2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4530140 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Sanırım Necmi abinin 14 yerliden kastı, yeni kurallara göre sene başında federasyona lisanslatacağın 28 oyuncunun en az 14 ünün yerli olması gerekliliği. zaten yönetim de seneye max 9 yabancı hakkı kullanmayı planladığını söyledi yani bize 19 yerli gerekiyor. beşiktaşın her sene bolca sakatlık ve cezalı oyuncu sıkıntısı çektiğini düşünürsek. bu 19 yerlinin en az yarısının her an ilk 11 de oynayacak "as" oyuncu niteliğinde olması gerekiyor. Bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 09:51:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim simdilik gittigimiz yol kesinikle yönetim ve taraftarin vizyonun basarisidir. Futbol direktör bence halen kesinikle lazimdir ama bu isim tecrübeli birisi olmasi lazim.

Aman derim bakın aman.

Sakın ola tesadüf olup olmadığı henüz belli olmayan şeylerle yola çıkmayın. Yönetim vizyonu diye bir şey yok ortada. 3-4 tane yönetici dersen o bile tartışılır.

Ortada tam bir deneme yanılma yöntemi ve yönetimi var hala. Çünkü vizyon 6 ayda değişmez. 6 ay önce Ronaldinho'yu almak için gecesini gündüzüne katanların bir anda biz genç takım kuracağız vizyonumuz bu deme şansı henüz yok.

Ortada tamamen öyle yapamadık iyiki de yapamadım alamadık 35'lik adamı bir de bu yolu deneyelim durumu vardır. Bu eleştirim yıkıcı sanılmasın yapıcıdır aslında.

İnsanlar vizyonlar değişebilir. Ama bu başarı vizyondur sistemdir demen için onun planlı, stratejili uzun vadeli gelmesi ve adım adım uygulanması gerekir. Başarıyı tesadüften ayıran şey de budur.

Hele ki taraftar kısmına hiç katılmıyorum. Geçen burada yazmıştım. Beşiktaş taraftarının insan olarak yüzde 90'ı çok iyidir taraftar olarak yüzde 90'ı çok kötüdür.

Kafası çalışan yıldız meraklısı olmayan özellikle yeni nesilde çok az. Demirören şaftını kaydırdı taraftar profilinin. Ortada taraftar vizyonu misyonu filan hiçbir şey yok.

Buradan yola çıkarak bakmayın açın haber1903'ün yorumlarını okuyun bizim asıl kitle orada. Hepsi Pedro'ya Milosevic'e gedliğinde bu kim laaa hani Ronaldinho gelecekti istifa başkan diyen tipler.

Ve sayıları bizim gibilerin 100 katı. O yüzden kesinlikle katılmıyorum yazdıklarına.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 09:58:10 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 09:53:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Sanırım Necmi abinin 14 yerliden kastı, yeni kurallara göre sene başında federasyona lisanslatacağın 28 oyuncunun en az 14 ünün yerli olması gerekliliği. zaten yönetim de seneye max 9 yabancı hakkı kullanmayı planladığını söyledi yani bize 19 yerli gerekiyor. beşiktaşın her sene bolca sakatlık ve cezalı oyuncu sıkıntısı çektiğini düşünürsek. bu 19 yerlinin en az yarısının her an ilk 11 de oynayacak "as" oyuncu niteliğinde olması gerekiyor. Bence.

En az 14 yerli lisanslatman gerekmiyor.

14 yabancı artı 14 yerli.

Yani 14 yabancı ve 7 yerli de lisasnslatabilirsin ama kalan 7 kişi boş kalır.

Uefa sistemini kopyaladı federasyon Uefa'da da böyle sistem.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 09:57:10
  • Beşiktaş / Bodrum

Önder Özen konusuna ise kesinlikle katılıyorum bizim CL ye direk katılmamazi engelledi Danny ve Eneramo kararlarıyla

Eneramo Bilic transferi kendi de söyledi Bilic.

Sezer başkan transferi herkes biliyor.

Dany de Önder Özen hatasıdır.

Aynı konu dönüp dolaşıp geliyor artık Özen tartışılmamalı yıpratıcı oluyor çünkü çözülemeyecek bir konunun dönmesi.

Ben de fazla seven bir insanım muhalefet oluyorum eleştirenlere çok uzuyor.

Lafım sana değil @Kemal abi genele söyledim seni kullanarak  :D artık gerek yok tartışmaya :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 10:09:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün İki Kült diye tabir edilen takımın maçı var kaçırmayın derim  :)

Liverpool - West Ham United
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 10:26:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray için son iddia Rusya'dan geldi. CSKA Moskova'dan ayrılmaya hazırlanan Doumbia'nın Cim Bom'la görüştüğü öne sürüldü. 27 yaşındaki Doumbia bu sezon CSKA formasıyla 20 maçta 10 gol atmayı başardı. (FANATİK)

Bu ara Gs ile ilgili her transfer haberine kahkaha atıyorum  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 10:27:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Bayern Çalhanoğlu'na 25 milyon euro bonservis teklif etmiş.

Radarına alan diğer takımlar ;

Real Madrid CF          
Manchester United         
Manchester City      
Atlético Madrid      
Chelsea      
Juventus    
Roma   
Borussia Dortmund
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 10:37:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim için vizyon konusunda kriter de şudur.

Ne zaman gideriz YILDIZ Diye Mayke'yi Cruzeiro'dan 7-8 milyon euro verip alır buraya getiririz

Ve diğer transferler de bu yoldan gider. Ve çıkp bir yönetici bile 22 yaşında adı sanı duyulmamış sağ beke para bu para verilir mi o paraya Dani Alves'i getiririz demez

O zaman değiştiğine inanırım.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raif

selam herkese

uzun zamandır nette futbol muhabbetleri yapmam ama şu dany önder özen muhabbeti gözüme takıldı iki söz edesim geldi:)

dany transferi her ne kadar kişisel olarak istemesem de günün şartlarında oldukça mantıklı bir hamleydi ki bence tam önder özen gibi adamların yapabileceği işlerdendi. doğru kararı aldıktan sonra taraftarın lafına bakılmaz, çıkarsın dimdik karşısına tüm taraftarın, yaparsın açıklamalarını, kararını uygularsın ki önder özen'in yaptığı da budur. zaten adamı önder özen yapan şey de budur. öyle taraftara şirin görünmek amacıyla saçma sapan transferler yapan adama yd diyoruz zaten.

buradan çağrının son yorumlara geliyor konu ki kendisiyle hemfikirim. taraftarın büyük çoğunluğu futboldan, yönetiminden, ekonomisinden anlamaz. baştan bunu kabul edeceğiz öncelikle. 2 ay cm, fm oynayan çoluk çocuk milyonlarca dolarlık yatırımlarda söz sahibi olabileceğini sanıyor. bu işlerin yolu yordamı bellidir. üye olursun, oyunu atar başkan seçersin, başkan uzman ekipleri kulubun yönetiminde kilit noktalara yerleştirir, süreci başlatır. kulubun o an ki durumuna göre kısa dönem, orta dönem, uzun dönem planlar açıklanır. bu planlara uyulmadığında ya da planlar kabul edilmediğinde tabi ki taraftarın medeni şekilde eleştirme hakkı vardır. eleştiri derken insanların analarına bacılarına çoluk çocuklarına sövmekten bahsetmiyorum. 

üç büyükler arasında sesi en çok çıkan ve takımına en çok zarar veren taraftarız. şu parasızlıkta bile 200 bin ceza yedik taraftar yüzünden. aldığımız seyirci yasakları dışında bile her sene birkaç milyon tl ceza yiyoruz taraftarın neden oldugu olaylar kaynaklı. geçmiş yönetimleri ya da şu an ki yönetimleri sabahlara kadar eleştirelim, eleştiriyoruz ama artık taraftarı da ele alma zamanı geldi geçiyor. 3 büyükler içerisinde neredeyse her sene stadı daha az dolduruyoruz, kartal yuvası gelirleri ise kıyas kabul etmeyecek düzeyde. tamam üye olma süreci biraz sıkıntılı, orayı verimli hale dönüştürmek, belki internet üzerinden işleri kolaylaştırmak falan gerekiyor olabilir ama 1200 tl ile kongre üyesi olunabilinen bir ortamda 6 bin seviyelerinde yeni üye bence rezillik. sayıyı yanlış hatılıyor olabilirim en son 6 bin civarıydı diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltirsiniz. gerçi 10 bin olsa da farketmez sayı çok düşük. öyle büyük büyük rakamlar sallamaya gerek yok, 3 milyon taraftar olsa, ekonomik sosyal koşullar nedeniyle bunların sadece %5i üye olabilecek potansiyelde olsa 150 bin kişi eder. evet 150bin kişi de hayal ama yeni üye sayımıza bakıp durumun vehametini anlayabilirsiniz.

bu kuluplerin paralı abilerin oyuncağı olmasını istemiyorsak bunun tek yolu kongre üye sayısının satın alınamayacak seviyelere çıkmasıdır. ben yd ye çok sövdüm zamanında ama tüm o 8 yıllık kara dönemin sorumlusu yd değil kongre üyeleri ve dolayısıyla taraftardır. hele ki çıldırt bizi, 2 kupa-vefa tarafatrları var ki... neyse bitmeyecek bu konular böyle geçmişe dönmeye de gerek yok.

kısaca özetlersek 3 büyükler arasında takımına en az faydası olan taraftarız malesef tüm sayısal veriler bunu gösteriyor. toplam sayı olarak da azız buna da eyvallah ama eğer ki bu sene bu takım bu kadar yalnız kalıyorsa maçlarda taraftarın uzun süre takım ya da yönetimi eleştirmemesi gerekir. evet profesyoneller ama hem yönetim, hem teknik kadro, hem futbolcular takıma taraftardan çok daha fazla emek harcayıp katkıda bulunuyorlar. 

Çevrimiçi Samet Ç

Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray için son iddia Rusya'dan geldi. CSKA Moskova'dan ayrılmaya hazırlanan Doumbia'nın Cim Bom'la görüştüğü öne sürüldü. 27 yaşındaki Doumbia bu sezon CSKA formasıyla 20 maçta 10 gol atmayı başardı. (FANATİK)

Bu ara Gs ile ilgili her transfer haberine kahkaha atıyorum  :kop:
Doumbia iyi bir ara Pato Dzeko Van Persie'nin adı geçiyordu.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 10:52:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Doumbia iyi bir ara Pato Dzeko Van Persie'nin adı geçiyordu.  :)

Albayrak okusa Fanatik'i basar siz dalga mı geçmeye çalışıyorsunuz bizimle diye  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Aman derim bakın aman.

Sakın ola tesadüf olup olmadığı henüz belli olmayan şeylerle yola çıkmayın. Yönetim vizyonu diye bir şey yok ortada. 3-4 tane yönetici dersen o bile tartışılır.

Ortada tam bir deneme yanılma yöntemi ve yönetimi var hala. Çünkü vizyon 6 ayda değişmez. 6 ay önce Ronaldinho'yu almak için gecesini gündüzüne katanların bir anda biz genç takım kuracağız vizyonumuz bu deme şansı henüz yok.

Ortada tamamen öyle yapamadık iyiki de yapamadım alamadık 35'lik adamı bir de bu yolu deneyelim durumu vardır. Bu eleştirim yıkıcı sanılmasın yapıcıdır aslında.

İnsanlar vizyonlar değişebilir. Ama bu başarı vizyondur sistemdir demen için onun planlı, stratejili uzun vadeli gelmesi ve adım adım uygulanması gerekir. Başarıyı tesadüften ayıran şey de budur.

Hele ki taraftar kısmına hiç katılmıyorum. Geçen burada yazmıştım. Beşiktaş taraftarının insan olarak yüzde 90'ı çok iyidir taraftar olarak yüzde 90'ı çok kötüdür.

Kafası çalışan yıldız meraklısı olmayan özellikle yeni nesilde çok az. Demirören şaftını kaydırdı taraftar profilinin. Ortada taraftar vizyonu misyonu filan hiçbir şey yok.

Buradan yola çıkarak bakmayın açın haber1903'ün yorumlarını okuyun bizim asıl kitle orada. Hepsi Pedro'ya Milosevic'e gedliğinde bu kim laaa hani Ronaldinho gelecekti istifa başkan diyen tipler.

Ve sayıları bizim gibilerin 100 katı. O yüzden kesinlikle katılmıyorum yazdıklarına.

Ya hakikatten super bi insansin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 10:54:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba ayarında forvet lazım diyorsunuz ya aslında oluru var.

ANDRÉ-PIERRE GIGNAC

Sözleşmesi bitiyor 2.5 milyon euro civarı yıllık ücrete hayır demez Gignac.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Albayrak okusa Fanatik'i basar siz dalga mı geçmeye çalışıyorsunuz bizimle diye  :kop:
:kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 10:56:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ANDRÉ-PIERRE GIGNAC

Aslında Papiss Cisse var da o da sorunlu biraz kumarhane olayı falan vardı en son. Gignac'da olur. Marsilya'da ki Michy Batshuayi de olur.

Çevrimdışı Fatih

selam herkese

uzun zamandır nette futbol muhabbetleri yapmam ama şu dany önder özen muhabbeti gözüme takıldı iki söz edesim geldi:)

dany transferi her ne kadar kişisel olarak istemesem de günün şartlarında oldukça mantıklı bir hamleydi ki bence tam önder özen gibi adamların yapabileceği işlerdendi. doğru kararı aldıktan sonra taraftarın lafına bakılmaz, çıkarsın dimdik karşısına tüm taraftarın, yaparsın açıklamalarını, kararını uygularsın ki önder özen'in yaptığı da budur. zaten adamı önder özen yapan şey de budur. öyle taraftara şirin görünmek amacıyla saçma sapan transferler yapan adama yd diyoruz zaten.

buradan çağrının son yorumlara geliyor konu ki kendisiyle hemfikirim. taraftarın büyük çoğunluğu futboldan, yönetiminden, ekonomisinden anlamaz. baştan bunu kabul edeceğiz öncelikle. 2 ay cm, fm oynayan çoluk çocuk milyonlarca dolarlık yatırımlarda söz sahibi olabileceğini sanıyor. bu işlerin yolu yordamı bellidir. üye olursun, oyunu atar başkan seçersin, başkan uzman ekipleri kulubun yönetiminde kilit noktalara yerleştirir, süreci başlatır. kulubun o an ki durumuna göre kısa dönem, orta dönem, uzun dönem planlar açıklanır. bu planlara uyulmadığında ya da planlar kabul edilmediğinde tabi ki taraftarın medeni şekilde eleştirme hakkı vardır. eleştiri derken insanların analarına bacılarına çoluk çocuklarına sövmekten bahsetmiyorum. 

üç büyükler arasında sesi en çok çıkan ve takımına en çok zarar veren taraftarız. şu parasızlıkta bile 200 bin ceza yedik taraftar yüzünden. aldığımız seyirci yasakları dışında bile her sene birkaç milyon tl ceza yiyoruz taraftarın neden oldugu olaylar kaynaklı. geçmiş yönetimleri ya da şu an ki yönetimleri sabahlara kadar eleştirelim, eleştiriyoruz ama artık taraftarı da ele alma zamanı geldi geçiyor. 3 büyükler içerisinde neredeyse her sene stadı daha az dolduruyoruz, kartal yuvası gelirleri ise kıyas kabul etmeyecek düzeyde. tamam üye olma süreci biraz sıkıntılı, orayı verimli hale dönüştürmek, belki internet üzerinden işleri kolaylaştırmak falan gerekiyor olabilir ama 1200 tl ile kongre üyesi olunabilinen bir ortamda 6 bin seviyelerinde yeni üye bence rezillik. sayıyı yanlış hatılıyor olabilirim en son 6 bin civarıydı diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltirsiniz. gerçi 10 bin olsa da farketmez sayı çok düşük. öyle büyük büyük rakamlar sallamaya gerek yok, 3 milyon taraftar olsa, ekonomik sosyal koşullar nedeniyle bunların sadece %5i üye olabilecek potansiyelde olsa 150 bin kişi eder. evet 150bin kişi de hayal ama yeni üye sayımıza bakıp durumun vehametini anlayabilirsiniz.

bu kuluplerin paralı abilerin oyuncağı olmasını istemiyorsak bunun tek yolu kongre üye sayısının satın alınamayacak seviyelere çıkmasıdır. ben yd ye çok sövdüm zamanında ama tüm o 8 yıllık kara dönemin sorumlusu yd değil kongre üyeleri ve dolayısıyla taraftardır. hele ki çıldırt bizi, 2 kupa-vefa tarafatrları var ki... neyse bitmeyecek bu konular böyle geçmişe dönmeye de gerek yok.

kısaca özetlersek 3 büyükler arasında takımına en az faydası olan taraftarız malesef tüm sayısal veriler bunu gösteriyor. toplam sayı olarak da azız buna da eyvallah ama eğer ki bu sene bu takım bu kadar yalnız kalıyorsa maçlarda taraftarın uzun süre takım ya da yönetimi eleştirmemesi gerekir. evet profesyoneller ama hem yönetim, hem teknik kadro, hem futbolcular takıma taraftardan çok daha fazla emek harcayıp katkıda bulunuyorlar. 
Hocam hosgeldin, yazilarinin devamini bekliyoruz..

Dusunce tarzlarimiz hemen hemen ayni.. Yalniz bir kac yeri duzeltmek istiyorum..

1- Kartal Yuvasi'nda bu sene fb ve gs store'a gore daha fazla kâr yaptik.
2- Kongre uyeligi 1200tl olmasina ragmen bence de cok az..Fakat soyle birsey de var; hala uyeligi onaylanmamis bir suru insan da var.. Neredeyse 6-7 aydir insanlar uyeliginin onaylanmasini bekliyor... E bu sekilde bir tablo olusunda da madem bekleyecegim neden uye olayim mantigini guden insanlar var..Haklidir haksizdir kanaat sizindir...
3- Bos tribunlere oynama konusuna gelirsek eger, insanlarin neden maclara gitmedigini aslinda hepimiz fazlasiyla iyi bir sekilde biliyoruz... Ben PassoLig'e karsi olmayan birisine saygim sonsuzdur..Ama PassoLig'i protesto eden insanlara da BJK'yi yanliz birakiyorsun maca gitmiyorsun gibisinden de birsey soyleme hakkini kendim de bulmuyorum.. Aslinda son yillar da baktigimiz zaman (Inonu stadinda ki maclar) kapasite ortalamasi yerine seyirci ortalamasina bakarsak her mac %70 ile %80 arasinda taraftara oynadik... Ben bu rakamdan memnunum...
4- Amigolari, dernekleri, tribun de ses getiren insanlari bi odaya toplayip arkadas siz napiyosunuz su taraftar profilinizi bir degistirin demenin vakti cok onceden gecti aslinda.. Tribun goygoy yeri oldu.. Karsi tribunden kapaliya bakiyorum bildiginiz minibus duragi... Bilmem ne kartallari, bilmem neler, onlar, bunlar vs.. Herkes reklam yapma pesine dusmus... Hala top rakipteyken baski kurmayi ogrenemedik.. Tamam taraftar grubu olarak ses, goruntu, sosyallik vs. acilardan 1 numarayiz fakat bazi seylerin artik degistirilmesi sart oglu sart oldu...

Çevrimdışı talha

Ne zaman gideriz YILDIZ Diye Mayke'yi Cruzeiro'dan 7-8 milyon euro verip alır buraya getiririz

Ve diğer transferler de bu yoldan gider. Ve çıkp bir yönetici bile 22 yaşında adı sanı duyulmamış sağ beke para bu para verilir mi o paraya Dani Alves'i getiririz demez

İyi de bunu yönetim istese taraftar istemez.Taraftarın kafası sanki çok farklı.

Gelecek sene ile ilgili tüm planlarımızda tecrübeli lafı ana odak.

Bir kanat alalım ama şampiyonluğu getirecek tecrübeli biri olsun
Bir stoper alalım tecrübeli olsun
Bir sağ bek alalım tecrübeli olsun
Sol bek alalım tecrübeli
Orta saha tecrübeli
Forvet tecrübeli

:evillol:

Yönetimden ziyade taraftarın kafa yapısı değişmeli.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

yi de bunu yönetim istese taraftar istemez.Taraftarın kafası sanki çok farklı.

Gelecek sene ile ilgili tüm planlarımızda tecrübeli lafı ana odak.

Bir kanat alalım ama şampiyonluğu getirecek tecrübeli biri olsun
Bir stoper alalım tecrübeli olsun
Bir sağ bek alalım tecrübeli olsun
Sol bek alalım tecrübeli
Orta saha tecrübeli
Forvet tecrübeli

:evillol:

Yönetimden ziyade taraftarın kafa yapısı değişmeli.

Çevrimdışı talha

ANDRÉ-PIERRE GIGNAC

Ba ayarında adamın genç olması lazım. Jimenez gibi. Kramic gibi kaliteli olsun ama pişmesi gereksin. Maaşı az olur. Gignac gibi 2.5m her adama verirsek batmamız yine kaçınılmaz olur. Taraftar da bunu göremiyor mu ki anlamıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 11:16:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Her standarta uyan bek.

Boyu 1,78 kısa değil. Güçlü, teknik, hücumcu, izleyin işte yahu anlatmaya gerek yok..

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 11:18:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba ayarında adamın genç olması lazım. Jimenez gibi. Kramic gibi kaliteli olsun ama pişmesi gereksin. Maaşı az olur. Gignac gibi 2.5m her adama verirsek batmamız yine kaçınılmaz olur. Taraftar da bunu göremiyor mu ki anlamıyorum.

Jimenez Kramaric gibi ciddi potansiyelli adamları yılda 1.5 milyon eurodan aşağı buraya getiremeyiz yalnız :)

Buna daha en az 4-6 milyon euro bonservis eklenecek.

Bahsettiğin şey ancak daha düşük profilli genç forvetle olur o topa da yönetim girmez bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Her standarta uyan bek.

Boyu 1,78 kısa değil. Güçlü, teknik, hücumcu, izleyin işte yahu anlatmaya gerek yok..

baba bu adam bildigin kuarejma  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 11:21:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi çok zor biliyorum ama ben yazın ne yapar ne eder şunu yapardım.

2 tane adam alırım sadece.

Dede ve Mayke paket halinde Cruzeiro'dan.

Kafadan en az 15 milyon euro bonservis. Artık 2-3 yıla mı bölünür ne olur bilmiyorum ama yeni stad için alınacaksa risk böyle alınmalı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 11:22:00
  • Beşiktaş / Bodrum
baba bu adam bildigin kuarejma  :bandit:

Yazacaktım yazmadım bize gelse bunu sağ kanat yaparlar sen beke fazlasın diye  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli