2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555011 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 11:28:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aziz gerginlikle beslenmeye devam ediyor.

Aysal'dan sonra o da Beşiktaş'ı yoksaydı yayın havuzu ile ilgili açıklamada. Sadece Gs bizim değerimizde dedi.

Ülkenin yüzde 20'sini yok sayıyor resmen. Bunları kimse unutmasın bunlar düşman gibi gözükür ama aslında çok yakın camialardır birbirine.

Aysal da Aziz de Beşiktaş'ın pazar payını düşürüp 2 büyük yaratmaya çalışıyorlar.

Önemli olanın aktif taraftar yani para harcayan taraftar kitlesi olduğunu unutuyorlar. Yoksa Çin'deli takımların 1 milyar taraftarı var neye yarar.

Bu ülkede durumu ölçütünde para harcayan taraftar sayısı 3 takımın da eşittir. 3 takımın da değeri maddi anlamda aynıdır.

Hatta ve hatta, en zengin iş adamları Beşiktaşlı olduğu için Beşiktaş'ın piyasa değeri her zaman daha yüksektir.

Allah'a havale etmiyorum seni Demirören bunlar hep senin yaşattığın 8 yıldan ötürü oldu elbet hesap vereceksin. Bir de Seba'ya olan saygısından bahseder bu yalancı şikeci adam.

Olmaz olsun senin saygın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

NTVSPOR da metin tekin ve ali ece var
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Havuzdan çıkıp en yüksek fiyata satıcaksın maçları aziz de mal gibi kalacak nasıl olsa sponsor çevremiz geniş bizim  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Fener transfere ayirdigi parayi fixe harciyor anlasilan.dun kasimpasa altinordudan daha kotu oynadi.bu iste bir pislik var.

Transfere ayirdigi parayi dagitiyor anlasilan..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Sivok 'la yollar ayrılıp 1.4m euro maaşından 2. devre 700k ayırabılırız genel olarakta 1.4 m euro maaş butcesı kalır bu Tolgayada 1.4 verecektık , 2.8 yapıyor 2.5- 2.6 - 2.7 m euro maaşlara Gökhan İnler oynar ama Napoli bırakmaz 7 den aşşağı diyorum ben. De Jong da ise öyle değil sezon sonu sözleşmesi bıtıyor daha makul fıyatlara alınabılır.

Ama işte ara transfer dönemı hep zordur.

Çevrimdışı ozan062

akeyi alırlar tahminim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BabaKartal

Ali Ece ntspor da ,,belki bir haber verir tolgaydan.

Çevrimdışı Kemal

Ali Ece ntspor da ,,belki bir haber verir tolgaydan.

Tolgayı unutalım artık Trabzon batağına batsın bence  :)

Çevrimdışı BabaKartal

Tolgayı unutalım artık Trabzon batağına batsın bence  :)
Bende unutmak istiyorum ,ama orta sahaya kesin bir adam lazım .
Yabancıda alamıyoruz .Türk statüsünde alternatif de yok .

Çevrimdışı Anıl

Basında konuşulan hiçbir oyuncuyu almadık şimdiye kadar. O yüzden ben Tolgay'ın da geleceğini düşünmüyorum artık. Yine bir ters köşe bekliyorum ben hayırlısı bakalım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 12:38:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Burak 3 hafta yok dediler bugün 18'de.

Sosa oynar dediler kadroda yok deniyor. Bizim bahtsızlığımız nedir ben bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 12:46:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Atiba imza parası istiyormuş şaka gibi.

Şimdiden verdiği emekler için teşekkür ederiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 12:48:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay'ın Hamburg Maaşı Net 400,000 Euro

Beşiktaş'ın Önerdiği 1,200,000 Euro

Trabzon'un Önerdiği 2,200,000 Euro + 1,000,000 Euro İmza Parası

Yorumsuz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

atibadan 2.yarı verim alamayacaz bunu yönetim hesaplıyomudur acaba ?

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 12:55:16
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...

Almeida'nın durumuna düşmez inşallah
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Doğukan E.

Yorumsuz.

Abi o nedir öle ya Demba ba zaten saf 2.5 alıyor  ?

Çevrimdışı blackeagle35

Bu paralar söz konusuysa kimse Tolgay'a laf falan söyleyemez..2 katı para ne demek,profesyonel olan,gönül bağı bulunmayan çoğu kişi kabul eder..Zaten geleceği takımlar seviye olarak farklı olsa da lig aynı sonuçta..Ancak şu da var,Soner 2 olabilir Trabzon'da Tolgay..Yaparlarsa Mehmet-Tolgay-Özer üçlüsü bu sefer Konya'da değil,Trabzon'da 3 atarız..Ama ön libero ve Tolgay olursa o zaman katkı verebilir..

Ayrıca daha önceden de söylemiştim ancak bana göre taraftarda ciddi bir yanılgı var..Herkes Atiba-Veli'ye alternatif lazım,ceza,sakatlık vs diyor..Tekrar etmekte fayda var..Bu oyunculara alternatif değil,özellikle Atiba'nın yerine oyuncu lazım bize..Teknik sebepleri çok açık zaten..Bizim takımımızın orta sahada nicelikten çok nitelik eksikliği var..

Çevrimiçi Samet Ç

Klay Thompson Beşiktaş'ta.  :D

Çevrimdışı Anıl

Sosa, Veli, Cenk Tosun, Cenk Gönen ve Pektemek İstanbul'a dönüyorlarmış. Kadroya alınmamışlar. Veli neden yok :alala:

Çevrimdışı Kemal

gamlı baykuş konusmus

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 19 sn.20 saniye önce

Flaş !! Beşiktaş'ta Sosa, Veli Kavlak, Cenk Tosun, Pektemek,Cenk Gönen İstanbul'a dönüyor..G.Birliği maçı kadrosunda yoklar..

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Flaş !! Beşiktaş'ta Sosa, Veli Kavlak, Cenk Tosun, Pektemek,Cenk Gönen İstanbul'a dönüyor..G.Birliği maçı kadrosunda yoklar..

Çevrimdışı BabaKartal

Yorumsuz.
[/quote]
Hamburg daki maaşı net mi ,net değilse birde vergiyi düşünce Türkiye ligi için şaka gibi bir para kalıyor.
İho ya beddua etmekten bir hal oldum.bunun gibi adamlar yüzünden Türkiye de maaşlar uçuyor.
Hasta Bjk li değilse tolgayın ts ye gitmesi normal .
Aradaki fark 1m euro,yani 2.8 m TL eski parayla ,2,8 Trilyon .Japon yeniyle şaka şaka

Çevrimdışı Anıl

Genç sağ bek Stojanovic'i de Hannover almış...

Çevrimdışı BabaKartal

veli ve sosa yoksa orta saha şu olur. necip oğuzhan atiba ...yedek orta saha yok .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 13:05:32
  • Beşiktaş / Bodrum

Ayrıca daha önceden de söylemiştim ancak bana göre taraftarda ciddi bir yanılgı var..Herkes Atiba-Veli'ye alternatif lazım,ceza,sakatlık vs diyor..Tekrar etmekte fayda var..Bu oyunculara alternatif değil,özellikle Atiba'nın yerine oyuncu lazım bize..Teknik sebepleri çok açık zaten..Bizim takımımızın orta sahada nicelikten çok nitelik eksikliği var..

Önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli