2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575128 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

kadro kalitemizin kötü olduğununa karşı gelmedim 2-3 gömlek altında demene karşı gelidm hatırlarsın öyle bir fark yok çünkü ortada. Ama evet büyük maç büyük oyuncuyla ya da çok iyi takım oyunuyla kazanılılır. Bunun en güzel örneiğini de Atl. Madrid verdi bu sene.
a.madrid güzel bir örnek evet ama bakalım seneye bu kadroyla bunu başarabilecekler mi barcelona ver r.madrid bir daha bu fırsatı öyle kolayca vermez bende zaten bizim kadromuzun 10 yılda 1 defa şampiyon olabileceğini söyledim a.madridinki de o hesap aslında tersi olursa şaşırmak lazım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

http://www.kartalbakisi.com/ozel/besiktasta-yeni-sezona-kirmizi-forma-h31824.html

burada bu sezonki yeni kırmızı formamız olduğu iddia ediliyor ne kadar doğru bilemem ama ben beğendim açıkçası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 22:16:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
http://www.kartalbakisi.com/ozel/besiktasta-yeni-sezona-kirmizi-forma-h31824.html

burada bu sezonki yeni kırmızı formamız olduğu iddia ediliyor ne kadar doğru bilemem ama ben beğendim açıkçası

Aşırı kötü bence haya kırıklığı çok daha iyi çizimler vardı ne yapıyor bunlar yine yahu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ikay yusuf

transfersizlikte tarih yaziyoruz...sabi tasi bile catlar be....
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı ZEKI

transfersizlikte tarih yaziyoruz...sabi tasi bile catlar be....
Bu sene acayip bir transfer donemi yasiyoruz. Hic bir klupten dogru durust bir transfer hamlesi gelmedi.
Feneri anlarim sadece TR deler. GS ile bizi anlamiyorum. Heleki biz sampiyonlar ligi on eleme oynayacagiz forvet yok sag bek yok. Oyun kurucu yok Forvet yok. Kaldik cenk tosun ile Mustafa ya :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2014, 23:31:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene acayip bir transfer donemi yasiyoruz. Hic bir klupten dogru durust bir transfer hamlesi gelmedi.
Feneri anlarim sadece TR deler. GS ile bizi anlamiyorum. Heleki biz sampiyonlar ligi on eleme oynayacagiz forvet yok sag bek yok. Oyun kurucu yok Forvet yok. Kaldik cenk tosun ile Mustafa ya :D

Hocam Gs de para yok çaktırmamaya çalışıyorlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bari transfer yapmasalar yine çer çöpü toplayacaklarına, seneye statla birlikte düzgun topçu alırlar bu seneyide ;

********Tolga********
Serdar**Ersan**Pedro**Motta
******Veli****Atiba*****
Kerim***Oğuzhan****Olcay
******Cenk Tosun*******

Yedekler: Cenk- Necip-Sivok-Köybaşı-Holosko-Pektemek-Ömer Şişmanoğlu

Yapsınlar, bari Mitrousudur - Samarasıdır bi dünya belayı takıma koyup yine gelecek 2-3 senesini karartıp ardındanda yıne futbolcularla mahkemelik olmasınlar.

Çevrimdışı ZEKI

Hocam Gs de para yok çaktırmamaya çalışıyorlar :D
parasizliktan olcana 20 milyon tl bayildilar :D :D

Çevrimiçi Necmi

parasizliktan olcana 20 milyon tl bayildilar :D :D
Borç yiğitin kamçısıdır diyorlar 3 vakte kadar ellerinden riva araziside gidecek
borca değil borcun faizine :evillol:

Çevrimdışı mert_

Borç yiğitin kamçısıdır diyorlar 3 vakte kadar ellerinden riva araziside gidecek
borca değil borcun faizine :evillol:
aynen :) gese her zamanki gibi ben harcayayım nasılsa bir şekilde devlet elimden tutar bir şeyler olur yine toparlarım havasında ama bu sefer öyle olmayacak çünkü uefa mali kriterlerini çıkardı masanın üstüne vurdu :) medya desteği, başarıya endeksli çakma taraftar sayısı, lobisi falan da kurtaramaz, uefa affetmez :)

Çevrimdışı Tolga

gs sıkıntıya girer diye düşünüyorsunuzda bir de şunu düşünün adamlar her sene ş.ligine direk gidiyorlar ve tek türk takımı olarak bütün parayı cebe indiriyorlar aslında gsyın
parasal sıkıntıları var gibi gözüksede bazılarının dediği gibi bizim kadar kötü duruma şuan için düşeceklerini sanmıyorum öyle ya da böyle adamlar ya 1 ya da 2 oluyorlar bu da
nakit olarak geri dönüyor onları kurtaran şey ş.ligidir aslında.tabi oraya gidebilmek içinde ligte şampiyon olabilmek gerekir biz bu durumdaysak sebebi de bu zaten.para harcadık harcadık karşılığını alamadık borç katlandıkça katlandı ve kapatılamadı.

Çevrimdışı murat

gs sıkıntıya girer diye düşünüyorsunuzda bir de şunu düşünün adamlar her sene ş.ligine direk gidiyorlar ve tek türk takımı olarak bütün parayı cebe indiriyorlar aslında gsyın
parasal sıkıntıları var gibi gözüksede bazılarının dediği gibi bizim kadar kötü duruma şuan için düşeceklerini sanmıyorum öyle ya da böyle adamlar ya 1 ya da 2 oluyorlar bu da
nakit olarak geri dönüyor onları kurtaran şey ş.ligidir aslında.tabi oraya gidebilmek içinde ligte şampiyon olabilmek gerekir biz bu durumdaysak sebebi de bu zaten.para harcadık harcadık karşılığını alamadık borç katlandıkça katlandı ve kapatılamadı.
bizim tek sıkıntımız gelir elde edebileceğimiz br stadımızın olmaması.gs nin oyunculara ödediği maaşı şampiyonlar ligi de karşılamıyor.bizim toplam borcumuzun iki katı kadar borçları var.bizim ise stad geliri ve daha önceden kırdırılmış kullanamadığımız gelirler var.ünal aysalın hedefi şampiyonluklarla göz boyarken gs yi dönülmez bir çarkın içine sokmak ve kıyısında kenarında arsaları topladığı riva arazini eline geçirmek.

Çevrimdışı enisdindar

Bazı kısım o kadar ateşliki Almanya Kampında oynanacak hazırlık maçı bile polis tarafından iptal edilmiş.Köstek olmaya devam  :ebebe:
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı EagleForce

Bu hafta kesinlesen transferler olur umarim. Gec kaliyoruz on eleme maci icin.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu kadar reizil bir dönem yaşayağımızı kimse tahmin etmemişti sanırım

Çok büyk hatalar yapılıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı canU

Bence transfer falan yapılmayacak iyice kaybettim umudumu. Bu nedir ya 2 haftaya ön eleme var şuanki kadroyla onu da geçemeyiz. Hayır anlamıyorum da gerçekten bir yönetim iş transfere gelincenasıl bu kadar yetersiz olabilir. Madem paran yok bonservis veremiceksin. Ver fernandese 4 milyon euro hem ekdtra bonservis çıkmaz hem adam aramazsın.madem almeidadan iyisi gelmeyecek yollama ozaman tut. Jonestan iyisini bulamayacaksın opsiyonu kullan kalsın. İnanılır gibi değil. Önder özen birçok noktada çok iyi pilot takım atletik departman oyuncu izleme vs. Ama kadro planlaması yapamıyor transferi yönetemiyor. Yapılmasıgereken bence sadece kadro planlaması ve transferlerle ilgilenen bir profesyonel almak. Önder özen diğer projelere devam etsin. Kadro planlamasını yapmasın.

Çevrimdışı KUMANOVALI

stad bitim düzlüğe çıktığımız gibi ilk icraatı özenden bekliyorum

ilk konuşmasında bahsettiği 8+8+8  ( 8 uluslararası seviye-yıldız / 8 ulusal milli yıldız / 8 u18-u20 milli yıldız adayı )

ama bu sistem bizde zor. paran olsa , kaliteli topçuların olsa bile bizden millli takıma topçu alma alışkanlığı yok . BKZ : efsane defans ulvi , kadir , samet  kaç kere milli olmuş. bir sezon 8 gol yiyerek tamamlamışlar ama milli takımda yerlerine fb ve gs li topçular oynamış.

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

ağalar

kötümser olmayın
transfer demek para demektir.
ki biz yabancı topçu almaya çalışıyoruz. alın size @7 örneği. bizde 3.750 oynadı , 2,5 dan sözleşme teklif edildi
kabul etmedi. şimdi portoda 500-600 e oynuyor.. burası yabancı için risk . özellikle kendini az da olsa kanıtlamışlar için.
kişisel görüşüm bizimde artık scout ekibine güvenerek yabancı oyuncu yatırımı yapmamız lazım ( 14-16 yaş ) . bildiğim kadarıyla yabancı alt yapıdan geliyorsa liginde yabancı sayılmıyor..

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

Çevrimdışı Tolga

ben hep söyledim hala da söylüyorum yönetimin sadece hedefi stad yapmak bunun üzerine çalışmalar yapılıyor kaynak aranıyor tamam güzel stadımız olsun buna kimse itiraz etmiyor fakat bu takıma ciddi takviyelerde gerekli.bunlar yapılmazsa bu sene geçen seneleri de ararız beğenmediğimiz almeida ve fernandes öyle ya da böyle birşeyler yapıp ilk 3te kalmamıza ciddi katkı verdiler onların yerlerine geleceklerde onlardan üst seviyede olmayacakki ben onları bile arayabileceğimizi düşünüyorum inş böyle birşey olmaz ama konuşulan isimlere bakılırsa seneye 3.lükte hayal gibi sonra da yönetimi eleştiriyoruz oluyor ortada bir realite var o da bu takımın seneye de hatta ondan sonraki sene de başarılı olamayacağı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2014, 12:24:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok abartıyorsunuz durumu. Durum yönetimin beceriksizliğinden ötürü değil maddi açıdan dolayı gerçekleşmiyor. Özen'i boşuna suçlamayın en doğrusunu yapıyor. Yıllardır para yetmediği için ezik büzük adamlar aldık sırf aldık demek için seneye onları da gönderdik yine aynı duruma düştük oyuncu ya tam alınacak ya hiç alınmayacak Özen'in benimsediği durum bu.

Siz bir şeyin farkında değilsiniz adam almak Önder Özen için en kolayı ama adam risk alıyor koltuğu umrunda değil yoksa yarın hemen getirirler Samaras'ı ama deniyor. Şuan Sinan Engin filan olsa transfer çoktan biter çöpler alınır elemeden kaybedilir seneye Engin kovulur yeni adamlara borç harç girişilirdi. Yapmayın şu sabırsızlığı bırakın adam işini yapsın bizim kadar onlar da düşünebiliyor herhalde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Transfer konusunda yazmayim yazmayim diyorum ama sonunda kendimi tutamayacam:

8 temmuza geldik.1 tane bile transferimiz yok.Bir kaç gün sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacaz.Sezonu en erken açan takım biziz.

Bu demek ki kadroyu erken oluşturmak lazım.Ama biz ne yapıyoruz?Ortada transfer yok.Üstüne üstlük kime elimizi attıysak renklilere kaptırıyoruz.

Para yok deniyor?

Diego Ribasların,Ronaldinhoların,Lescottların peşinden koşuluyor.Sonra bu adamlar alınamıyor.Yahu alamayacağın adamın peşinden koşup taraftarda beklenti yaratmak da ne oluyor?Paran yoksa daha makul adamların peşinden koş en azından rezil olmazsın.Dalga mı geçiyorsunuz taraftarlarla.

Haftaya netleşir netleşir diyorlar.Netleşen birşey yok.Ne haftaymış be arkadaş netleşemedik gitti!

Olcan olcan dediniz gs ye kaptırdınız,diego diego dediniz fenere kaptırdınız.Renklilerin bizlere gülmesi hoşunuza mı gidiyor?Alamayacaksan hiç konuşma,konuştuysan alacaksın kameraların önünde reklamını yapmakla olmuyor bu işler.

Olcanlar,Diegolar,Lescottlar,Ronaldinholar,Etolar,Naniler konuşuluyor ;Sezerler,Serdarlar,Danyler,Yalçınlar(son bomba) alınıyor.

Bu yönetimle kız istemeye gitsek abisini alırız.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

T

:muhaha: :zuhaha: :kop:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Transfer konusunda yazmayim yazmayim diyorum ama sonunda kendimi tutamayacam:

8 temmuza geldik.1 tane bile transferimiz yok.Bir kaç gün sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacaz.Sezonu en erken açan takım biziz.

Bu demek ki kadroyu erken oluşturmak lazım.Ama biz ne yapıyoruz?Ortada transfer yok.Üstüne üstlük kime elimizi attıysak renklilere kaptırıyoruz.

Para yok deniyor?

Diego Ribasların,Ronaldinhoların,Lescottların peşinden koşuluyor.Sonra bu adamlar alınamıyor.Yahu alamayacağın adamın peşinden koşup taraftarda beklenti yaratmak da ne oluyor?Paran yoksa daha makul adamların peşinden koş en azından rezil olmazsın.Dalga mı geçiyorsunuz taraftarlarla.

Haftaya netleşir netleşir diyorlar.Netleşen birşey yok.Ne haftaymış be arkadaş netleşemedik gitti!

Olcan olcan dediniz gs ye kaptırdınız,diego diego dediniz fenere kaptırdınız.Renklilerin bizlere gülmesi hoşunuza mı gidiyor?Alamayacaksan hiç konuşma,konuştuysan alacaksın kameraların önünde reklamını yapmakla olmuyor bu işler.

Olcanlar,Diegolar,Lescottlar,Ronaldinholar,Etolar,Naniler konuşuluyor ;Sezerler,Serdarlar,Danyler,Yalçınlar(son bomba) alınıyor.

@Deniz kardeşim

yapmayın
bakınız rakiplerimizde bizim gibi transfer yapmıyor
artık uyandılar , biz feda dedik kefeni yırttık , sanal alemde gs iel bjk nin transfer bütçesi aynı diye
dedikodular dolaşıyor..

beni kişisel görüşüm trasferlerin gecikme nedeni ince detaylar
örnek verecek olursa g.törenin kiralanması sırasında opsiyonun 7,5m€ olması gibi  :s20:

neyse duyduğum kadarıyla arjantinli 10 numara tamam
sıkıntı forvette , o isimde mitroğlu diyorlar. bugün kü gelişme ise Ross McCormack'in Fulham'a yüksel bonservisle transfer yapmasi güzel oldu, Mitroglou icin yeni bir ümit kapisi acilması
tahminim lavanzi ve mitroğlu olacak

benim en çok istediğim g.töre ve türk stoper ; ki bence stoper alamaya gerek yok atınç canavar gibi oynar

saygılar
BJK

Çevrimdışı forzatunga

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 14:04:59 forzatunga ]

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kardeşim

yapmayın
bakınız rakiplerimizde bizim gibi transfer yapmıyor
artık uyandılar , biz feda dedik kefeni yırttık , sanal alemde gs iel bjk nin transfer bütçesi aynı diye
dedikodular dolaşıyor..

beni kişisel görüşüm trasferlerin gecikme nedeni ince detaylar
örnek verecek olursa g.törenin kiralanması sırasında opsiyonun 7,5m€ olması gibi  :s20:

neyse duyduğum kadarıyla arjantinli 10 numara tamam
sıkıntı forvette , o isimde mitroğlu diyorlar. bugün kü gelişme ise Ross McCormack'in Fulham'a yüksel bonservisle transfer yapmasi güzel oldu, Mitroglou icin yeni bir ümit kapisi acilması
tahminim lavanzi ve mitroğlu olacak

benim en çok istediğim g.töre ve türk stoper ; ki bence stoper alamaya gerek yok atınç canavar gibi oynar

saygılar

Abicim gs ve fb nin transfere bizim kadar ihtiyacı yok çünkü.bizim kadromuzdan çok kişi ayrıldı ve üstüne koyamadık hala.Töre Motta alınsa bile bize yeter mi ki?Geçen sezon onlarla 3. olduk.Bize 1. olacak adamlar da lazım.Forvet lazım sağ bek lazım defansın merkezine adam lazım orta sahaya adam lazım.Ve sıradan topçular da değil gerçekten iyi adamlar lazım.Bak renklilerin kadro kalitesine aradaki makas iyice açılıyor.

seneye 3 kupada mücadele edecez ve eğer adam gibi kadro kurarsak Şampiyonlarr liginde mücadele edecez.Bu kadronun 50 küsür maç kaldırma ihtimali var mı?Yok.

Lanzini Moledo Mitroglou Töre Sağ bek kesinlikle alınmalı.Almazsak daha devre arası gelmeden havlu atarız.Transfer yapmak da yetmiyor zamanında yapmak gerekli.Bugün transfer yapamazsak yarın çok ağlarız o ön elemede forvet yok ya da sağ bek yok diye elenirsek.

Şampiyonlar ligini katılmak bile fazladan 10 milyon € yani 30 milyon tl.Risk alınıp transferler yapılmalı.gs 3 yıldır böyle yapıyor.Ne yalan söyleyim başarılılar da.

Yıldız transfer istemiyorum ben.Yukardaki adamlar alınsın yeter.Etoda Ronaldinhoda Lescotta Diegoda gözüm yok.Sadece bu isimleri kameralar önünde söyleyip şov yapıp alamadılar mı sinir oluyorum.Yetmiyor renklilere kaptırılıyor bir de.

Yıldız transferi yapmasınalar,ihtiyaç olan bölgelere ihtiyacı karşılayabilecek transfer yapsınlar.Ve çok geç olmadan yapsınlar.Zaman akıyor gidiyor.Yarın çok geç olabilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba