2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555087 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar benim bildigim başkan ve erdal torunogullari bunlara bitini yedirmez. Gelen gelir gelmeyeni zorla istemeyiz. O işler yillar oncesinde kaldi. Fikret başkan nin bir sözu var : baktinki transfer de bjk in ismini kullaniyorlar direk kalk o masadan.
o yönden allahı var restçidir... Bazı huyları insan tarafındana takdire şahandır bazı huyları ise çıldırtır...

Çevrimdışı Neo Nesil

trabzon alsın tolgayı gözüne soksun, tepe tepe kullansın... şu babasının, amcasının açıklaması tolgaydan soğuttu...

tek isteğim; tolgayın formu düşmesi, kronik sakatlanması hatta kendi elleriyle kendi futbol hayatını bitirmesi. böylece trabzonlular yönetime ve futbolcuya bi güzel söver...

ARTIK TOLGAYI İSTEMİYORUM. BİZ DIŞINDA KİM ALACAKSA ALSIN...

Yalnız Arsenal alırsa Trabzon taraftarının halini görmek için sabırsızlanıyorum... Ama yine de tolgay trabzonda olacak.

Fikret Ormanı yürekten kutluyorum, oyuncuya ederinden fazla teklif etmediği için...

Çevrimdışı horizon75

O iş bildiğini sanan babalar abiler dayılar amcalar var ya... Çocukların istikbalini bok etmekten başka birşey yapmıyolar... din iman para...
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı Geovani

Ortadaki ikiliyi yedeklemek ve bu sezon şampiyon olmak için ortasahaya mutlaka uluslararası anlamda türk pasaportlu bi futbolcu almalıyız şart oğlu şart çok sakat ve cezalı veriyoruz..Tolgay genç sayılabilecek bir futbolcu kariyer yapabilir,burda tercihi önemli kendi kariyerine vizyon katıp avrupanın büyük klüplerine gitmek istiyorsa BEŞİKTAŞımız iki senede parayı koyayım sonra tesenin çöp futbolcularına katılırım demek istiyorsa tese.....Evet bizim sisteme uyacak yetenekli bir futbolcu gördüğüm kadarıyla ama gelmezse,o bölgeye mutlaka bir transfer yapmalıyız....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

RTE ve çalgıcıları oldukça İMKANSIZ...

Zaten o ve çalgıcılar olmasa kasımpaşa şu an 2.ligteydi..Adaletin öle bi huyu vardır genç kartal kardeşim er ya da geç yerini bulur merak etme
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı dlcs

Ya bırakın arkadaşlar trabzon kim yahu. Tam ergen olmuş bunlar. Konuşmalara bak, internette çok bu kafayla onu bunu transfer eden saftirikler.

Tolgay lazımsa alır gelirler. Yoksa da anlayın ki başka oyuncuyu kovalıyorlar. Arada da ts'ye böyle giydiriyorlar.

Rıza'nın paraları ile transfer yapan kulüpten ne beklenir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Ortadaki ikiliyi yedeklemek ve bu sezon şampiyon olmak için ortasahaya mutlaka uluslararası anlamda türk pasaportlu bi futbolcu almalıyız şart oğlu şart çok sakat ve cezalı veriyoruz..Tolgay genç sayılabilecek bir futbolcu kariyer yapabilir,burda tercihi önemli kendi kariyerine vizyon katıp avrupanın büyük klüplerine gitmek istiyorsa BEŞİKTAŞımız iki senede parayı koyayım sonra tesenin çöp futbolcularına katılırım demek istiyorsa tese.....Evet bizim sisteme uyacak yetenekli bir futbolcu gördüğüm kadarıyla ama gelmezse,o bölgeye mutlaka bir transfer yapmalıyız....

ortadaki ikiliden biri demek istedin ;)

veli ve atiba sırf iki hata yaptılar sinirlerine hakim olamadılar diye de öyle bi kalemle silip atılamazlar... lakin yabancı kontenjandan dolayı atiba kesilebilir

yaz transfer döneminde atibayla muhakkak sözleşme yenilemeliyiz. çünkü sözleşmesi biten dos ve mf lerden hiçbiri TÜRKİYEYE gelmek istemez... khedira, de jong, thorgan hazard, cleverley ben arfa, mbia vs.

eğer yenilemezsek çift yönlü orta saha zor bulunur...
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 03:31:36 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Zaten o ve çalgıcılar olmasa kasımpaşa şu an 2.ligteydi..Adaletin öle bi huyu vardır genç kartal kardeşim er ya da geç yerini bulur merak etme

Yalnız geç gelen adalet ADALET DEGILDIR

Ha evet yerini bulacaktır lakin onu biz göremeyeceğiz....

Çevrimdışı doganay

geldik yine kapsiz gecen bir gunun sonuna , hatta yeni gun basladi sayilir  :alala:   :iscrewy:

Çevrimdışı zbrnsky

Ben Gökhan İnler transferi bekliyorum.Olumsuz sonuçlanmasına ilişkin yapılan haberlerde inandırıcı değil.

Çevrimdışı doganay

Ben Gökhan İnler transferi bekliyorum.Olumsuz sonuçlanmasına ilişkin yapılan haberlerde inandırıcı değil.
Benim pek umudum kalmadi acikcasi, insallah dedigin gibi olur.

Çevrimdışı BabaKartal

Orman dan beklediğim açıklama şu .
Bizim ilgilendiğimiz futbolcunun adı henüz basında çıkmadı .
Tolgay da def olsun gitsin ,eğer parayı tercih ediyorsa .Bizim verdiğimiz para bile çoktu .1.4 M edecek adam değil ,Türkiye şartları işte.

Çevrimdışı Kemal

Biraz beyin jimlastiği yapalım ;

TS kimin paralarını yiyor? Kimlerden sus payı aldı şike muhabbetınde giden şampiyonlukları için? Cevap belli, yoksa şimdiye kapılarına kilit vurulmuştu.

Dün Tolgayın babası NTVSPOR falan varken hangi kanala konuştu? Bu kanalın sahibi kimdir?

Tolgay nerde oynamak istiyor? İSTANBUL ,babası biz hangi takımlıyız dedi?  TS kimin paf takımı , GS nin ilk 18 ine bakın TS den kaç oyuncu almışlar.

Üçgeni birleştirin Tolgayın nereye transfer olacağı çıkıyor zaten.

Ama ilerde rüzgarın yönü döner, bu TS den bu yediği paraların hesabını biri sorar o zaman direk 3.ligden başlarlar TS fln kalmaz ortada , bununda altını çiziyorum

Çevrimdışı BabaKartal

Aynen katılıyorum Kemal .
Biraz siyasete girecek ama ,17.25 davalarına Aziz yıldo hükümete darbe lafları demeye başladı ..Tese nin maddi destek aldığını aziz de biliyor ..Aklınca böyle çıkışlarla para koparmaya çalışıyor .
FFP de nasıl açıklayacaklar ,artık ileride görürüz.
Ts ye şu meşhur mütahitte ,para aktarıyor olabilir .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 10:23:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yönetimin yapacağı şey çok basit.

Hemen gidip İnler ile anlaşacaklar daha 1 hafta var.

Bütçe var biliyoruz Linnes'e veremediğini buraya ver.

Yazın yanına De Jong'u da koyarız Avrupa çapında ortasaha olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BabaKartal

İnler ,güzel hoşta .yıllık 5m istiyor haberi çıkmıştı.
5M euro yıllık verilecek adamda değil.Birde napoliye ödenecek bonservis var .
3 yıllık sözleşme yapılsa İnler ile 20m euro toplam bedeli olur,çok fazla .

Çevrimiçi Samet Ç

Yok abi o haberler balon.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 11:08:48
  • Beşiktaş / Bodrum

Mümkün değil yalan haberdir.

2.5'tan fazla istemez sorun Napoli'de orada bonservisini ucuza vermiyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BabaKartal

Avrupa da bizim lig ,arap ligi değerinde .
Örneğin tolgay ,hamburgda 500 alan adam .bizim ligde 3 4 katı para kazanacak.
inler içinde bu durumu geçerli sayarsak ,en iyi ihtimalle 3m den aşağı gelmez.
İnler i ,Beşiktaş ve fb denemiş beğenmemişti gençken . Adam şimdi kendini naza çekiyor.

Çevrimdışı BabaKartal

http://www.transfermarkt.com.tr/youri-tielemans/profil/spieler/249565

Şu çocuk benim gönlümde ,keşke alabilsek .ah bu paranın gözü kör olsun.

Çevrimdışı Deniz

İnleri su an almak 2 hafta once almaktan daha kolay.kadroya da alinmadi son maclarda.inleri getirebilsek buyuk is yapmış oluruz.ama onun da olacagini sanmiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ruyamda iho yu gordum yemin ediyorum.bu kadar mi itici olur bi insan kavga ediyorduk... :money:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 11:22:12
  • Beşiktaş / Bodrum
http://www.transfermarkt.com.tr/youri-tielemans/profil/spieler/249565

Şu çocuk benim gönlümde ,keşke alabilsek .ah bu paranın gözü kör olsun.

Önümüzdeki 15 yıl mümkün değil sanırım :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 11:22:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ruyamda iho yu gordum yemin ediyorum.bu kadar mi itici olur bi insan kavga ediyorduk... :money:

Verseydin odunu Deniz  :kop: :kop: :steamed:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Verseydin odunu Deniz  :kop: :kop: :steamed:
Birbirimize girdik zaten  :evillol: