2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535405 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türker

Ersan'ın yüzünde güller açıyor. Tabi Katarda bile böyle sözleşme bulamayacağını kendiside çok iyi biliyor :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bi de Bilic Pektemeki 2.forvet yaparsa ağır söverim. (içimden  :lol::boxin: :boxin:
hele pektemek gelsinde :) sahalara dönsün de mart kadar top yasak :) ironman resmen şu an

Çevrimdışı f_madida

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mustafa Pektemek'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

Bu bildirimden sonra 2019 sezonu sonuna kadar tüm taraftarlık ilişkimi donduruyorum

Bu sozlesmeden anladigim kadariyla seneye kaliteli bir forvet transfer etmeyecegiz, yine potansiyeli var diyerek adsiz bir adam getirirler 500bin euroya. Halbuki artik yabanci oyuncu serbest, Demba Ba'nin yanina ona yakin ayarda bir forvet koymak imkansiz degil, hatta sart. Bu kafayla biz seneye fbyle biraz zor rekabet ederiz.

Bir de Mustafa'yi zarar etmeden kiralamamiz dahi imkansiz hale geldi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Ersani anlarim bak en azindan devamliligi var dersin imzalarsin.
Hadi Necipi de anlayalim ozkaynak vs ayagina imzaladik.
Hadi cenk goneni de anlayalim zaten yedek kaleci vs diyelim..

La bu pektemek ne yapmiski bu parayi aliyor?senede 4 gol atan forveti doverler biz zam yapip 4 sene daha bağlıyoruz.
Tek kelimeyle rezillik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Haydi formaya kombineye pektemegin hayat sigortasini yatiracaz :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Mustafa'ya sorsa gazetecinin biri 4 yıl da 16 gol atmışsın sence alacağın parayı hakediyormusun diye ? Nerede öyle cesur gazeteci bizde.  :)

Çevrimdışı Türkay

Pektemek bu parayı alıyorsa Demba Ba 5 istese kızmam
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Bi de Bilic Pektemeki 2.forvet yaparsa ağır söverim. (içimden  :lol::boxin: :boxin:

Cenk'in bu performansıyla bizim diğer forvetlerin 2.forvet olma ihtimalleri az.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Haydi formaya kombineye pektemegin hayat sigortasini yatiracaz :ok:
Bu parayla hayatını kurtardı zaten.  :)

Çevrimdışı BabaKartal

@BabaKartal Eskiden TurkForum.Net'te BabaKartal nickli bir abi vardi. Siz o musunuz?
Burası benim ilk forum üyeliğim ,isim benzerliği .
Baba kartal filmi yüzünden Beşiktaşlı oldum ben .o yüzden yeri ayrıdır bende o filmin .
Çocukken ,video dan haftada bir izlerdim .

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Mustafanın dediği ; "3,5 yıldır gururla taşıyorum bu formayı, bana 4 yıl daha güvenen yönetime teşekkür ediyorum", benim anladığım ; "bu kadar sakatlanan ve kulübüne hiçbir şey vermeyen bir adamım bu kadar saf bir camiaya kapak attım bu Beşiktaş Jimnastik Kulübüne saygı Lütfen parasını ezee ezeee yiyeceğim bana bu imkanı veren yönetime teşekkür ediyorum" vallahi billahi tillahi gidip omuzuma alacağım bu  adamı yüz yılın kazığını soktu, adam efsane oldu  :halay: :sevinc :claps:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 14:36:22 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Tolga

Kalitemizi arttırmamız gerektiğini hepimiz görüyoruz ve söylüyoruz ama buna rağmen gidiyoruz hala belli kapasitedeki oyunculardan birşeyler bekleyerek fahiş fiyatlarla anlaşma yapıyoruz.

Sonra da neden borcumuz var ya da neden başarılı olamıyoruz diyoruz.

Bu iki sorunun cevabı ortada değil mi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Burası benim ilk forum üyeliğim ,isim benzerliği .
Baba kartal filmi yüzünden Beşiktaşlı oldum ben .o yüzden yeri ayrıdır bende o filmin .
Çocukken ,video dan haftada bir izlerdim .
O zaman hosgeldiniz...  :)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı nannan

Mustafa hariç herkesin sözleşmesini savunabilirim. Bir şekilde ikna olurum.
Ama Mustafa'ya bu paranın verilmesini bırakın, sözleşme yenilenmesinin tek açıklaması var:
Mustafa'nın yerine düşünülen alternatifler bu sözleşme şartlarından daha maliyetli olacak diye düşünülüyor. Hepimiz yabancı sınırı kalktığı için yabancı bir forvet gelir diye düşünüyorduk yedeğe. Sanırım yönetim pek öyle düşünmüyor. As forvet olmayacağı kesin bir oyuncuya o kadar para vermek çok fazla.

Çevrimdışı BabaKartal

O zaman hosgeldiniz...  :)
Eyvallah ,hoşbuldum..

Bu cenk gönen aynı AZİz gibi konuşuyor ya ,sırf o yüzden istemiyorum bu çocuğu.

Çevrimdışı Deniz

Cok sinirliyim.disari cikiyorum yoksa agzimdan kotu bise cikacak.

Belki yolda kartal yuvasina ugrar yeni biseler alirim.malum mustafa pektemegin hayat sigortasini odememiz lazim :ok:

Çevrimdışı Türkay

Mustafaya verilen para kaç bin tane satılan formaya eşittir kim bilir. :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

valla ben kapatıyorum forum üyeliğini tweeter i falan. kombine falan da almıyorum, L'pool maçı hariç maça falana gitmeyeceğim kendime gelece kadar. Milyonluk eşşeklere verecek bir liram yok benim.

Hadi eyvallah.
Dur hele nereye cik bir temiz hava al benim gibi :)

Çevrimdışı Türker

ANÇ dengeler için şözleşmeleri böyle yaptık dedi. Başkada bi açıklaması olamazdı zaten.

Çevrimdışı Kemal

Bunlar unuttu heralde seneye yabancı serbestliği olduğunu

Çevrimiçi blackeagle35

Açıklasınlar bu paraları kulüp biraz fazla para kazansın diye 900 tl olan asgari ücretiyle 129 liraya forma alana..Öğrenim kredisiyle deplasman yapan kardeşime açıklasınlar..Kredi çekip kombine alan insanlara açıklasınlar..Şu kulüp nasıl daha fazla para kazanır diye kafa patlatan insanlara açıklasınlar bunu..

Çevrimdışı panic13

gittim bakkala bi büyük boy damak, bi torku püskevit, bir de eti karam gofret aldım. Yanına da bir lite portakal suyu. Büyük damağın yarısnı 30 saniyede yedim. Biraz yatıştım.

Buradan tüm beşiktaş camiasına sesleniyorum. Bundan sonra bu Pektemek ve Necip'i kabus gibi takip edicem. En ufak hatalarında gerek twiterden gerek diğer sosyal mecralardan taciz edicem "aldığın paranın hakkını ver" diye. Tribünü örgütleyeceğim ve ilk yaptığı hatada aleyhte tezahurata başlıyacağım. Milletin hayatında göremeyeceği parayı, hiç haketmediği halde bedavadan almak yok öyle. Denge menge anlamam ben. Lafa geldi mi beşiktaşlı. Madem çok beşiktaşlısın desene "ben bu parayı henüz haketmedim, bana bunun yarısını garanti verin, geri kalanı gol ve maç başına alayım" hesabı. Yemez ama. Lafa geldi mi rüzgar icraata geldi mi lolo. Ulan necip en azından özkaynak ve elinden geleni maksimum veriyo. SAkatlanmaz, düşmez, her pozisyonda en iyisini yapmaya çalışır.

Yönetimi de bu yüzden uzun süre affetmeyeceğim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bu zamana kadar tüm gücünü emeğini kalitesini Beşiktaşa veren Atiba'ya bunları yapıp, hiçbir katkı vermeyen Mustafaya bu parayı layık görenleri bir daha hiç bir zaman Beşiktaşlılık duruşu kelimesini kullanmasını istemiiyorum, bu sözleşme bırakın duruşu muruşu hiçbir vicdana hiçbir ahlaka sığmaz, bu mustafanında neden bu kadar sakatlandığı belli oldu bundan sonra bu çocuğun ayakta durması bile mucizedir, bu taraftarın ahı ağırdır haketmeyeni kahreder.

Çevrimdışı Tolga

Bu paraları gördükten sonra Atiba ne isterse hakkıdır kimsenin kızmaya hakkı da yok yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Bu paraları gördükten sonra Atiba ne isterse hakkıdır kimsenin kızmaya hakkı da yok yani.

Aynen abi, versinler 4 yıllık 1,5milyondan. Pektemek efendi alıyorsa, Atiba hayli hayli hakeder. Herif 2 yıldır maksimum oynuyor. Laf edersem terbiyesizim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari