2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558429 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 14:56:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Demirören Quaresma Guti'li kadroyu kurarken 300 milyon TL harcadı yıllık maaşlar ve menajerler dahil.

Bu 300 milyon ile stadı yapsa ve Fulya'yı adam akıllı yaptırsa biz Şuan 500 milyon Tl bütçe yapmıştık.

Manevi zararı ayrı maddi zararı apayrı. ABV Demirören.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Ronaldo net 17 milyon euro alıyor vergisi Real Madrid'e ait.

Gökhan İnler ise 5 milyon euro alıyor. Vergisi olan  2.4 milyon euroyu kendi ödüyor. Net 2,6 alıyor.

anladım @Çağrı
peki tavsiye ettiğim site güvenilir mi yani ne kadar doğru verilere sahip ona göre netleştirelim
ayrıca bu tür futbolcuların yıllık maaşlarını gösteren güvenilir bir site varmı varsa paylaşabilirmisin rica etsem.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 15:01:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Özetle bizim seneye gelirimiz 200 milyon dolar olacak taraftar üstüne düşeni yaparsa.

Zengin takım gözüyle bakılan Fenerin şuanki geliri 140 milyon dolar merak edenlere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Ben birkaç kez kulübün potansiyel gelirleri üzerine yazı yazmıştım 1 sene önce.

Yıllık bütçenin ortalama 200 milyon dolar olacağını şampiyonlar ligine gidilen sene 250 milyon dolar olduğunu söylemiştim bunu da kanıtlamıştım rakamlarla aslında.

İnsanlar potansiyelin farkında değiller henüz.

Beşiktaş Fulya'da mevcut gökdeleninden 2016 yılında kira almaya başlayacak bu yılda 20 milyon dolar civarı olacak.

Sırf bunu sadece amatör branşlara harcasa Beşiktaş deli dehşet sponsor bulur buna katılacak bu bütçe 30 olur yıkar geçer amatörleri bu para ile.

Orada bir arsa daha var. Orası da kullanılacak şuan aktif değeri eğet satılırsa 150 milyon dolar civarı. Değerlendirilirse yılda 7 milyon dolar civarı kira da orası getiriyor.

Bunu da altyapıya ayırdığını düşünün Beşiktaş'ın hiç dokunmadan. Kurtulduk mu şimdi en çok külfet getiren kanayan yaradan.

Geriye kalan gelirler tamamiyle futbola ve yatırımlara harcanabilir. Peki ne kalıyor geriye?

TAM 170 MİLYON DOLAR + Fulya İle Yaklaşık 200 Milyon Dolar

Stadyum Ana Başlığı Altındaki Gelirler 80 Milyon Dolar

15 Milyon Dolar Loca ve VIP Geliri

40.000 Koltukta Yılda Ortalama 2000 Tl'den 80 Milyon TL hasılat yaklaşık 35 milyon dolar

10 milyon dolar stad içi reklam anlaşması ( Ledler , panolar , lounge vs )

7 Milyon Dolar Vodafone

3 tribün isim sponsoru ( biri Demirörene verilecek ) 10 milyon dolar

Cafeler, Konserler, Otopark, Ziyaretleri hiç hesaba katmıyorum onları ekstra sayın.

Forma Sponsorları 18 Milyon Dolar

Vodafone 6 milyon dolar

Beko 5 milyon Dolar

Kalde 2 Milyon Dolar

Adidas 5 Milyon Dolar

Yayın Hakları 25 Milyon Dolar + Avrupa

Lig Tv 25 Milyon Dolar

UEFA 10 Milyon Dolar (Şampiyonlar ligine kalırsak 30 milyon dolar)

Kartal Yuvaları 10 Milyon Dolar ( Geçen seneki rakam bu )

İddaa, BjkCell, Bjk Net, Yandex gibi küçük gelirler 5 Milyon Dolar
çok güzel ve doğru bir anlatım ,işte mesele de burada zaten .renkliler de bunun farkında telaş yapmalarının tek nedeni de bu ,geride kaldıklarını adları gibi biliyorlar.ikide birde çıkıp beyanat vermeleri sadece korkudan ,istediklerini yapsınlar artık kendilerini olduklarından fazla gösteremeyecekler. :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Özetle bizim seneye gelirimiz 200 milyon dolar olacak taraftar üstüne düşeni yaparsa.

Zengin takım gözüyle bakılan Fenerin şuanki geliri 140 milyon dolar merak edenlere.

:ok:  :ok:  süper.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 15:08:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de ek bilgi vereyim.

Beşiktaş'ın yıllık oyuncu giderleri maç başıları ile toplamı Yaklaşık 30 milyon euro şuan. Yani 35 milyon dolar kabaca.

Vergisi ile yaklaşık 40 milyon dolar.

Ben yukarıda altyapı ve amatöre branşlar çıkınca 170 milyon dolar kalacağından bahsediyorum.

Bu rakam çok sağlam kadro da kurar borçları da indirir emin olabilirsiniz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 15:11:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de ek bilgi vereyim.

Beşiktaş'ın yıllık oyuncu giderleri maç başıları ile toplamı Yaklaşık 30 milyon euro şuan. Yani 35 milyon dolar kabaca.

Vergisi ile yaklaşık 40 milyon dolar.

Ben yukarıda altyapı ve amatöre branşlar çıkınca 170 milyon dolar kalacağından bahsediyorum.

Bu rakam çok sağlam kadro da kurar borçları da indirir emin olabilirsiniz.

Oyuncu Giderleri

Fenerin 44

Galatasarayın 45

Trabzon'un 32 Milyon Euro.

(Bunlara vergi ve maçbaşı dahil değil +10 milyon daha yazın)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 15:14:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunları Beşiktaşlılara rakamları vererek anlatın lütfen.

Algı yanılgısına düşmesin kimse seneye en büyük gelir bizde olacak. Borçtan dolayı kullanmayacağız hepsini sadece.

Aziz Yıldırım'ın 1 milyon üye soygunu ve havuz isyanının sebebi bunlar hep.

Fener 3. duruma düşecek maddi olarak seneye hem de en az 50 milyon dolar fark yiyerek
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Oyuncu Giderleri

Fenerin 44

Galatasarayın 45

Trabzon'un 32 Milyon Euro.

(Bunlara vergi ve maçbaşı dahil değil +10 milyon daha yazın)

TS ninde Tolgay olursa 40'a yaklaşacak Fb ve Gs ile kafa kafaya varacaklar

Çevrimdışı BabaKartal

Hacı osmana şunu yapmak istiyorum. :s20: :s20: :s20:
çakıcan kafayı,çakma polata.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 15:29:49
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Hacı osmana şunu yapmak istiyorum. :s20: :s20: :s20:
çakıcan kafayı,çakma polata.
Belli olmaz belki de daha iyisini alırız Allah razı olsun dersin. Sosa da olduğu gibi.

Not: dedim ama ben de pek umutlu değilim sürpriz bir isim olacağından  :iblush:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı saricasi

TS alamaz tolgayı o kadar eminim
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı BabaKartal

Belli olmaz belki de daha iyisini alırız Allah razı olsun dersin. Sosa da olduğu gibi.

Not: dedim ama ben de pek umutlu değilim sürpriz bir isim olacağından  :iblush:
[/quote]
Benim en başından beri aklıma gelen F.Orman yine ters köşe yapması .
Basında kimin adı çıktıysa tam tersi transferler oldu .
Yerli olarak tek seçeneğimiz G.İnler var .Başka aklıma yerli olarak alınacak adam gelmiyor.

Çevrimdışı dlcs

Ben konserlerden de ciddi gelir bekliyorum.

Buraya dahil etmediğim Integral, RMK Marine gibi küçük sponsorlar ve Passolig de var.

Loca gelirlerini az yazmışsın. Bir sonraki satış döneminde sen orayı 3 katına çıkar.

Konser otopark gibi kalemlerden yine iyi miktarda gelir elde edilecek.

Yeni yapılacak yapının geliri yazdığının en az iki katı olacak. Ortak olmayacağı çünkü orada.

Hepsinden öte bütün sponsorlarlardan tam gelir elde edeceğimiz zamanlar gelecek. Ayriyetten o sponsorluk gelirleri ciddi miktarda artacak. Şu darboğazda her geleni kabul etti yönetim. Yoksa bu papuç daha pahalı değerinden.

Ciddi olarak 400 milyon dolara dayanıyor netice itibariyle. Bu rakam çok yakın bir zamanda olmaz, şundan 4-5 yıl sonra ancak.

Yakın bir zamanda ise minimum 200 milyon civarlarında gezecek gelirler. O para bile muazzam iken sonraki yıllar daha da heyecan verici.

Aziz yıldırım gayrimenkul fakiri fener'in üç kuruş yayın gelirini tabii konuşur durur. Ama az kaldı o gelirin ibresi de bizden yana dönecek.

Sabır, disiplin, istikrar. Sağlam adımlarla yürünsün bu yolda arkasına bile bakmaz bu kulüp.

[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 15:52:38 dlcs ]

Çevrimdışı BabaKartal

Serenay Aktaş ,survivor a katılacağı için TRANSFERİ ASKIYA ALMIŞ .
Beşiktaş umarım bunu kapı dışarı eder.Gitsin adada top oynasın .

Çevrimdışı Sarp

De Jong Haberleri dönmeye başladı. Bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Kemal

Serenay Aktaş ,survivor a katılacağı için TRANSFERİ ASKIYA ALMIŞ .
Beşiktaş umarım bunu kapı dışarı eder.Gitsin adada top oynasın .

gitsin₁ , renkli taraftar içimizde istemiyoruz.

Çevrimdışı Sarp

gitsin₁ , renkli taraftar içimizde istemiyoruz.
Daha dün gece bir tv programında beşiktaşa transfer olduğunu duyurmuştu. Twitter da resmi hesabımızı takip etmiyor diye tepki alıyordu.
Bugün futbolu bıraktı. İyi olmuş... devam etsin bizden uzak olsun 

Çevrimdışı scape_bjk

Ya bırakın ts'yi alsın hayrını görsün onlarda biliyor ki bizimle rekabet etmek için ancak oyuncuya 2 katı para teklif ederler. (kendi takımlarının değerini böylece anlamış oluyorlar)

Çevrimdışı BabaKartal

[/quote]
Motta,sivok,franco,sosa,atiba,opare,milo,dem BABA ....8 yabancımız var .sivok giderse yabancı alınır.
Yabancı alınsa bile Orman ın ,de jong u alacağını sanmıyorum.Son transferini yapacak futbolcu alınmayacak demişti.
Gerçi G.İnler inde son transferi olur alınırsa.Yaşı 30

Çevrimdışı scape_bjk

ofansif yönü iyi bi ön libero alsaydık bizim için çok iyi olurdu sakatlık daha bu haftadan başladı işimiz zor

Çevrimdışı Sarp

Tövbeler olsun takım revire döndü son anda. Sırf bu sebeple transfer gelebilir. Büyük talihsizlik oldu.

Çevrimdışı Kemal

Motta,sivok,franco,sosa,atiba,opare,milo,dem BABA ....8 yabancımız var .sivok giderse yabancı alınır.
Yabancı alınsa bile Orman ın ,de jong u alacağını sanmıyorum.Son transferini yapacak futbolcu alınmayacak demişti.
Gerçi G.İnler inde son transferi olur alınırsa.Yaşı 30

5+3+1 oldu kuralsıvok trıbune gıder