2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569645 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

ama bu dediklerin zaten yaşarken lazım yaşarken yanımızda olsun ölünce varsın unutalım :kop: :kop: :kop:
Aslında Orhan Veli orada hayatın anlamı diye peşinde koştuklarımızın da anlamı olmadığını anlatmış bence
İnsan evladı peşinde koşmaktan usanmıyor o ayrı  :)
"Ölürüz diye mi üzülüyoruz?
Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada
Kötülükten gayri?

Ölünce kirlerimizden temizlenir,
Ölünce biz de iyi adam oluruz;
Şöhretmiş, kadınmış, para hırsıymış,
Hepsini unuturuz."

Tam yazmak gerekirse  :)

Çevrimdışı murat

Belki de biz önceden bir ön anlaşma yapmışızdır.TS bu yüzden bari geldik bir resim Çektirelim demişlerdir.sonuçta bu oyuncu 1 ocak itibariyle sözleşme imzalamakta özgür.belki Tolgay tamamdı kulübüyle devre arası için pazarlık devam ediyordu.olayın iç yüzünü bilmeden konuşuyoruz.

Çevrimdışı Deniz

çenesiz babası ne diyor yine?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Holosko biz de olsaydi bu transfer en basinda bitmisti... Holosko'yu gondermekle hata yaptik baba...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Hakan Gündoğar'ın kanalı yarın İstanbul'a geleceğini son dakika geçti. Bu arada Tolgay'ın babasını kulübe fazla yaklaştırmamak lazım.

Çevrimdışı TØLGA

çenesiz babası ne diyor yine?
ev konseyi bıktık diyor o yüzden acamadim kanalı  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Bu adam dün kimseyle anlaşmadık ibre Beşiktaştan yana diyordu, bugün dün trabzonla anlaşmıştık dedi. Şimdi de diyor ki Tolgay Trabzon u seçti  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

olayın iç yüzü açıga çıkmadan çok fazla sivri konuşmalardan kaçınalım derim.

Bence mantikli aciklamasi su:

Tolgay Trabzon'la anlasti, hatta bizim verdigimizden cok daha yuksek bir rakam alacagi icin mutluydu fakat araya IHO'nun da saygi duydugu ve camiada taninan ANC'nin babasi girdi (Tolga Zengin transferinde de kendisi etkiliydi hatirlarsak) ve cekilmelerini istedi, onlar da cekildiler. Yani oyuncunun Besiktas'i istemesiyle alakali degil durum. Benim yorumum bu. Bu kadar absurdluge baska bir anlam veremem, yoksa Trabzon baskani TD'yle birlikte oyuncunun ayagina durduk yere gidecek degil, oraya gittikten sonra hayir cevabiyla donecek de degil. Buyuk yerden rica gelince aradan cekildiler. Buyuk ihtimalle ANC'nin babasi bizimkiler bu cocukla anlasmislar aradan cekilin demistir bu is oyle bitmistir.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Hakan Gündoğar'ın kanalı yarın İstanbul'a geleceğini son dakika geçti. Bu arada Tolgay'ın babasını kulübe fazla yaklaştırmamak lazım.
Katılıyorum ben bu babayı dinlediğimde hep bir çakallık seziyorum.Mutlaka kulüple bağlantısını minimuma indirmek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam dün kimseyle anlaşmadık ibre Beşiktaştan yana diyordu, bugün dün trabzonla anlaşmıştık dedi. Şimdi de diyor ki Tolgay Trabzon u seçti  :akuma:
Adam profesyonel yalancı. Ayaküstü 80 tane yalan söyledi. :D

Çevrimdışı Deniz

Tolgayın babası tolgay trabzonu seçti mi dedi ben mi yanlış okudum?  :alala: :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Yapma bunu ibo, yapma bunu...

Vurdu gol olduuuu...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 22:36:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adam çifte pasaportumuz var diyor o bile yalan olabilir bakmak lazım Alman'ı itelemesin babası bize oğlum Türk diye  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Adam profesyonel yalancı. Ayaküstü 80 tane yalan söyledi. :D

Keske gelmese ama transfer bitmis gibi artik. Oyuncunun babasini basindan uzak tutmak zor, renkli basinin eline saatli bombayi verdik acikcasi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Tolgayın babası tolgay trabzonu seçti mi dedi ben mi yanlış okudum?  :alala: :alala:
Öyle birşey söyledi ama ben bu adamın aynı cümle içerisinde o kadar çelişkili laflarını gördüm ki bu doğru mudur değil midir bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Katılmıyorum @ZEKI abi ben beşiktaşa şu an aldığım ücrete imza atarım GS için 2 katı yeter ama teminat mektubu isterim, fenerden 4 katını isterim onlarda para çok. GS için birde kulüp binası çok sapa yerde yol parası ya da servis isterim.  Gerçi bana teklif yapmaları için banka kurmaları lazım.  :alala: :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yigitcan o zaman asgari ucretle calis, evini bedavaya kiraya ver.. yok oyle bir dunya..
Ama haklisin pamuk ile hepimiz aydinlanma yasayacagiz.
Tavuk pilav satmayı da düşündüm asgari ücretle çalışmayı da
Evim ise olmadı hiç kendime ait
Neden olmasın @ZEKI abi
Benim sağım solum belli olmaz
İstifa ediveririm memuriyetten
Hiçbir şey yok gözümde

Çevrimiçi Samet Ç

Bence mantikli aciklamasi su:

Tolgay Trabzon'la anlasti, hatta bizim verdigimizden cok daha yuksek bir rakam alacagi icin mutluydu fakat araya IHO'nun da saygi duydugu ve camiada taninan ANC'nin babasi girdi (Tolga Zengin transferinde de kendisi etkiliydi hatirlarsak) ve cekilmelerini istedi, onlar da cekildiler. Yani oyuncunun Besiktas'i istemesiyle alakali degil durum. Benim yorumum bu. Bu kadar absurdluge baska bir anlam veremem, yoksa Trabzon baskani TD'yle birlikte oyuncunun ayagina durduk yere gidecek degil, oraya gittikten sonra hayir cevabiyla donecek de degil. Buyuk yerden rica gelince aradan cekildiler. Buyuk ihtimalle ANC'nin babasi bizimkiler bu cocukla anlasmislar aradan cekilin demistir bu is oyle bitmistir.
Bende öyle düşünüyorum. Ama bu adamın babası çok garip bir adam ayaküstü 80 tane yalan söyledi şimdi. Tolgay yarın İstanbul'a gelip 3 yıllık imzalayacakmış doğru mu diye sordu sunucu. Tolgay'ın babasıda tam ben bilmiyorum diyecekken burak röpörtajını soktular araya.

Çevrimdışı Deniz

Bu arada yönetim 1.1-1.2 den fazla vermemeli.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hacı Tolgay'ın babasını temizler oyuncu bize kalır  :kop:
Hadi hayırlısı  :steamed: :steamed: @Çağrı

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada yönetim 1.1-1.2 den fazla vermemeli.
daha en bastan cikan fiyat 1.4 tü sonra 1.250  geciyordu
Son durum nedir bilmiyorum  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@yigitcan1903 stadın orda sat bari tavuk pilavı iyi para kazanırsın  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

taraftarlığın kendisi zaten duygudur .oyuncular ve yöneticiler tabiki işin gerçek yönüne bakacaktır ,ama taraftarlara da böyle bakın demek işin duygusallığını bitiriyor gibi geliyor bana,taraftarın duygu yönüyle de bakması gerekiyor sanki . taraf olmak zaten biraz akıldışı değilmidir.her zaman kazanamayacak olan bir tarafı seçmiş olmuyormuyuz.

Çevrimdışı Deniz

daha en bastan cikan fiyat 1.4 tü sonra 1.250  geciyordu
Son durum nedir bilmiyorum  :iblush:
1.250 normal para ama 1.5 falan abartı olur.daha kendisini ispat etmedi..

Çevrimdışı ALI RIZA

çok zor değil bjk gelirse daha çok kazanacak sponsor reklam maç basından ts kendini mahvedecek... 1 yıl sonra bizden avrupaya iyi para kazanarak gider... Aklını çeliyorlar resmen imzanı at kurtul...