2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535052 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 21:58:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
(Hakaret Yasak)₅ sallıyor, herkes gaza geliyor. Çağrı bu takımın garanti ücretler üzerinden ortalama maliyeti nedir? yazabilir misin? 1,4 milyon euro var mı?

Bilemiyorum tam bir arkadaş yazmıştı tüm maaşları tek tabloda.

Ama en yüksek tek başına 3,5 milyon euro ba. Takımın  yüzde 70'i 1.4 civarı alıyor bir de düşük ücretliler var.

Herhalde ortalaması 1,3 civarıdır diye tahmin ediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 22:02:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Mali durum itibariyle 2-3 sene daha bazı yerlerde yamalar olacak buna alışmalısınız.

Ama insan yama olacaksa da genç ve ileride 2-3 civarına satılabilecek yamalar olsun istiyor bizde henüz o olmadı malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben gelen transferlere bir şey demiyorum,Tolgay çok doğru transfer çok kez söyledim teknik sebeplerini kendince..Opare ve Milosevic'i anlayabiliyorum..Ancak özellikle Mustafa konusunda ve yuksek sözleşmeleri kesinlikle anlayamıyorum..Bu yapılan hamlelerle kadroyu kalitelendirme şansını kısmen kaybettiğimizi düşünüyorum.. Yapılan önceki hamleler iyi diye beğenmediğim hamleleri eleştirme hakkım olmayacak mı??İyi şeyler de nasıl övüyorsak şimdi de eleştirebiliriz gayet normal..Başarı benim için sonuçtur..Henüz bir sonuç yok..O yoldayız..Daha iyisi için de eleştiriyoruz..Ayrıca kötü yönetilen Galatasaray'ı,Fenerbahçe'yi kendimize referans alamayız bence..
niye kaybedelim, ne ilgisi var, sorun şu oyuncu bonservisine şu an için para veremiyoruz. finansal olarak uygun değil bu kadar basit, örneğin linnesi aldık 3 milyon euro bonservis, yıllık 1.2 milyon euro, imza parası yok diyelim ve 4 yıllık sözleşme yapalım. yıllık maliyeti adamın maç başılar hariç 1,950 ye gelir. oysa biz ne yaptık opareyi kiraladık. aynı mantık diğer oyuncular için de geçerli. mustafanın tek sorunu yaşadığı talihsiz sakatlıklar. İnşallah tekrarlamaz. gese ve fb yi rakibimiz olduğu için yazdım istiyorsan başka takımlarla kıyasla durumu hep beraber görelim.tabi ki sonsuza dek eleştirebiliriz o ayrı bir konu ve buradaki ttartışma matematik gibi değildir, mutlak ispatı tabi ki yoktur. ancak göz var, izan var, insaf var.  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilemiyorum tam bir arkadaş yazmıştı tüm maaşları tek tabloda.

Ama en yüksek tek başına 3,5 milyon euro ba. Takımın  yüzde 70'i 1.4 civarı alıyor bir de düşük ücretliler var.

Herhalde ortalaması 1,3 civarıdır diye tahmin ediyorum.
o zaman 1,3*25 desek makul müdür?

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ilhan mansız

bu rakamlar doğruysa bence hiçbir sorun yok, bizim bütçemize gayet uygun ve yaz döneminde kadroyu güçlendirebiliriz.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu listede eksik olanların ücretlerini de ilave edelim. bakalım ne çıkacak

Çevrimdışı ilhan mansız

uğur,sivok,opare ve atiba eksik galiba, bunlarla imzalanmazsa maliyet yıllık 23 milyon euro, hadi maç başıları da koyalım, primler de olsun 30 milyon euro.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 22:31:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Teşekkürler dostum uyarı almaktan kurtuldun  :bandit:

Fiyatlara Ba'nın 1 milyonluk primi ve maçbaşıları da ekleyince 30 milyon euroya kadar çıkıyor o da son derece normal.

Demirören zamanında maaşlar 125 milyon TL idi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

niye kaybedelim, ne ilgisi var, sorun şu oyuncu bonservisine şu an için para veremiyoruz. finansal olarak uygun değil bu kadar basit, örneğin linnesi aldık 3 milyon euro bonservis, yıllık 1.2 milyon euro, imza parası yok diyelim ve 4 yıllık sözleşme yapalım. yıllık maliyeti adamın maç başılar hariç 1,950 ye gelgonderir biz ne yaptık opareyi kiraladık. aynı mantık diğer oyuncular için de geçerli. mustafanın tek sorunu yaşadığı talihsiz sakatlıklar. İnşallah tekrarlamaz. gese ve fb yi rakibimiz olduğu için yazdım istiyorsan başka takımlarla kıyasla durumu hep beraber görelim.tabi ki sonsuza dek eleştirebiliriz o ayrı bir konu ve buradaki ttartışma matematik gibi değildir, mutlak ispatı tabi ki yoktur. ancak göz var, izan var, insaf var.  :ok:
Çok ilgisi var Ersan,Necip,Pektemek seviyesi 4 yıl daha olacak demektir.. Bu oyuncular kaladabilir ayrıca ama bu ücretlerle değil.. Yerlerine oyuncu bulamayacaksak kapatalım scout ekibini..Opare ile sözleşme yenilenen oyuncuların hicbir benzer yanı yok..Opare olursa olur olmazsa gonderirsin 350 bin avro bu donemde çok eleştirilmez..Bu oyuncuların maliyetini bi hesapla istersen nerelere varıyor..Linnes oturmayan bir örnek.. Gelirse mevkisinin 1.oyuncusu olur,parası çok tartışılmaz..Ama ne Ersan,ne Pektemek,ne Necip mevkisinin 1.oyuncusu değiller ve bu ücretler fazla..Hangi performanslarina verdiler bu paraları..Ayrıca bütçe isini artik bir kenara bırakmak lazim.. Biz çoğu zaman düşük bütçelerle is yaptık rakiplere göre.. Futbolda doğru planlama gereklidir ve ben son yapılan sözleşme uzatma planlamasının çok ayakları yere basan bir plan olduğuna katılmıyorum şuan için..Ama kulüp umut vadediyor orası ayrı..Ayrıca hicbir şekilde insafsız eleştiri yapmıyorum..Göz var,izan yani anlama yeteneği de var,nereye gittiğine lafların biraz dikkat :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok ilgisi var Ersan,Necip,Pektemek seviyesi 4 yıl daha olacak demektir.. Bu oyuncular kaladabilir ayrıca ama bu ücretlerle değil.. Yerlerine oyuncu bulamayacaksak kapatalım scout ekibini..Opare ile sözleşme yenilenen oyuncuların hicbir benzer yanı yok..Opare olursa olur olmazsa gonderirsin 350 bin avro bu donemde çok eleştirilmez..Bu oyuncuların maliyetini bi hesapla istersen nerelere varıyor..Linnes oturmayan bir örnek.. Gelirse mevkisinin 1.oyuncusu olur,parası çok tartışılmaz..Ama ne Ersan,ne Pektemek,ne Necip mevkisinin 1.oyuncusu değiller ve bu ücretler fazla..Hangi performanslarina verdiler bu paraları..Ayrıca bütçe isini artik bir kenara bırakmak lazim.. Biz çoğu zaman düşük bütçelerle is yaptık rakiplere göre.. Futbolda doğru planlama gereklidir ve ben son yapılan sözleşme uzatma planlamasının çok ayakları yere basan bir plan olduğuna katılmıyorum şuan için..Ama kulüp umut vadediyor orası ayrı..Ayrıca hicbir şekilde insafsız eleştiri yapmıyorum..Göz var,izan yani anlama yeteneği de var,nereye gittiğine lafların biraz dikkat :ok:
yazdığım gibi matematiksel ispatı yok, ama ukarıda bir tablo var o yeterince fikir verir, yazdığın ersan,necip ve pektemek kadro derinliği için gerekli oyuncular ve ücretler makul, yukarıda yine linnes örneğinde de verdim. sabaha kadar yazarız, sonuç değişmeyebilir, bu kadar yeter artar. tüm takımın maliyeti yukarıda var. bu şartlarda gayet iyidir :ok: ama dediğim gibi ispatı yok, çok bile uzattık ben meramımı anlamak isteyene çok iyi anlattığımı düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 22:40:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok ilgisi var Ersan,Necip,Pektemek seviyesi 4 yıl daha olacak demektir.. Bu oyuncular kaladabilir ayrıca ama bu ücretlerle değil.. Yerlerine oyuncu bulamayacaksak kapatalım scout ekibini..:ok:

Sadece şu kısmında topa kafamı sokacağım.

Yabancı kuralının ne olacağı hiç belli değil 2 sene sonra şak diye kaldırabilirler. Yönetim bundan biraz da sağlama alıyor olabilir.

Bu kuralın oturması ve 10 20 yıl kalacak garantisi alındıkça kadrolar daha farklı şekillenecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Pektemekle o paraya imzalanirsa yonetim gozumden duser.

fikirlerin aynı devam ediyor dimi ?? @Deniz

geriden basladım okumaya okumadım simdiki yorumlarını:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Mustafa'ya o paralar verilir ise Pektemek'in parmaklarını kırmak lazım imza atamaması için.
Delirmiş olmalı yönetim :S Alemida'dan büyük kazık olur valla bunu kesinlikle savunmam.
Pektemeğe sakatlık parası mı veriyorlar :) hayır para verde o kadar verme... Rakipler ellerinde oyuncu tutamayacaklar kaliteliler bizde seneye paket olacaklar ligtv ile kına yakarlar...
Badem 4 yillik imzalandi dedi.doğru ise yaziklar olsun.
Fikret Orman'da başladı har vurup harman savurmaya hayırlı olsun. Ağzı burnu kırılınca Beşiktaşın 20 trilyonunu yiyebilirsin demekki.
Birisi twitterdan yazmış

Bari statta çalışsında işe yarasın

Yönetim bu paaları vererek resmen feda diyenlere siz boşuna feda dediniz dedi..

Yazıklar olsun
Hastane masrafları da dahil heralde yıllık ücrete  :ebebe:
Bundan sonra kimse paramız yok falan demesin ağır konuşurum.
Veli konusunda milletle ne kadar çatışsamda

Necip ve Mustafa konusunda aynı kanıdayım. Bu iki isimle uzatmanın bir gram mantığı yok. İkisi de yıllardır bir arpa boy gitmemiştir. Uzatmanın bir anlamı yok bence.
Ersan'ın yüzünde güller açıyor. Tabi Katarda bile böyle sözleşme bulamayacağını kendiside çok iyi biliyor :s20:
ANÇ dengeler için şözleşmeleri böyle yaptık dedi. Başkada bi açıklaması olamazdı zaten.

hayranı oldugum yorumlar geldi işte biz boyle bilincli olur isek bu isler bir yere kadar devam eder...
2016yı iple cekiyorum

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@Çağrı  buradan De Jong hakkında ki yorumlarını ilgiyle okumuştum, benimde bu ara transferde gelmesini istediğim bir oyuncuydu, malesef olmadı bir iki yerde gördüm kesin mi bilemiyorum ama bu hamsiler anlaşma yakın falan demiş bende ayar kaçtı  :akuma: senin kulağın deliktir var mı bu konuda bir haber sende sallamasyon mu yoksa gerçeklik payı var mı acaba ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 23:01:18
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı  buradan De Jong hakkında ki yorumlarını ilgiyle okumuştum, benimde bu ara transferde gelmesini istediğim bir oyuncuydu, malesef olmadı bir iki yerde gördüm kesin mi bilemiyorum ama bu hamsiler anlaşma yakın falan demiş bende ayar kaçtı  :akuma: senin kulağın deliktir var mı bu konuda bir haber sende sallamasyon mu yoksa gerçeklik payı var mı acaba ?

Adam kalmadığı için alabilecekleri ona sardılar gerçeklik payı var ama ikna edebileceklerine pek ihtimal vermiyorum çok ciddi yıllık ücret vermeleri lazım Melo'dan bile yüksek.

Trabzon'da ben yabancının severek kaldığını görmedim ben daha giden dönmek istiyor adamlara uymuyor şehrin yapısı alsalar da verim alabileceklerini pek sanmıyorum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

anca bitirdim 15sayfayı birazdan stad sayfasına gecicem o değilde twtten biraz takip etmeye calıstım bugun iki okudum ardından pektemek mesajı geldi anında kapadım teli ardından butun internet ve tvdeki yayınları...

sakinlesmem anca bu vakitleri buldu ben cok ama cok agır konusucam fakat gereksiz benim burada otmemle olmuyor bu işler  ogrendiğim kadarıyla twtte pektemeği tt ye sokmusuz :)) gerekli mesaj gitmiştir ama onu enden oyuncuya yuklerizki herif cakaldır bunu sana imzalatır esas sorun
onu imzalayan karakterlerde bunu olusturan zihniyette

gecen gun soyledim azıcık parada neler neler yapıyorlar  acaba cok para oldugunda bu parayı nasıl yonetecekler demiştim

alın size işte nasıl yonettiklerini gorun ogun bana yazanımız oldu tersini iddaa eden
işte fazla geçmedi hemen o morallerimizi bozuverdiler

İşte 2016yı iple cekiyorum ama işte oradada sıkıntı var kimvarki bu istediğimiz radikal değişiklikleri yapsın soyledim yonetime aday olacam ama simdi değilki :D valla aslında tamda simdi olma vakti :s20: (takılıyorum)

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Hayırlısı diyelim o zaman ortada akıl almaz bir para dönmezse avrupa da zaferler yaşamış bir adamın Trabzona da gelmesini pek aklım mantığım almıyor, gelişmeleri takip edeceğim. 

Çevrimdışı TØLGA

açın bayern münih wolsburg maçını izleyin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

açın bayern münih wolsburg maçını izleyin  :biggrinking:
aynen Wolfsburg Bayern'in içinden geçiyor.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 23:16:24
  • Beşiktaş / Bodrum
aynen Wolfsburg Bayern'in içinden geçiyor.  :)

Para olunca görünmez bile olursun işte gözü kör olsun Wolksvagen yardırmaya başladı Wolfsburg'a :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Klüp ödememiz gayet makul ödeme düzenin de ama verilmeyecek oyuncuya da o paralar boşa vermek olmaz...

Çevrimdışı TØLGA

Para olunca görünmez bile olursun işte gözü kör olsun Wolksvagen yardırmaya başladı Wolfsburg'a :)
bu takıma schurle gelcek birde :D forveti yok yanlız wolfsburgun bizim pektemeke teklif yapsalarda versek  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 23:20:21
  • Beşiktaş / Bodrum
bu takıma schurle gelcek birde :D forveti yok yanlız wolfsburgun bizim pektemeke teklif yapsalarda versek  :biggrinking:

:kop: :kop: Ba'ya saldırmasınlar da  :akuma:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli