2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4534985 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:21:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Takımın 3 tane forveti olacaksa bunlardan biri kesinlikle şu haliyle Pektemek olmaz.

Ömer dönecek zaten o tutulsaydı daha iyiydi.

Biz hep demiyor muyduk Ba'nın yokluğunda onu aratmayacak bir forvete ihtiyacımız var diye.Pektemek'le sözleşme imzalandığına göre böyle bir ihtimalde ortadan kalkmış oldu.

Nasıl kalitemizi arttıracağız ki böyle oynamayan adamları takım da tutarak mı.

Biz öyle diyoruz da sence olabilitesi kaç sene sonra?

Sen Ba'nın kalitesine yakın adam alabileceğimizi düşünüyor muydun gerçekten?

En az 2 sene mümkün değil bu o bölgeye sıra gelmez çünkü maddi durumdan ötürü.

2 sene sonra da Ba gidecek zaten. O yüzden iki tane üst düzey forvet işi zaten 3 senelik dönemde mümkün değildi, değil de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz öyle diyoruz da sence olabilitesi kaç sene sonra?

Sen Ba'nın kalitesine yakın adam alabileceğimizi düşünüyor muydun gerçekten?

En az 2 sene mümkün değil bu o bölgeye sıra gelmez çünkü maddi durumdan ötürü.

2 sene sonra da Ba gidecek zaten. O yüzden iki tane üst düzey forvet işi zaten 3 senelik dönemde mümkün değildi, değil de.
Ba kadar olmasa elimizdeki yerli forvetlerden daha iyisinin alınacağını düşünüyordum.

Pektemek sezonun neredeyse tamamında yok bir tek Cenk olacak elimizde.

Seneye Ş.Ligi'nde olursak bunun eksikliğini çok hissederiz.

Tüm sezon Ba ve Cenk ile geçmez bu sezonda net bir şekilde görüyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi blackeagle35

Takımdaki arkadaşlık ve takım dengesi adına İsmail Köybaşı,Franco,Kerim Frei,Ömer Şişmanoğlu,Necip Uysal,Serdar Kurtuluş,Tolga Zengin,Uğur Boral gibi oyuncularla ortalama 1.5 milyon avrodan 4 yıllık sözleşmeler imzalanmalıdır..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:24:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakın kendi adıma bu tip olaylara genelde soğukkanlı tepki veririm. Pozitif tarafları değerlendirmeye çalışırım, karşımdakini anlamak için çabalarım.

AMA AMA AMA AMA

Son 3 yılda maçların en fazla 3/1'inde yer almış, devamlı sakatlık yaşayan ve doğru düzgün gol atamayan bir adama, hem de bir forvete 1,5 milyon EUR verilmez. Bu kulübün parasını sokağa atmaktır. Çünkü Pektemek isimli artık sayemizde itibarlı ve zengin olan şahıs, bizim ihtiyacımız olan futbolcu tiplerinin hiçbirisinin kalıbına girmemektedir. Uzun uzun değerlendirmek anlamsız. Gitmesi gerekiyordu, kaldı. Alması gereken maksimum EUR 800 bin idi. İki katını aldı. Beşiktaş'ın ihtiyacı olmayan tek futbolcu vardı, o da Pektemek idi. Onu da paraya boğduk. Bu israftan ve hatta bizle ve zekamız ile alenen dalga geçmekten başka bişey değildir. Ve ben buna tepki koyarım. Takımıma zarar gelmesin diye ilkelerimi bunun önüne koyayam çünkü tavrımız belli olmadığı için Pektemek gibi Necip gibi adamlar, futbolcu olmasalar hayatlarında zor görecekleri parayı SENİN BENİM üzerimden kazanıyorlar. KAzanıyorlarsa hesap verecekler. 2*2=4.

Uyar haklısın kesinlikle kardeşim ama eğer iyi yönden bakarsak bir durum var bakmamız gereken.

Bu adam 3 senelik dönemde 2 sene çapraz bağdan dolayı yoktu. Yani bu hakikaten büyük şanssızlık.

Biz daha çok bu sene performansı ile değerlendirmemiz gerek bu sene de fena  değik hepimiz kabul ederiz sanırım.

O yüzden umalım da artık uzun sakatlık geçirmesin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:26:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Takımdaki arkadaşlık ve takım dengesi adına İsmail Köybaşı,Franco,Kerim Frei,Ömer Şişmanoğlu,Necip Uysal,Serdar Kurtuluş,Tolga Zengin,Uğur Boral gibi oyuncularla ortalama 1.5 milyon avrodan 4 yıllık sözleşmeler imzalanmalıdır..

Güzel ironi :)

Lakin zaten Pedro 2 sene daha kalırsa onunla da 1.4'ten imzalanır 2 sene sonra.

Bizde görülen o ki band şu.

Omurgayı oluşturan yerliler 1,4 civarı.

Rotasyonda kullanılanlar 800-1 arası.

Yabancı maaşlarınde hiçbir zaman denge olmaz zaten onları ayrı tutmak gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:27:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba kadar olmasa elimizdeki yerli forvetlerden daha iyisinin alınacağını düşünüyordum.

Pektemek sezonun neredeyse tamamında yok bir tek Cenk olacak elimizde.

Seneye Ş.Ligi'nde olursak bunun eksikliğini çok hissederiz.

Tüm sezon Ba ve Cenk ile geçmez bu sezonda net bir şekilde görüyoruz.

Bence yabancı forvet takviyesi gelecek zaten ama Pektemek forvet olarak düşünülmüyor sadece.

Kanat forvete de alternatif bilic gözünde. Orada da 4. tercih.

Yabancı forveti Chelsea ortaklığı ile getirmeleri yüksek ihtimal.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:28:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Transferler ve bu yeni sözleşmeler ilgili yazı yazmaya başlamıştım. Yaırna filan hazırlayıp yayınlayacaktım kendim bile yazarken çelişkiye düşüyorum.

Yani kumar oynama durumumuz sürüyor birkaç sene daha sürecek malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ocean

yaaawww arkadaş, bana göre mükemmel işler yapıyorsunuzda pektemeke bu kadar para vermek nedir. pektemek, necip, ismail gibi sığır adamları takımda tutmanın mantığı ne arkadaş.

Çevrimdışı panic13

Uyar haklısın kesinlikle kardeşim ama eğer iyi yönden bakarsak bir durum var bakmamız gereken.

Bu adam 3 senelik dönemde 2 sene çapraz bağdan dolayı yoktu. Yani bu hakikaten büyük şanssızlık.

Biz daha çok bu sene performansı ile değerlendirmemiz gerek bu sene de fena  değik hepimiz kabul ederiz sanırım.

O yüzden umalım da artık uzun sakatlık geçirmesin.

Doğru söylüyorsun, madem giren girdi artık iyi olmasını ummaktan başka bişey yapamayız :(

Bu konu hakkında son bişey daha söyleceğim. Ben özel bir firmada maaşlı çalışıyorum. Bizim firmada sağlık sebeplerinden dolayı çok sık izin alan bir arkadaşımız vardı (bel rahatsızlığı), adam bırak zam almayı tir tir titriyordu "inşallah işten atmazlar diye". Ve baya baya işimize yaran bir çalışandı. Firma sahibi onu işten çıkarmadı ama herkes sene başında standar %5-10 zammını alırken ona yapmadılar. Sanıyorum, raporlu iken SSK'dan maaş aldığı için o tutarları da kesmişler. Çocuk sevinçten ağlayacaktı işten çıkarılmadı diye.  Ve bizler futbolcuların dakikada kazandığı parayı maaş diye alıyoruz.

Benim için Pektemek bizim dükkandaki çocuktur. Karatker analizini size bırakıyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:34:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğru söylüyorsun, madem giren girdi artık iyi olmasını ummaktan başka bişey yapamayız :(

Bu konu hakkında son bişey daha söyleceğim. Ben özel bir firmada maaşlı çalışıyorum. Bizim firmada sağlık sebeplerinden dolayı çok sık izin alan bir arkadaşımız vardı (bel rahatsızlığı), adam bırak zam almayı tir tir titriyordu "inşallah işten atmazlar diye". Ve baya baya işimize yaran bir çalışandı. Firma sahibi onu işten çıkarmadı ama herkes sene başında standar %5-10 zammını alırken ona yapmadılar. Sanıyorum, raporlu iken SSK'dan maaş aldığı için o tutarları da kesmişler. Çocuk sevinçten ağlayacaktı işten çıkarılmadı diye.  Ve bizler futbolcuların dakikada kazandığı parayı maaş diye alıyoruz.

Benim için Pektemek bizim dükkandaki çocuktur. Karatker analizini size bırakıyorum.

İşte buna diyecek en ufak bir sözüm yok.

Kesinlikle haklısın. İçinde olmadığımız için sanırım futbolda işler farklı yürüyor.

Benim şahsi fikrim ben sırf yüksek fiyattan pazarlığa başladılar diye keserdim görüşmeleri.

Ben Başkan olsam Bana Mustafa gelse dese ben mahcubum çok hiç oynayamadım ne verirseniz razıyım kendimi kanıtlayacağım tutardım takımda. Evet tutardım.

Ama sırf 1.8'lerden girdiği için de asla tutmazdım. Benim bakış açım daha çok man'en.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Metin1903

Bende bu konuda Çağrı abime katılıyorum . Pektemek çık sahaya oyna dendiğinde kendini parçalayacak kadar candan oynayan bir futbolcu ayrıca sene başındaki feyenoord ve arsenal serilerinde baya iyiydi ki herkes pektemeki kesmeden nasıl kadro kuracağız diye düşünüyordu ba hazır olunca. İlk çeyrekte hiçte fena olmayan bir pektemek vardı sonra sakatlık olayları malesef ve şimdi herkes o günleri unutuyor. Yanlış anlaşılmasın aldığı maaş bence de fazla ama pektemekin de harcanacak bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Esas sıkıntı bence bu düzeyi 1.1 lere çekebilmek gerekli hani tolgay pektemek falan yerlilerin aldığı düzeyi 1.1 (+- 200) bin civarına çekebilseydik baya yükten kurtulurduk cenk tosunun aldığı parayı alacak pektemek şimdi. İkisine de fazla olduğunu düşünüyorum ama cenk o  parayı alırsa pektemekte bu paraya yakın birşey ister kendi açısından .

Çevrimdışı ALI RIZA

Bari ismaille pektemeği aynı Kefeye bırakmayın :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugun transfer görünce BEN

Çevrimdışı Tolga

Bende bu konuda Çağrı abime katılıyorum . Pektemek çık sahaya oyna dendiğinde kendini parçalayacak kadar candan oynayan bir futbolcu ayrıca sene başındaki feyenoord ve arsenal serilerinde baya iyiydi ki herkes pektemeki kesmeden nasıl kadro kuracağız diye düşünüyordu ba hazır olunca. İlk çeyrekte hiçte fena olmayan bir pektemek vardı sonra sakatlık olayları malesef ve şimdi herkes o günleri unutuyor. Yanlış anlaşılmasın aldığı maaş bence de fazla ama pektemekin de harcanacak bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Esas sıkıntı bence bu düzeyi 1.1 lere çekebilmek gerekli hani tolgay pektemek falan yerlilerin aldığı düzeyi 1.1 (+- 200) bin civarına çekebilseydik baya yükten kurtulurduk cenk tosunun aldığı parayı alacak pektemek şimdi. İkisine de fazla olduğunu düşünüyorum ama cenk o  parayı alırsa pektemekte bu paraya yakın birşey ister kendi açısından .
Dostum kimsenin Pektemek'in futbolcuğuna laf ettiği yok ki.

Sorun devamlılığının olmaması.Sezonun çoğunda oynamıyor ve üstüne üstlük bir de daha fazla maaş veriliyor.Herkesin tepkisi buna yani.

Peki seneye de yine sakatlanıp uzun süre dönmezse ne yaparız bu açıdan değerlendiriyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim için artık Cenk Necip Mustafa Ersan adlarında Beşiktaş futbolcusu yok. Hak etmediğini alan insanlar bunlar benim için.

Diğer arkadaşlarının yüzlerine nasıl bakacaklar hala düşünüyorum. Özellikle Mustafa. 

Çevrimiçi blackeagle35

Madem bu paraları vereceksiniz,işin hukuki boyutunu bilmiyorum ancak bu yabancı kuralını götürün mahkemeye..Neden rakiplere fırsat veriyorsunuz??İlk 11 oynaması şüpheli,oynasa da etkin olma ihtimali düşük oyunculara bu paraları neden veriyorsunuz??Bu takım Nihat,Delgado,Nobre,Quaresma,Holosko,Simao gibi oyuncuların ücretleri yüzünden bu durumda değil mi??Neden geçmişe bakıp düşünmüyorsunuz??

Çevrimdışı panic13

şunu izledim kendime geldim :)

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 15:48:42 ALI RIZA ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:45:38
  • Beşiktaş / Bodrum

Sorun devamlılığının olmaması.Sezonun çoğunda oynamıyor ve üstüne üstlük bir de daha fazla maaş veriliyor.Herkesin tepkisi buna yani.

Peki seneye de yine sakatlanıp uzun süre dönmezse ne yaparız bu açıdan değerlendiriyoruz.

Burada  hesaplarını iyi yapmalılar.

Ya Ömer kesin dönecek ya da forvet alacaklar3 forvet yetmiyor gördük.

1 - BA

2 - CENK

3 - GENÇ FORVET YABANCI

4 - PEKTEMEK

Bu şekilde bakmalılar rotasyona.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mahmut

Beyler bu oyuncularla imzalamayıp yerine alacağımız oyuncuların bonservisini de dikkate alın bence. Mustafa dışındakilerden memnunum zaten , Mustafa sıkıntı biraz ama Cenk le karşılaştırınca düşük bile ki sakatlanmasa ondan önceki tercihti.

Tek sıkıntım büyük ihtimal bir 3-4 sene daha bu forvetlerle devam edeceğiz acaba yeterli olur mu ileriki yıllarda belli değil.

Çevrimdışı Tolga

1 - BA

2 - CENK

3 - GENÇ FORVET YABANCI

4 - PEKTEMEK

İşte benim düşüncem şuydu Pektemek gider Ömer gelir bir tane de santrafor alınır diyordum ama Pektemek kaldı Ömer gidecek belli ki.

Çevrimdışı Türkay

1 - BA

2 - CENK

3 - GENÇ FORVET YABANCI

4 - PEKTEMEK

Biz 4. forvete 1.5 milyon mu verdik şimdi?  :ebebe:

Takım içi dengesi diyoruz da 2 senedir oynamamış bi adam 1.4 alıyorda robben gibi top oynayan Gökhan Töre niye onunla aynı parayı alıyor? Töre buna itiraz etmez mi? Veya Olcay 2 senedir takımın en istikrarlı en skorer oyuncusu 1.2 den başlıyor almaya? Bu haksızlık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Metin1903

O biraz da kendi suçu Mustafanın. Bence öğretilmesi lazım sağlığını birinci planda tutması gerektiğini. İşi Almanya da öğrenen Cenk nasıl ayağını sakatlanacağı yere sokmuyorsa Pektemek te o kadar oraya kafayla giriyor . Bunu öğretecek daha akıllı oynamasını sağlayabilecek birileri yok mudur ki ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:50:14
  • Beşiktaş / Bodrum
şunu izledim kendime geldim :)

Çok güzel yapmışlar  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:50:55
  • Beşiktaş / Bodrum
O biraz da kendi suçu Mustafanın. Bence öğretilmesi lazım sağlığını birinci planda tutması gerektiğini. İşi Almanya da öğrenen Cenk nasıl ayağını sakatlanacağı yere sokmuyorsa Pektemek te o kadar oraya kafayla giriyor . Bunu öğretecek daha akıllı oynamasını sağlayabilecek birileri yok mudur ki ?

Mustafa değişmez. Hiç sanmıyorum sokar kafasını yine :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli