Bence harika oldu bu transferler. Ben ne zaman football manager oynasam ingiltere'nin en dusuk liginden siyah beyaz bi takim alip ayni kadroyla yillarca oynarim, arada bi ufak degisiklikler, transferler yaparim, butce el verdikce tabii; Premier lige cikmaya falan calisirim. Bu yonetim de ayni o yolu secti ya da secmek zorunda birakildi UEFA financial fairplay ve demiroren enkazi sagolsun.
Mustafa'nin maasi biraz fazla olsa da bence politika harika, nazar boncugu olsun Mustafa'nin maasi. Cok basarili bence yonetim. Umarim kongre uyeleri de bu ekolun devami olan Ahmet Nuri baskani secer 3 secim kuralina takilinca Fikret Orman. Demiroren, Adali ekolu taraftari da bozdu, tatil yapmaya gelen gutiler quaresmalar fernandesler falan. Biz de zaman icinde duzeliriz, ozumuze doneriz umarim. UEFA financial fairplay harika dostum

Umarim Atiba ile imzayi atariz. Yazin da fazla transfer olmaz. Kendi oyuncularimizin gelisimi en tatli ve ucuz transferdir. Yabanci kurali degismeseydi keske de 10 sene ust uste sampiyon olsaydik