ve işin kötüsü gelecek adamlar umarım gidenleri aratmazlar öyle olabileceğinden ciddi derecede korkuyorum.açıkçası çoğu bjklının bu seneden de gelecek seneden de umudu yok boşa ümit vermeye çalışmayın burada herkes herşeyin farkında.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KUMANOVALI

ahmet nur çebi kampa katılmış
kampın ingiltere kısmı başlamada bazı isimler bitirilecek
töre ile almanyada görüşülmüş , son 15 gündür duruşu ve yaptıkları yüzünden takdir edilmiş
artık alınmaması için mazeret uydurulamaz
burada gökhan sakat 20 gün yok , alında bile ilk maçta yok....

toplam 6 transfer yapılacak
tahminen yarısı ingiltere kampına yetişecek
cl ilk maçına 1/2 tanesi yetişmeyebilir
lanzini ve mitro ile anlaşıldı. klüpleri ile pazarlık yapılıyor
sağ bek alınacak .. tarık pahalı olduğu için ikinci planda

KAYNAK : alper bahadır ....twiter
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 18:11:48 hakanbircan ]
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

Çevrimdışı KUMANOVALI

eskişehir tarık için holosko +4m€ istedi , yönetime çok geldi
BJK

Çevrimdışı Q

@Çağrı
Çok abartıyorsunuz durumu. Durum yönetimin beceriksizliğinden ötürü değil maddi açıdan dolayı gerçekleşmiyor. Özen'i boşuna suçlamayın en doğrusunu yapıyor. Yıllardır para yetmediği için ezik büzük adamlar aldık sırf aldık demek için seneye onları da gönderdik yine aynı duruma düştük oyuncu ya tam alınacak ya hiç alınmayacak Özen'in benimsediği durum bu.

Siz bir şeyin farkında değilsiniz adam almak Önder Özen için en kolayı ama adam risk alıyor koltuğu umrunda değil yoksa yarın hemen getirirler Samaras'ı ama deniyor. Şuan Sinan Engin filan olsa transfer çoktan biter çöpler alınır elemeden kaybedilir seneye Engin kovulur yeni adamlara borç harç girişilirdi. Yapmayın şu sabırsızlığı bırakın adam işini yapsın bizim kadar onlar da düşünebiliyor herhalde.

@eski inönü

Yorumlarınıza katılıyorum ve artırıyorum...
..ve taraftarı galeyana getiren hep şu yalancı basın! 

Çevrimdışı melyet

1 tane bari yapsalardı taraftar bu kadar üstüne gitmezdi yönetimin şu bir gerçek para olmayınca bu işler zor
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı EmreTkgz42

mizah bölümünde gördüm:D

Çevrimdışı cccilluminaticcc

@Çağrı

@eski inönü

Yorumlarınıza katılıyorum ve artırıyorum...
+1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2014, 21:15:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben biraz daha açarak yazayım. Herkes kendine göre haklı evet eleme kapıda evet sıkışacağız ama atladığımız şey şu biz zaten şampiyonlar ligine kalmak için adam almıyoruz. Malesef durum bu. Play off'ta gelecek takım bizi süpürecek yüzde 90. Teknik ekip de yönetim de farkında bunun. Dolayısıyla buna vizyonsuzluk diyenler çıkacak olsa da ben gerçekçi davranayım alınacak adam Uefa kupasına göre alınacak bu yüzden zaman kaygısı taşıdığını sanmıyorum teknik ekibin biz o treni son 5 haftada kaçırdık ligde.

Ha şu var. Biz bu kadroyla zaten bu elemede kafa kafaya oynarız. Yani Lanzini gelse de bizi uçurmayacak. Mitroglou da. Bunlar bize öbür tur lazım. Biz bu oyuncularla zaten bu turu geçemeyeceksek öbür turu 2 değil 4 adam alsak yine geçemeyiz kadronun çekirdek yapısı şuan olan oyuncular.

Tolga Ersan Motta Pedro Veli Atiba Oğuzhan Olcay / Bu adamlar taşıyacak bizi üst tura taşırsa. Çünkü zaten çok iyi oyuncu en fazla 2 tane alabiliriz. Bizim yapacağımız çok net. Çok katı savunma oynayıp kontra atakla gol arayacağız iki turda da. Ortada Bate  Borisov örneği var takıma güvenmek zorundayız. Hep birilerini bekliyoruz bu iş bekleyerek hiç olmadı. Olmayacak takıma 2 senedir inansak onlar da kendine inanırdı inanın ikinci bitirirdik biz inanmayınca onlar da rahatlıyor ne olsa beklenti yok diye sonuç da bu oluyor.

Basının gazına gelmeyin. Salak Beşiktaş yazarların hiç gelmeyin. Bu takım turu geçmek için yetersiz değil. Bu takımın rotasyonu yetersiz. Yani lig ortasında patlarız sakatlıklardan dolayı. Ben şu kadro ile Feyenoord'un karşısına çıksak koşsak eleriz diyebilirim.

Tolga - Motta - Ersan - Pedro - Necip - Atiba - Veli - Oğuzhan - Olcay - Cenk - Pektemek

Ha bir dahaki turda 3 adam gelmezse kaliteli madara oluruz o ayrı konu.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 21:17:42 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2014, 21:22:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1   Arsenal FC (ENG) 
2   FC Porto (POR)   
3   Bayer 04 Leverkusen (GER)
4   SSC Napoli (ITA) 
5   Athletic Club (ESP) 

Şunlara bakın yahu. Hangisi gelse çok zor işimiz. En iyi kura Atletic bile şuan deplasmanda parçalar bizi malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

1   Arsenal FC (ENG) 
2   FC Porto (POR)   
4   SSC Napoli (ITA) 
5   Athletic Club (ESP) 

Şunlara bakın yahu. Hangisi gelse çok zor işimiz. En iyi kura Atletic bile şuan deplasmanda parçalar bizi malesef.
iyi bir kadroyla arsenal hariç geçeriz,şu an ki kadroyla her birinden minimum 3 yeriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

[/quote]

özellikle HABER 1903 DENİLEN şahsiyetsiz site." FİKRET ORMAN LEHİNE GÜZEL BİR MAKALE YAZIYORUM YOK NERDE YAYINLAYACAKLAR,ama hakaret verircesine hatta ve hatta bel altı bile  mesajlar  yönetime yeterki eleştiri olsun hemen direk yayınlıyorlar.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kemal

1   Arsenal FC (ENG) 
2   FC Porto (POR)   
4   SSC Napoli (ITA) 
5   Athletic Club (ESP) 

ilk turu geçeriz diyosun yani :)

Çevrimdışı eski inönü

@Çağrı hocam bu turda elenirsek uefaya kalıyormuyuz yoksa play offta mı elenmemiz lazım uefa için?

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı hocam bu turda elenirsek uefaya kalıyormuyuz yoksa play offta mı elenmemiz lazım uefa için?
bizim katıldığımız 3. ön eleme turunda elenirsek şayet uefa play offundan başlayacaz.eğer 3. ön elemeyi geçip ş.ligi play offunda elenirsek uefa gruplarından başlamış olacaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Thuggie

Bu sene 3üncülük bile hayal diyenler ayni cümleyi bundan tam bir sene önce de diyolardi Kasimpasa'nin, Bursa'nin, Trabzon'un vs tranferlerini gördükten sonra. Transfer er ya da geç yapilacak, geç kalindi hatta çok geç kalindi evet, biraz daha sabirli olmamiz gerek. Zaten biz Besiktas taraftarlari olarak kanser olmaya alisigiz, bu transfer dönemi viz gelmesi gerek bize :)

Insallah dogru transferler yapilir ve sezon sonu sampiyonluk ipini gögüsleyip bu günlerimizi hatirlariz :)

Çevrimdışı eski inönü

bizim katıldığımız 3. ön eleme turunda elenirsek şayet uefa play offundan başlayacaz.eğer 3. ön elemeyi geçip ş.ligi play offunda elenirsek uefa gruplarından başlamış olacaz.
eyvallah hocam

Çevrimdışı murat

08 Temmuz 2014 Salı 03:54
2014 Dünya Kupası, gelmiş geçmiş en zevkli Dünya Kupaları’ndan birisi. Taktikler, dizilişler, sistemler açısından da zihin açıcı, ezber bozucu bir turnuva izliyoruz. Her takım artık aynı taktik dizilişin (4-2-3-1, 4-3-3, 4-5-1 ya da 4-4-1-1) varyantlarını oynamıyor.

Kupanın şüphesiz en çarpıcı taktik diziliş yeniliği "Artık eskidi" denilen 3 merkez savunmalı 3-5-2, 3-4-3’lerin modern futbola göre güncellenmiş versiyonlarının geri dönüşü.

Juventus, 3 sezondur üst üste şampiyon olurken hep 3-5-2 oynadı. Türkiye’de Dünya Kupası izleyicilerinin elenmesine en çok üzüldüğü takımlardan 3’ü Şili, Meksika ve Kosta Rika zorlu gruplardan çıkıp sükse yaparken 3 merkez savunmalı oyun planlarıyla başarılı oldular.

Hollanda ise 2014 kadrosundaki Stam, Koeman gibi üst düzey stoper eksikliğine orta sahanın kilit oyuncusu Strootman’ın sakatlığı eklenince Van Gaal radikal bir değişiklik yaptı ve 4-3-3’çü ekolle özdeşleşmiş Portakallar’ı sık sık 3 stoperli dizilişle oynatarak elindeki malzemeden optimum verim aldı.

Van Gaal, 2 yıl önce Beşiktaş’la görüştü ama gelmedi. O zaman en iyisi "Van Gaalkafası"nı Beşiktaş’a getirmek değil mi?
Belli ki Beşiktaş yönetimi, finansal durum nedeniyle Bilic-Scout’lar-Özen üçgeninde arzu edilen ideal 4-2-3-1 takımını kuramayacak. O zaman ezeli rakipleri geçip eldeki malzemeden bireysel yeteneklerin toplamından daha yetenekli bir takım oluşturmak için radikal bir yeniliğe ihtiyaç var. Moledo gibi ideal tandem kimyasını yaratacak lider özellikli bir stoper bütçe nedeniyle alınamıyorsa ortada "Genç Rafa Marquez" tadında liberomsu Pedro Franco’nun yanına sağ-sol stoperlerde Ersan-Sivok-Atınç ve zaman zaman Necip’li bir 3’lü kurgu denemeye değmez mi?

2 kanat bekinde, solda rakibe göre Motta ya da İsmail, sağda Torosidis gibi kelepir bir yeni transfer ve Duisburg döneminde zaman zaman orada oynayan Olcay Şahan’la takım savunması-takım hücumu arasında daha dengeli bir kimya oluşturulamaz mı? Böylece 3’lü stoperin önünde oynatılacak Veli ve Atiba gibi oyuncular daha az gömülüp tarzlarına ve üstün özelliklerine daha uygun şekilde daha çok hareketli oynayabilme imkânı bulurlar. Hemen önlerine 10 numaraya ya da rakibe göre 2’sinden birinin yanına 8 numara olarak konulan Oğuzhan, hem daha az sarı kart görür hem de enerjisini 90 dakikaya daha efektif şekilde yayabilir.

Keza Gökhan Töre, Yasin Öztekin gibi yetenekli ama "Riskli" oyunculara yüksek bonservis bedeli ödemek yerine o 2’sinin parasıyla alınabilecek üst düzey bir santrfor (Mesela Gignac), çift santrforda Cenk Tosun veya Mustafa Pektemek’le eşleştirilebilir. Bir diğer hamle olanağı da Lanzini gibi defansı zayıf olan kreatif oyuncunun Lucescu’nun 100. yıl 3-5-2’sindeki Tümer-Sergen-Pancu pozisyonu örneklerindeki gibi tek hedef santrforun arkasında serbest 2. forvet gibi kullanımı olur.

Her halükarda bu radikal 3-5-2’ye geçiş, Bilic’e daha fazla hamle olanağı sağlayabilir. En azından sürekli finansal duruma bağlı malzeme eksikliğinden kötü oynayan oyuncu yerine daha az kötü oynayanı yamalama kısır döngüsünden kurtulunur.

Ali Ece den alıntıdır.

Çevrimdışı denilanz

"Gökhan Töre 1 yıl daha kiralandı. Satın alma opsiyonu 3,5 milyon €." şeklinde haberler var. Doğru mu bilmiyorum ama alma opsiyonu 3,5 milyon €'ya çekilmişken neden bonservisi alınmıyor anlamadım.

Çevrimdışı hic2222

"Gökhan Töre 1 yıl daha kiralandı. Satın alma opsiyonu 3,5 milyon €." şeklinde haberler var. Doğru mu bilmiyorum ama alma opsiyonu 3,5 milyon €'ya çekilmişken neden bonservisi alınmıyor anlamadım.
İşte haberin yalan olduğunu buradan anla :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tayfun

İşte haberin yalan olduğunu buradan anla :)
transfer sezonu bitsede rahatlasak :icool:,basına göre her gün on tane adam alıyoruz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.