2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558577 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 13:07:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa, Veli, Cenk Tosun, Cenk Gönen ve Pektemek İstanbul'a dönüyorlarmış. Kadroya alınmamışlar. Veli neden yok :alala:

Ya bu ne Allah aşkına ama  yeter artık gerçekten. Ne bu ya şaka mı.

3 senedir şu olay nasıl bulunamaz FM Oynuyor olsak isyan ederiz şu duruma bu realite.

3 haftalık aradan 5 sakatla dönen kaç takım vardır Dünya üzerinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

atibadan 2.yarı verim alamayacaz bunu yönetim hesaplıyomudur acaba ?
çok onemli konu.

Çevrimdışı Türkay

Tolgay gelir 1.20 gelmez 2.00 ters köşe 1.65
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

dün k.paşayı seyrettim.adamlar oynamadılar.ama bize gelince hepsi bi godzilla olmaya başlıyorlar.azizin açıklamaları tamamen algı yönetimi.bu sene ve önüzümüzdeki 2,3 sene kesinlikle şampiyon olmalıyız.

Çevrimdışı onurt

Aziz gerginlikle beslenmeye devam ediyor.

Aysal'dan sonra o da Beşiktaş'ı yoksaydı yayın havuzu ile ilgili açıklamada. Sadece Gs bizim değerimizde dedi.

Ülkenin yüzde 20'sini yok sayıyor resmen. Bunları kimse unutmasın bunlar düşman gibi gözükür ama aslında çok yakın camialardır birbirine.

Aysal da Aziz de Beşiktaş'ın pazar payını düşürüp 2 büyük yaratmaya çalışıyorlar.

Önemli olanın aktif taraftar yani para harcayan taraftar kitlesi olduğunu unutuyorlar. Yoksa Çin'deli takımların 1 milyar taraftarı var neye yarar.

Bu ülkede durumu ölçütünde para harcayan taraftar sayısı 3 takımın da eşittir. 3 takımın da değeri maddi anlamda aynıdır.

Hatta ve hatta, en zengin iş adamları Beşiktaşlı olduğu için Beşiktaş'ın piyasa değeri her zaman daha yüksektir.

Allah'a havale etmiyorum seni Demirören bunlar hep senin yaşattığın 8 yıldan ötürü oldu elbet hesap vereceksin. Bir de Seba'ya olan saygısından bahseder bu yalancı şikeci adam.

Olmaz olsun senin saygın.

Çağrı Çok doğru söylüyorsun. Fenerin gelir kaynaklarının yarısına bile ulaşamadan Beşiktaştan bir Fener yaratmaya çalıştı Demirören.
Taraftar da sonunu düşünmeden destekledi bunu başta.
Başarı da gelmeyince Beşiktaşın yarınlarına ipotek konuldu. Ancak bu maddi durum da, bu imaj da ne yazık ki bir günde düzelmiyor.

Daha çok para kazanmalı, daha dikkatli harcamalı, gs ve fbnin günlük heveslerine ayak uydurmadan geleceğe yatırım yapmalıyız.
Gsnin sorunu örneğin gelir değil. Gelir ünal aysal döneminde çok ciddi arttı ancak harcama da çok saçma şekilde arttığı için bu duruma düştüler.

Klüp de takım da çok doğru yolda. Sadece Demirören değil onun mantığında bir adamın tekrar başkanlık kapısından geçmemesi lazım.
Dün tabatalara harcanan 10 milyonları unutuyor, kiralama ücreti olmadan, sadece aldığı maaşı karşılayıp 312bin euro verip kiraladığımız adama bile laf ediyoruz.
Etoyu getirelim, Quaresmayı geri alalım, Ronaldinhoyu getirelim mantığında yapılan açıklamalar/ seçim vaatleri tüylerimi diken diken ediyor. Umarım Başkan uzun yıllar kalır ve istikrar sağlanır.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

dün k.paşayı seyrettim.adamlar oynamadılar.ama bize gelince hepsi bi godzilla olmaya başlıyorlar.azizin açıklamaları tamamen algı yönetimi.bu sene ve önüzümüzdeki 2,3 sene kesinlikle şampiyon olmalıyız.

Oynamamalarının sebepleri var ;

sağ açık ve sol açıkları ilerde pozisyon üreteceklerine sürekli caner - gökhan gönül peşinde baskı yapmak zorunda kaldılar, bu tarz takımlara en ıyı savunma saldırıdır oldu ve çöktüler. 2. bölgede kalabalık fb getirtmedi bile. Meireless sakatlığından sonra 1-2 kere geldiler. Volkan yine hava toplarını topladı - Alves ve Egemenle. Şimdi  gerçekleride konuşmak lazım. Fb nin en iyi çalışan sağ ve sol bekleri  bizde çalışmıyor.

Şimdi önliberoda da çökecez çünkü ısrarla seneye bırakıldı o iş , yazın kenara.

Çevrimdışı Sarp

Kesinlikle katılıyorum. Kız arkadaşım maç için "hazırlık maçı mı?" Dedi! :)

Çevrimdışı Karabay

3 haftalık aradan 5 sakatla dönen kaç takım vardır Dünya üzerinde.
[/quote]

Biz sağa sola ne kızıyoruz. Ne tolgay ne linnese niye kızıyoruz. Acayip canım sıkkın.  Böyle acemilik nerde var.

Çevrimdışı BabaKartal

Kasımpaşa malum yerin takımı ,
Dilmen azize ne demişti ..sayın başbakanımızın(o zaman başbakandı) fb için yaptıklarını bilmiyorlar.
Buradan bağlantı kurulunca, her şey ortaya çıkıyor.
Türkiye de bu durumlar değişmedikçe bizden bi cacık olmaz.
Lucescu nun Türkiye den kaçma sebebi de buydu.Adam çözmüştü tam olarak bizi.

Çevrimdışı ahmet türker

Aziz gerginlikle beslenmeye devam ediyor.

Aysal'dan sonra o da Beşiktaş'ı yoksaydı yayın havuzu ile ilgili açıklamada. Sadece Gs bizim değerimizde dedi.

Ülkenin yüzde 20'sini yok sayıyor resmen. Bunları kimse unutmasın bunlar düşman gibi gözükür ama aslında çok yakın camialardır birbirine.

Aysal da Aziz de Beşiktaş'ın pazar payını düşürüp 2 büyük yaratmaya çalışıyorlar.

Önemli olanın aktif taraftar yani para harcayan taraftar kitlesi olduğunu unutuyorlar. Yoksa Çin'deli takımların 1 milyar taraftarı var neye yarar.

Bu ülkede durumu ölçütünde para harcayan taraftar sayısı 3 takımın da eşittir. 3 takımın da değeri maddi anlamda aynıdır.

Hatta ve hatta, en zengin iş adamları Beşiktaşlı olduğu için Beşiktaş'ın piyasa değeri her zaman daha yüksektir.

Allah'a havale etmiyorum seni Demirören bunlar hep senin yaşattığın 8 yıldan ötürü oldu elbet hesap vereceksin. Bir de Seba'ya olan saygısından bahseder bu yalancı şikeci adam.

Olmaz olsun senin saygın.

kesinlikle bütün söylediklerine katılıyorum. bir de gelirlerimiz arttıkça paniğe kapılıyorlar ,iki renklinin sattığı formadan çok fazlasını sattık , havuzu dağıtmaları kasinlikle bizim de işimize gelir , iki dekoder almassam namertim yeterki paramın beşiktaşa gittiğini bileyim .benim gibi pek çok insanın olduğunu da biliyorum .renklilerin  bu son seneleri ,bundan sonra boruları ötmeyecek bunu onlarda biliyor .çagrı kardeşim.

Çevrimdışı f_madida

gamlı baykuş konusmus

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 19 sn.20 saniye önce

Flaş .. Beşiktaş'ta Sosa, Veli Kavlak, Cenk Tosun, Pektemek,Cenk Gönen İstanbul'a dönüyor..G.Birliği maçı kadrosunda yoklar..

Besiktas iceriden sabote ediliyor. Kusura bakmayin ama ben zerre kadar guvenmiyorum saglik ekibine, hep sovmenlik pesinde kosan bir doktor var, hicbir yerde bir klup doktorunun ismi bu kadar gecmez. Kaldi ki Turkiye'nin en cok sakatlanan takimina sahibiz. 5 haftalik arada ortaya cikmayan sakatliklar simdi mi ortaya cikti yani?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Demba Ba, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş ve Tolga Zengin

Ceza sınırında dikkat etmemiz lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 13:58:57
  • Beşiktaş / Bodrum
kesinlikle bütün söylediklerine katılıyorum. bir de gelirlerimiz arttıkça paniğe kapılıyorlar ,iki renklinin sattığı formadan çok fazlasını sattık , havuzu dağıtmaları kasinlikle bizim de işimize gelir , iki dekoder almassam namertim yeterki paramın beşiktaşa gittiğini bileyim .benim gibi pek çok insanın olduğunu da biliyorum .renklilerin  bu son seneleri ,bundan sonra boruları ötmeyecek bunu onlarda biliyor .çagrı kardeşim.

Aynen öyle AHmet Abi.

Dahası digiturk dağılırsa hakemleri yönlendiren mekanizma da yokolacak.

Hodrimeydan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Şu yayın gelirleri muhabbetinden sıyrılın artık. Onların istediği de böyle polemikli bir ortamdan hava atmak. Buradan kimse Beşiktaş'a caka satamaz.

Açın şu kulübün potansiyel gelirlerini inceleyin. Eşek yüküyle para kazanacak hale geliyor bir kaç sene sonra. Üç kuruş yayın geliriyle kime hava basıyor karı kılıklı aziz.

Bakın şurada az da olsa değinilmiş.

https://eksisozluk.com/entry/47526215

İnanılmaz gelir potansiyeli var kulübün. Biraz düzen biraz da zamanla yola giriyor her şey daha da girecek. Bir kaç sene sonra o yayın gelirlerini alıp bir yerlerine dahi soksalar kimsenin umrunda olmaz.

Tehlike çanları bunlar. Aziz gibi kuş beyinli birisinin bile çenesine vuruyor artık

Çevrimdışı f_madida

Aynen öyle AHmet Abi.

Dahası digiturk dağılırsa hakemleri yönlendiren mekanizma da yokolacak.

Hodrimeydan.

Katiliyorum, keske dagilsa.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Renton

Ortada hic sakatlik haberi yokken son gun takım dagıldı arkadas törede oynamaz son antremana cıkmadı oguzhanın bileklerine bakacaz yarın sosayla yabancı kuralı acıldı 1 kisilik opare oynar mı dersiniz ?  :steamed:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay'ın Hamburg Maaşı Net 400,000 Euro
Beşiktaş'ın Önerdiği 1,200,000 Euro
Trabzon'un Önerdiği 2,200,000 Euro + 1,000,000 Euro İmza Parası
Yorumsuz.
Oha ne yapmaya çalısıyorlar bunlar resmen Türkiyeyi mahvediyorlar batacaklar resmen... Arkaları sağlam sanırım

Çevrimdışı TURKahvesi

vallahi bu siteyi öğrendiğim iyi oldu  :D
uzun zamandır böyle bir site hayal ediyordum gerçi birazda tembellikten olsa gerek araştırmadığım için kendim bulamadım veya bulmak istemedim
herkese tavsiye ederim en azından chrome kullanıcıysanız bu siteyi sağ üstte yer alan yıldızlı simgeye basıp kaydedebilirsiniz.

http://sportsearning.com/

not:sitedeki veriye göre G.İnler Napoli takımından yıllık 5 m. euro alıyormuş  :o_o:
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 14:39:34 Özgür ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 14:40:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben birkaç kez kulübün potansiyel gelirleri üzerine yazı yazmıştım 1 sene önce.

Yıllık bütçenin ortalama 200 milyon dolar olacağını şampiyonlar ligine gidilen sene 250 milyon dolar olduğunu söylemiştim bunu da kanıtlamıştım rakamlarla aslında.

İnsanlar potansiyelin farkında değiller henüz.

Beşiktaş Fulya'da mevcut gökdeleninden 2016 yılında kira almaya başlayacak bu yılda 20 milyon dolar civarı olacak.

Sırf bunu sadece amatör branşlara harcasa Beşiktaş deli dehşet sponsor bulur buna katılacak bu bütçe 30 olur yıkar geçer amatörleri bu para ile.

Orada bir arsa daha var. Orası da kullanılacak şuan aktif değeri eğet satılırsa 150 milyon dolar civarı. Değerlendirilirse yılda 7 milyon dolar civarı kira da orası getiriyor.

Bunu da altyapıya ayırdığını düşünün Beşiktaş'ın hiç dokunmadan. Kurtulduk mu şimdi en çok külfet getiren kanayan yaradan.

Geriye kalan gelirler tamamiyle futbola ve yatırımlara harcanabilir. Peki ne kalıyor geriye?

TAM 170 MİLYON DOLAR + Fulya İle Yaklaşık 200 Milyon Dolar

Stadyum Ana Başlığı Altındaki Gelirler 80 Milyon Dolar

15 Milyon Dolar Loca ve VIP Geliri

40.000 Koltukta Yılda Ortalama 2000 Tl'den 80 Milyon TL hasılat yaklaşık 35 milyon dolar

10 milyon dolar stad içi reklam anlaşması ( Ledler , panolar , lounge vs )

7 Milyon Dolar Vodafone

3 tribün isim sponsoru ( biri Demirörene verilecek ) 10 milyon dolar

Cafeler, Konserler, Otopark, Ziyaretleri hiç hesaba katmıyorum onları ekstra sayın.

Forma Sponsorları 18 Milyon Dolar

Vodafone 6 milyon dolar

Beko 5 milyon Dolar

Kalde 2 Milyon Dolar

Adidas 5 Milyon Dolar

Yayın Hakları 25 Milyon Dolar + Avrupa

Lig Tv 25 Milyon Dolar

UEFA 10 Milyon Dolar (Şampiyonlar ligine kalırsak 30 milyon dolar)

Kartal Yuvaları 10 Milyon Dolar ( Geçen seneki rakam bu )

İddaa, BjkCell, Bjk Net, Yandex gibi küçük gelirler 5 Milyon Dolar

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sametbagan

Bence kasımaşa sezon başından beri oynamıyor balıkesir bile ondan dirençli bence bu sene şampiyonluğu derbiler ve üç büyüklerin bursa maçları belirleyecek baktığımız zaman bu üç takımı zorlayacak bursadan başka takım göremiyorum ts nin  bursa kadar zorlaması için en az bi sezona ihtiyacı var çünkü toplama bir takım o yüzden bence orta sahaya toygar yerine hazır trabzon istiyorken bize de bahane olur inler veya de jong almalıyız ki derbilerde orta sahada üstünlük kuralım hakemler tarafından ezilmeyelim diğer seçeneklerin hepsi toygar veya hiç transfer olmaması bizim işimizi baya bi zorlaştırır diye düşünüyorum bakalım zaman bize neyi gösterecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 14:48:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Fener son 2 yılda 240 milyon tl borç açıkladı. Sadece son 2 yıl için.

Kimse toplam borcun 180 milyon olduğuna inanmıyordur umarım.

Aziz Yıldırım borç dağları aştığı için açtı bu havuz konusunu çünkü panik var PARA YOK.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Yıllık bütçenin ortalama 200 milyon dolar olacağını şampiyonlar ligine gidilen sene 250 milyon dolar olduğunu söylemiştim bunu da kanıtlamıştım rakamlarla aslında.

Beşiktaş Fulya'da mevcut gökdeleninden 2016 yılında kira almaya başlayacak bu yılda 20 milyon dolar civarı olacak.

Sırf bunu sadece amatör branşlara harcasa Beşiktaş deli dehşet sponsor bulur buna katılacak bu bütçe 30 olur yıkar geçer amatörleri bu para ile.

Orada bir arsa daha var. Orası da kullanılacak şuan aktif değeri eğet satılırsa 150 milyon dolar civarı. Değerlendirilirse yılda 7 milyon dolar civarı kira da orası getiriyor.

Bunu da altyapıya ayırdığını düşünün Beşiktaş'ın hiç dokunmadan. Kurtulduk mu şimdi en çok külfet getiren kanayan yaradan.

Geriye kalan gelirler tamamiyle futbola ve yatırımlara harcanabilir. Peki ne kalıyor geriye?

40.000 Koltukta Yılda Ortalama 2000 Tl'den 80 Milyon TL hasılat yaklaşık 35 milyon dolar

7 Milyon Dolar Vodafone

Cafeler, Konserler, Otopark, Ziyaretleri hiç hesaba katmıyorum onları ekstra sayın.

Vodafone 6 milyon dolar

Beko 5 milyon Dolar

Kalde 2 Milyon Dolar

Adidas 5 Milyon Dolar

Lig Tv 25 Milyon Dolar

Çok güzel ama işki bunu faaliyete geçirecek beyin lazım... eski başkan beynini gördük bedava olan beyni kullanamadı bizi borc harc a sürükledi

Çevrimdışı TURKahvesi

7 Milyon Dolar Vodafone

Vodafone 6 milyon dolar

Beko 5 milyon Dolar

Kalde 2 Milyon Dolar

Adidas 5 Milyon Dolar

Lig Tv 25 Milyon Dolar

@Çağrı bir şey soracağım
bu sportsearning sitesindeki rakamlar doğru mu  :alala:
az önce C.Ronaldo'nun yıllık maaşına baktım 9 m.euro yazmakta
ben 20 m.euro civari aldığiını bir yerde okumuştum
hangisi doğru Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 14:53:16
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bir şey soracağım
bu sportsearning sitesindeki rakamlar doğru mu  :alala:
az önce C.Ronaldo'nun yıllık maaşına baktım 9 m.euro yazmakta
ben 20 m.euro civari aldığiını bir yerde okumuştum
hangisi doğru Çağrı

Ronaldo net 17 milyon euro alıyor vergisi Real Madrid'e ait.

Gökhan İnler ise 5 milyon euro alıyor. Vergisi olan  2.4 milyon euroyu kendi ödüyor. Net 2,6 alıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 14:54:52
  • Beşiktaş / Bodrum

7 Milyon Dolar Vodafone

Vodafone 6 milyon dolar

Beko 5 milyon Dolar

Kalde 2 Milyon Dolar

Adidas 5 Milyon Dolar

Lig Tv 25 Milyon Dolar

Ben konserlerden de ciddi gelir bekliyorum.

Buraya dahil etmediğim Integral, RMK Marine gibi küçük sponsorlar ve Passolig de var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli