2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535490 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

mustafa sakatlığı geçtikten sonra çıkıp 2-3 maç iyi oynuyacak biz yine acaba patlıyomu derken 4. hafta sakatlancak . bu bir kısır döngü halinde 2019 senesine kadar devam edecek  :photo: :photo:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu yazın ardından ( yazın çok güzel işler yaptılar)

Açık açık iddaa ediyorum .

Şurdan 6 kişilik komite kuracam , kendimle beraber 5 kişi daha , alınacak isimleri gidecekleri biz belirleyecektik , maaşları biz belirleyecektik istemeyen gidecekti iddaa ediyorum varolan takımı daha iyi kaliteli takım yapardık , maaşlarda yıldız - daha verimli isimler olmasına rağmen aynı seviyelerde olurdu ( gidenler gelenleri mahsup ederdi) .

Tabii bu kontratlardan önce.Artık bu şemsiye açılmaz.

nasıl yapacaksın bunu? gerçekten çok ilginç bir özgüven , ara transfer için 22 milyon euro bütçe ayırmıştın, o bütçeyle mi olacak bu işler, biraz sakin olun arkadaşlar resmen abartıyorsunuz. bu takımda yapılan planlama bu yaz bitecek. Çember kapanacak ve inşallah çok üst düzey bir takım ortaya çıkacak. Yaz döneminde giden oyuncu da olacaktır, alınacak 2 üst düzet futbolcu fazlasıyla yeter.

Çevrimdışı buratti

Bence harika oldu bu transferler. Ben ne zaman football manager oynasam ingiltere'nin en dusuk liginden siyah beyaz bi takim alip ayni kadroyla yillarca oynarim, arada bi ufak degisiklikler, transferler yaparim, butce el verdikce tabii; Premier lige cikmaya falan calisirim. Bu yonetim de ayni o yolu secti ya da secmek zorunda birakildi UEFA financial fairplay ve demiroren enkazi sagolsun.

Mustafa'nin maasi biraz fazla olsa da bence politika harika, nazar boncugu olsun Mustafa'nin maasi. Cok basarili bence yonetim. Umarim kongre uyeleri de bu ekolun devami olan Ahmet Nuri baskani secer 3 secim kuralina takilinca Fikret Orman. Demiroren, Adali ekolu taraftari da bozdu, tatil yapmaya gelen gutiler quaresmalar fernandesler falan. Biz de zaman icinde duzeliriz, ozumuze doneriz umarim. UEFA financial fairplay harika dostum :)

Umarim Atiba ile imzayi atariz. Yazin da fazla transfer olmaz. Kendi oyuncularimizin gelisimi en tatli ve ucuz transferdir. Yabanci kurali degismeseydi keske de 10 sene ust uste sampiyon olsaydik :D

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@arda alemsin hocam, bu sinir harbinde bile yüzümüzü güldürdün ya Allah'da seni güldürsün, güzel bir çalışma  :claps: :kop:

Çevrimdışı arda

@arda alemsin hocam, bu sinir harbinde bile yüzümüzü güldürdün ya Allah'da seni güldürsün, güzel bir çalışma  :claps: :kop:

:D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı src35

nasıl yapacaksın bunu? gerçekten çok ilginç bir özgüven , ara transfer için 22 milyon euro bütçe ayırmıştın, o bütçeyle mi olacak bu işler, biraz sakin olun arkadaşlar resmen abartıyorsunuz. bu takımda yapılan planlama bu yaz bitecek. Çember kapanacak ve inşallah çok üst düzey bir takım ortaya çıkacak. Yaz döneminde giden oyuncu da olacaktır, alınacak 2 üst düzet futbolcu fazlasıyla yeter.
katılıyorum. uçmayın bence arkadaşlar. 1.ara transferde oyuncu getirmek zordur risklidir buna ragmen 1.5m euro gibi bir rakamla 3 ihitiyacın olan bölgeye transferini yapıyorsun. dünde izledim katkı verecek oyuncular. bence başarılıdır. 2.860m tl borç var. üzerine 100m tl daha kredi tanımlanmış. bu takım borç ödeyecek seneye. 15-20m euro transfer bütçesi hayal etmeyin (şamp. ligi olursa değişebilir tabi) 3.kontratlara gelince pektemek hariç benim gözüme batan bir kontrat olmadı. bir tek onu eleştirebilirim. her birinin farklı sebeplerden ötürü aldıgı kontratlardır. ha diyeceksinki falanca 1.4m euro yerine 1.3-1.2 alsaydı iyiydi. bu seferde alternatiflere bakmak gerekir sen daha iyi alternatif bulabilecek misin türk olarak? bulsan ikna edebilecek misin? bulamazsan daha iyi yabancıyı nasıl alacaksın? bonservisini ödeyebilecek misin? bonservissizse imza parası kaçtır? ayrıca yabancı kuralı degişti diye tr'ye yabancı oyuncuları getirmek ucuzlamadı

Çevrimdışı ilhan mansız

katılıyorum. uçmayın bence arkadaşlar. 1.ara transferde oyuncu getirmek zordur risklidir buna ragmen 1.5m euro gibi bir rakamla 3 ihitiyacın olan bölgeye transferini yapıyorsun. dünde izledim katkı verecek oyuncular. bence başarılıdır. 2.860m tl borç var. üzerine 100m tl daha kredi tanımlanmış. bu takım borç ödeyecek seneye. 15-20m euro transfer bütçesi hayal etmeyin (şamp. ligi olursa değişebilir tabi) 3.kontratlara gelince pektemek hariç benim gözüme batan bir kontrat olmadı. bir tek onu eleştirebilirim. her birinin farklı sebeplerden ötürü aldıgı kontratlardır. ha diyeceksinki falanca 1.4m euro yerine 1.3-1.2 alsaydı iyiydi. bu seferde alternatiflere bakmak gerekir sen daha iyi alternatif bulabilecek misin türk olarak? bulsan ikna edebilecek misin? bulamazsan daha iyi yabancıyı nasıl alacaksın? bonservisini ödeyebilecek misin? bonservissizse imza parası kaçtır? ayrıca yabancı kuralı degişti diye tr'ye yabancı oyuncuları getirmek ucuzlamadı
yönetim zaten üç yıldır işleri rayına sokmaya çalışıyor. Bu 5 oyuncuyla sözleşme mzalamayıp kimi getireceğiz? Böyle bir mantık olur mu? Mustafa sakatlanana kadar gayet iyi oynuyordu. Belki verilen para bir miktar fazla olabilir ancak yeni oyuncu almak kesinlikle daha yüksek maliyet. Bir linnes için sadece bonservisine 3 milyon euro istendi. ne gerek var vermeye. Bizim yapacağımız şey artık sadece bu yaz birkaç oyuncuyu gönderip -sivok,uğur ve belki atiba,motta- bunların yerine mevkisine göre gökhan,sosa kalitesinde 2 veya 3 oyuncu almak. İnşallah şampiyon olursak bunu kolayca yaparız. Şampiyon olamazsak yine sıkıntı olacaktır. Yaz dönemi için bizi zorlayacak bir iç transfer gliba kalmadı. Aslında büyütülecek bir sorun yok. Önümüzdeki yıl takım ortalaması 1,4 milyon euro bile olsa 25 kişilik kadro için tam olarak yeterlidir. Bütçeye de sıkıntı yaratmaz. Çünkü klübün geliri daha şimdiden resmi olarak %50 arttı. KAP bildirimlerinde bunu görebilirsiniz

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 20:26:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Devre arası transfer döneminin hızlı takımı Beşiktaş, iç ve dış transferde toplam 34 milyon avro (Yaklaşık 94 milyon Türk Lirası) harcadı.

Maaşlar falan.

Canına yandığım medyası 4 yıllık gideri yazmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Canına yandığım medyası 4 yıllık gideri yazmış.
(Hakaret Yasak)₅ sallıyor, herkes gaza geliyor. Çağrı bu takımın garanti ücretler üzerinden ortalama maliyeti nedir? yazabilir misin? 1,4 milyon euro var mı?

Çevrimiçi blackeagle35

yönetim zaten üç yıldır işleri rayına sokmaya çalışıyor. Bu 5 oyuncuyla sözleşme mzalamayıp kimi getireceğiz? Böyle bir mantık olur mu? Mustafa sakatlanana kadar gayet iyi oynuyordu. Belki verilen para bir miktar fazla olabilir ancak yeni oyuncu almak kesinlikle daha yüksek maliyet. Bir linnes için sadece bonservisine 3 milyon euro istendi. ne gerek var vermeye. Bizim yapacağımız şey artık sadece bu yaz birkaç oyuncuyu gönderip -sivok,uğur ve belki atiba,motta- bunların yerine mevkisine göre gökhan,sosa kalitesinde 2 veya 3 oyuncu almak. İnşallah şampiyon olursak bunu kolayca yaparız. Şampiyon olamazsak yine sıkıntı olacaktır. Yaz dönemi için bizi zorlayacak bir iç transfer gliba kalmadı. Aslında büyütülecek bir sorun yok. Önümüzdeki yıl takım ortalaması 1,4 milyon euro bile olsa 25 kişilik kadro için tam olarak yeterlidir. Bütçeye de sıkıntı yaratmaz. Çünkü klübün geliri daha şimdiden resmi olarak %50 arttı. KAP bildirimlerinde bunu görebilirsiniz
Bu oyunculara 200-300 bin az verseydik imzalamayacaklar mıydı??Buradan artacak bütçe ile bir transfer yapılamaz mıydı??Yabancı sınırı kalkmışken,dünya üzerinde sözleşmesi biten oyuncu bulamaz mıyız??Hak etmeyen oyunculara,yerine daha iyisini bulamayız endişesi ile yüksek ücret vermenin mantığı nedir??Bu oyuncular bize hangi başarıyı getirdiler,üç aşağı beş yukarı verecekleri verim belli..Bu oyuncular 2 yıllık imzalasaydı ne kaybederdik??Transfer imkanını kapatırsan,gelmeyecek başarıda takımı değiştirme imkanın kalmaz..Bu ücretlere de bu oyuncuları kimse almaz..Mustafa bu takımın rotasyon oyuncusu olacak tabi sakatlanmazsa ancak alacağı para takımın en yükseklerinden..Mustafa'nın yerine yarı parasına Ömer kalsa ne kaybederdik,merak ediyorum..Ersan'ın yerine,sezon sonu sağlam bir stoper alınacağını düşünürsek kimseyi almasak ne olurdu..

Çevrimdışı Kemal

iddaa büyük evet varsa öyle bir gücün gorevlendirmeyi sağla ispat edeyim

2 sene önce sagbek solbek sorunumuz vardı yine var arada kaçan CL de çabası geçen sene demek bazı şeyler yanlış yapılmış

Sağı kapatmaya çalışıyorsun rezerv takımdan gelmeyle sol patlıyor çünkü orayı yamaladik geçen sene ana parça almadık

İnşallah bu sene ağzımiz yanmaz, bütçe maaş konusunu herkes açıkladı zaten tekrara düşmek istemem

Yazılarımı takip etmen hoşuma gitti , tesekkurler

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu oyunculara 200-300 bin az verseydik imzalamayacaklar mıydı??Buradan artacak bütçe ile bir transfer yapılamaz mıydı??Yabancı sınırı kalkmışken,dünya üzerinde sözleşmesi biten oyuncu bulamaz mıyız??Hak etmeyen oyunculara,yerine daha iyisini bulamayız endişesi ile yüksek ücret vermenin mantığı nedir??Bu oyuncular bize hangi başarıyı getirdiler,üç aşağı beş yukarı verecekleri verim belli..Bu oyuncular 2 yıllık imzalasaydı ne kaybederdik??Transfer imkanını kapatırsan,gelmeyecek başarıda takımı değiştirme imkanın kalmaz..Bu ücretlere de bu oyuncuları kimse almaz..Mustafa bu takımın rotasyon oyuncusu olacak tabi sakatlanmazsa ancak alacağı para takımın en yükseklerinden..Mustafa'nın yerine yarı parasına Ömer kalsa ne kaybederdik,merak ediyorum..Ersan'ın yerine,sezon sonu sağlam bir stoper alınacağını düşünürsek kimseyi almasak ne olurdu..
bütün bir ilk devreyi kadro darlığıyla geçirdiğimizi unutuyorsun. Ersan ın yerine adam almamak kolay, sonra orada adma yokluğundan Necipi oynatıp çocuk hata yaptığında küfretmek daha kolay. Ne başarısı var dediğin bu takım son derece kısıtlı kadro ve çok düşük bütçeye rağmen inanılmaz bir mücadele verdi. Hatalar yaptılar zaman zaman ama gerçekten çok iyi mücadele ettiler. fenerden tam 10 maç daha fazla oynadık. Bu kadro teknik heyetle birlikte planlandı ve geriye sadece birkaç rötuş kaldı. bence kesinlikle doğru yoldalar ve bunu zamanla herkes görecek. Bahsettiğin yıllık 200 bin euro fazlalıkların hepsini toplasan linnesin bonservisinin 1/3 ünü alamazsın. Takımın toplam maliyetini ve şu ana kadar ki başarısını rakiplerle bir kıyasla istersen sonra yine konuşalım. İstikrar her zaman başarı getirir. Biz bu lafları gordon zamanında da duyduk. Takım 3. yılında şampiyon oldu ama arkası geldi. Gayet iyi bir kadromuz var, kesinlikle başarılı ve planlama doğru, bunu zamanla göreceksiniz.

Çevrimdışı ilhan mansız

2 sene önce sagbek solbek sorunumuz vardı yine var arada kaçan CL de çabası geçen sene demek bazı şeyler yanlış yapılmış

Sağı kapatmaya çalışıyorsun rezerv takımdan gelmeyle sol patlıyor çünkü orayı yamaladik geçen sene ana parça almadık

İnşallah bu sene ağzımiz yanmaz, bütçe maaş konusunu herkes açıkladı zaten tekrara düşmek istemem

Kemal, iyi niyetinden zerre şüphem yok. Çok iyi bir Beşiktaşlısın gerçekten ama konuyu bence tamamen yanlış anlıyorsun. İşi ehli yapmalı her zaman. Ama kendine bu kadar güveniyorsan seçim kanalları belli,

Çevrimdışı Kemal

Kemal, iyi niyetinden zerre şüphem yok. Çok iyi bir Beşiktaşlısın gerçekten ama konuyu bence tamamen yanlış anlıyorsun. İşi ehli yapmalı her zaman. Ama kendine bu kadar güveniyorsan seçim kanalları belli,

İlhan orda bir ironi var , heralde burdan ekip kurup o işlerin başına geçmeyi fln düşünmüyorum yani o kadar kafayı yemedim , orda başka bir vurgu var daha doğrusu şu sözleşmelere tepki var

Sarıyer maçında opare için Milo için ne düşünüyorsun?

Çevrimdışı ilhan mansız

İlhan orda bir ironi var , heralde burdan ekip kurup o işlerin başına geçmeyi fln düşünmüyorum yani o kadar kafayı yemedim , orda başka bir vurgu var daha doğrusu şu sözleşmelere tepki var

Sarıyer maçında opare için Milo için ne düşünüyorsun?
her iki oyuncunun da paraszılıktan alındığını düşünüyorum, tutarsa kalırlar. opare zaten kiralık, miloseviç de sivok kadar faydalı olur diye tahmin ediyorum. madem yabancı kuralı kalktı çok sorun teşkil etmeyecektir bizim için ama ihtiyacımız olan asıl 2-3 oyuncu daha önce de yazdığım gibi gökhan ve sosa çapında oyuncular. Bu çapta oyuncuları inşallah şampiyon olursak kolayce buluruz, şampiyon olamazsak yine sa ncılı bir transfer süreci geçer. Şunu da belirteyim yabancı sınırlaması kalkması hiçbir takımın demba ba tarzı oyuncular getireceği anlamına gelmez hiç böyle hayallere kapılmayalım, batmış futbol dünyasında bu sadece hayalcilik olur.

Çevrimdışı src35

2 sene önce sadece sag bek sol bek sorunu yoktu yalnız omurgada çok ciddi sıkıntılar vardı.o sıkıntılar kapatıldıgı için sen şimdi bu sağ bek sol bek sıkıntılarını gündeme getiriyorsun. 2 sene öncesi kadroya omurgaya kaç tane ekleme yaptı.

ayrıca lige canerler gökhanlardan geçilmiyor mu ki sağ bek sol bek oyuncusu alamamaktan eleştriliyor yönetim bende bunu anlamış degilim? şu ligde fbnin beklerini bi kenara koyalım kaç tane serdarın önünde bek görüyorsun. buyur istersen 4.5m euro verilen tarık çamdalın haline bir bakalım. sakın bana şener deme geçen sezon bursa maçında olcayın karşısında düştügü durumları gördükten sonra...
ha dersinki yabancı alaydık; sahada sadece 5 tanesini oynatabilirsin bunların. minimum biri savunmada kullanılıyor. atiba sosa demba ba matemetik açık ve net... önümüzdeki sezon önün açılıyor 14 tane kullanabileceksin ha şimdi yapılmazsa beraber eleştiririz..

Çevrimiçi blackeagle35

bütün bir ilk devreyi kadro darlığıyla geçirdiğimizi unutuyorsun. Ersan ın yerine adam almamak kolay, sonra orada adma yokluğundan Necipi oynatıp çocuk hata yaptığında küfretmek daha kolay. Ne başarısı var dediğin bu takım son derece kısıtlı kadro ve çok düşük bütçeye rağmen inanılmaz bir mücadele verdi. Hatalar yaptılar zaman zaman ama gerçekten çok iyi mücadele ettiler. fenerden tam 10 maç daha fazla oynadık. Bu kadro teknik heyetle birlikte planlandı ve geriye sadece birkaç rötuş kaldı. bence kesinlikle doğru yoldalar ve bunu zamanla herkes görecek. Bahsettiğin yıllık 200 bin euro fazlalıkların hepsini toplasan linnesin bonservisinin 1/3 ünü alamazsın. Takımın toplam maliyetini ve şu ana kadar ki başarısını rakiplerle bir kıyasla istersen sonra yine konuşalım. İstikrar her zaman başarı getirir. Biz bu lafları gordon zamanında da duyduk. Takım 3. yılında şampiyon oldu ama arkası geldi. Gayet iyi bir kadromuz var, kesinlikle başarılı ve planlama doğru, bunu zamanla göreceksiniz.
Ben kadro yeterli demiyorum zaten..Hem bütçe düşüklüğünden bahsedip hem de bu oyunculara bu paraları vermek ne kadar mantıklı..Seneye muhtemelen bir stoper gelecek ve Pedro ile oynayacak..3.stopere bu paraları vermek ne kadar mantıklı..Ayrıca savumaya Milosevic geldi..Çok iyi mücadele etmişiz, katılıyorum ama bu bir şey basardığımızı göstermez..Ligde diğer takımlar kötü durumda olmasına rağmen aynı puandayız..Bu oyunculardan edilecek kar neden Linnes'e veriliyor..Maxi Pereria'ya versinler bir kısmını karşılar..Ömer olsaydı Mustafa'nın yerine ne kaybedersin..200-300 bin için Ospina'yı almayan yönetim için şimdi neden bu para değersiz olsunki..Ayrıca başarı istikrarla değil doğru kisilerdeki istikrarla gelir..Ersan, Mustafa doğru isimler mi ya da Necip??
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 21:11:16 blackeagle35 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben kadro yeterli demiyorum zaten..Hem bütçe düşüklüğünden bahsedip hem de bu oyunculara bu paraları vermek ne kadar mantıklı..Seneye muhtemelen bir stoper gelecek ve Pedro ile oynayacak..3.stopere bu paraları vermek ne kadar mantıklı..Ayrıca savumaya Milosevic geldi..Çok iyi mücadele etmişiz, katılıyorum ama bu bir şey basardığımızı göstermez..Ligde diğer takımlar kötü durumda olmasına rağmen aynı puandayız..Bu oyunculardan edilecek kar neden Linnes'e veriliyor..Maxi Pereria'ya versinler bir kısmını karşılar..Ömer olsaydı Mustafa'nın yerine ne kaybedersin..200-300 bin için Ospina'yı almayan yönetim için şimdi neden bu para değersiz olsunki..
iyi de stoper olmayınca atiba ve necip i oynattığımızı unutuyorsun. eğer oyuncu almasaydık Allah korusun ilk sakatlıkta küfredecektik yalan mı? bu alınan oyuncular beklenen kalitede değil dersen anlarım ama yine yaancı kontenjanı kalktığı için takımda tutulsalar bile sorun değil. Bizim için sorun kaliteyi yükseltmek o da inşallah bu yaz olacak. Başarı olayına gelince kesinlikle başarılıyız. Hatta bu maliyetle ör. cincon şampiyon olup şampiyonlar ligine bile gitse yine 100 milyon zarar yazar, bizim kadromuz gayet makul. ben linnesi sadece örnek olarak verdim. Yönetim zaten almadı. Ucuza ve kaliteli transfer konusunda bilmiyorum bu yönetimden daha iyisini gördük mü? Ben 38 yıldır görmedim. O zaman bende sana örnek vereyim, demba ba, sosa, gökhan, atiba, kerim. hepsi gayet makuldu ve inşallah bu yaz döneminde aynen devam eder.

Çevrimdışı ilhan mansız

2 sene önce sadece sag bek sol bek sorunu yoktu yalnız omurgada çok ciddi sıkıntılar vardı.o sıkıntılar kapatıldıgı için sen şimdi bu sağ bek sol bek sıkıntılarını gündeme getiriyorsun. 2 sene öncesi kadroya omurgaya kaç tane ekleme yaptı.

ayrıca lige canerler gökhanlardan geçilmiyor mu ki sağ bek sol bek oyuncusu alamamaktan eleştriliyor yönetim bende bunu anlamış degilim? şu ligde fbnin beklerini bi kenara koyalım kaç tane serdarın önünde bek görüyorsun. buyur istersen 4.5m euro verilen tarık çamdalın haline bir bakalım. sakın bana şener deme geçen sezon bursa maçında olcayın karşısında düştügü durumları gördükten sonra...
ha dersinki yabancı alaydık; sahada sadece 5 tanesini oynatabilirsin bunların. minimum biri savunmada kullanılıyor. atiba sosa demba ba matemetik açık ve net... önümüzdeki sezon önün açılıyor 14 tane kullanabileceksin ha şimdi yapılmazsa beraber eleştiririz..
ben de biraz ilave yapayım.bursa şener ozan tufan gibi adamlara 8 milyon euro istiyor, bizim takım bugüne kadar hiç böyle saçma paralar harcamadı. ne yapalım ismail köybaşına 6,5 milyon euro verdiğimiz gibi şenere de mi böyle paralar verelim. olmadı tarık çamdalı alırız. +1903

Çevrimdışı talha

Rüzgar'ın çözümü çok güzel alsınlar aileleri için birer tane loca ödeşelim. Adam sonuna kadar haklı valla. Olcay Cenk Tolga almışlardı bizim diğerleri de alsın birer tane
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Kusura bakmayın telden giriyorum geç yazdım , alıntı yapmadan kısaca düşüncelerimi yazacak

2 sene önce solbek sıkıntısı yoktu neden holebaslar konuşuldu motta kiralandi ?

Sagbek sorunu ise 1.5 senedir gündemde

Bilicinde dediği gibi ara dönemdeki hazır olmayan oyuncu risktir heleki şampiyonluk yolunda

Linnes bize ne sağlardi tolgay etkisi yapardı hazır topçu
mesela tolgay büyük hamle hep söyledim ve gelince hazır şekilde neler yapabileceğini gördükR

Çevrimdışı talha

Kusura bakmayın telden giriyorum geç yazdım , alıntı yapmadan kısaca düşüncelerimi yazacak

2 sene önce solbek sıkıntısı yoktu neden holebaslar konuşuldu motta kiralandi ?

Sagbek sorunu ise 1.5 senedir gündemde

Bilicinde dediği gibi ara dönemdeki hazır olmayan oyuncu risktir heleki şampiyonluk yolunda

Linnes bize ne sağlardi tolgay etkisi yapardı hazır topçu
mesela tolgay büyük hamle hep söyledim ve gelince hazır şekilde neler yapabileceğini gördükR

Bana kalsa Stanojovic denilen çocuğu getirelim. Ama maalesef ayırabileceğin paranın bir limiti var.

Çevrimiçi blackeagle35

iyi de stoper olmayınca atiba ve necip i oynattığımızı unutuyorsun. eğer oyuncu almasaydık Allah korusun ilk sakatlıkta küfredecektik yalan mı? bu alınan oyuncular beklenen kalitede değil dersen anlarım ama yine yaancı kontenjanı kalktığı için takımda tutulsalar bile sorun değil. Bizim için sorun kaliteyi yükseltmek o da inşallah bu yaz olacak. Başarı olayına gelince kesinlikle başarılıyız. Hatta bu maliyetle ör. cincon şampiyon olup şampiyonlar ligine bile gitse yine 100 milyon zarar yazar, bizim kadromuz gayet makul. ben linnesi sadece örnek olarak verdim. Yönetim zaten almadı. Ucuza ve kaliteli transfer konusunda bilmiyorum bu yönetimden daha iyisini gördük mü? Ben 38 yıldır görmedim. O zaman bende sana örnek vereyim, demba ba, sosa, gökhan, atiba, kerim. hepsi gayet makuldu ve inşallah bu yaz döneminde aynen devam eder.
Ben gelen transferlere bir şey demiyorum,Tolgay çok doğru transfer çok kez söyledim teknik sebeplerini kendince..Opare ve Milosevic'i anlayabiliyorum..Ancak özellikle Mustafa konusunda ve yuksek sözleşmeleri kesinlikle anlayamıyorum..Bu yapılan hamlelerle kadroyu kalitelendirme şansını kısmen kaybettiğimizi düşünüyorum.. Yapılan önceki hamleler iyi diye beğenmediğim hamleleri eleştirme hakkım olmayacak mı??İyi şeyler de nasıl övüyorsak şimdi de eleştirebiliriz gayet normal..Başarı benim için sonuçtur..Henüz bir sonuç yok..O yoldayız..Daha iyisi için de eleştiriyoruz..Ayrıca kötü yönetilen Galatasaray'ı,Fenerbahçe'yi kendimize referans alamayız bence..

Çevrimdışı talha

Ayrıca artık satılmayacağını bildiğim oyuncuları almaktan bıktım.

Mesela Maxi, tamam gelsin adamın helali var. Bizim bambaşka bir noktaya taşır ama bu adam 2 sene imzalar. Ve 2 sene sonra ya Katar'a gider ya da senden daha büyük bir maaş ile imzalar. Biraz ileriye dönük çalışmanın hiçbir zararı yoktur.Yeter ki doğru tercihlerde bulunabil. Mesela Pedro, mesela Gökhan ya da Kerim bunlar bir kaç sene satabileceğin adam. Ve belki bedavaya oynatacağın adamlar sattığın paralara bağlı olarak.

Bence bir takımda 2 ana unsur kesinlikle bulunmalı

1- Altyapından her sene en azından 1 tane oyuncun çıkmalı.
2- İLeride başın sıkıştığından satabileceğin oyuncu kesinlikle elinde bulunmalı.

Bizim 3 büyüklerin içler acısı hali bu iki şeyi doğru yapmadığındandır. Tamam para harcamadan başarı gelmiyorda. Biz olan parayı çarçur ediyoruz. Ama yine başarı gelmiyor. Bunun çözümünü anca bu şekilde çözebiliriz.