2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4531985 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 23:20:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arda'nın bonservisi 35 milyon euro olmuş  :saeek:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

wolfsburgun forma rezalet
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Arda'nın bonservisi 35 milyon euro olmuş  :saeek:
Kimse vermez o parayı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 23:25:22
  • Beşiktaş / Bodrum
5 yıl içinde Dünya'nın en iyi ligi Bundesliga olacaktır.

Bazı şeyler sadece zaman meselesi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bayern Munich'in hegamonyasındaki bir ligin bence ne olursa olsun en iyi lig olması çok zor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

imkansız. premier ligi gömecek lig henüz anasının karnından dogmadı.  :eyes

Çevrimdışı Türkay

Pürömiyer lig ilk 5 sene sonra kapanırsa belki olur abi  :evillol:

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

merhaba gençler yablış yeremi geldim :)

Çevrimdışı Doğukan E.

:kop: :kop:

@Türkay yeni mi bu kardeşim ? Linki falan varsa atarmısın ?

Çevrimiçi blackeagle35

Sadece şu kısmında topa kafamı sokacağım.

Yabancı kuralının ne olacağı hiç belli değil 2 sene sonra şak diye kaldırabilirler. Yönetim bundan biraz da sağlama alıyor olabilir.

Bu kuralın oturması ve 10 20 yıl kalacak garantisi alındıkça kadrolar daha farklı şekillenecektir.
4 yıl kalacağı söylendi bu kuralın..Fenerbahçe ve Galatasaray bu kurala onay verdiği surece 4 yıl içinde bu kural değişmez..Bu kural başlarsa geri dönüşü olmaz 4 yıl için..Biz indirdik 8 yabancı olacak diyemezler..Kontratlar ne olacak derler adama..Yönetim bence yabancılarla ahengi yakalayacağına inanmıyor mesele bu..

Çevrimdışı Türkay

@Türkay yeni mi bu kardeşim ? Linki falan varsa atarmısın ?

Evet yeni, Cenk Tosun'un instagramına yorum atmışlar kendim de kontrol ettim yorumları okuyup doğru  :lol:

Fotonun linki

Çevrimdışı Türkay

Yok abim :hosgeldin bize her yer beşiktaş arena  :lol:

Çevrimdışı src35

4 yıl kalacağı söylendi bu kuralın..Fenerbahçe ve Galatasaray bu kurala onay verdiği surece 4 yıl içinde bu kural değişmez..Bu kural başlarsa geri dönüşü olmaz 4 yıl için..Biz indirdik 8 yabancı olacak diyemezler..Kontratlar ne olacak derler adama..Yönetim bence yabancılarla ahengi yakalayacağına inanmıyor mesele bu..

türkiyeden bahsediyoruz burda 4 yıl denir.  iki yıl sonra vazgeçtik biz 10a düşürdük denir.

kademe kademe düşecekti yabancı sayısı önder özen bi taraflarını yırttı plan program için buyur şimdi 14 oldu. tr'de bu işler boş muhabbet

Çevrimdışı Doğukan E.

Evet yeni, Cenk Tosun'un instagramına yorum atmışlar kendim de kontrol ettim yorumları okuyup doğru  :lol:

Fotonun linki
Eyvallah saol kardeşim. Bu konuşmalar bizim doğru yolda olduğmuzu gösterir...  :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 23:43:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Başlık 1000 sayfaya ulaşmak üzere :)

Transfer dönemi kapandığında bu başlığı kapatıp müzeye alıyorum 2015/16 sezonu transfer başlığı açıyorum takılın peşime yine yalnız bırakmayın deli sanıyorlar kendi başıma yazınca  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Transfer dönemi kapandığında bu başlığı kapatıp müzeye alıyorum 2015/16 sezonu transfer başlığı açıyorum takılın peşime yine yalnız bırakmayın deli sanıyorlar kendi başıma yazınca  :icool:

Takipteyiz :icool: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi blackeagle35

türkiyeden bahsediyoruz burda 4 yıl denir.  iki yıl sonra vazgeçtik biz 10a düşürdük denir.

kademe kademe düşecekti yabancı sayısı önder özen bi taraflarını yırttı plan program için buyur şimdi 14 oldu. tr'de bu işler boş muhabbet
Genişletmek ile daraltmak farklı şeyler yalnız..Genişletirken,plan program yanar ancak kontrat açısından sıkıntı olmaz..Daraltırken ise tam tersi elde kontrat olur bunu kimse yapamaz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 23:47:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Genişletmek ile daraltmak farklı şeyler yalnız..Genişletirken,plan program yanar ancak kontrat açısından sıkıntı olmaz..Daraltırken ise tam tersi elde kontrat olur bunu kimse yapamaz..

İnan bana yapılır hiçbir şeye yapamaz yapılamaz deme.

14 olduğuna bakma 11 yabancıdan fazla alan çıkmaz zaten kolay kolay. Baktılar milli takım sallandı.

Kendi başarısızlıklarını örtmek için bizi 8 yapıyoruz yine derler fırıl fırıl yerli ararız yine. buişler hiç belli olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

onunda kolayı var 6+2+2 gibi bi kural koyarlar kadronda 14 olur ama 14ün 8 içerde 4ü kenarda 2si bilmemnede olacak diye başlar gider. bunların çözümü kolay hocam 50 tane fikir çıkar.
ha bana kalırsa değişmesin kalsın. bazı çok iyi düşünülmüş yönleride var. katlanarak giden alt yapıdan cıkan oyuncu artışı mesela ve ya her yabancı için tffye ödenen altyapı tazminatı hatta biraz daha attırılmalı. sanırım 14. yabancıda 5.6m tl gibi bişeydi

Çevrimdışı ALI RIZA

1000 sayfadan sonra kitleme yaparız  :evillol: yeni sayfa acarız yaz sezonuna daha temiz bir sayfamız olur

Çevrimiçi blackeagle35

İnan bana yapılır hiçbir şeye yapamaz yapılamaz deme.

14 olduğuna bakma 11 yabancıdan fazla alan çıkmaz zaten kolay kolay. Baktılar milli takım sallandı.

Kendi başarısızlıklarını örtmek için bizi 8 yapıyoruz yine derler fırıl fırıl yerli ararız yine. buişler hiç belli olmaz.
Kahinliğe gerek yok,zaman gösterecek.. Ben zaten 14 yabancı olsun demiyorum..Benim için ideal sayı 14-15 yerli 10-11 yabancıdır dün de yazdım..Her kurala uyum sağlayabilir..Ama bu kuralın ekmeğini uygun yerli sözleşmeleri ile yemeliydik,olmadı..

Çevrimdışı TØLGA

1000 sayfadan sonra kitleme yaparız  :evillol: yeni sayfa acarız yaz sezonuna daha temiz bir sayfamız olur
hazirana 5 ay daha var biz kirletiriz o sayfayıda  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 23:56:16 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı arda

Doğru yerdesin Ilhan abi, mevzuyu bildiriyorum.
*Mustafa Pektemek Acıbadem Hospital demek  :evillol:
*Yedek forvete bu kadar para verilirmi
*Artık forma felan almam ben mi vercem Mustafanın parasını
*Attığı gol başına 300K kazandı
*Veli-Ersan birleşip locaya girsinler bari
*Ya Mustafa, Mustafa tek alsın
*Mustafa pırıl pırıl paragöz müdür?
*Mustafa aşağı
*Mustafa yukarı  :evillol:
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 00:01:51 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 00:04:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı arda

:kop: :kop:

Ama harbiden alsınlar hocam yok öle hampa! 3 4 yıllık mukavelen var artık, hadi bakiim al ordan 3 yıllık locanıda al milletin hararetini  :bandit:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan